Láthatatlan birodalom - Invisible empire [videó]

Jason Bermas új dokumentumfilmje bemutatja azt az évszázadok óta tartó folyamatot, mely során a hatalom emberei a színfalak mögött azon dolgoznak, hogy létrehozhassanak egy elnyomó Világkormányt.

A Láthatatlan Birodalom a globalisták saját szavait és írásait használja fel, hogy leleplezze őket. A globális diktatúra nem hamarosan jön, hanem már itt van. Ez nem összeesküvés-elmélet, hanem összeesküvés-gyakorlat!

Az Új Világrend mára már teljesen publikus, mindenki számára látható, aki hajlandó kinyitni a szemét. Önjelölt bürokraták az államokat uniókba olvasztják össze egy globális Világállam alatt.

A Láthatatlan Birodalom Jason Bermas több éves kutatómunkájának eredménye, és lerántja a leplet az Új Világrend hosszú távú stratégiáiról a világ dominálására, csakúgy ahogy a Loose Change és a Mesebeli Ellenségek sikeresen lerántotta a leplet a szeptember 11-edikei események hátteréről, és örökre megváltoztatta gondolkodásunkat a "terrorcselekménnyel" kapcsolatban.



4 kommentek:

cila57 írta...

És az egyszerű ember mit tehet ellene?
A démonkrácia nevű színjáték segítségével megválasztatják az előtte hazugságokkal megszédített tömegekkel a komprádor, behódoló elitet.
Mely aztán mindent, de mindent a megbízóik érdekében hajtanak végre a nemzet ellen. Még arra sincs lehetősége a népnek, hogy visszahívhassa a hazug, áruló csürhét. Tehát marad a nemzeti ellenállás, amire viszont kitalálták a terrorizmust, mint a Sátán eszközét. És éppen a Sátán szolgái ezzel verik bilincsbe a nemzetek önrendelkezési jogát.

casablanka írta...

"Cion bölcseinek jegyzőkönyvei","New Age" stb. minden időben előjönnek valamijen sz@rsággal. Most az" Új világrend " szlogen van soron. Mikor nyilik ki már a szemünk? Meddig lehet még etetni bennünket?

www írta...

http://www.forradalommost.bplaced.net/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=2

Látó írta...

casablanka:
Az a sok "sz@rság", amiről beszélsz - megbízóid "jóvoltából" - sajnos VALÓSÁG!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló