Vasárnapi visszanéző – 22. hét

Fico és Slota agymenése ledöntheti Trianont? [2010. május 29.]
A szerda reggeli parlamenti szavazást követően még aznap délután összeült a Fico vezette szlovák kormány is, hogy választ adjon a magyar országgyűlés kettős állampolgárságról szóló döntésére. A sebtében meghozott törvény értelmében az a szlovák állampolgár, aki egy másik ország állampolgárságát a saját akaratából felveszi, az ezzel egyidejűleg elveszti a szlovákot.

Gondolom, a parlamenti döntést követően a két frusztrált idióta, Fico és Slota pezsgőt bontott és két koccintás közepette baromi elégedett mosollyal néztek egymásra. Igen, megcsináltuk, hisz hiába is hozták meg a magyarok a törvényt, semmit sem érnek vele. Megmutattuk nekik, hogy mi vagyunk a kemények.

Pedig dehogy…>>> tovább


Gyalázat [2010. június 1.]
Tegnap hajnalban megtörtént az, amivel azt hiszem, csak nagyon kevesen számoltak. Az eseményeket figyelve szerintem az senkinek nem volt kétséges, hogy a zsidók nem fogják majd hagyni, hogy a segélyhajók elérjék a gázai partokat. Talán még az sem lett volna meglepő, ha az izraeli hadihajók körbeveszik és bekísérik a segélykonvojt Asdodba, ahol aztán átkutatnak mindenkit és mindent, majd őrizetbe vesznek és kitoloncolnak több száz aktivistát.

Azonban ami tegnap hajnalban történt, az felülír minden képzeletet. Az maga döbbenet. Az maga Izrael Állam valójában, minden mocskával, gonoszságával és aljasságával. Ami tegnap hajnalban a gázai partoktól 130-150 kilométerre, még bőven nemzetközi vizeken történt, azt nem lehet másként nevezni, mint kegyetlen mészárlás, olyan gonoszság, amire csak ők, a gyűlölet, a bosszú népe képes… >>> tovább


Rés a pajzson [2010. június 2.]
Nem csillapodnak a hétfői izraeli mészárlás keltette érzelmek a világban. A cionisták ezzel a lépésükkel olyannyira kiverték a biztosítékot, hogy most már szinte biztos, az események a korábban megszokottól eltérő irányt vesznek. Mára végre eljutott a világ odáig, hogy Izrael mosdatása már nem fér bele semmilyen pollkorrektkedésbe, az ügy elkenése lehetelten.

A zsidók ezzel az akcióval túllőttek a célon és azokat is maguk ellen fordították, akik eddig, ilyen-olyan érdekből, de nem léptek fel a cionista gaztettek ellen. Tegnap Egyiptom, humanitárius okokra hivatkozva megnyitotta a Gázai övezetbe vezető szárazföldi határátkelőt, amelyet eddig Izrael kérésére tartott zárva, biztosítva ezzel az övezet teljes blokádját.

Azzal, hogy Egyiptom így döntött, azzal megtette az első lépést a Gázai övezet levegőhöz jutása érdekében, hisz a térség déli, rafahi határátkelője az egyetlen olyan pont, ahol Izrael nem gyakorol teljes kontrollt az ellenőrzés fölött.

Megjelent hát az első rés a pajzson…>>> tovább



A tegnapi Trianon megemlékezésről szóló képes beszámolónk hamarosan.

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló