A lényegről megint nem beszél senki sem


Menekült ügyben a helyzet, mondhatni fokozódik. A híradások kivétel nélkül vezető helyen számolnak be a legfrissebb történésekről, az egyes kormányok, valamint az EU illetékes szerveinek döntéseiről és elképzeléseiről. Mindenki mond mindent, mindenki elbeszél a másik mellett, mindenki mantrázza a maga politikai meggyőződése alapján elvárható szöveget, de lényegi kérdéseket valahogy senki sem akarja feltenni.

Hogyan kerül ide több ezer kilométeres távolságból ez a rengeteg ember? Ki mondja nekik otthon, hogy pont Európába kell jönniük? Kik hitetik el velük, hogy a kivándorlás megoldja a gondjaikat? Ki hiteti el velük, hogy Európa képes lesz magába integrálni ennyi bevándorlót?

A beszámolók egytől-egyig arról szólnak, hogy az érintett országokban óriási a szegénység, nincs munka, nincs pénz, az emberek éheznek és nyomorognak. Biztosan így van, hisz az amerikai demokráciaexport következménye mindig ez. A jenkik vagy gazdaságilag, vagy politikailag, vagy mindkét szempontból jól járnak, a többi ember meg nem számít. Nem számít, hogy működő államstruktúrák esnek szét, nem számít, hogy káosz és anarchia lesz mindenütt. Nemhogy nem számít, ez maga a cél.

De visszatérve a fő kérdésekre.

Ha ekkora a szegénység arrafelé, akkor honnan van az Európába indulónak annyi pénze, hogy ilyen tömegben eljussanak idáig? Ne feledjük, több ezer kilométeres útról beszélünk, ami hónapokig tart. Fizetni kell az embercsempészeket, fizetni a megélhetést. Ha valakinek nincs otthon annyi pénze, hogy megéljen, akkor honnan van annyi, hogy a jóval drágább európai megélhetési költségeket kifizesse?

Előfordulhat, hogy valakik gerjesztik, szervezik és finanszírozzák a tömegek útját?

Ha feltesszük magunkban a kérdést, hogy mit tudunk mi itt, hogy mit tud egy átlagember Európában Irak, Afganisztán, Líbia vagy Szíria tényleges hétköznapjairól, akkor szerintem nem tévedünk, hogyha azt mondjuk, hogy lényegében semmit, pedig az információs társadalom minden vívmánya a rendelkezésünkre áll. Látjuk ugyan a tévében 5-10 percben az ottani elrettentő képeket, de a mindennapok valóságról nincs fogalmunk. De vajon ott mit tudnak rólunk? Mit tudnak a mi hétköznapjainkról? Honnan tudják, hogy erre van számukra a földi Paradicsom? Kik és mit mutatnak ott nekik rólunk? Milyen propaganda működik, hogy annak a hatására ennyi ember elindul az ismeretlenbe?

Az európai balliberált elit, köztük persze a honi elvtársaik tapsikolnak az emberáradat láttán. Emberségről, emberi jogokról, befogadásról beszélnek, és rasszistának, érzéketlennek, gyűlölködőnek bélyegeznek mindenkit, aki ki meri mondani, hogy az ilyen mértékű migráció el fogja tűntetni a ma ismert európai civilizációt.

Vajon kinek az érdeke, hogy ezek a folyamatok működjenek, és minél jobban felgyorsuljanak? Vajon kinek az érdeke, hogy Európa nemzetállamai felszívódjanak, és a kontinens összeolvadjon egy gyökér- és történelem nélküli afro-európai masszába? Kinek az érdeke, hogy Európában létrejöjjön egy olyan keveredett faj, aminek semmi köze, semmi kötődése nem lesz itt semmihez, akiket majd sokkal könnyebben lehet irányítani, akik majd nem lesznek akadályai annak, hogy egy egységes vezetés alá vonják az egész földrészt?

Az EU jól láthatóan nem tud, vagy nem is akar semmilyen megoldást, csak sodródik az eseményekkel. Az Egyesült Államok álszent módon emberi jogokról és a befogadás szükségességéről beszél, az európai népek pedig csak kapkodják a fejüket és nem értik, hogy miért nem történik semmi sem, miközben pont azoktól várják a megoldást, akik az egész globális problémát okozták.

Mindeközben néhány ezer kilométerre innen ebben a pillanatban is emberek tömegei szállnak fel valamilyen járműre, hogy önkéntelenül, biodíszletként beteljesítsék az öreg kontinens sorsát ebben az új világrendben…


11 kommentek:

Névtelen írta...

"Vajon kinek az érdeke, hogy ezek a folyamatok működjenek, és minél jobban felgyorsuljanak?"

Akiké a hatalom.
Akiknek a nevét sem ejtheted ki büntetlenül saját szülőföldeden.
Akik naponta ülik (a Te pénzeden) kitalált gyászukat, és fizettetik meg veled, mint bűnössel.
Akik kötelezővé teszik, hogy feltétel nélkül imádjad őket.
Akik gyermekeid agyát már a kisdedóvóban is megmérgezik a káosszal.
Akik az igazságtól annyira rettegnek, hogy a gondolkodást is törvénnyel büntetik.
Akik a világ legkirekesztőbbjei, legnácibbjai, leggyilkosabbjai, miközben mindenkit, aki nem őtőlük való, evvel vádolnak igaztalanul.

Ennyi is elég, hogy felismerd őket, de a lista messze nem teljes...

Névtelen írta...

Egyetlen megoldás van: politikai menedékjogot kérni Oroszországban, mert ott még a normalitás az irányadó, míg itt lassan kötelező lesz aberrált idiótának lenni, ellenkező esetben a gondolatrendőrséggel gyűlik meg a bajunk.
Ki emlékszik a Mézga-családra? Az egyik részben Blöki egy bolygón "rendőr" lett, a Közrendetlenségi és Közbizonytalansági Osztály beosztottjaként.
Az írója ennek az epizódnak nagyobb zseni volt, mint Nostradamus.

Karina írta...

"Utálom az egész XX. századot"( Nagy Feró). A XXI.-t még jobban!

Lázár Péter írta...

A rövidebb lehetséges válasz - a kozmopolitáké . A kozmopolita alatt nem a világpolgár értendő , hanem olyan személyek , amelyek ma már érdekcsoportokat alkotva , nem kötődnek helyhez , társadalmi rendszerhez , nemzethez , kultúrához , értékrendhez . Nincsenek sehol otthon . Viszont ahol megjelennek azt a helyet - a "felvilágosodás" , az illuminátusok óta az egész világot - az igényeik szerint akarják átalakítani . Ez pedig nem más , mint az anyagi haszonszerzés , azon keresztül pedig a háttér hatalom a befolyásolás képességének a megszerzése . Gondoljunk az 1092-es szabolcsi zsinat első törvénykönyv 31. cikkelye . Miként vált a pápaság úgy Rómában , mint Avignonban a megvásárolhatóság az erkölcstelenség melegágyává . Anton Fugger levele V. Károlyhoz . Ugyanezen bankárcsalád ténykedése Magyarországon és annak következménye közvetlenül Mohács előtt . Ez a hatalom mindent lerombol ami a nyerészkedésének az érdekeinek érvényesítése útjában áll . Elvilágiasít , mert a szentség a vallás ősellensége .

Névtelen írta...

Jelentős csúsztatása poszt, az emberek nagyrésze a háború, a kegyetlenség miatt menekül.

Névtelen írta...

Ezek a kérdések már benne is felmerültek, Hogy lehet, hogy a szarban tapicskoló niggerek csak úgy kitalálják, hogy 8 ezer kilométert átcaplatva, amiből 1500 tenger, megérkeznek Európába? Teljesen egyértelmü, hogy kik gerjesztik ezt az egészet. Most már teljesen nyíltan belekezdtek a faji háború megvalósításába, amelynek végső célja a fehér ember leradírozása a Föld felszínéről.

Névtelen írta...

A filiszteusoknak - vagyis a Palesztinának nevet adó PA-LA-SU-TU népnek - leszármazottai azok a mai „palesztinaiak", akiket az ENSZ határozata kizavart ősi földjükről azért, hogy helyet kapjanak a mai habiru­héberek...
I. IZRAEL
Az elnevezés sumér eredetű, mert az agglutináló sumér nyelv szerint:
IZ (L. 296) = Istenlélek,
RA3 (L. 381. és 293.) = fény, ragyogás, tisztaság,
EL (L. 13. és 564.) = Tisztaság, purification, menny, az isteni nagysághoz felemelkedett.
IZ-RA-EL tehát az a nép volt, mely a sumérnak nevezett Isten­szemléletből a fenti tulajdonságokat magáénak tudta és hitte.
IZ-RA-EL nép nem abból a fajból ered, amit SEMITÁNAK neveznek általánosan a biblikusok.
Palesztina=Szent-föld!
A Biblia azt állítja, hogy Ábrahám UR-ból jött és kivándorolt Szíriába, Kánaánba (Palestinába) és Egyiptomba, és Ábrahám leszármazottai héber néven lettek ismertek, de ez a nép az 1200 előtti egyiptomi írásokban nem található....
Röviden összevetve:Kánaániták,filiszteusok,akiknek elvették földjeiket,üldözöttek voltak,sumer,magar gyökerekkel...tehát a mi Trianonunk semmi ahhoz,ami ott volt,van....nem elfordulni kellene tőlük,hanem egyesíteni erőinket,mert mi egy tőről fakadtunk,közös az ellenség.
Magyar szívekben elindul a változás..szív,szívcsakra hangsúly...az elválasztás,félelem,ítélkezés nem pont a szeretetet fejezi ki...alátámasztva információkkal,bizonyságokkal:http://magyarkereszteny.network.hu/blog/egyetemes-magyar-kereszteny-ertekeket-kovetok-kozossege-hirei/iz-ra-el-nepe-1
http://leleplezo.eu/?modul=oldal&tartalom=1194014

Névtelen írta...

Mi van az ebolával? Oo

raci írta...

Szórólapokat, videókat, plakátokat kellene terjeszteni azokban az országokban, határokon, vasúti állomásokon, stb. ahonnan a migránsok jönnek. Lehet, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mi a valóság, mi a helyzet Európában. Toborozzák őket a pénzükért egy nem létező ígéretért, szebb jövőért (munka, lakás, segély). Ehelyett be kellene nekik mutatni az eu-i gazdasági állapotokat, amik miatt nem szívesen látott betolakodóknak vélik az eu állampolgárai. Bemutatni nekik, hogy mi vár itt rájuk, visszatoloncolás, sátorban lakás nem luxus körülmények között, állandó felügyelet. Az európai országok egyike sem akarja őket befogadni. Megteszik a nagyon hosszú, embert próbáló utat a semmiért. A remény hajtja őket, de az eu-i lakosságot is meg lehet érteni, mert ha a közel-kelet és Afrika összes menekültje ellepi Európát, nevezhetjük népvándorlásnak, vagy új honfoglalóknak, vagy gyarmatosításnak, az senki számára nem lesz megoldás. Mo-on is voltak zivataros időszakok, mikor menekült a magyar, és voltak befogadó országok. De az nem két kontinensről menekülő emberáradat volt. Végül is a problémás országoknak kellene megoldani saját belügyeiket. Forradalmak, sztrájkok, polgárháborúk. Nelson Mandelákra volna szükség, akik össze tudnák kovácsolni, és csatasorba tudnák állítani az elnyomott népeket az ellen a politika ellen, aminek magvait az egyesült államok elég hatékonyan elhintette világszerte. A GONOSZ mindenhol jelen van, nem hívják, ő csak egyszerűen megjelenik. Kopogtat és beengedik. Lengyelország, Románia, Lettország st. Kell, hogy itt is KÁOSZ legyen? Mondjon már valaki nemet neki! Nem lehet ennyire gyáva Európa! Nem lehet, hogy ennyi tutyi-mutyi döntésképtelen politikus dönt Európa népének feje felett! Gyávák! Ha képtelenek normális döntéseket hozni, mondjanak le, mert az udvarias körök futására nincs idő.

Névtelen írta...

elmész a bánatba..... mocsok magyar ellenes fattyu -.-

Névtelen írta...

Akkor megkérdezném tőled, A háború,a kegyetlenség ki "érdeme"? Mert az csak úgy magától nem terem!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló