Azért ennyire hülyék ők sem lehetnek...

Azóta amióta olvastam a hírt, még nem tudtam eldönteni, hogy Szájer József, most éppen alkotmányügyi nemzetikonzultációs gittegylet vezérnek teljesen elment-e az esze, vagy csak a siófoki levegő bomlasztotta meg egy kicsit az elméjét. Azonban valamelyik feltételezésnek mindenképpen igaznak kell lennie, mert olyan ötletet, mint amilyet ő dobott be tegnap a köztudatba, normális politikus nem tesz meg. Sőt. Tovább megyek, az még egy szadeszostól is erős lett volna.

Bár azért tegyük hozzá azt is, hogy az ötlet nem teljesen új. 2007-ben Révész Máriusz egyszer már megpengette ennek a lehetőségét, de akkor a narancsosokban még volt annyi tartás, hogy gyorsan levették a napirendről. Most azonban újra előkerült. Pontosabban Szájer előkukázta valahonnan és odáig jutott vele, hogy az általa vezetett alkotmányozási bizottságot meggyőzte arról, hogy az támogassa a szélesebb vitára való bocsátását.

Persze, hogy a többi narancsost mennyire kellett győzködni, és hogy volt-e olyan, aki nemet mondott az ötletre, az egyelőre még nem tudható, de ez a lényegen mit sem változtat. Mivel az illetékes bizottság támogatta Szájert, a korszakalkotó javaslatnak jó esélye van arra, hogy bekerüljön a hamarosan megszülető új alaptörvény alapkoncepciójába.

Gondolom, most már sokan kérdően néznek, hogy mégis miről is beszélek, így hát jöjjön a hír, ami a kormánypártok most zajló Balaton-parti frakcióüléséről került ki: „a siófoki háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen Szájer József kezdeményezésére ismét elővették a gyerekek után járó plusz szavazat ügyét. (…) a választójogi módosítási javaslat, a 18 év alatti gyermeket nevelő családok felnőtt tagjait juttatná gyermekenként egy plusz szavazathoz.”

Lefordítva magyarra: adjunk a dologtalan cigányoknak annyi szavazatot, ahány gyereket összehoztak a megélhetési gyerekgyártás során. És innentől már nem csak mi tartjuk el őket, hanem ezután majd azt is ők mondják meg, hogy kik vezessék ezt az országot.

Ha Szájeren múlna, hamarosan eljönne az az idő, amikor egy rendesen dolgozó és adózó, két gyereket nevelő családnak a közéleti súlya töredék annyi lenne, mint egy hatgyerekes retekcigányé, aki már eddig is csak élősködött a társadalom tisztességes részén.

Ha pedig az egészet lefordítjuk számokra, akkor a következővel szembesülünk. Ma Magyarországon a természetes szaporodási ráta a cigány népességet is belevéve 1,3, azaz egy nőre átlagosan 1,3 gyerekszülés jut. Ha a szaporodási rátát csak a cigányságon belül vizsgáljuk, akkor az arány 3,1, ami egészen pontosan azt jelenti, hogy a Szájer-féle javaslat következményeként a cigányság szavazatszáma megtriplázódna, míg egy átlag magyar szavazata hirtelen egyharmadnyit érne.

Azt hiszem ezt elég nehéz komolyabb kurva@nyázás nélkül kommentálni. Azt meg pláne nem lehet, amivel a narancsosok indokolták még 2007-ben a javaslat helyességét:

„Vajon ilyen költségvetést fogadna el akkor is az Országgyűlés, ha a gyerekek után is járna szavazati jog? Az adórendszerben akkor is figyelmen kívül hagynák ezt a 2 millió állampolgárt? Biztos nem! A gyermekek és szüleik helyzete javulna, a gyereknevelés társadalmi presztízse jelentősen növekedne. Minden párt programokat készítene a nagycsaládosok lakáshoz jutásának megkönnyítéséről, az anyák munkavállalási lehetőségeinek szélesítéséről s a gyereknevelés kedvező nyugdíjbeszámításáról, hiszen kétmillió szavazat az nem elhanyagolható.”

Az indoklást olvasva azért az emberben rögtön felvetődik néhány kérdés: Vajon normál esetben nem ez lenne egy ország vezetésének a dolga? Vajon normális esetben hol van összefüggés a választási rendszer és a között, hogy egy kormány a fenti célokért küzd? Vagy ezek csak akkor fontosak, ha plusz szavazatokat lehet szerezni vele?

Esetleg a sok álszent duma mögött ez a tényleges ok? A néhány romlott konzervvel megvásárolható cigányszavazatok ezrei?

Mielőtt valaki félreértene. Természetesen az nem lehet kérdés, hogy a tisztességesen élő, dolgozó és gyereket nevelő nagycsaládosokat támogatni kell, de az sem lehet kérdés, hogy nem így. Ez a megoldás nem csak a társadalom igazságérzetének mond ellent, hanem a józan észnek is.

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezt a narancsos szavazók, a narancsos képviselők többsége bármilyen módon támogatni tudná. Sőt, nem tudom elképzelni, hogy ezt ma Magyarországon a cigányokat és néhány idióta liberáltat leszámítva, pártállástól függetlenül bárki is támogatni tudná. Azt meg pláne nem, hogy a narancsos stratégák ezzel ne lennének tisztában.

De akkor mi lehet a háttérben? Milyen okok mozgathatják a szálakat? Mi értelme van megtenni egy ilyen bejelentést?

Úgy általában a fideszes képviselőkről én sok mindent el tudok képzelni, de hogy olyan aljasak legyenek, hogy ezt valaha is megszavazzák, azt nehezen. Azért ez túl menne minden határon.

Azért ennyire hülyék ők sem lehetnek…

29 kommentek:

Névtelen írta...

"Azért ennyire hülyék ők sem lehetnek..."
Nem is.Vagy minket neznek hulyenek,vagy a szokasos fajta modon provokalnak.

Névtelen írta...

Arra gondolni sem merek,hogy megvasarolni akarnak a szavazatokat...egy demokratikus jogallamban?Demokratikus jogallamban csak a magyar nemzet tulajdonat lehet elorozni,lasd az utobbi 20 ev nemzeti vagyonkezeloi(onkormanyzatit is!) eredmenyet+az allamadossag+a magyar emberek eladositasat!!!

Névtelen írta...

Megis mit gondolunk?Miert ul/ult annyi jogvegzett kepviselo a parlamentben?

HAT.MERT A JAVAINKAT AKARJAK / AKARTAK !!Meg is szereztek!!!

EBRESZTO, EMBEREK !!

NAGY ATVERES SOOOOO KESZUL ALKOTMANYOZAS CIMEN !!!!!!!!

Névtelen írta...

DEHOGYNEM,ÉS MÉG NEM HOZTÁK A FORMÁJUKAT!!!!Idáig velünk tartatták el a parazita cigányokat,ha ez bejön,ezzután az élősködők fogják a mi sorsunkat eldönteni!!!Zsidesz birkák,ezt akarjátok!!

Gambit írta...

Én az ilyen hírekből azt szűröm le, hogy a médiatörvény körüli nagy hujjogás végleg megtörte a Fideszt. Ha volt is némi szándék az ellenállásra/önállóságra, az a nemzetközi össztűz hatására úgy olvadt el, mint hógolyó a pokolban.
Most görcsösen fáradoznak rajta, hogy valami nagy liberális jótettel kivívják a nyugat elismerését (azét a nyugatét, amelynek jelentős vezetői a napokban ismerték el a multikulti bukását...), bármit is akar a magyar nép. Az új alkotmány körülötti hercehurca (és ennek kapcsán a KDNP újbóli megalázása-lesöprése, a Jobbik minden eddiginél nyilvánvalóbb semmibevétele pl. a magzatvédelem ügyében) is ennek tudható be, az ilyen elmebeteg ötletek meg pláne.

Mátyás az igazságos írta...

Szerintem meg csak az kapjon szavazati jogot, aki rendesen befizette az adóját, és nem tartozik az államnak sokszázezer (netán millió ugye kedves Selmeci, Gáspár és a többi...) forinttal. Természetesen a megélhetési politikusok sem szavazhatnak, mert nem adóznak (ebben nem vagyok tuti biztos, hogy az illetményük bruttó-nettó, és a költségtérítés címén kapott lé után fizetnek-e valami adófélét). Tehát szerintem aki tisztességesen dolgozik és tisztességesen bead a közösbe az szavazhat, a többi aki lóg az állam nyakán és segíjes annak meg max. csak a pofája járhat nem szavazati jog.

eSzeL írta...

:-) Nem hülyék, a választó polgárt nézik olyan hülyének, mint amilyen. Az előző alkalommal valószínűleg azért vetették el, mert még nem volt elég nagy a 'mindegy ki lesz csak ezeket nem akarom' érzés az akkori kormány ellen. Ím elérkezett az idő, a sok balga padig úgy döntötte rájuk a szavazatot ahogy várták. Még az OV kertjében turkáló vakondot is megszavazzák, ha OV szépen beszél róla. A média törvény körüli nagy hujjogás pedig azért volt, mert közben szép csendben csatlakozni lehetett az ejrópaji szemeszterhez. Ez nem azt jelenti, hogy az ország föladta a gazdasági függetlenségét, hanem azt, hogy a költségvetést brüsszeli jóváhagyás (ha kell javítás/átdolgozás) után lehet alkalmazni kis hazánkban. Ezt tudtuk meg bajuszkirály Lajostól egy ejrópaji összefoglalóban.

eSzeL írta...

Ja még... Csak a pénz körül gondolkodtok nagyon. Minden szavazó lap hátuljára nyomtatni kellene egy ~200 kérdésből véletlenszerűen kiválasztott 5 politikai kérdést. Teszt szerűen válaszolva rá akinek nincs legalább 3 jó válasza annak a szavazata nem számít. Mert a pénzzel nekem csak az a bajom, hogy a legnagyobb gazemberek bizony nagyon sokat adóznak, most is ezek vannak legfölül.

azta írta...

Egyfolytábankurv@@nyázom/zunk minden bekezdésnél és azóta is legalább délig egyfolytában ez nonszensz, egyébként mit vártok egy ilyen bandától? Egyértelműen csak a hatalmuk bebiztosítását akarják. Az ostoba cigány pedig nem érti, h. jobb lenne neki ha magyar urat szolgálna.
gambit nehogymá elkezdjünk sajnálni bárkit is
aztakurv@@nnyát
aztakurv@@nnyát
aztabüdöscigánykurv@@nnyát

Névtelen írta...

Csak nem akar kitörni az a kurva polgárháború, muszáj kicsit belehúzni...

Zéé írta...

Ez Magyarország kivégzése!!! Gratulálok a sok fideszbaromnak.

Unknown írta...

KITARTÁS!!!

Herne írta...

Néhanapján rémképeimben előjön, hogy valami oknál fogva a cigányokat uralomra akarják juttatni, és a fehéreket - meg mindenki mást - nyíltan a szolgájukká tenni. Gyorsan elhessegetem ezeket a gondolatokat, mert elég nagy étvágyam van, és úgy döntök, hogy szeretnék még aznap enni. De az ilyen incidensek mindig előhozzák bennem ezt a rémlátomást. Ez az egész most olyan, mintha át akarnák játszani az országot a cigányoknak. Először csak a szavazataikkal döntik el az ország sorsát, aztán megjelennek a cigánypártok, akiket az addigra már hatványozottan megszaporodott cigányság hatalomra juttat. És az oly' jól ismert csicskatartás hivatalossá, országos méretűvé válik. Kövér kancigányok azt tehetnek majd velünk bárhol és bármikor, amit csak akarnak. Megverhetnek, kínozhatnak, asszonyainkat halálra erőszakolhatják, minden korlát nélkül kiélhetik az összes degenerált hajlamukat.

Namost van azért itt más lehetőség. Nem kötelező elfogadnunk, amit egy kormány dönt. Nem kötelező hagynunk, hogy a fejünk felett döntsenek. Nem kötelező magunkban duzzogva tűrni és tűrni és tűrni. Nem kell itt egyből felkelésre gondolni, nehogy jöjjön a NATO demokráciát bombázni, értem meg a PiSa Lovagrend - hogy is volt? - alkotmányos rend megsértésének kísérletének gondolatáért, hanem pl. tüntetésekre, polgári engedetlenségre, általános sztrájkra stb., a kormány kiéheztetésére. A bűnőrség egyértelmű túlerővel meghátrálásra kényszeríthető, mint ahogy a közel-keleti példák bizonyítják, a ránktörő inkállatokat meg agyon kell rúgni a picsába. Legfőbb ideje már felszámolni azt a zsidó terrorszervezetet, lehetőleg úgy, hogy a tagjai ne tűnjenek fel később másutt soha többé. A magyar katona pedig nem fog ránk lőni.

Na megyek a gyógyszereimért, kezdek beszámíthatatlanná válni...

A magam részéről annyit mondhatok, hogy ha a magyar nép ezt is lenyeli, és hagyja a cigányokat tovább nőni a nyakára, akkor nincs itt keresnivalóm. Én nem kérek a cigányokból, és ezt komolyan gondoltam.

Herne írta...

Ja, a szavazati jogot pedig nem kiszélesíteni kell, hanem leszűkíteni: szigorú pszichológiai alkalmassági vizsgához és intelligenciateszthez kötni. A pszichón nem engednének át, de vagyunk még elegen nélkülem is.

casablanka írta...

Szerintem a gyerekek utáni szavazási lehetőség egy baromság. Lehet, hogy vikikéék csak tesztelnek minket. Biztos berúgott az előterjesztő a vacsora után és másnap nem tudta mit beszél. Bár, ki tudja? Itt már minden elképzelhető és anak az ellenkezője is.

wew írta...

Egyszerűen elegem van ebből a szemét országból, és ebből a nyomorult magyarságból. Abból, hogy retekcigányoznak, hogy zsidóznak, hogy összeesküvés elméleteket gyártanak, és a magyarokat egyenesen az egekbe emelik. Mert mi a magyar? Egy koszos, redvás, szarkupac, semmi egyéb. NÉzd meg az országot. Erről nem csak a politikusok tehetnek, hanem aki hagyta az is. Akik a tévé előtt ülve várták, és nézték, hogy a kint lévő tüntetők érjenek el valamit, de ez még a jobbik eset. Mert legalább a jó oldalon állnak. De mennyien mentek ki a gazdákhoz, vagy mennyien élnek az összefogás lehetőségével, avagy mennyien védik meg egymást a munkahelyeken, és mennyien osztják meg a sajátjukat, egy másik egekbe emelt magyar érdekében? Könnyű retekcigányozni.... mert te magyar éppen nem vagy koszos. De szívod a füvet, a hülye gyereked meg ül éjjelente a diszkóba, és majd sajnáljuk, mikor eltapossák, mert annyi esze sincs, mint a lónak. MÉg az sem a tömegbe, ahol nem érzi magát jól. Hagyjuk már ezt az álszent dumát, és ne megint másokra mutogassunk, amiért mi szegény, dicső, okos, túlképzett, illatos, tiszta magyar nem tudunk ebben a tökéletes adottságokkal rendelkező országban létezni. Mindig volt valaki, és mindig is lesz, aki hibás, és retek, és koszos, és zsidó lesz ebben a kurva országban, aki miatt mi nem tudunk előre menni, mert nem is akarunk. Mert sokkal jobb körleveleket küldeni, hogy ne tescóz, mint oda állni tömegekkel, és együtt mozdulni.
És hogy mi marad majd a dühömből a nagybecsű magyarban? Hogy akkor mit keresek itt,
és nincs bennem szánalom, és én is biztos retekcigány vagyok, vagy zsidó, de tuti, hogy bárcsak az én gyerekemet taposták volna el, és stb....
annyira dühös vagyok, hogy nagyon. Mert a munkahelyen meg marjuk egymást, mert a feleségek, férjek nem tudnak együtt élni, mert azért nem retek a magyar, hogy alapvető erkölcsi érzék nincs benne, dehogyis. HOgy ugyanannyit lop, és csal, mint a cigány, ugyebár, ha a "fehér" lakosság számát osztjuk a lopókkal, csalókkal, de ez is mindegy.
Mi becsületes magyarok vagyok, és büszkék, mert letudjuk retekezni a cigányt, és felismerjük, hogy itt minden a zsidók kezében van.....ó, milyen bölcsek vagyunk!
Isten áldd meg a magyart, mert megérdemli.
nagyon....:o(

eSzeL írta...

Drága egy arany WEW! Ha nem vetted volna észre itt 65 éve kifejezetten magyar ellenes vezetés van folyamatosan. Hogy miből látszik? Talán a szemed ha kinyitnád, vagy a füled ha kimosnád... Csoportosan elkövetett emberölés ha cigány csinálja magyar ellen 2 és felfüggesztett, mer', hogy baleset vót. Nyílt utcán ha magyar pofont ad egy nyomuló cigány kurvának és cigánynak nevezi, akkor két év letöltendő, mer rásszistá. Nem tudom, hogy cigány vagy-e vagy zsidó, de ha eleged van ebből az országból, tényleg követheted a főnököd tanácsát. 'El lehet innen menni!' Végül egy gondolat Gróf Teleki Páltól : 'Ki tudjuk várni, hogy az események megérjenek, leszűrődjenek, s megvárjuk azt nyugodtan, mert népünknek ez alaptermészete.'

eSzeL írta...

és = év

Névtelen írta...

WEW.!!!! LAPÁTOLD KI A ZSIRT A FÜLEIDBŐL,ÉS MOSD MEG AZT A CSIPÁS SZEMEIDET.A tetű egye meg azt a retkes nyakad,itt ha valaki redvás szarkupac az csak te vagy!!meg az aki ide sz@rt téged,és nem a jordán,vagy a gangesz partjára!!az a gyanum,hogy te igazi zsigány vagy(zsidó cigány keverék)!!Fogd a pereputtyod,és menjetek vissza oda ahonnan ide szöktettek!!Valahogy csak megleszünk nélkületek!!c,
-presses féreg.(Dewil).

Névtelen írta...

WEW;

Ez a szoveg mar 21 eve folyamatosan megy.Ideje lenne frissiteni!Egyre tobben ebredeznek es kerdezik:
1.Hova lett a magyar nemzet 1988-1990 -ben megvolt vagyona?

2.Miert kellett eltartani azt a sok "kepviselot",az "allamapparatusban dolgozo szakembert",...stb.---Ha most megis "Arra gondolni sem merek,hogy megvasarolni akarnak a szavazatokat...egy demokratikus jogallamban?Demokratikus jogallamban csak a magyar nemzet tulajdonat lehet elorozni,lasd az utobbi 20 ev nemzeti vagyonkezeloi(onkormanyzatit is!) eredmenyet+az allamadossag+a magyar emberek eladositasat!!!" eredmenyt kell latniuk?

3.Miert es hogy lehet az:a nyugati orszagokba "kitantorgott" magyar fiatal es kozepkoru --,bar ott is rabszolga (!!!),de!!!--munkabol el tudja magat tartani (esetleg csaladot is tud alapitani).Mindezt a sajat szulohazajaban:nem lehet.

4.A WEW altal beirt szoveg TIPIKUS GYULOLETBESZED,de ez a magyar nemzet ellen iranyulo.
Sajnos,az elmult 21 evben erre nem hoztak "tovenyt".

Névtelen írta...

5.Egyetertek a fentebb szoloval:Akinek ez nem tetszik,el lehet menni innen.Hatha mas nemzetek fiai-lanyai jobban "hazaszeretok".

Névtelen írta...

...es ne legyen semmi ketseg:
WEW sem ennyre hulye!!!
OT ILYEN ES EHHEZ HASONLO BEIRASOKERT TARTJAK (esetleg fizetik ...).

Tamás írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Gambit írta...

azta: A dolgozó, adófizető magyar embereken kívül nem is kell sajnálni senkit.

Névtelen írta...

Azt, hogy a "nemzetinek" nevezett csapat mennyire képtelen a gondolkodásra, illusztrálja a Szent Korona Rádió online cikke: mint írják az 1 áruló Pősze Lajoshoz Toroczkai hazafi felhívására 100 hazafi ment el (biztos beszélgetni akartak vele, ahogy szokták).
A cikkben olvasható, hogy "Toroczkai vezetésével már TV székházat is bevettük..."
Nos, eddig sok olyan cikket olvastam - korábban - mikor eltünt, majd a rendőrautóban látták beszélgetni a rendőrökkel...
A Toroczkai ellen indított bírósági perben is tagadta a vádlott, hogy ő vezette a TV elleni rohamot - hát most kinek higyjünk?

casablanka írta...

WEW ! ajánlom menj máshová. Amig itt lebzselsz és osztod az észt addig neked kuss! Lehet, hogy neked ez az ország kurvaoraszág ,szerintem inkább a betelepült tolvajok országa, ahol olyanok élősködnek akik mindent idegen kézre adtak és elpocsékoltak, elloptak. De ha szerinted ez olyan kibirhatatlan hely ,akkor mi a fenéért vagy még mindig itt? Szerintem inkább ez a kurvák országa , akiknek köszönhetjük, hogy itt tartunk.

Névtelen írta...

WEW,te anyaszomoritó büdös élősködő,ez az ország azért tart ott ahol van,mert a te tolvaj fajtád ,úgy adta-vette,lopta, mintha a sajátja lenne!!Igen a te parazita fajtád tette velünk ezt,és ha nem tetszik itt nektek,fogadjátok meg fajtársatok a gyurcsótány ajánlatát,menjetek a büdös francba!!Nem hivott senki beneteket,és nem fogunk sirni utánatok,ha elmentettek.Ott a helyetek a szemét negevben!!! Neheb.

wew írta...

Ó, a nagy magyar okos elit megnyilvánult. :))))) Milyen gazdag szókincs, mennyi kifinomult fogalmazás, és mennyi ész...lám, ilyenek a hazamegmentői, a rendíthetetlen ólomkatonák, akik őrzik az ország becsületét...jaj lányok, akkor hagy olvassam: mi a terv? Nos? Hogyan mentődik meg az ország? Talán születik még néhány retekcigány körlevél, vagy zsidózó elmélet, vagy füvet szívva nyomjátok a technót tüntetés kép? Gyerünk lányok, mutassátok meg mit tudtok.
Esetleg névvel fölvállalni képesek vagytok kiállni a véleményetekkel az ország előtt is?
Nos? Vagy újra annyit tudtatok tenni, hogy az ellenvéleményen lévőket újfent zsidózzátok, cigányozzátok? Szánalmas csürhe, tangában, ennyi a tudományotok.
De tényleg hagylak benneteket, mert lányos, hisztis dühötök még önmagatok ellen fordul, s mi lesz így tiszta, zsírtalan, fazonra vágott pihe-puha hajacskátokkal?

Kivéve a névtelen nevű írót. Ha valamit elakartok érni, hát úgy kell, ahogy ő teszi. Higgadtan, és érvekkel. Tessék tanulni. A többi kislány még gyúrjon IQ-ra.
Puszi lányok!

Névtelen írta...

WEW??Walter,Weis.???TE galacsinhajtó bogár.Vannak hazamentők,és vannak hazaárúlók mint te vagy!!Ne lányoz itt te pedereszta!!Te metéltfarkincájú,gyurj továbbra is a simon perec hátsójára!!Sussogd már el nekünk miért nem elég neked a c-press??Ki kért arra ,hogy itt játszd az eszed.Nagyon jól megvoltunk nélküled idáig is.Elég volt az agymenéseidből.Nos tehát,menj vissza oda. Te 32 nevű Ságvári kettő,kocsobur,szikszai,....stb.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló