Megint mi


Miközben az európai balliberált elit, köztük és természetesen élükön a magyarországi elvtársaikkal nyomják a bevándorlók melletti polkorrekt szöveget és köpködnek mindenkire, aki ki meri mondani az igazságot, a kontinenst és így hazánkat is sáskajárásszerűen lerohanja a gazdasági menekültek végeláthatatlan hada.

A folyamatok mára lényegében olyan mértékben elszabadultak, hogy a menekültáradat megállítása napról-napra válik egyre megoldhatatlanabb problémává. Az észak-franciaországi Calais-ban a migránsok tömegei megtámadják a kamionokat, hogy azok rakterébe bemászva kompon vagy a csatorna alatti vasúton Nagy-Britanniába menjenek. Milánóban egy bevándorlókból álló társaság egyik tagja a vonaton előkapott macsétát és egész egyszerűen levágta a karját a kalauznak, aki pusztán csak a jegyeket akarta ellenőrizni. És lehetne még vég nélkül sorolni azokat a döbbenetes történeteket, amelyek a legújabb kori exodus velejárói.




Az egész helyzet egyrészt félelmetes, másrészt azonban ismét jól rámutat arra, hogy miként működnek politikai szempontból Európában a dolgok. Magyarország mind külföldről, mind belföldről ismét a balliberális megmondóemberek célkeresztjébe került mindösszesen azért, mert kikerültek az utcákra azok a plakátok, amelyek a bevándorlás valódi kérdéseit feszegetik. Megint mi lettünk a rasszisták, megint mi vagyunk a nácifasiszta horda, akik ismét kiiratkoztak a felvilágosult Európából. Ez jön a kereskedelmi tévékből, ezt nyomják a ”mértékadó” lapok.

Arról persze nem esik szó, hogy mi van az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Svájcban vagy éppen Dániában. Ott is vannak ugyanis plakátok. Az ottani kormányok is üzennek a bevándorlóknak. Az angoloknál az „Illegálisan vagy az Egyesült Királyságban? Menj haza, vagy nézz szembe a letartóztatással!” felirat virít az utak mentén, az osztrákok az „Esélytelen, hogy Ausztrália legyen az otthonod!”, a svájciak az „Állítsuk meg a tömeges bevándorlást!”, míg a dánok a „Ha Dániába jössz, dolgoznod kell!” szöveget nyomtatták a plakátokra.

Ez persze nem volt probléma. Ezek a mondatok teljesen rendben voltak, csak valahogy a magyar üzenetek estek Strasbourgban megint az elítélendő körbe, ahol a múlt héten ismét egy egész napot szenteltek a nagyon okos képviselők a magyar ügynek.

És ami Strasbourgban elhangzik, azt az itthoni papagájkommandó és ajvékolókórus még jobban felerősítve tolja a gyanútlan szemlélődő arcába. Mára már ott tartunk, hogy a Gyurcsány-féle gyülekezet egyenes letagadja, hogy bármiféle bevándorlási probléma egyátalán létezne Magyarországon. „Néhányszáz ember bevándorlása, ideiglenes magyarországi jelenléte, ellátása, védelme nem okozhat sem anyagi, sem szociális, sem munkaügyi problémát (...) Orbán ne tetszelegjen a magyarok megmentőjeként, ne hazudjon a kormány, mintha tömegek ostromolnák déli határainkat” – áll abban a közleményben, amit a napokban juttattak el a sajtóhoz.

Hasonló szellemben látja a helyzetet Fodor Gábor, aki a következőket találta mondani: „A bevándorlás sem rövid, sem hosszú távon nem jelent problémát. Egyáltalán nem lenne baj, ha a tömeges kivándorlást valamilyen szinten enyhítené a Magyarország felé jövő bevándorlás.” És hogy Fodor mennyire nem viccel, azt jól bizonyítja, hogy máris beadott egy alkotmánymódosítást, amelynek értelmében, aki bevándoroltként, vagy letelepedettként legalább öt éve Magyarországon él, az önkormányzati és a parlamenti választásokon is választó és választható lenne.

Így megy ez.

Azt hiszem, a végeláthatatlan kurvaanyázáson kívül, nehéz erre bármit is mondani…

7 kommentek:

Névtelen írta...

Annyira jól sikerült folyamat egyik része ez, hogy a lényegre már fel sem emeljük a fejünket.
http://magyarhirlap.hu/cikk/27931/Meg_nem_hivatalos_a_Pentagon_javaslata

A folyamat hosszú éveken át folyik az európai ember ellen :

- zsidóimádat erőszakos elterjesztése törvényi szinten(miért erősödött fel vajon 1990 után? - hiszen addig is tudott volt minden e témában, a zsidók addig is többezerféle kártérítést, és jóvátételt kaptak..., ráadásul pozicíóban voltak, és vannak, most meg még ráerősítettek),
- cigányimádat (hogy ne az előzőre koncentráljunk),
- buziimádat (hogy ne az előzőkre figyeljünk csak),
- határok eltörlése (bűnözőknek a legfontosabb),
- bűnözőknek kedvező jogi környezet kialakítása földrészszinten,
- eu szabályok létrehozása, ránkkényszerítése (tömény nemzetellenességi stratégiai bevezethetősége érdekében)
- nemzetek bankigába hajtása (anyagi ellehetetlenítése a nemzetek dolgozni vágyó rétegének),
- tömény vallásellenesség állandó propagálása, az általuk delegált vallási vezetők hatékony közreműködésével a vallás öncsonkítatása,
- a más "kultúrák" ráerőltetése a keresztény Európára. Állandó feszültség fenntartása Afrikában, Közel-Keleten, kiképzett terrorista szervezetek menedzselése a lakosság ellen, az állandó, amerikai érdekeket szolgáló háborúkon felül. A lakosság rákényszerítése, hogy elhagyja szülőföldjét. Propagandahadjárat megindítása, fenntartása, hogy a könnyen magát megadó Európába meneküljön (nem véletlen ez a mostani népvándorlás, szervezett formára utal. Hiszen máskor is voltak háborúk Afrikában, mégsem menekültek Európába embermilliók).

Most pedig, a még nem bekebelezett földrészek meghódítása érdekében, Európa teljes katonai támaszponttá való silányítása, sőt a bekövetkezendő balhé felelősségének ráterhelése, annak bebiztosítása folyik.

Meg a többi, napi kis gyurcsótány-orsósviki gyönyörűség...
Mert, egykutyák ők.
A fenti célokat szolgálják éjjel-nappal.

Anna írta...

...inkább tenni kell!

Névtelen írta...

* „Esélytelen, hogy AUSZTRIA legyen az otthonod!”

Névtelen írta...

Csak nem Coudenhove-Kalergi gróf tervét akarják valóra váltani bilderberges libráltak? A gróf a zsidó Bécsi Szabadkőműves Újság 1923. évi október 19-i számában ezt nyilatkozta: „A jövőbeni ember keverék faj lesz! Európa számára kívánok egy eljövendő eurázsiai-negroid fajt, hogy a személyiség sokoldalúsága biztosítva legyen. A vezetőket majd zsidók adják, mert a jóságos Gondviselés Európát a zsidókkal, ezzel az új ésszel megáldott nemes fajtával ajándékozta meg.”

Karina írta...

Ahonnan ezek a menekültek jöttek,azok az országok,addig, úgy-ahogy müködtek,De ez csak addig tartott ameddig megérkeztek hozzájuk a nagy "demokrácia szállítók", hogy "igazságot szolgáltassank" szegényeknek és előkerítsék az " ellenségeiket" akik természetesen a szolidaritás jegyében a mi" ellenségeink" is. Persze "elkerülhetetlen" volt, hogy az "igazság hozók" egy-két új fegyvert ne vessenek be és drónokat, de mindig "pontosan a célra tartó és "védekező" fegyvereket kell ezalatt érteni! Magyarán igy födönfutóvá lettek ezek az emberek,otthonaikat szétbombázták a "jóakarók"! Miután már nem maradt semmijük, elindultak a "mesés és mindig igazságos Nyugat felé" szerencsét próbálni.Naponta érkezik ez a szerencsétlen és még ki tudja milyen áradat, előbb százával, később tízezrével, százezrével és mindnyájan Európa "széleit" megközelitve özönlenek, igy kerülnek hozzánk is! Persze szokás szerint, előkerül a kérdés, mit csinál ilyenkor, a nagyon okos, liberális EU? Tököl, ahogy szokott! Na és vajon mit csinál a mi liberális " bal" fék ellenzékünk? Úszit ,ahogy szokott és adja a jótanácsokat, mintha nem miattuk kapott volna a kormány 2/3-os többséget? Az tömegáradat meg az ország nyakában, majd eltarthatjuk szegényeket a többivel, hiszen van pénz dögivel!

Névtelen írta...

Szerintem egy folyosot ,coridort kene kijelolni ahol szegeny menekultek gyorsan es biztosagban keresztul vonuljanak csonka Magyar orszag hatarvonalan Austriaba. Aztan azok inditsak oket tovabb Londonba ahova igyekeznek. Minden ut LONDONBA VEZESSEN! Ott mar varjak oket a testvereik. van-e annal szebb mint csalad egyesites ?

Névtelen írta...

Én az összes menekültet akik ideérkeznek, postáznám Amerikának. Nagy tankerekre pakolnám őket, annyi kajával ami elég New Yorkig, azt' jó utat! Gondoskodjanak róluk azok, akik miatt menekülniük kellett! Az USA csinálta az egész felfordulást, ami most a Közel-Keleten van, az akárhogy de működő és a rendet fenntartó, működő rendszerekből működésképtelen anarchiát, irányíthatatlan és élhetetlen káoszt csináltak, Iszlám Államostól. Érdekes módon most nem látom a világ Nagy Rendfenntartóját, az amerikai tengerészgyalogosokat, páncélosokat felvonulni az IÁ ellen, vajon miért is?... Az amerikai hadigépezet mint egy marék port fújná el az egész IÁ-t két hét alatt. Persze hogy nem, mivel ők működtetik az egészet, azért hogy ezt az embertömeget behajtsák Európába. Hogy mi célból, azon tessenek elmélkedni...

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló