A helyzet onnan nézve nem túl kóser


Most, hogy kiderült a tény, miszerint Budapest benácult, az ultrlibsik még erőteljesebben kezdték tolni az arcunkba a holo-propagandát. Így aztán mára eljutottunk oda, hogy a felvilágosult demokraták azt várják tőlünk, magyaroktól, hogy a közéleti történéseket, a történelmi eseményeket zsidó szempontok alapján, zsidó szemszögből nézzük, vizsgáljuk és ítéljük meg.

Az új agymosó mechanizmus egyik vezére természetesen Ferenc, aki nagyszombat délelőttjén, Jézus sírban pihenésének idején nem a húsvéti ünnepekkel volt elfoglalva, hanem egész sajátos módon közelítette meg április 4-e kérdését:

„A DK úgy emlékezik 1945. április 4-ére, hogy végre megszűnt a holokauszt gyalázata, hogy ki lehetett jönni az óvóhelyekről, befejeződött a feldolgozhatatlan és soha meg nem érthető emberirtás.”

Mint látszik, ma már nem Magyarország ”felszabadításáról”, nem a szovjetek hatalomátvételéről, hanem a holokauszt befejezéséről szól a mese. Ez lett az új igazodási pont, a holokauszt lett mindennek az alfája és az ómegája.

Az pedig kit érdekel, hogy az egész gyurcsányi megközelítésnek egy fikarcnyi valós történelmi alapja nincs. Kit érdekel, hogy 1944 júliusa után már nem vittek Magyarországról senkit sem Auschwitzba, kit érdekel, hogy az auschwitzi tábor 1945. január 27-én már orosz fennhatóság alatt állt.

Gyurcsányt és a többi agymosót egyátalán nem. Pedig ők is biztosan tudják, hogy mik a tények, ők is biztosan tisztában vannak az akkori eseményekkel, ennek ellenére szándékosan összemossák Magyarország április negyedikéjét a holokauszttal, mintha annak bármi közvetlen köze is lenne egymáshoz.

Persze meg kell próbálniuk mindent, mert a kutatások nem pont azt a képet rajzolják ki, mint amit a cionisták Magyarországon látni szeretnének. A Medián napokban közölt adatai alapján Budapest lakosságának fele vall valamilyen szinten antiszemita nézeteket (értsd, tisztában van a cionisták dolgaival), de a vidéki lakosság sem sokban marad el a fővárosban mért aránytól.

Szóval a helyzet abból a szemszögből nézve, hogy stílusosak legyünk, nem túl kóser, viszont innen nézve talán kimondható, hogy mégsem totál agymosottakból áll ez az ország, mégha néha azért ez valljuk meg, úgy is látszik.


2 kommentek:

Karina írta...

Azt, hogy magyarországon "elterjedt" a rendszerváltás óta az "antiszemitizmus" és a "holokauszt tagadás" csakis egyes zsidóknak, de többnyire a szabaddemokrata pártnak köszönhető . Mert ha jól emlékszem a " kádárrendszer" idején ez a téma soha nem került ilyen formában elő! De a rendszerváltáskor mindent ami magyar, legyen az müvészet, irodalom,vagy bármilyen kultúrális téma,arról, azt lehetett hallani azt ismételgették éjjel-nappal, ezeket mi mind a zsidóságtól vettük át, tőlük " tanultuk!" Nekünk maradt , illetetve a magyar kúltura ismertetését a "barack pálinka és a bőgatya" ki is meritette. (valamelyik rabbi indította el ezt az áradatot,sajnos a nevére már nem emlékszem, azután lelépett, Izraelbe!) Azután fojtatták már az itt élő zsidó "humoristák "is a különböző jelzőkkel való "viccelődéseket" a mi terhünkre, pld.smicisapkának nevezték a Magyar Szent Koronát, hogy csak a legdurvábbat említsem " Gyűlölködő "nemzet" lett belőlünk és rögtön a feledés homályába került, hogy évszázadokig együtt éltek velünk és nem is rossz körülmények között, ugyanúgy megillette minden jog a zsidóságot is mint a magyarságot! Természetesnek tartom, hogy a "visszavágás" ezekre és az ilyen megjegyzésekre nem maradthatott el.Szerintem igy kezdődött el a magyarság " bünösnépezése, antiszemitézása és lefasisztázása. Ma már ott tartunk, hogy nagyon gondolja meg az ember, hogy azt a szót,hogy " zsidó " kiejtse a száján. Mert könnyen holókauszt tagadó,vagy antiszemita lesz belőle. Igy azután nem tudom eldönteni, melyik cselekedet lenne helyesebb, ha megmondanánk nyíltan, hogy a zsidóság semmivel sem jobb, vagy rosszabb más népeknél, mindenhol volt háború és sajnos mindenhol voltak áldozatok is és egyik halott sem különb a másiknál, mert azokat is gyászolja valaki.

Anna írta...

Remek írás ez is! Ám egy aprócska megjegyzés: szerintem Gy. Ferenc nem agymosó, hanem agy mosott. Szerencsétlen már azt sem tudja mit beszél, különösen ha elromlik benne a magnó.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló