Budaházy Gyurit kiengedték. A szabadulás pillanatai [videó]


8 kommentek:

Sztanó írta...

VÉGRE , VÉGRE , VÉGRE !!!!

Herne írta...

I-G-E-N! :)

Házikígyó írta...

Istenem....

Keszthelyi Ferenc írta...

Ez volt eddig a legjobb híradó. Draskovics remélem összeszarta magát a videotékájában, ő juttatta börtönbe Gyurit, mindenféle hazugsággal, koholt video-bizonyítékkal. (bonyhádi iskolások robbantása) Most viszont a nemzetnek is óvni, vigyázni kell Gyuri szabadságára és épségére. 100 éve nem született ilyen hazafi, aki már eddig is többet tett a kisujjával a nemzetért, mint a húsz éve hatalmat bitorló Fidesz-MSZP politikai-gazdasági csürhe. Vigyázzunk rá, kötelességünk!

casablanka írta...

Remélem, hogy a " nagyon becsületes pártból a kiváló dolgozók" félretettek egy pár forintot a sok milliós bonuszaikból, Budaházy és Szaszka kárpólására is, amiért elloptak az életükből több mint két évet.Bár ezt semmivel sem lehet kárpótolni,nem bánnám ha akik annyira akarták a büntetésüket, most gyorsan helyet cserélnének velük!!!

Névtelen írta...

csak most meg nehogy megbüntessék mert sokan ültek az autóban,most a helyére mehet drazsé és társai

Gy. István írta...

Nem kiszabadították - hanem kiengedték! (Nagy különbség!) - Aki látta a nemzettel kereskedő Budiházi "szegényes" viskóját, elgondolkozhat azon, hogy kinek indítottak pénzgyűjtést...
A "hazafinak" - ti. a közönséges Tyirityán-tipusú sunyi gazembernek - azonban még majd bíróság elé kell állni, ahol, ha nem akar nagyon hosszú időre börtönbe vonulni, énekelnie kell majd.

casablanka írta...

Gy.István ! Te miért nem a te elvtársaid házát nézegeted? Vagy a te pártodban csupa hajléktalan minimálbéres politikus tengeti az életét? Remélem egy ideig a te bíróságod nem regnálhat, de ha van igazság akkor soha többet !

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló