OV üzent Gárda-ügyben

Az új kormány megalakulása óta, biztosan nagyon sokan figyeljük azokat a híreket, amik arról árulkodnak, hogy a narancsos vezetés miként fog majd viszonyulni a Magyar Gárdához. Gondolom, sokan voltak olyanok is, akik bíztak abban, hogyha majd nem is a legelsők között, de azért majd előbb-utóbb sor kerül azoknak az igazságtalan törvényeknek az eltörlésére is, amit még Drazsé fogadtatott el a szervezet ellehetetlenítésére. Bíztunk és bíztam benne, hogyha majd nem is támogatják, de legalább nem akadályozzák azoknak a közösségeknek az életét, amelyek önként, pusztán hazaszeretetből akarnak tenni ezért az országért.

Hétfőn ismét napirendre került a téma, mert Gaudi-Nagy Tamás bejelentette, hogy a Gárda feloszlatásáról szóló ítélet elleni kérelmet, a Jobbik benyújtotta az Emberi Jogok Európai Bíróságára. Az ez ügyben összehívott parlamenti sajtótájékoztatón Vona Gábor elmondta, hogy még a múlt héten levelet írt OV-nek, melyben javasolta, hogy a Magyar Gárda ügye is legyen a Nemzeti Konzultáció része. Egyúttal ismételten kérte, hogy személyesen is hadd mutathassa be neki a Gárda valós történetét. Majd arra az újságírói kérdésre, hogy mégis milyen reakcióra számít, Vona Gábor a következőket válaszolta: "Bízom Orbán Viktor józanságában, illetve abban, hogy meggyőzhető. Remélem, a mostani kormány nem akarja beteljesíteni Gyurcsány Ferenc, Draskovics Tibor és Bajnai Gordon álmát."

Azonban tegnap estére kiderült, hogy OV tovább menetel az elvtársak által megkezdett úton és esze ágában sincs visszavonni a szocik aljas rendeleteit, sőt. OV gyurcsányi és draskovicsi mélységbe szállva, és simán köpve a nagyon jól hangzó Nemzeti Konzultáció magasztos szövegére, a Honvédség ünnepi állománygyűlésén a következőket mondta: "Semmilyen magánkezdeményezésre, félkatonai szervezetre, gárdára nincs szükség. Az ilyen szervezetben történő szerepvállalást én dezertőr magatartásnak nyilvánítom.”

Ezek után még volt pofája megdicsérni a gátakhoz kirendelt fegyenceket, amiért szerinte azok elől jártak a munkában. Mintha egyébként lett volna más választásuk, ha már - egyébként nagyon helyesen - kivezényelték őket. Azonban arról, hogy hány száz gárdista dolgozott önként, a saját költségén akár az ország másik feléből is odautazva az árvíz súlytotta területekre, valahogy nem ejtett szót és arról sem, hogyha a gárdisták nincsenek, akkor az első napokban vitt volna mindent a víz, hisz az elvtársak vezette honvédelmi minisztérium és a katasztrófavédelem enyhén szólva sem állt akkoriban a helyzet magaslatán.

Sajnos megint azoknak lett igazuk, akik azt mondták, hogy az MSZP-diktatúra üldözöttei a narancsos rendszerben sem számíthatnak semmi jóra. OV esélyt sem adott a párbeszédre és gátlástalanul tette azt, amit ott a Jordán partján elvárnak tőle. És nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy nem csak elhatárolódott a Gárdától, hanem még meg is fenyegette a honvédségi állomány azon tagjait, akik civilben részt vesznek a Gárda tevékenységében.

Mondja már meg egy narancsos szimpatizáns, hogy a cionistáknak való megfelelési kényszeren kívül, vajon mi lehet még OV indoka arra, hogy azt tegye amit?

Miért nem lehet megteremteni egy olyan jogi helyzetet, amiben a Gárda normális keretek között tudna működni? Miért jó egy országnak az, hogy ahelyett hogy segítené, inkább eltapossa azt a civil kezdeményezést, amelyik még soha egyetlen egy törvénytelen dolgot nem csinált, amelyik mindig szervezetten és fegyelmezetten ott volt mindenhol, ahol összefogásra volt szükség?

Vajon melyik ország engedheti meg magának azt a luxust, hogy eltaszítsa és üldözze azon polgárait, akik önként és ingyen akarnak tenni valamit a köz érdekében?

OV tegnap üzent Vona Gábornak és persze nekünk, radikálisoknak is. De talán értik az üzenetet azon fidesz szimpatizánsok is, akik tisztában vannak a Gárda dolgaival. Talán látják és értik ők is, hogy OV üzenete semmivel sem tér el attól, amit Drazsé, vagy Elqró üzent nekünk az elmúlt években.

Mára kiderült, nincs tartalmi különbség, és még nagyon retorikai sem. Így aztán a mi válaszunk sem lehet más, mint korábban:

Csinálhattok bármit, mi nem adjuk fel.

52 kommentek:

Névtelen írta...

HÁT EZ, H igZ MEGDÖBBENTŐ

Névtelen írta...

pofonosztogató(?) orsós fenyegetőzik.nincs szükség a gárdára!a gyáva,beszarinak igen megjött a hangja!!2006 okt. 23!!nem úgy voltam öltözve!!!a dezertőrözésről:a szőlők közé futott a katonai rendészek elől.ilyen(bátor?).

Névtelen írta...

Míg Gyurcsányról tudtuk hogy patás, OV egy ördögien ravasz deviáns figura, aki a "Jó Kádár János" méltó utódja. Populista, alattomos geci.

Névtelen írta...

A következö árviznél már Viktorunk is ott fog dolgozni a gáton.
Elötte a viz,mögötte a fegyörök,jobbján-balján pedig a most megdicsért fegyenc cimborák.
Minden cigány bünözö.

Névtelen írta...

O.V.---->"szépen szól,de csúnyán cselekszik"

Rövidesen (1-1,5 éven belül) komoly problémáink támadnak !!!
Készüljünk !!

Üdv.:Astur

Névtelen írta...

Az nem furcsa,hogy a Jobbik elnöke elkésik arról a szavazásról melynek szükségességéről éppen Ő beszélt a legtöbbet az utóbbi időben?

Győrffy István írta...

Az országban már MINDENKI előtt világos - kivéve talán a Jobbik gondolkozni képtelen tagjait, vezetőit - hogy amíg a Fidesz kétharmados többségben van/lesz, addig olyan politikát csinál, amilyet akar. Írhatnám úgy is a jobbikos nemzettestvéreknek: "Tetszettek volna győzni a választásokon!" - Zazrivecz-Vona a maga néhány százalékával nem rughat a labdába, még akkor sem ha összeállna az összes parlamenti párt a Fidesz ellen.
Le kellene már szállni a Gárda-témáról, részben azért is mert egy betiltott szervezet, másrészt - akárhogy is nevezzék az új gárdát - mindenki előtt világos, hogy UGYANARRÓL a bandáról van szó...
Zsidózással és cigányozással (lásd: Kurucinfo, Hunhir, Barikád, stb.) - amíg az Únió tagjai vagyunk, addig semmit sem lehet kezdeni. Magyarországon a Jobbik egy jelentéktelen kispárt, semmi több, ezt tudomásul kell venni - ne csináljanak úgy, mintha a párt egy számottevő erő lenne az országban.

Névtelen írta...

Na,még egy agymosott Likudnyik...

Győrffy István írta...

Tessék elolvasni az ismert politikai elemző, Szemenyei-Kiss Tamás "AMITŐL VALÓBAN KITÖRT A FORRADALOM" című jegyzetét a www.magyarorszag.ma hírportálon... Nem handabandázni kell, hanem konkrét dolgokat odatenni, ha valaki támadja Orbánékat! Azt hiszem, hogy a jobbikos legények csak tüntetni tudnak...

Névtelen írta...

Győrffy Úr!


Maga egy agymosott narancsos, aki MSZMP-s múlttal rendelkezhet. Most OV az Isten? Előtte meg Kádár volt?

Névtelen írta...

Igentisztelt Győrffy Pista!

Légyszi húzzad már ki a seggedből a fejedet, és nézz körül kicsiny hazánkban! OV bort iszik és vizet prédikál! Vagy Te is fizetett megmondóember vagy, és parancsra írogatsz ide? Hmmm...???
Különben is minden narancsos és szegfűs hazudik...
Hogy honnét tudom?
Mozog a szájuk!

Névtelen írta...

Megy az EU a temetőbe. Velük együtt minden talpnyalójuk: Mszp, Fidesz, hogy csak a "nagyokat" említsem. Győrffy elvtárs! Maga csak nézze az Orbán videókat.

Névtelen írta...

Orbán pont, hogy azt mondta, hogy szükség van a Gárdára. Érdemes elolvasni az utolsó tagmondatot is.

Névtelen írta...

A gárda léte reményt adott arra is, hogy végre alkalmas emberek kerüljenek elő tömegesen a semmiből, leváltani a söpredék sisere hadat a különböző kulcspozíciókban. A gárdaelleneség e bebetonozott söpredék védelme is. Ebben még plussz ez a fő szomorúság!

Névtelen írta...

Győrffy Úr!

Talán az az apró momentum elkerülte a figyelmét, hogy a Gárdával sok fideszes szimpatizál.
Mi lenne, ha megismerné a Gárda működését és abban a közösségben tevékenykedő EMBEREKET, és csak utána írogatna a "bandáról"?
Nem ártana azt is megnézni, hogy kik és miért, és HOGYAN tiltották be a szervezetet! Egyetlen egy jogsértést nem követett el, mégis betiltásra került, bezzeg az OCÖ nem került ilyen helyzetbe, pediglen ott történtek ám jogsértések...
Az árvízi védekezésekben nagy szerepet játszó "banda tagokról" nem számolt be a média, Orbán is a sitteseket dicsérte,pedig nekik ez a minimum, hogy törlesszenek a társadalom felé!
Gondolkodjon el ezen egy kicsit!

Adjon az Isten, egy Szebb Jövőt!

Egy "banda tag"

Névtelen írta...

KedvesG yörffy úr! Ha megválaszolja nekem azt a kérdést mióta a Magyar Nemzet jelképe a narancs, minden szavát elhiszem.

Névtelen írta...

Viktor te utolsó csicska...

Kinek a nevében dezertőrözik egyébként? Viktorka, ez nem a Római Birodalom és te nem vagy császár! Hogy ki dezertőr és ki nem, azt a nép mondja meg, te csak végrehajtod a nép akaratát (a magyar népét) és nem hozol döntéseket a nép (a magyar nép) helyett! Hiszen Magyarországon stabil és erős a demokrácia, igaz?
Viktor, nem vezér vagy te, hanem egy kitartott öleb.

Névtelen írta...

A Fidesz is jelentéktelen kis párt volt, és az értelmi színvonalat tekintve még ma is az.

Névtelen írta...

Győrffy úr!

Magának véletlenül nem Csintalan kedvence Etelka a kedves felesége?Mert az a hölgy is ennyire elvakult import narancs imádó,meg Orbán Viktor az Isten vazz...elmélet.Úgy gondolja,hogy a Soros György pénzén tanult,zsidóbérenc,likudistáról minden igaz magyar képet tart otthon?Nem,csak az agymosott narancs tömeg beteges tagjai!Önök beszélnek a boolsevik szavazokról?Hiszen hasonlóak mint ők,csak amit az IMÁDOTT vezír mond oszt annyi....csak az egyik narancsot szereti a másik a szegfűt ennyi különbség észlelhető.Voksoljon legközelebb is az elkötelezett izrael barát kormányára,amikor pedig a"barátok"felvásárólják végleg a hazánkat lehet siránkozni,és csodálkozunk amiért gójnak neveznek minket.......Ön is kiváló gój számukra,a szomorú az,hogy ezt az imádott vezírük is tudja.Ennek ellenére CSAK A FIDESZ,meg Viktor,Viktor......egyszerűen szégyen ez az"Etelka"mentalitás.

Jaffa zombiktól mentes SZEBB JÖVŐT!!!

Névtelen írta...

JAFFA ZOMBIKTÓL MENTES SZEBB JÖVŐT!!!

Névtelen írta...

A magyar narancs 'A tanú' című film óta jelkép magyar országon. A magyar narancs komenista csinálmány. Az új kormány a leglényegesebb, lélekromboló komenista törvényeket mind meg fogja tartani, csak a gazdaság felületes sebeivel fog, látszólag érdemben foglalkozni. De azzal is a gyurcsányi/libajnai irányvonalat követve.
VIKTOR VIKTOR VIKTOR ... ... ... RÁKOSI RÁKOSI RÁKOSI
Nekem nagyon hasonlóan hangzottak a tévéből.

Névtelen írta...

Ez a bunkó győrfy hogy keveredett ide, és ki küldte? Győrffikém, a rádragadt sz@rt kenegesd a fideszes hazaárulókra, és takarod el innen, mert mindenki köp itt rád.

Névtelen írta...

Az igaz,ez a narancs is savanyú csak úgy mint az említett filmben/inkább citrom az ugye/,de az a narancs amiről beszélünk ráadásul még Közel-Keleti IMPORT is!!A kétharmda a szállítmánynak pedig rohadt,de van bőven aki még így is megette.

Erre mondják,ha jól tudom:Addig még lószar van,van veréb is.

Névtelen írta...

Orbán Viktor miniszterelnöki válaszában nem mondta ki Vona Gábor nevét. A másik két frakcióvezetőt nevén nevezte.

Kádár János sem mondta ki Nagy Imre nevét.
Félt tőle.

Névtelen írta...

Kiváló észrevétel,pontosan így történt!!Ellenben az mszp és a Lehet Még itt Palesztína frakcióvezetőinek nevét igen!!

Lehetséges,hogy fél tőle.Akkor is aljas viselkedés volt.

Névtelen írta...

győrffy elvtárs:te nagyon csunyán elnézztél valamit.neked nem ide kellet volna irnod,hanem a Népszarába.NEKED az ágyad felet alighanem o.w.bekeretezet fényképe lóg!!!te 53%-os késsel keresztelt likudbérenc. Még egy"banda tag".

Névtelen írta...

"Győrffy István"=Ságvári

Braga, Vitya, Vásárhelyi M., Túró Dóra, moonbeam és több tucat egyéb néven írogatja baromságait mindenhová.

Névtelen írta...

Na tessék, hát nem megjelent itt is Vitya !

Névtelen írta...

Mióta regelős lett a Hunhír, a derék vitya nem jelentkezik.
Pedig olyan jókat lehet rúgni rajta! :DDD

Névtelen írta...

Azt az értéket, amit a Jobbik szeretne képviselni, azt eme keretek között (parlamentáris demokrácia) nem fogja tudni megvalósítani, egyszerűen azért, – mert itt a játék a cionisták szabályai szerint folyik. Akiknek egyáltalán nem érdekük, hogy ebben az országban gyökeres változások történjenek.
Szegény megvezetett, magyarok. Szegény, konfliktuskerülő átlagemberek. Elmentek választani, ahelyett, hogy változtatnának. Ismét kiadták kezükből saját sorsukat…
Minden egyes X felhatalmazást adott, ennek a parlamenti demokráciának csúfolt, cionista diktatúra résztvevőinek ahhoz, hogy a problémák valós megoldását a végtelenségig elhúzza…
A Jobbik most, a parlamentbe kerülve nem fogja tudni megvalósítani, vagy talán csak nagyon kis részben, azokat az értékeket, célokat, amiket képvisel, amiket kitűzött maga-magunk elé…
azért mert a szegény megvezetett magyarok tömegei nem rájuk adták le a szavazatukat, hanem az általuk bekarmolt X felhatalmazást adott ennek a parlamenti demokráciának csúfolt cionista diktatúra résztvevőinek.
Így aztán a nemzeti radikálisok harca tovább folytatódik, de már sokkal jobb pozícióból.
Becsüljük meg azt az eredményt!
A konfliktusokkal, az utca erejével nem tudtuk legyűrni az aljas cionista, nemzetgyűlölő, országrontó bolsevik-liberális hatalmat.
Ezeket az aljasokat csak a saját szabályaik szerint, – amelyeket erővel megváltoztatni képtelenek voltunk, – az ő aljas áldemokráciájuk eszközeivel, leginkább a választások adta lehetőségekkel tudtuk volna legyőzni. Mégpedig nagyon egyszerűen.
Akkor, ha felébrednek a megvezetettek, és rájönnek, hogy hazug képmutatással kábítják őket a parlament eddigi szereplői, s mindaz a kínkeserves nyomorúság, aminek eddig részesei voltak, őket a legkevésbé sem érdekli. Mert ők a globális pénzpiac, a nemzetközi cion-nagytőke gátlástalan kiszolgálói. Mind egytől-egyig. Maszopostól-fideszestől.
850 000 honfitársunk látta ezt világosan. Sajnos ennyi a győzelemhez kevés. A valódi cselekvés az lett volna, ha több millióan ébrednek öntudatra, és az X-el mindannyin a Jobbikot, az új, igaz nemzeti erőt támogatják.
Akkor a Jobbik alakított volna kormányt, és meg tudná valósítani mindazt, ami valójában érdeke a Nemzetnek. Megsemmisítené a cionisták szabályait, s a játéknak” véget vetve, elkezdhetnénk végre a takarítást, az ország építését.
Így lehetett volna választani, s ezzel változtatni. Sajnos nem így történt. Mégis komoly áttörést jelent, ha a parlamentben megjelenik egy 47 fős nemzeti radikális frakció. Igenis jelentheti ez a változtatás kezdetét.
Ha testvéreink az országgyűlésben valóban igaz magyarnak tudnak maradni, ha becsülettel kiállnak mindannyinkért, ha nem engednek a cionisták csábítgatásainak, akkor, ha nem előbb, az önkormányzati választásokon, és a következő parlamenti választásokon, fokozatosan erősödve végső győzelmet arat a valódi nemzeti eszmeiség, a kikristályosodott nemzeti akarat.
A Jobbik tiszta, őszinte hangja az ország házából, már minden akadályt könnyedén leküzdve minden emberhez eljut, aki itt él a Hazában, vagy akár határainkon túl.
Hogy ez a világos, igaz hang pontosan milyen hatással lesz a ”megvezetett, konfliktuskerülő” emberekre, magyarokra, az nem tudható.
Annyi biztosan állítható, hogy megvilágosodik előttük a magyar igazság. Hogy aztán felháborodva, felbátorodva az újra felvállalt konfliktusokkal a Kossuth térről tömegesen a parlamentbe lépve, vagy egyszerűen az X-et a megfelelő helyre téve űzik el véglegesen a hazaárulókat, Maszopostól, Fideszestől, LáMPavasastól, az nem tudható.
Az viszont holtbiztos, hogy elűzik őket.

Névtelen írta...

Azért arról se feledkezzünk el,hogy a kedves Nagy Imre elvtárs későn kapott észbe.Addig azonban az ő beleegyezésével,szemethunyásával az ÁVÓ rengeteg embert eltett láb alól,kínzatott meg ,többek között református,evangélikus lelkészeket akik csak úgy eltűntek....később kiderült,rettenetes kínhalált haltak.Mindezeket Nagy Imre jóváhagyásával tették.Mert ugyebár a hallgatás beleegyezés.

Névtelen írta...

Orbán már fejlődött a " cápalátogatás" óta,de még mindig nem tudom Vona miért nem szavazta meg az állampolgárság kiterjesztését a külhoni nemzettestvéreink számára.Furcsa.

Névtelen írta...

Az Ipatyev házban, a cári család 1918-as legyilkolói között,volt egy Imre Nagy nevü magyar hadifogoly.Egynémely ember megesküdne rá,hogy ő a mi (szeretett) Imre bácsink .

Névtelen írta...

Egyszerűen jaffa szagot érzek,Vona egyszerűen azért nem szavazott MERT NEM VOLT OTT!!Ellenben MINDEN JOBBIKOS TERMÉSZETESEN MEGSZAVAZTA!!Hanyagságáért amiért nem volt jelen,jogos a kritika,de NE HAZUDJUNK BÜDÖS IMPORT NARANCS MÓDRA!!Kérdezném,Likud Viktornak miért nem jutott eszébe 1998-2002 között a kettős állampolgárság illetve a Trianon emléknap??"Holokauszt emléknap,kufár múzeum az vót rendesen ugye./Fel sem vetették abban az időben e két fontos témát!!Számomra meg az a furcsa,hogy a"nemzetmentő"kormány prominens tagjai izraeli kitűzővel rohangálnak a MAGYAR parlamentben!Ja,ez nem számít mert Viktor,Viktor imádunk.........

Névtelen írta...

Természetesen tudjuk, hogy Nagy Imre kommunista volt.
Vezekelni akart a bűneiért, amikor nem kért kegyelmet az övéitől. Megtért.

A párhuzam semmiképpen nem jó,naná hogy nem!

De a félelem nyilvánvaló OV részéről."Elszólta magát"!:)

Névtelen írta...

Azt gondolom ,hogy Vona Gábornak KÖTELESSÉGE ott ülni ahová beszavazták -többek között én is-.Ő nem teheti meg azt amit a Fidesz éveken keresztül játszogatott-a kivonulósdit.Nem szeretem a narancsot és nem szoktam hazudni,szagot se terjesztek.Likud Viktor a kádárkor gyermeke és jól írta az elöttem szóló egyik kommentelő,hogy a cápalátogatás óta ő is változott.Vona azonban más,legalábbis nagyon remélem és nem csak én.Úgyhogy sziveskedjen időben felkelni és bemenni a munkahelyére ott elvégezni azt amivel a választók megbízták mert én pl. pont emiatt a várvavárt szavazásért is voksoltam rá leginkább.Ugyanis elegem volt az elmúlt évtizedekben abból,hogy lépten nyomon arról faggattak a Gyimesbükkön született nagyapám miatt, hogy mi tán románok vagyunk,a trencséni nagyszüleim kapcsán pedig,hogy csehszlovák létünkre milyen jól tudun magyarul,úgyhogy ne csak a szája járjon hanem tegye oda a fenekét időben és szavazzon!

Névtelen írta...

Pedig már Ők is kezdik a vonulgatást.

Győrffy István írta...

Bár én a Fidesztől sem vagyok elájulva (hiába gondoljátok, hogy egy begőzölt Viktor-hívő vagyok), a narancsosok legalább nem sűllyedtek odáig, hogy miközben KERESZTÉNY magyaroknak nevezik magukat, válogatás nélkül nekiessenek a zsidóknak vagy cigányoknak, akik közül nem egy sokkal különb, műveltebb ember, mint az írni-olvasni is alig tudó "nemzetiek". 2006-ról meg kár beszélni: midenki láthatta a TV-ben, hogy akkor a csőcselék tombolt az utcákon. A Tv-székházban az volt az első dolguk, hogy ami mozdítható volt, azt vitték... A Magyar Gárda eddig semmit sem bizonyított, legfeljebb azt, hogy köztük is van jónéhány köztörvényes, és olyan életet élő ember, amire egyetlen szervezet se lehet büszke. Emlékezzetek csak a Pogácsás Mari esetére a girhes főkapitány kandurral... esetleg a Morvai-Gaudi közpénzen folytatott viszonyára, de ezekről az esetekről (nem elfelejtve a pornózó gárdista nőstényt) olvashattatok eleget. Legaljasabbnak azt tartom, hogy miközben KERESZTÉNYNEK nevezetitek magatokat, a keresztényekhez nem méltóan ártatlan senkinek sem ártó zsidókat, cigányokat üldöztök, mintha azok nem lennének Isten teremtményei! - És hogy mennyire NEM áll mellettetek a nemzet, azt a választások eredménye megmutatta. Legutóbb éppen az erdélyiek tiltakoztak a Jobbik ottani irodanyitása ellen - ha jól emlékszem. Nagy Imrét pedig ti a szátokra se vegyétek: a zoknijáig sem értek fel a magyar nemzet mártírjának. (Akadt köztetek egy is, aki az életét adta az ország szabadságáért? Börtönöztek be közületek ezreket a nemzeti ellenállásban történt részvételért?) A helyzet az, hogy nincs olyan pont ahol támadhatók ne lennétek.

Névtelen írta...

Sajnos akad egy pár hely ahol támadható a Jobbik ez igaz,pláne ,ha még rájuk is szállnak.Mint minden más pártba ide is megpróbálnak setét alakok befurakodni.Nehéz ezeket kiszűrni de majd Ők is tanulnak a hibáikból.Sajna ,a "narancsosok" nagyon mélyre süllyedtek és én nem nagyon látok a környezetemben tanult cigányt,műveltet meg pláne nem,a zsidók -az más kérdés -ők aztán nagy zsiványok.2006-ban minket is elvertek pedig hidd el nem tartozom a csőcselék közé,nem tomboltunk csak ünnepelni szerettünk volna,de ami ott történt az szinte irreális volt.Pogácsásmarisok és girheskandúrok mindenhol akadnak.Pornózók is és tolvajok is be befurakodnak mindenhová.A Jobbik egy radikális párt amire már régóta szükség volt Magyarországon.Egyébként meg az "ártatlan,senkinek nem ártó zsidók és cigányok "ahogyan nevezed őket/én nem általánosítok/nem biztos,hogy a Mennyei Atya teremtményei én inkább Belzebubra gyanakszom.Nagy Imre pedig egy későn észretért gyilkos volt.

Névtelen írta...

Ja és azt jó megjegyezni,hogy bár a Jobbik is követ el hibákat de Ők valóban egy új kor gyermekei. Semmi közük a mocskos kádár bandához.Nem úgy mint a Fidesz egykori "kiszeseinek"Na ők ne vegyék a szájukra 56-ot.

Győrffy István írta...

Persze,persze... HA MINDEN PÁRTBA befurakodnak ilyenek, akkor nem kell azt írni, mondani, hogy a Jobbik különb párt mint a többi. Megjegyzem: még olyanok is "befurakodnak", akik előtte az MSZMP tagjai voltak (egyet Vonáék még miniszternek is jelöltek, nemde?).
A mártír Nagy Imre kivégzésének napján írni azt, hogy egy későn észretért gyilkos - hát ilyen mondatot igaz magyar ember, főleg egy radikális nacionalista nem ír le a kommunista önkény áldozatáról, a magyar szabadságharc vezetőjéről. Névtelenül is szégyellje magát az, aki ezt leírta!!!

Névtelen írta...

Pityú!!ismét megcsillantottad veretes ostobaságodat.Mojse,te az analfabéta primitiv állatokhoz hasonlitod a nemzetieket,te elborult agyu: mutass már legalláb egy senkinek sem ártó zsidót, vagy cigányt!!A MAGYAR GÁRDA sokkal többet bizonyitott, mint amit te azzal a kificamodott agyaddal felbirsz foggni.gyurcsotány fajtársadat idézve:el lehet innen menni!!ne gondolkozz sokat.Nagy Imre a magyar nemzet mártirja??beagyaltál???

Névtelen írta...

raabner pista:mig a magyarok a vérüket,és életüket adták ezzért az országért,ti a hasznot számoltáttok,amit a kiontott magyar vérért bezsebeltettek!!ki volt mszmpés:kövér,martonyi,boros,stb de biztos vagyok benne,te is!!!!te kasztrált elméjű szocionista.vidám salomozást.

Győrffy István írta...

Két primitív NÉVTELEN! - Ez a pár sor volt a névjegyetek. Pontosan erre hivatkoznak azok, akik támadják a Jobbikot. (Még azt sem tartom kizártnak, hogy éppen ti vagytok a provokatőrök, hiszen az általam felvetett dolgokról, pl. hogy a Jobbikban is vannak volt MSZMP-tagok, azt mindenki tudja...)
A Magyar Gárdáról: mi a fenét bizonyítottak eddig? - Mert amit láttunk, hogy a rendőrök ellen még csak nem is védekeztek, az nem hőstett. Csámpásan menetelni azt tudnak, de ez nem az ő hibájuk, hiszen olyan, aki volt katona - az nemigen van köztük. A legnagyobb röhejt azonban a CSENDŐRSÉG felirat kelt... még számokat is írnak a csirketollakkal díszített egyenruhájukra, hogy a hivatalosság látszatát keltsék... miközben még igazoltatni sincs joguk.
Játszanak. Gárdistát és csendőröket. Viszont íjesztgetésre valóban jók.
Még egy észrevétel: a Novák-házaspár (ketten együtt nyomnak vagy fél mázsát!) többet számított a Jobbiknak mint a Budaházy?

Névtelen írta...

MÓZSI!mindent a maga idejében.a röhejröl:az fog röhögni,aki avégén röhög!de az nem te leszel.mit szeretnél?kippába,meg kaftánba masirozzanak?ne ábrándoz.ha a pofádba fújjnák a könygázt,te sem ugrándoznál nagyon. amit ésszel nem értek fel,az nektek primitiv.A Novák házaspárról:úgy gondolom jó nagy ártány lehetsz.vidám salomozást.

Névtelen írta...

pityuka!!irod,hogy a narancsosok nem sülyedtek odáig,hogy kereszténynek nevezék magukat.pityu:HÁLA ISTENNEK.én sem akkarom zsidónak nevezni magam!!Ó te bölcsesség kútfője.Nemis tudom mi lett volna velünk, ha ezt a napnál is fényessebb igazságot nem osztod meg velünk.Az előzőhöz igazodva én is jó salomozást kivánok.

Névtelen írta...

Bármennyire nem tetszik is neked Győrfi,márpedig a Jobbik különb minden más eddigi politikai pártnál.Mégpedig azért mert ezek a fiatalok mentesek elvtárséktól,ha hibáznak is némelykor.Majd idővel megtanulják ugyebár a "politika tudományát".Mégis övéké a jövő nem pedig kirohadt vén -tisztelet a kivételnek-maszopos dinoszauruszoknak,akik még most is bele akarnak ugatni a fiatal emberek jövőjébe.A Gárda meg igenis szükséges, végre valakik nem szartak be a cuki kis agyonművelt cigányaidtól.Na tudod mit lakjál mellettük egy pár napig szomszédként,meg tanítsad ezeket az iskolában,meg gyógyítsad a kórházakban.Nagy Imre pedig nem volt mártír.Ha figyelmesen olvastad a hozzászólásokat,láthattad,mások is olvasnak,ismernek olyan forrásokat pl.Ipatyev házban történtek-amik nem a vértanúságot bizonyítják.Inkább egy megtévedt ember észheztéréséről van szó.Netalán a drága Biszku elvtárs is a védenced?

Névtelen írta...

Ki a fene ez a győrrfi?

Névtelen írta...

Hogy ki ez a győrffy?ő vitya pincsije.ő akkar nekünk itt észt osztani.ez egy lángelme,akihez vasonló talán csak vlagyimir iljics volt!!!csak akkor még nem volt fityesz.

Névtelen írta...

Azok a hétköznapi emberek a vértanúk Győrfi,akik a sortüzek áldozatai lettek meg akiknek évtizedeken át idegen országokban kellett élniük mert féltek visszajönni.Akik sose nyalták a párt fenekét,ezért aztán bűnhődni kellett keményen.A fidesz tele van kétes múltú egyénekkel,kövérkiszesekkel.......sorolhatnám napokig.

Névtelen írta...

györfi,amint láttom jól kikentek szarral!Magadnak kerested,megkaptad.Valahol már emlitették,nem baj,hogy valaki marha,de ne bőgje világgá!!Ez nem az a hely,ahol túlzásba visszik a blankoltfarkuak imádatát.Itt nem dicsérgetik agyba főbe a zsideszt!ehhez tartsd magad.salomozással teli sábeszt.

Névtelen írta...

Győrfinek tehát annyi.K.O.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló