Ezer év történelme öt percben [videó]



4 kommentek:

Névtelen írta...

Kár, hogy nem mutatja Izraelt.

Gambit írta...

Kit érdekel Izrael? Ebből nagyon szépen látszik, hogy milyen ősi román, szlovák, meg szerb földek is voltak errefelé, semmilyenek... Ezt meg kéne csinálni csak a tágabban vett Kárpátmedencére/Közép-Európára levetítve, és már tolhatnánk is a világ közvéleményének orra alá. Nem kéne szégyellnünk a nemzeti tragédiánkkal való házalást, és ha nem is olyan mértékben mint a zsidók, de egy idő után jól járhatnánk mi is (ők is szívós munkával érték el a céljukat, nekünk ráadásul még hazudoznunk sem kéne). No persze ahhoz nem ártana némi akarat. (Én pl. a létező összes külföldit, akivel dolgom akad, föl szoktam világosítani a minket ért tragédiáról. A többség rendkívül érdeklődő, mivel tájékozatlan a témában, és kész meghallgatni az igazságot, sőt föl is fogja, ha valaki normálisan elmagyarázza.)

montotya írta...

Izrael látni a folyamatban azért lenne érdekes, hogy vajon mikor villan be a "történetbe"?! Rendben, az 1900as évek folyamán, ez tiszta.
Fogalmazhatnék úgy, hogy egy-egy népcsoportok vándorlását (a határokon át) is jó lenne látni hozzá!Mert ugye, mire alapoz az, aki ezt az 5 percet megszerkesztette? Mások mondhatnák, szerintük nem úgy volt blah, blah, blah..., ugye, ahány ember, annyi nézőpont.
Ami nekem szemet szúrt,mindjárt a legelején, hogy Erdély csak 1040 körül csatlakozott a magyar Királysághoz, és gondolom itt az i.sz. 1000. évétől kezdődik a történés?!
Egyébként tetszik! :)

Névtelen írta...

"A történelemben 1X minden népnek, fenn van a csillaga! Amikor ő a legerősebb, leghatalmasabb! A hunok, a "Magyarok nyilaitól", mongoloktól, ments meg uram minket! Aztán hová zsugorodtak? Ma pl a "Kijevi rusz", igáját nyögi a mongol birodalom! Írtam meglátásomat 8 évesen! 1957ben.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló