Vasárnapi visszanéző – 39. hét

Lezüllesztve [2011. szeptember 21.]

Szomorúan, és tehetetlenül nézhetjük végig a magyar kultúra züllesztésének folytatását. Sokan vártuk, hogy a magát „nemzetinek” tituláló kormány legalább valamiféle ”nemzeties” érzést megpróbál majd szimulálni a magyar médiában és kultúrában is. De már nem az első igazán botrányos dolognak lehetünk tanúi…>>> tovább



Csak együtt van esélyünk, avagy a szombati tüntetés margójára [2011. szeptember 22.]

Nem voltunk sokan. Mondhatnám kevesen. Pár száz ember. A szokásos kör, akik már szinte arcról ismerik egymást. Mi, akik mindig ott vagyunk.

Pontosabban mi vagyunk ott mindig…>>> tovább



Focizni már nem elég [2011. szeptember 26.]

Azt hiszem, nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük azt, hogy manapság a nyugati világban a holokauszt-vallás az egyik leggyorsabban és legerőszakosabban terjesztett vallások egyike. A cionista gépezet már évek óta megállás nélkül és semmi határt nem ismerve tömi tele a gyanútlan emberek fejét a szent holokauszt-mesével…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló