Gyalázat__

Tegnap hajnalban megtörtént az, amivel azt hiszem, csak nagyon kevesen számoltak. Az eseményeket figyelve szerintem az senkinek nem volt kétséges, hogy a zsidók nem fogják majd hagyni, hogy a segélyhajók elérjék a gázai partokat. Talán még az sem lett volna meglepő, ha az izraeli hadihajók körbeveszik és bekísérik a segélykonvojt Asdodba, ahol aztán átkutatnak mindenkit és mindent, majd őrizetbe vesznek és kitoloncolnak több száz aktivistát.

Azonban ami tegnap hajnalban történt, az felülír minden képzeletet. Az maga döbbenet. Az maga Izrael Állam valójában, minden mocskával, gonoszságával és aljasságával. Ami tegnap hajnalban a gázai partoktól 130-150 kilométerre, még bőven nemzetközi vizeken történt, azt nem lehet másként nevezni, mint kegyetlen mészárlás, olyan gonoszság, amire csak ők, a gyűlölet, a bosszú népe képes.

Izrael köpve a nemzetközi egyezményekre, az emberi jogokra és úgy általában mindenre, terrortámadást indított a segélykonvoj ellen, pedig a hajókon nem voltak fegyverek, nem volt semmi, ami kiválthatta volna az ilyen aránytalan fellépést. Az egyenlőtlen küzdelem következtében 15 ember meghalt és több tucat súlyosan megsebesült. A hajóra szerelt kamera segítségével több millió ember élő adásban láthatta a támadását. A felvételeken hallható, hogy az izraeliek még a fehér zászló felhúzása után is lövéseket adnak le.






A fedélzetről közvetített élő adás akkor szűnt meg, amikor az izraeli haditengerészet kommandós terroristái helikopterekről alászálltak a fedélzetre. Elkezdtek gyilkolni, majd könnyfakasztó- és sokkoló gránátokat hajigálni az utasok közé. Az izraeli kórházakba a hírek szerint 32 sebesültet szállítottak a nyílt tengerről, köztük kettőt életveszélyes állapotban. Az izraeli 10-es tévécsatorna jelentése szerint a műtők előtt rendőrök várakoznak, hogy letartóztassák az operáción átesett személyeket.

Az események hírére a világban tüntetések kezdődtek. Hétfő reggelre legalább tízezer török tüntető gyűlt össze, akik megpróbálták megostromolni Izrael isztambuli konzulátusát. A demonstrálók összetűztek a diplomáciai külképviseletet védő török rendőrökkel, és kövekkel dobálták a konzulátust. A török miniszterelnök-helyettes sajtótájékoztatóján közölte, hogy hazahívják izraeli nagykövetüket Tel-Aviv-ból, és visszamondanak három, Izraellel tervezett közös hadgyakorlatot.

Názáretben is több százan gyűltek össze, Jordánia fővárosban pedig nagyjából kétezer ember vonult az utcákra. A jordániai kormányszóvivő „szörnyű bűnként” jellemezte az esetet, és közölte, hogy Jordánia „erősen elítéli” az izraeli akciót.

Brüsszelben hétfő délutánra összehívták az EU 27 tagállamának kormányképviselőit, az izraeli akcióval kapcsolatban. Több európai ország, köztük Franciaország, Ausztria, Hollandia, Dánia és Norvégia is behívatta az izraeli nagykövetet, magyarázatot követelve. Londonban, Párizsban és a közel-kelet fővárosaiban is tömegek tiltakoztak a gyilkosságok miatt.

És hogy a pofátlanság, az aljasság mennyire nem ismer határokat, azt mi sem jelzi jobban, mint hogy magyar idő szerint déli 12 órakor nemzetközi sajtótájékoztatót tartott Ehud Barak izraeli hadügyminiszter is, aki szemrebbenés nélkül kijelentette, hogy "a véres történtekért a felelősség kizárólag a segélyhajók akcióját megszervező terroristákat terheli". Benjamin Ben Eliseser, izraeli ipari- és kereskedelmi miniszter pedig közölte, hogy a hadseregnek nem állt szándékában tüzet nyitni, „de roppant nagy provokáció érte őket”.

A lélek üressége, a mérce kettőssége. Egy bosszúálló isten torzult tükörképe – énekli Ákos a Bosszú népe című dalban, és ebben a pár sorban benne van minden, minden, ami jellemzi őket. Minden, amiért gyűlölték és gyűlölik őket ma is. Izraelt ma a világ jóérzésű része, ha rajta múlna, egyszerűen letörölné a térképről, mert ilyen gyalázatos tettre és hozzáállásra nem lehet, nem lehetne más válasz.

Azonban vannak olyanok is, akiknek még ez sem elég. Vannak olyan országok, akik még ilyen gyalázatos tett után is kiállnak a cionista állam mellett. Az Egyesült Államok hallgat, pedig az eredeti tervek szerint ma Netanjahu, izraeli miniszterelnöknek Obamaval kellett volna találkoznia a Fehér Házban, hogy a közel-keleti békefolyamatról egyeztessenek. Természetesen ez nem történik meg, mivel a zsidók tegnap délután lemondták a tárgyalást. A lemondás hírére Obama megértését fejezte ki és azt kérte, hogy az izraeliek a lehető leghamarabb tisztázzák a segélyflottillát ért izraeli támadás körülményeit.

És kész. Ennyi volt a nagy demokraták mondanivalója ez ügyben.

De hogy a magunk háza táján is sepergessünk érdemes megnézni a magyar reakciókat. Az alábbi fotón a Külügyminisztérium, a Kormányszóvivő.hu és a Miniszterelnöki Hivatal honlapja látható.


2010. június 1. – 01:43
[nagyításért katt a képre]



Igen. Ez mind a magyar kormány mondanivalója az ügyben. Tegnap, amikor már a világ normálisabb fele tiltakozásokat szervezett, amikor az európai kormányok zöme már bekérette a zsidó nagyköveteket, amikor már szinte mindenki megszólalt az ügyben, akkor a magyar kormánynak még egyetlen egy állásfoglalásra, egyetlen egy nyilatkozatra sem futotta.

A parlamenti ülésen egyedül a jobbikos Gyöngyösi Márton tette szóvá, hogy mi történt és javasolta, hogy „az Országgyűlés határozatban ítélje el Izrael Állam nemzetközi és emberi jogokat sértő folyamatos atrocitásait, kifejezve ezáltal a magyar nemzet szolidaritását a sokat és régóta szenvedő palesztin nép mellett.”

A képviselők reakciója kommentálhatatlan. A Gyöngyösi Márton felszólalását csak a jobbikos frakció, illetve Wittner Mária és Réthelyi Miklós, a nemzeti erőforrásokért felelős miniszter tapsolta meg. A többiek csak néztek maguk elé, és persze a határozatból sem lett semmi.

Hol marad a magyar tiltakozás? Vajon mikor fog megszólalni OV? Vajon akkor is ilyen nagy csend lenne, ha ez fordítva történik, ha zsidókat érne ilyen atrocitás?

Mégis mire vár a magyar diplomácia? És hol vannak ilyenkor a magyar liberáltak, a nagy jogvédők? Most miért nem szólal meg Steiner Pál és Horváth Csaba, akik az országgyűlés alakuló ülésén izraeli zászló kitűzővel jelentek meg? Ők hogyan értékelnék a történteket?

Ilyenkor mindig síri csend van. Ilyenkor mindig megy a sunnyogás.

Rohadékok.

10 kommentek:

Névtelen írta...

A mocskos zsidók aljasságának nincs határa!Addig nem nyugszanak,mig egy új világégést nem csinálnak.Ez lesz a vesztük.A LIQD bérenc zsidesz nem fog tiltakozni!!

Névtelen írta...

Remélem mihamarabb sikerül majd tenni vmit a zsidók ellen,mert ez így nem mehet tovább!

Névtelen írta...

Orbán=Orsós=Olstein (kóser)! Én is csodálkoztam, de kicsit rákeresve a neten, kiderült, hogy más erről a kérdésről talán többet is tudhat. Íme egy bejegyzés:
"…És hogy legyen egy kis csemege a másik oldalnak is:
Orbán (Olstein) Viktor
Csak a legszebbet emelem ki:
"A csaladról
Olstein nevet viseltek 1946 elott. Orban Viki nagybatyja az Alt. Bőrgyar boltjat vezette. Ez a szemely ma is Mohacson lakik a Kalvin u.2-ben. Ismerunk olyan ma elo szemelyt, aki gyerekkoraban az Olstein csaladnak koser elelmet szallitott. Orban Viki apukaja jo kaderkent ment teeszesiteni, megtettek Szederkenyben tsz-elnoknek (feluton Mohacs es Pecs kozott). Egy plebanos elokotorta 1970-es emlekeibol egy fejermegyei plebanostarsa telefonhivasat: "Gyere ide, ha csudat akarsz latni. Van itt egy nagyon jo feju fiugyerek, Orban Viktor. Olyan joeszu, hogy penzert -2FT-ert- felmondja neked az egesz Toldit, ha kered" - marmost magyar gyerek csinal-e ilyet, hogy penzert produkalja a Toldi-versmondast? Orban Viki 2 kislanyat Rakhel es Sara nevre "keresztelte". Vonasai ugye "nagyon magyarok"..."
Ezek utan mind a két szélsőség kenheti a nézeteit a hajára.
nahat „

Rákerestem a neten, de minden Olstein komoly zsidó vonatkozásúnak ítélt köröket implikáló linkeket találtam, s magyarban szinte semmit. Kérem a titkosszolgákat, feküdjenek már rá kicsit az ügyre, mert nem zörög az Olstein, ha a szolgálat nem fújja! Nem véletlenül retteg már az Orsós család sem. Tán meg is van alapozva a félelmük.

„Aggódik fiáért Orbán édesanyja
Részben magáénak érzi az ország dolgai iránti felelősséget Orbán Viktor édesanyja, aki a miniszterelnöki eskütétel után nyilatkozott az [origo]-nak. Azt mondta, aggódik fiáért, de reméli, hogy nem egyedül kell majd megbirkóznia a kormányzás terheivel.
Nem kis dolog, ha ez ember fiából miniszterelnök lesz - mondta az [origo] tudósítójának Orbán Viktor édesanyja, amikor távozott a miniszterelnöki eskütétel után a parlamenti díszpáholyból.
Meghatódott az eskütétel közben és azt mondta, ez a ciklus nem olyan lesz, mint az 1998-2002 közti időszak, most jobban aggódik a fiáért, bár mindig keresztülviszi, amit akar, ezért reméli, hogy a kormányfői munka során lesznek mellette olyan emberek, akik segíteni fognak neki és nem egyedül kell megbirkóznia a terhekkel.
Olyan mintha a konyhájába jönne be az ország gondja - jellemezte a mostani helyzetet, amelyben úgy érzi, övé is a felelősség. Orbán édesanyja azt mondta, a most megkezdődött parlamenti ciklus nem fogja annyira befolyásolni az életüket, mint az 1998-2002 közötti. Akkor nagyon érzékenyen érintette, ha támadták a fiát. Fontosnak nevezte, hogy a családból senki ne hozzon szégyent a kormányfőre, és megismételte, hogy nagyon büszke a fiára.”

Névtelen írta...

Csak ránézzni kell a sémi állára,ez mindent megmagyaráz.A liqdot is.Zsidesz!!!

Névtelen írta...

Játszadozzunk el kicsit az általuk olyannyira kedvelt jogi csűrésekkel-csavarásokkal. Viktor hallgatólagosan támogatja az izraeli fellépést, noha az nyilvánvalóan messze túllépett az arányosság elvén, még akkor is, ha jogos területvédelemnek értékeljük (természetesen nem az volt, hanem az utóbbi évek leggusztustalanabb cselekedete, csupáncsak játszadozom néhány gondolattal)

TEHÁT

Viktor nézőpontja szerint a betolakodókkal szemben NEM KELL az arányosság elvét gyakorolni

TEHÁT

nyugodtan péppé verhetjük a lakásunkba betörő cigányokat, beleereszthetünk egy tárat az utcán beszólogató rajcsávóba ésatöbbi. Hiszen a kormányfő mutatta a példát! Vagy esetleg kettős mérce lenne, és Izraelnek lehet, a saját népének pedig nem? Ej-ej, vajon mit szólna ehhez a nemzetközi közvélemény, Viktor?


Ami pedig minket, magyarokat illet:

elég volt abból, hogy a világ a nyamvadt, gyáva, seggnyaló politikusaink (már akié, de nem az enyémek) alapján ítéljen meg minket. Viktor hallgat? Hallgasson! De nem a mi nevünkben.

És hogy nem a magyar emberek véleményét tükrözi, ezt juttassuk kifejezésre a nagyvilág felé, mielőtt azt hiszik, hogy nem csak a kormányunk, hanem mi magunk is a zsidók csicskái lettünk!

Bajtársaim! Barátaim! A magyar nemzet véleményét nem Orbán Viktorok fogják megfogalmazni, hanem a magyar nemzet. Te. Én. Mi. Én azt mondom, hallassuk a hangunk, mint megannyi más ország lakói. Utcára!

Elég volt a seggnyalásból, az én nyelvemmel senki se törölje tömeggyilkosok, háborús bűnösök valagát!

Névtelen írta...

Tiszteletem minden nyugati embernek és egyben magyaroknak is akik ráébrednek erre a sok hazug gonosságra és gyilkosságra.Reméljük egyre jobban kitisztul az ég azok fölött is akik még mindig ebben a sötétségben vannak.És adjon Isten eröt minden igaz szivű, igazságszeretö,öszinte embernek az összefogásra a világ sátána a nagy cionista zsidoság ellen.Adjon Isten eröt az arabnépnek amit már kibirtak és még birniuk is kell!!!!És a magyar nép összefogására!!!

Névtelen írta...

Stoffán megmondta a frankót,íme:"Kapacitálnak néhányan, hogy írjak a tegnapi gázai eseményekről. Bizonyára valami jó zaftos zsidózást várnak tőlem, de csalódniuk kell. A legkevésbbé sem érdekel, hogy mit csinálnak egymással a két ószövetségi testvér leszármazottai. Egyiket sem szeretem, tehát nem érzek sem felindultságot, sem haragot a történtek miatt. Ahogy a holocaust sem érdekel - hiszen a saját népemnek is van épp elég fájdalma, és a saját népemet is ölték csak azért mert magyar, így semmi különöset nem érzek amikor más népek hasonló fájdalmáról hallok. Ostoba hiszti ez a tegnapi ügy is. Mindenki tudta előre, hogy ez lesz a vége. A zsidók majd megint antiszemitizmusról beszélnek, az arabok szintúgy, a világ meg egyre inkább kezdi gyűlölni a zsidókat általában, noha csak az izraeli kormányt kellene a bevált amerikai módszerekkel leváltani. Summa summarum, nem érdekel mi van Gázában. Ugyanis amikor érdekelt, akkor sem tett semmit a világ. És ha a világnak úgy jó, hogy ártatlanok szenvedjenek, mert a gyilkost nem meri elítélni a világ, akkor legyen úgy. A magyarság is kénytelen volt tűrni 65 évig. És az utolsó nyolc év megváltoztatott mindent. A gyilkosoknak menniök kellett. Így lesz ez a világgal, Gázával és minden gócponttal. Vagy az emberek, vagy Isten tesz rendet. Én megvárom. Tehát nincs véleményem ama kérdésben, hogy két ellenségem miként osztja egymást. Az ő dolguk. Nekem inkább az a fontos, hogy a mai magyar kormányban (és itt a magyar-t már nem tettem idézőjelbe, mint nyolc évig folyamatosan) legyen elegendő erő és hit, kitartás és erkölcsi tartalék arra, hogy Magyarország MAGYAR ország legyen ismét. És, hogy a választópolgárok is megtartsák azt az egységet, amely a rombolás politikáját felcserélte az építés és a nemzet javát szolgáló politikára. És, hogy mit csinálnak Izrael és az önkéntesek, a palesztínok és a zsidók, engem körülbelül annyra érdekel, mint a Kolompár és a Kanalas családok egymás közötti leszámolása. Az európai mecsetépítések helyett menjenek haza a francba az itteni iszlám vallású arabok, és védjék meg ők a sajátjaikat ahelyett, hogy az európai kereszténységet akarnák eltiporni, mint sémita testvéreik, a zsidók..."

Névtelen írta...

"európai mecsetépítések helyett menjenek haza a FRANCBA az itteni iszlám vallású arabok"Érdekes,ezt vajon miért nem vetíti ki az itteni zsidó vallású zsidókra is??Ja,olyat nem lehet írni.....igaz Stoffán úr??Kettős mérce,illetve mellékesen említeném,nem a mecsetekből írányítják hazánkat!!Ezt ön is bizonyára tudja,ebben pont ez a gyomorforgató.Hasonló mint amikor Kubínyi az Echo-tv-n a szkítákról beszél,közben az általa is fényesre nyalt kormány tagjai izraeli kitűzővel pozólnak a MAGYAR parlamentben.......a jobboldaliság gyöngyszemei,akárcsak Csintalan.

Névtelen írta...

elözöhöz:igy igaz,a Kubinyi,meg aNémeth(deutsch)Attila a kennetteljes süketeléseik.likudbérencek.

Névtelen írta...

MAGYARORSZÁGOT A 2.VILÁGHÁBORÚ UTÁN A "NAGYHATALMAK" ZSIDÓ GYARMATTÁ TETTÉK!AZÓTA ITT ZSIDÓ AZ "ÉRTELMISÉG",MERT MAGYART A KÖZELÉBE SEM ENGEDNEK A MÉDIÁNAK,A MŰVÉSZETEKNEK,A JOGNAK,A GAZDASÁGNAK! GYALÁZAT,EMBERISÉG ELLENI BŰNTETT,AMIT A MAGYAROKKAL MŰVELNEK! ÉBREDJ MAGYAR!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló