A kommunizmus áldozatainak emléknapja... szembeköpve

Ha csak felületesen szemlélnénk az ügyet, ha nem figyelnénk nagyon a részletekre, akkor akár azt is mondhatnánk, hogy csak véletlen, hogy nincs mögöttes szándék a történtek mögött. Azonban ismerve a honi állapotokat, ismerve az abszurdisztáni hétköznapokat szerintem bizton állíthatjuk, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság tegnapi bejelentése nem a véletlen egybeesés kategóriájába tartozik. Az maga egy kórkép, ami pontosan bemutatja azt a mérhetetlen pofátlanságot és aljasságot, ami ebben az országban a bíróságok ténykedését jellemzi.

Mint köztudott ma, február 25-én van a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Az országgyűlés 2000. június 13-án hozott törvényt arról, hogy ezen a napon Kovács Béla, a Független Kisgazdapárt főtitkárának 1947-ben történt jogtalan letartóztatásának napján emlékezünk azokra az áldozatokra, akiket meggyilkolt, akiket meghurcolt, akiknek az életét ellehetetlenítette a kommunista diktatúra.

Kovács Bélát 1947. február 25-én tartóztatták le a megszálló szovjet katonai hatóságok. Szovjetellenes kémkedéssel és ellenkormány alakításával vádolták, amiért 1951-ig magyarországi és ausztriai börtönökben őrizték, majd 1952-ben a Szovjetunióba vitték, s bírósági tárgyalás nélkül 25 évi kényszermunkára ítélték…

De a történelmi visszatekintésből ugorjunk vissza a mába és ízlelgessük a legfrissebb hírt, amit a hírportálok tegnap, az emléknap előestéjén tettek közzé: „Az Alkotmánybírósághoz fordult a Biszku-ügyben eljáró Budai Központi Kerületi Bíróság. Az 1956-os forradalom utáni megtorlások idején belügyminiszterként tevékenykedő Biszku Bélával szemben, a kommunista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt indult eljárást az Alkotmánybíróság határozatáig felfüggesztette a bíróság. A Fővárosi Bíróság sajtótitkárságán a Független Hírügynökség kérdésére nem árulták el, hogy miért fordult a hatóság az Alkotmánybírósághoz.”

Ez ma Magyarországon a független bíráskodás. Ez ma Magyarországon az igazságszolgáltatás.

Egyszerűen döbbenetes.

Vajon mi lehet az az ok, ami miatt a bíróság úgy érezte, hogy az ügy alkotmányossági keretek feszeget? És mi lehet ebben annyira titkos, hogy még meg sem mondják, hogy mi miatt gondolták, hogy ez így lenne?

Biszku abban az emlékezetes Duna tévés interjúban ahol kijelentette, hogy a megtorlás idején hozott halálos ítéleteket nem koncepciós eljárásoknak, hanem igazságosnak és jogszerűnek tartja, ahol az 1956-os forradalmat ellenforradalomnak, nemzeti tragédiának nevezte, a hatályos szabályozás szerint törvénysértést követett el.

Milliók látták a felvételt, milliók döbbentek meg a cinikus szavakon. Mi lehet ebben a nem egyértelmű?

Vajon, ha valaki a holokausztot vonta volna hasonlóan nagy nyilvánosság előtt kétségbe, az is ilyen megítélés alá esne? Az is élvezhetné utána még az életet egy rózsadombi villában, több százezer forintos nyugdíjjal a kezében? Akkor is lenne az eljáró bíróság által beterjesztett alkotmányossági kifogás az eljárással szemben?

Vajon miért nem tűnik fel egyik narancsos képviselőnek sem, hogy mi folyik a bíróságokon? Miért nem tűnik fel senkinek, aki döntéshelyzetben van, hogy ezen változtatni kéne, hogy az egész bírói grémiumot szét kéne zavarni, mert az minden csak nem független?

Milyen ország az, ahol a kétharmados felhatalmazással kormányzók, a naponta elszámoltatást mantrázó hatalmon lévők, nemhogy a jelenkor politikai gazembereit nem képesek felelősségre vonni, de még a történelem egyértelmű bűnöseit sem képesek a vádlottak padjára ültetni?

Lassan nem telik el úgy hét, hogy ne lenne valami felháborító, a társadalom többségének igazságérzetével szembemenő ítélet. Mégsem történik semmi sem. A 2006-os eseményekkel kapcsolatos semmiségi törvény ugyan kis gyógyírt jelent majd a jogtalanul meghurcoltaknak, de az nem foglalkozik azokkal a bírókkal, ügyészekkel és rendőrökkel, akik részt vettek a jogtalan ítéletek meghozatalában. Pedig teljesen egyértelmű és bizonyítható, hogy hazudtak, hogy szándékosan elfogult ítéleteket hoztak. Ugyanolyan egyértelmű a bűnösségük, mint Biszkunak. Mégsem indul majd egyetlen eljárás sem ellenük.

Vajon meddig kell még várni, hogy a bíróságok kérdésében is történjen valami? Minek kell még megtörténnie, hogy a kormányzat lépjen az ügyben?

Persze most sokan mondhatják azt, hogy a bíróságok függetlenek a kormányzattól, hogy egy normális országban egyik nem lehet ráhatással a másikra. De azért azt mindannyian tudjuk, hogy ez nem teljesen igaz, főleg most nem, amikor olyan felhatalmazás van, amivel bármi megváltoztatható.

Mielőtt valaki félreértene.

Nem azt szorgalmazom, hogy a bíróságok ne legyenek függetlenek a kormányzattól, de igen, legyenek. De ami most folyik az se nem független, se nem elfogulatlan. Az egyszerűen gyalázat, ami mindenképpen változtatásra szorul.

37 kommentek:

Zéé írta...

Micsoda szánalmas dolog ezen a vén faszon keménykedni! Mint a héber "nácivadászok" a kilencven éves öregekkel.
Szerintem a mai politikai palettán még tiszteletre méltó is ez az öregember. Nem állt be demokratának meg népnemzetinek, hanem azt vallja, amit egész életében. Bezzeg, ha most teli pofával szidná a kádár rendszert, meg baszott nagy kokárdát tűzne a mellére, akkor mindjárt rendes ember lenne... aki már nem olyan...
Kevés ember ennyire gerinces, a többség nyilasól komcsi, komcsimól népnemzeti demokrata vagy liberális lesz, mindig oda áll, ahonnan a pénz jön. Magyarországot ez a kaméleon csürhe teszi tönkre, nem a Biszku félék.

Névtelen írta...

Zéé!!!ez bizony igy van.A vén sz@rosnak a kezzén sok kivégzett ember vére szárad!!Ez nem gerincesség ,hanem a mindenkor regnálók cinkossága.Ha nagyon akarták volna,az eltelt 21 év alatt perbe foghatták volna.És nem a kommunista bűnök tagadásáért. De nem akarták.Vengerszkij tovaris kaméleonovics csürhe!!

Péter-Pál írta...

NOVÁK ELŐD (leánynevén: Emőke) "véletlenül" koszorúzott meg egy holokauszt emlékművet. Merthogy "megkoszorúztatták vele"... - A szegény, ártatlan Emőkével.
És majd eljön az az idő is, amikor azt írják róla, hogy a Jobbikba is a kényszer hatására lépett be. Dehogy is antiszemita ő!... A cigányokkal sincs semmi kifogása.
Mikor néhányan szóvá tették, hogy a Jobbiknak homoszexuális szóvivője van - a párt azonnal elhatárolódott tőle. Ugyanez történt a Magyar Gárda prostituált nője esetében, nemkülönben akkor, mikor a MG tagját gyilkosságért életfogytiglanra ítélték...
De ettől függetlenül, a Jobbik egy igaz magyar párt és követni kell.

Névtelen írta...

Dugulj el büdös jakhec.Miért nem mégy vissza a tetves büdös kurva cigány anyádba,ki kért arra ,hogy itt szórakoztas minket a baromságaiddal.Büdös úgy látszik nagyon bassza a kampós csőröd a Jobbik,meg a Gárda.more,ha a hülyességed fájna,egésznap orditanál.

Névtelen írta...

A kapitalizmus, új nevén polgári demokrácia, maga a szűzleány ártatlansága ugye baromkáim? lényeglátó

Névtelen írta...

Készült az áldozatoknak egy szép emlékoldal: http://www.memorings.hu/?ref=memorial.php&kod=986 , látogassátok meg ti is és emlékezzetek meg róluk egy-egy gondolattal, multimédiás emlékkel, annak érdekébe, hogy a gazságokat soha ne feledhessük el.

Névtelen írta...

Palika a témához is tudsz szólni vagy csak acsarkodsz a szokásos IQ=nulla beszólásaiddal?

Visszatérve az eredeti témára egyre jobban látszik, hogy a fityisz a "ha nem lehet elnyomni az élére kell állni" módszert követi. Az átlagember most nagy nemzeti pártot lát bennük, de az igazság az, hogy mindenhez gellert adnak, hogy végül nemzeti legyen (kívülről) DE a "régi" rendszer is megmaradjon. Annak idején a komcsik választották ki őket, hogy tárgyalnak velük a kerekasztalnál. Akik nemzetgyűlést akartak, azt elhallgatatták. A fityisz rendszerváltást másodszorra is elsikkasztja. Van azonban egy rossz hírem számukra. A "rasszizmus", a "fasizmus", az "immigráció", "liberális elvek" már más megvilágításban vannak, és ez visszafordíthatatlan folyamat. Vagy a Jobbikkal, vagy nélkülük, de a "palikáknak" hosszabb távon befellegzett.

Herne írta...

Ha lázongani akarnék, jól szervezett csapatokkal, vagy csak kis létszámú rajtaütő egységekkel, összehangoltan, egyszerre gyújtanám fel az ország összes nagyobb bírósági épületét. Amúgy szimbolikusan, a Bastille mintájára. Persze nem akarok.

Péter-Pállal ne foglalkozzatok, fizetnek neki. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az aktuális témához hozzászólni nem tudott, mégis meg kellett nyilatkoznia "a napi betevőért". Kezd az álca is lehullni, egy bértollnok nem tudja sokáig fenntartani, így máris átment mocskolódásba (ez a demokratikus módi, tudniillik). Tegnap még viszonylag moderált hangnemet ütött meg, ma már nyíltan dobálja a szart. Tehát először arra törekedett, hogy moderált hangvétellel próbálja megtéveszteni a kevésbé szilárdakat, majd mikor ez nem vált be, megkapta a felhatalmazást a szokásos liberális hadviselésre. Ebből is látható, hogy nem magától cselekszik, hanem utasításokat követ. Mindenhol megjelennek az ilyenek. Egyszerűen hagyjátok figyelmen kívül, és elkotródik. Bár ha fizetnek neki, akkor lehet hogy nem, de attól még nem érdemes a figyelemre. Részemről ez volt az utolsó fröcsögése, amit elolvastam.
Nézzük a jó oldalát: az, hogy ideküldtek egy ilyet, azt jelenti, hogy jól haladunk, hogy fontosakká váltunk. Itt most kifejezetten erre a blogra, a szerkesztőire és a "törzsvendégekre" gondolok.
Mielőtt demokratikus módon kiforgatná a szavaimat, elmondom, hogy én nagyon szívesen olvasnék egy valódi érvelést valamely másik irányzat képviselőjétől, és akár - kulturált, tárgyilagos vita keretében - megtárgyalnánk egymás nézeteit. Kár, hogy erre a liberális-demokratikus oldal nem képes. Számukra ismeretlen a tárgyilagos vita, az érveken alapuló eszmecsere. A liberális-demokratikus módi a: személyeskedő mocskolódás, lejáratás, a "negatív kampány". Az, hogy kivétel nélkül csakis ezt használják, arra enged következtetni, hogy azért teszik, mert érveik nincsenek. Egyszerűen nem tudják érvekkel alátámasztani és megvédeni a nézetüket. Ez pedig, azt hiszem, mindennél többet elárul a liberáldemokráciáról, mondhatni ál-demokráciáról, vagy ahogy előttem is megjegyezték, kapitalizmusról. Az is ennek bizonyítéka, hogy nincs nekik egyetlenegy olyan - utálom ezt a kifejezést, de - megmondóemberük sem, aki meggyőződésből beszélne. Hiszen nincs is miben meggyőződnie. Egyszerűen nincs semmi. Maximum a "biztos jóhoz" ragaszkodnak, ez a legerősebb összetartó erő náluk. De hogy mi is ez a biztos jó, azt már nem tudnák megfogalmazni, vagy egyszerűen csak a fejükben összerakni. Egyszerűen nem áll mögöttük semmiféle szellemi, ideológiai háttér. Csak úgy vannak. Vulgáris, tehát liberáldemokratikus módon kifejezve, csüngenek az elit kövér seggének szarcsimbókjaiba kapaszkodva, mert így néha belefolyik a szájukba valami a gazdájuk által elfogyasztott kaviár végtermékéből. (Lehet jelentkeznem kéne a Nemzetibe...?)
Szóval, barátaim - talán szólíthatlak Titeket így - : ne foglalkozzunk hát az ilyenekkel. Csak elmegy rá a sok energia. Pazarlás. És gondoljatok az egészségetekre is. Kapjunk egy olyan valaki miatt agyvérzést, akinek még meggyőződése sincs, csak egy extra tízezresért járatja a száját? Hát nem, én ennél nemesebb vad vagyok. El lehet ejteni, mint minden vadat, de ahhoz ennél nagyságrendekkel különb vadász kell. (Arról nem is beszélve, hogy a vadonban könnyen fordul a kocka, és a vadból válik vadász.)
Egyszerűen rangon aluli egy ilyennel foglalkozni. Küldjenek egy igazi, tárgyilagos érvelőt, aki meggyőződésből beszél!

Herne írta...

(És mielőtt azzal jönne, hogy most mégis milyen hosszan foglalkoztam vele: ez szükséges volt ahhoz, hogy a későbbiekben senki se foglalkozzon vele. Püff, ennyit a demokratikus érvelésről, már azt is tudom előre, mit fognak reagálni, és azelőtt kivédem, hogy megfoganna az agyukban. :-) )

Névtelen írta...

Vakegér,aki lényeglátónak hiszi magát!!!Ha azt mondanám csókold meg mindenidők legnagyobb kormányváltó fülkeforradalmárának hátsóját,amilyen vak vagy még azt sem találnád meg!!TE nagybarom.7:50.

Névtelen írta...

Lekapcsolták a Hírháttér.com szerverét. - Melyik "nemzeti" lesz a következő?

Péter-Pál írta...

Hát persze, ha nincs érvelés, akkor fizettek nekem - méghozzá, a dili legény
szerint tízezer forintot...
Úgy véli ez a szerencsétlen, hogy ha valakinek van véleménye és az más mint
a csürhe bandáé, akkor azt biztosan valaki fizeti. Saját magából, meg a panelproli fajtájából indul ki. Ők így szokták - tízezerért.
Inkább magyarázná meg, hogy miként került az "igaz magyarok" közzé pornós maca, kommunista, homokos, gyilkos és zsidó? (Mert ez mind megtalálható a Jobbik és a
maradék Magyar Gárda soraiban.)
Persze el lehet hallgatni ezeket a kínos dolgokat, melyekről még a Kurucinfó is írt.

casablanka írta...

Tudomásul kellene venni, hogy: a mindenkori államnak mindenkori ERŐSZAKSZERVEZETE a rendőrség a biróság, az ügyészség egyszóval az igazságszolgátatás. Nem volt ez másképpen a háború előtt sem és a háború után sem. Akkor szeretném tudni miért ezalatt a simlis rendszer" változtatás "? után lenne másképp? Ha Rákosi, Kádár Gyurcsány, vagy megbizottai "odaszólhattak" az itélethozóknak akkor ma miért lenne más a helyzet. Azt csak mi álmodtuk naivan, ha "NYugati mintára" eljön a "szabadság "a helyzet meg változik. Nem barátaim Nyugaton is lopnak, csalnak, az USa-ban is előfordul korrupció,sikkasztás, nekünk soha, nem lesz jobb. Sajnos be kell vallani, ha tettszik ha nem, bizonyos helyzetekben még a Kádár renszerben is következetesebben itéltek meg bizonyos dolgokat mint ma. Lásd: a cigány és egyéb bünözőket !

cila57 írta...

T. Fórumozók!

Kérlek benneteket ne üljetek fel ennek a provokátornak. Úgy vegyétek, mintha itt sem lenne.

Névtelen írta...

pityi-palkó te elfajzott putrilakó.!!te meg azt magyarázd meg ,hogy honnan a bánatos,tetves kurvaanyádból kerültél ide??mégegy olyan csürhe nincs, mint a tetves,parazita fajtád!!! Nem tizezer forint kell neked,meg annak a féregnek aki ideküldött,hanem ennyi seggberúgás (Dewil.)

chabbix írta...

Ne csodálkozzunk semmin!
Egy hirstart vagy mi nevű gusztustalan oldalon az alábbi szavazást találtam! Ajánlom a tisztelt médiahatóság és Szalai Panni, de különösen az akciózó net-sünök figyelmébe, merthogy tíz években mérhető büntetési tételeket hordoz a kérdésre adható második válasz!

Ime:

Ön szeretné, ha az Országgyűlés július 22-ét, a nándorfehérvári diadal napját a Hazaszeret Napjává nyilvánítaná?

40,7% Igen, nagyon jó javaslat.
59,3% Nem, ne legyen a hazaszeretetnek napja.

Eddig 9464 beérkezett szavazat.

Az eredmény mindenesetre elkeserítő, holott ez egy magyar-zsidó oldal. Vagy ezek nem békességet akarnak?

chabbix írta...

És az új szavazás!

Mit gondoltok?
A közeljövőben a Dávid csillag tiltott önkényuralmi jelkép lesz?

Igen! Az egész világ ezt várja!

Nem! A zsidó állam szétverésével, megszűnésével a kérdés is okafogyottá válik.

Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) írta...

KI VAGY KIK HATALMAZTÁK FEL A JOBBIKOT VAGY A HASONSZŐRŰ RADIKÁLIS CSOPORTOKAT ARRA, HOGY A MAGYAR NEMZET NEVÉBEN FENYEGESSENEK, HONFITÁRSAINKAT MEGTÁMADJÁK ÉS KÜLÖNBÖZŐ OLYAN FELHÍVÁSOKAT TEGYENEK KÖZZÉ, MELYEK AZ ORSZÁGBAN ÉLŐ KISEBBSÉGEKET ARRA SZÓLÍTJÁK FEL, HOGY HAGYJÁK EL MAGYARORSZÁGOT?...
Vona Gábor kettős politikát gyakorló pártja - két uszítás között képviselőik megkoszorúzzák a zsidók emlékművét is! - az Izrael Állam léte elleni megnyilvánulásaikkal, a rasszista nyilatkozataikkal gazdaságilag és politikailag külföldön hátrányt okoznak az egész nemzetnek, rossz hírünket keltik a világban.
A más véleményen lévők fenyegetése, megtámadása nem politizálás, hanem terrorizmus - amiért ezeknek a banditáknak előbb vagy utóbb felelni kell.
Magyar Nemzeti Arcvonal

Névtelen írta...

Kedves MNA, akkor bújjatok bele a ...-be.

Névtelen írta...

mna,kibújt a cigányszög a zsákból!!!Arccal a kedvesvezér ülepe felé!!Ti nem vagytok magyarok,sem nemzetiek,csak büdös paraziták,akik azt hiszik a végtelenségig csinálhatják amit itt csinálnak!!!gányó,ha nemtetszik itt,ahogy gyurcsótány tanácsolta,elmehettek senki nem fog utánatok sirni!!!Jól véssétek a maradék agyatokba,itt aki élősködésre próbál berendezkedni,az jobb ha már most szedi a sátorfáját!!Az amit ti csináltok,azt nem lehet örökké csinálni,mert ahogy irtad előbb-útobb felelni kell,de még azzoknak is akik bujtogatnak beneteket!!

MAGYAR NEMZETI ARCVONAL (MNA) írta...

Előbb-utóbb titeket fognak - nem kisöpörni az országból - hanem besöpörni a
börtönbe, koszos, primitív anarchisták. Egy év telt el a választások óta, amikor a nemzet kifejtette a véleményét, hogy mindenkit inkább, mint titeket. De úgy látszik, hogy benneteket a tények (a minimális 16,5 %) sem zavar: még mindíg azt hiszitek, azt hirdetitek, hogy a nemzet mögöttetek áll. Írhatnánk azt is, hogy ez a magatartás betegség..., de helyesebb, ha egyszerűen megírjuk: inkább gazemberség. Novák Előd alelnökötök megkoszorúzza a Holokauszt emlékművet - majd ezt követően van képetek zsidózni (persze azokat, akiket ti meg a Kurucinfo kiválaszt!)
Egyre többen rájöttek már a piszkos kis dolgaitokra. Mi inkább azokat sajnáljuk, akik azt hiszik: hűséggel tartoznak a szélhámosoknak, a Jobbik vezetőinek akik most négy éven át degeszre tömik zsebeiket, miközben a rájuk szavazott emberek nélkülöznek.
Akik nem gondolkoznak, azok megérdemlik, hogy úgy éljenek ahogy a parlamenti gazemberek számukra megtervezték a következő éveket.

Névtelen írta...

És ha ti ugyanott lennétek mna, akkor ti jobbak lennétek??? DDD
Tudjuk: mint Adolf atyátok, akinek őrjöngő zsidózó kirohanásaihoz még a mikrofont is, de még a hallgatóságot, sőt még az általuk okozott háborút is a zsidó Dresdner Bank fizette. Meg mi, máig is. Egy kutya ez az egész. Ne fárasszuk már egymást, magyarok! Valójában nem vagyunk mi ilyen hülyék! Vagy igen??? :((((((((((((((((((((

Névtelen írta...

More, a zsidesz nem tömi a zsebét négy évig ,te kétlábonjáró tetű tenyészde!!Lehet ,hogy neked igérték??Biztos a viktor,viktor bégetők tejbe vajba fognak fürödni!! Ezért lököd nekünk ezt a smanca vakert!!Gányó,nyasgem!!csókold meg zsidó gazdád ülepét!!

casablanka írta...

MNA! Ha te " Magyar Nemteti Frontnak" vallod magad és igy beszélsz, akkor annyira vagy "magyar" mint a Magyar nevü Bálint. Meg annyit ér a "magyarságod" is mint" Hóezővásárhelyen a miép-fidesz koalició.

Névtelen írta...

Pff, majd pont annak az MNA-nak lesz joga bárkit is kritizálni, akik magyarverő tót meg rác neonácikkal nyalogatják körbe egymást... Még van pofátok magaslóról osztani az észt!? Inkább kushadjatok, de nagyon gyorsan, hobbi G.I.Joe-k, pláne ilyen LMP-hez méltó érvrendszerrel, mert így csak röhejesebb lesz a gittegyletetek mint amúgy (milyen érdekes, először számon kéritek a Jobbikon a zsidózást, mert 'lejáratja a nemzetet', majd azon háborogtok, hogy Emőke holokamu-emlékművet koszorúzott; remélem az önellentmondás mindenki számára nyilvánvaló).

Névtelen írta...

M.N.A.-nak,M.K.A. Menjetek a K..va Anyátokba!!!

MAGYAR NEMZETI ARCVONAL (MNA) írta...

Hányan voltak közületek "a kommunizmus áldozata"? - Hányan ültetek Rákosi vagy Kádár börtöneiben? - Azok nem olyanok voltak, mint napjaink üdülőtelepei! Akkor nem csinálhattátok volna ezt a cirkuszt (az utcákon, az interneten, stb.) mint most, sőt, a parlament közelébe se mehettek a ti képviselőitek. Ti, akiknek csak a pofája nagy, hálát adhattok a demokráciának, hogy mindezt bűntetlenül megcsinálhatjátok.
Az igazi ellenállót nem fizetik százezrekkel a Kossuth Lajos téren - gondolkozatok csak el! - hanem bebörtönzik vagy fizikailag megsemmisítik a diktatúrában.
Azt, hogy Novák Emőke alelnökötök megkoszorúzta a Holo-emlékművet, az nem a mi bajunk, hanem a ti szégyenetek. Mi a fenének zsidóztok, ha közben meg az alelnök megkoszorúzza az emlékművüket. (Még a zsidó szervezetek is azon gúnyolódnak, hogy a Novák megtért...)

Névtelen írta...

Büdes nehogy azt mond te ültél RÁKOSI BÖRTÖNÉBEN!!!!Kádár börtönében lehet hogy ,lopásért.Tehát arcvonal a kedves vezér ülepe felé!!M.K.A.

MAGYAR NEMZETI ARCVONAL írta...

Ti még az anyátokat is lezsidóznátok, ha úgy hozná a sors. - Emlékezzetek azokra a gárdistákra, akik otthagytak benneteket és most az MNA-val vannak... vagy azokra a gyilkosokra, buzikra, a pornós lányra és köztörvényesekre akik még mindíg a Jobbik soraiban vannak.
Ha mi leszünk a parlamentben, akkor nem lesz "konstruktív együttműködés" a
Fidesz-szel és főleg nem lesznek olyan komcsik a sorainkban mint a Jobbiknál nem is egy. (Ti aztán végleg nem mondhattok rosszat az MNA-ról!)
A Tyirityán Zsoltot, aki Gyula városban az MNA egyik aktivistája volt - ma pedig Vonával tárgyal - csak a közbűntényes börtönre ítélés miatt zavartuk el.

NBH írta...

Azok a gárdisták, akik olyan félkatonai, anarchista, valódi náci szervezetekbe álltak át, mint a tiétek is, azért mentek oda, mert ők is valóban nácik. Mint ahogyan a hungaristák is azok, még akkor is, ha ilyen szépen és megtévesztően nevezik magukat. Ti pedig és a hozzátok hasonló szervezetek SOSE fognak a parlamentbe kerülni. Ha némely magyar még gyengélkedik is az összefüggések felismerésében, azért ennyire mégsem hülye. Úgyhogy el lehet menni máshová és ott folytatni az agitálást, meg az aknamunkát, amíg még egyáltalán megengedik nektek!

Névtelen írta...

M.N.A. tévedsz,mi nem zsidózuk az anyánkat.De a tiédet azt igen,azt a táncoslábú jordány anyádat.Azzal szórakozz, ne mivelünk more!!!M.K.A.

MAGYAR NEMZETI ARCVONAL (MNA) írta...

"Ne szórakozz mivelünk!" - mi ez a többesszám? Hányan vagytok még?
Ma jelent meg (olvass Kurucinfót, Hunhírt), hogy Szikinger védi a Budiházi Gyuritokat...
Nocsak! Miből lesz a cserebogár?! A balliberálisok, akikről azt írtátok, hogy férgek - azok védik a "hazafit"? Vagy ti még EZT IS meg tudjátok magyarázni?
Meddig tudtok még süllyedni a sok hazugságba?
Több "hazafi" - sunyi módon a sötétből támadó útonálló - jelentette be, hogy nem tudja fizetni az ügyvédi költséget...
Ezek szerint az egész nemzet szarik rátok, mert ha mögöttetek állna, akkor az útonállóitoknak nem lenne ilyen problémája.
Nahát, mindebből az a tanulság, hogy csak a zsidózáshoz és a cigányozni tudtok - az olcsó és az interneten keresztül még bátorság se kell hozzá.
Nyomorult állatok vagytok ti!
Az MNA a kemény, bátor katonákból álló hadsereg - bennünket nem tudnak levadászni úgy, mint a ti kukaborogató nyápic köcsögjeiteket.

Zéé írta...

MNA! Legjobb lesz, ha visszahúzol az erdőbe mókusokat meg rigókat ijesztgetni a szarházi, magyargyűlölő román meg szlovák koboldokkal! Itt neked nem terem babér, úgy látom.
Ja, és jó étvágyat a juhtúrós sztrapacskához, köcsög!

MAGYAR NEMZETI ARCVONAL (MNA) írta...

Tedd magad helyre, koma mert a mi srácaink min. 180 cm magas nem puha gyerekek!
Ha nincs érved, hogy megvédjed az álláspontodat, akkor inkább nézd a TV-2 műsorát.
Mert a Budaházy és társai perben az a furcsa helyzet alakult ki, hogy mostmár a rőfös főnök, a kereskedő Budaházy már nem is védekezik a vád állításai ellen. Ezek szerint akkor igaza volt az ügyben nyilatkozó ügyészségeknek?
Nektek nem tűnt fel, hogy az összes olyan jobbikos, akik rájöttek arra, hogy mit csinálnak a Vonáék - az MNA-hoz csatlakozott?! A gárdisták is itt vannak közöttünk és sok olyan jó magyar is, akik kijózanodtak a Novák Emőke-féle harmadik erőből. Nem nehéz megjósolni: a párt lenullázódik, az a néhány képviselő akik a parlamentben vannak, örülnek annak a pénznek, amit azért kapnak, hogy ne balhézzanak.
Hát, ez a szégyen!

Zéé írta...

mna. Csak zárásként: Jobban is teszitek, ha nem merészkedtek ki a bozótosból. Elég volt a tetves internacionalista fajtátokból. Kúrjátok egymást seggbe a kökénybokrok alatt a tót és román 180 centis buziaitokkal, Tiso meg Szalosján képe alatt. Az való nektek. Csak aztán Nehogy találkozzatok egy dühös rókával, aki kizavarja az ostoba csürhéteket a saját körbehugyozott vadászterületéről! Szerencsétlen barom:))))

Névtelen írta...

Ezt a társalgást meg kell örökíteni a jövő ifjúságának... Az lesz a címe, hogy "Ilyen volt 2010/11-ben a nemzeti jobboldal."
Hozzátok képest a kommunisták is uriembereknek számítanak. Ti egymást szarjátok le, országnak-világnak megmutatva, hogy milyen minőségű férgek a hazafiak.

Névtelen írta...

Jajajaj!!csak 179 cm vagyok.Akkor esélyem sincs belépni az M.N.A.ba.Tehát csak annyi marad, fogadj szót széppen Zéé-nek,és huzz el a megvert f@szba!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló