Fico és Slota agymenése ledöntheti Trianont?

A szerda reggeli parlamenti szavazást követően még aznap délután összeült a Fico vezette szlovák kormány is, hogy választ adjon a magyar országgyűlés kettős állampolgárságról szóló döntésére. A sebtében meghozott törvény értelmében az a szlovák állampolgár, aki egy másik ország állampolgárságát a saját akaratából felveszi, az ezzel egyidejűleg elveszti a szlovákot.

Gondolom, a parlamenti döntést követően a két frusztrált idióta, Fico és Slota pezsgőt bontott és két koccintás közepette baromi elégedett mosollyal néztek egymásra. Igen, megcsináltuk, hisz hiába is hozták meg a magyarok a törvényt, semmit sem érnek vele. Megmutattuk nekik, hogy mi vagyunk a kemények.

Pedig dehogy.

Ha Fico egy pillanatra is kivenné a fejét a seggéből, akkor biztosan meglátná, hogy ezzel a törvénnyel egyátalán nem kemény választ adtak, hanem egyenesen öngólt rúgtak. A saját kis aljasságuk és a vak magyargyűlöletük miatt, egy olyan zsákutcába manőverezték bele magukat, amiből már nem nagyon fognak tudni győztesen kijönni. Hisz azzal, hogy ily módon változtatták meg az állampolgársági törvényüket, gyakorlatilag elérték, pontosabban elérhetik azt, hogy nagyon rövid időn belül a felvidék déli része tulajdonjogilag magyar kézbe kerüljön.

Közelítsük meg az egész történetet kicsit máshonnan.

Ma itthon, a felelősen gondolkodók egyik legfontosabb célja, hogy megakadályozzák a külföldiek földtulajdonhoz való jutását, hisz azé az ország, akié annak a területe. Ezért küzdünk, ezért emeljük fel a hangunkat mindenütt. Óvjuk és vigyázzuk ezt a földet, mert ha nem tesszük, akkor akár eljöhet az az idő is, amikor mi magyarok, földönfutóvá válunk a saját hazánkban.

Azonban egyet nem szabad elfeledjünk. Ez a törekvés elvileg mindig lokális, hisz normális esetben minden ország arra törekszik, hogy a határain belüli területeket hazai tulajdonban tartsa. És a szlovák vakgyűlölet ennél a pontnál érkezik el a totális és jól megérdemelt pofára eséshez.

Játszunk el a gondolattal!

Ha a Felvidéken az összes magyar, nem törődve a megfélemlítéssel igényli a magyar állampolgárságot, akkor az azt jelentheti, hogy a mai Szlovákia jelentős része egy pillanat alatt magyarok tulajdonába kerül. Nem csak egy-egy hektár, nem csak egy-egy kisebb földrészlet, hanem az egész, úgy ahogy van. Több tízezer hektárnyi föld.


[nagyításért katt a fotóra]


A térkép a magyarok lakta területeket mutatja, amelyet a 2001-es népszámlálás alapján készítettek el. Jól látszik, hogy mekkora részről van szó, és ez elvileg, pontosabban akár gyakorlatilag is, kizárólag magyar állampolgárok tulajdona lehet.

És most talán érdemes lenne feltenni néhány kérdést.

Vajon mit tud majd a szlovák állam kezdeni azzal, hogy az ország területének egy jelentős százaléka hirtelen külföldiek tulajdonába kerül?

Vajon hogy fogják majd kezelni azt a helyzetet, ha a szlovák lakosság 10 százaléka hirtelen „eltűnik”?

Ki fog majd tisztségviselőket, polgármestereket választani azokon a „szlovák” településeken, ahol szinte nem is lesznek szlovák állampolgárok? És persze majd kik lesznek azok, akiket megválaszthatnának?

Vajon milyen lehetőségek nyílnak meg így, az ott egy tömbben élő magyar állampolgárok előtt? Vajon akkor majd ki vitathatja el az autonómia törekvéseket? És az elszakadásét?

Vajon majd megkérdőjelezheti-e az EU, vagy más nemzetközi szervezet Magyarország azon jogát, hogy megvédje az esetleges atrocitásoktól az ott élő, kizárólag magyar állampolgársággal rendelkező tagjait?

És a kérdéseket lehetne sorolni vég nélkül. Fico ezzel a törvénnyel olyan helyzetet teremtett, ami valóban átrajzolhatja a viszonyokat. Persze ez csak akkor igaz, ha a felvidéki magyarok tömegesen, mondhatnám kivétel nélkül felvállalják azt, hogy feladva a szlovákot, magyar állampolgárságot szereznek.

Mi itthon most megtettük, amit lehetett. Már csak az a kérdés, hogy ti ott, az elszakított területeken majd merre indultok el.

A végső, személyes döntések meghozataláig még van idő bőven, hisz a törvény majd csak jövő év elejétől lesz hatályos. Azonban az talán már előre kijelenthető, ha mindenki megteszi azt, amit a szíve diktál, akkor tényleg ez lesz, vagy ez lehet az új magyar honfoglalás.

13 kommentek:

Névtelen írta...

Csakhogy,ez a két genyláda kitoloncolásban gondolkodik"!A véghezvitel,kétséges,de bármi megtörténhet!Vagyon" elkobzás,deportálás,visszavonás!Ne reménykedjünk!Az még nem vólt,hogy ne Mi szivjunk!

Névtelen írta...

Én meg azzal a gondolattal játszok, hogy a szlovák korvett talán nem is egy magyar torpedótól süllyedt el.

Névtelen írta...

@6:27:
Te is csak azért szivsz,mert kishitü vagy.
Az embernek csak a fejét kell felemelnie,biznia magában és a társaiban és akkor bármit,hangsulyozom bármit elérhetünk ezen a világon.
Mert a saját sorsunk a mi kezünkben van.

Névtelen írta...

:@6:27: ez a gondolkodásmód miatt tartunk ott ahol, ez miatt lehet megtenni velünk minden szart. Ezt a gondolkodásmódot verték belénk évtizedek alatt, éspedig azért, hogy ne "lázadozzunk", mert "úgysem sikerülne". Ecsém, szerintem te rossz lóra ültél, javaslom inkább a szegfűset meg a Sólyom Lacit, akik szintúgy nem mernek megtenni semmit, mert jaj, mit szól majd a külföld!

Apropó külföldi reakciók: kitoloncolást, vagyonelkobzást stb. már az EU sem engedne. Az EU ilyen helyzetekben alapjában véve nem szól bele a dolgokba, hadd civódjanak egymással a felek, ez is része az oszd meg és uralkodj elvének, de egy ilyen cselekményt, mint európai állampolgárok tömeges vagyonelkobzása és kitoloncolása Európa kellős közepén, az EU-nak nem szuabad hagynia, egészen egyszerűen azért, mert ezzel az utolsó szöget verné bele a már amúgyis fényesre polírozott koporsójába. Ha ezt hagyná az EU, önmagát járatná le, a saját alapelveit, és az összes EU-tagország összes polgára (a szlovákokon kívül) olyan gyorsan ábrándulna ki az EU-ból, hogy még berosálni sem lenne idejük a nagykutyáknak ott Brüsszelben.

Felhívnám egyébként a figyelmet mégegy lényeges momentumra: ficóék (szándékolt kisbetű) ezzel a saját népüket is önmaguk ellen fordították. Megásták a saját sírjukat. Ugyanis a szlovákok közt is rengeteg a kettős ilye-olyan állampolgár, vagy aki az akar lenni, legyen az amerikai-szlovák, svájci-szlovák, svéd-szlovák, vagy akár izraeli-szlovák, akár üzleti okokból, akár házasodás révén, akár csak passzióból, bármi. Velük mind-mind kicsesznek. Gyakorlatilag a saját népüket zárják karámba. Ez pedig nagyon nem tetszik a szlovákoknak, mert alapjában véve egy szabadság-és békeszerető nép, ha nincsenek sloták meg ficók, akik meghülyítik őket.
És ezzel a lépéssel most már világosan látják, kire NEM szabad szavazniuk, ha külföldi állampolgárságot akarnak felvenni.

Valami lehet a szlovák vodkában, amit slota iszik, és már fico is túl sokat ivott belőle...robikám! Ilyen rövidlátó és alkalmatlan politikust rég nem hordott a hátán ez a vén Európa, még a mi jó öreg elQrónkat is beleértve!

Böczike írta...

Így legyen!!! 1993 január 1-n, az összetákolt Csehszlovákia szét eset. Mivel ebből adódóan a Trianoni békeszerződés e helyen hatályát vesztette, még ők ajánlották fel, hogy az elcsatolt földrész visszajár. Az akkori pártunk és kormányunknak nem kellett. Igazából pontosan nem tudta senki megmondani nekem eddig, hogy miért!?

Névtelen írta...

Nem a csehszlovákok ajánlották fel a Felvidéket,hanem az ukránok Kárpátalját.
Hogy miért nem fogadtuk el?
Mert már Antall Jozsef egy szar hazaárulo volt.

Névtelen írta...

Antaleszku sem érdemel mást ,mint csermanek,amagyar földet sem.

Zsuzsa írta...

Ezt a térképet meg hogyan készítették??? A megfélemlített magyarok kikérdezése által? Akik nem merték bevallani, hogy magyarok???
NEM hiszem, hogy Kassán és környéken már csak 10% alatt van a magyar lakosság aránya!!!

biba írta...

ha majd nem engedik az ún. más állam polgárait dolgozni, egészségügyi ellátáshoz, iskolába járni stb, akkor mit csinál az ott élő szegény "uj magyar"?

Bükkfalvi Roland írta...

A www.magyarorszag.ma
hírportálon olvasható a "KÖRKÉP - KÓRKÉP" című jegyzet, melyben a szerző említést tesz arról, hogy június 16-án az APEH-alkalmazásában álló Gede Sándor vállalkozása vetíti többek között "AZ ÖRÖK ZSIDÓ" című filmet... Ez azért is elgondolkoztató, mert felvetődik: kinek áll érdekében, hogy június közepén ismét tudjanak csinálni egy szélsőjobbos, antiszemita ügyet...

Névtelen írta...

Szép utópia, de több ponton is bukik:
1. A határon túli magyarok többsége nem fogja fölvenni a kettős állampolgárságot. Szomorú, de nem érdekük, pláne nem így...
2. Mit kezdene Szlovákia a szituációval? Mondjuk hadat üzen. Mi pedig max. anyázhatnánk a közeledő tankokat, mert hadseregünk az nincs, a vízágyú meg félek kicsit kevés lenne ellenük.
3. Az EU szemrebbenés nélkül a szlovákoknak adna igazat és nem lenne semmiféle autonómia, meg ingyombingyom.
Szóval szép, szép, csak belelóg a kezünk a bilibe.

Névtelen írta...

Igen, a Felvidék fog először visszatérni...
Magyarország nem pusztul, hanem tisztul!
Szűz Mária, Magyarország királynője, segíts meg minket!

Névtelen írta...

Decemberben voltam Pozsonyban. Vásároltam egy Billában. Valamit kvaratyolt a pénztáros nő. Mondtam neki, hogy nem értem. Erre színtiszta magyarsággal újra megkérdezte: Vásárlói kártyája van? Még Zsolnán is beszélnek magyarul. Kassán, a Tescoban is kvaratyolt a pénztáros. Azt sem értettem. Erre ő így magyarul: Tudja, hogy ez aludt tej. Mondtam: Nem. Kefirt akartam venni. Besztercebányán. Cigiztünk a benzinkúton. Erre a kutas: Jó lenne fiúk, ha nem itt a kúton dohányoznátok! Ez kb.: '94-'95-ben lehetett.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló