Közel kétórás interjú Budaházyval [+felhívás]

A SZKR augusztus 16-án bejutott Budaházy Gyurihoz a váci börtönbe. A találkozó során egy közel kétórás interjú került felvételre, melyben Gyuri mesél az ügyről, az elmúlt egy évéről és a reményekről.


------------------------------------------------------------------------------------------


„Összefogás Budaházyért!”- tüntetés a Kossuth térenA „modern” Magyarország politikai foglyainak története 2009 áprilisában kezdődött, amikortól havonta hurcoltak el hazafiakat a hatalom végrehajtói. Budaházy György és sorstársai ellen eddig egyetlen valós bizonyítékot sem találtak, mégis több hónapon keresztül kiemelt biztonsági fokozatban tartották őket embert próbáló körülmények között, korlátozva a kapcsolattartást családjukkal és a nyilvánossággal.

Az első letartóztatások óta eltelt közel másfél év során a nemzeti oldal utcai, civil és politikai nyomásgyakorlásának hatására a médiában csak „Magyarok Nyilaiként” elhíresült, illetve „Hunnia” néven emlegetett csoport tagjainak többsége már szabadlábon védekezhet, de Budaházynak 419 nap után is meghosszabbították a fogva tartását még újabb minimum két hónappal.

Ebből elég! A nemzeti oldal most egyként áll ki, hogy tiltakozzon a döntés ellen, felhívja a társadalom figyelmét az újabb elképesztő arcátlanságra, és követelje Budaházy György (és a még bent lévő két sorstársának) szabadon bocsátását, hogy hazamehessen a családjához, és szabadlábon védekezhessen!

A szervezők kérnek mindenkit aki egyetért az összefogással, hogy ne csak az interneten nyilvánítsák ki véleményüket, hanem a rendezvényen való részvételükkel is bizonyítsák (bizonyítsuk be), hogy egy közös célért hogyan is tud összeállni a nemzeti oldal.A tiltakozó demonstráció helyszíne és időpontja:
Budapest, Kossuth tér
szeptember 13. 18:00
[ez már az új és végleges időpont]

A rendezvényen felszólalnak:
Dr. Morvai Krisztina, EP képviselő
Dr. Gaudi-Nagy Tamás, országgyűlési képviselő
Zagyva György Gyula, a HVIM tiszteletbeli elnöke
Magvasi Adrián, a Szent Korona Rádió főszerkesztője
ifj. Hegedűs Loránt, református lelkész
Tanyi László, Budaházy gyerekkori barátja

31 kommentek:

kocsobur1 írta...

Szeptember 1-én tüntetés Budaházy György POLITIKAI fogolyért?...
Látta, olvasta már valaki a "politikai" fogoly vádiratát? - Mert tüntetni (tömegesen) csak úgy korrekt, hogy a résztvevőkkel megismertetik a vádirat hivatalos szövegét. Az nem elég, hogy Budaházy hogyan vélekedik önmagáról! (Ismert: a börtönben csak ártatlanok vannak...)
Most egy két internetes honlap - anélkül, hogy ismernék vagy ismertetnék a tényállást, a vádiratot - tüntetésre csődíti össze azt a 2-300 embert, akit ez érdekel. Igaz, Budapesten akármire ki lehet vinni 1-2 ezer polgárt az utcára - mert a pestiek azok ilyenek.
A Radical Puzzle viszont nem korrekt, mikor csak úgy, szimpátia alapon provokálja az olvasókat tüntetni! - Hol van itt az objektivitás, hol van a "hallgattassék meg a másik fél is" elve?

casablanka írta...

Szamaras, szamaras te annyi marhaságot össze irsz, hogy rosszul lesz az ember tőle.Hogy lehet" szimpátia alapon provokálni tüntetésre"? Látod a szubjektiv stilusod mindig elárúl.Kacsabőr.

Névtelen írta...

Ez csak a mesében van meg itt.!!neked mindenbe bele kell pofáznod, kocsoszar,sok marhaságot össze irkálgattál idáig,de ez a baromság elvisszi a pálmát.Ez a remekmű egyenessen a c pressbe való.Igy igaz minden börtönben csak ártatlan cigány van!!!!A tetű egye el azt a retkes nyakad!!!!

Névtelen írta...

Kacsaszar, neked nincs jobb dolgod mint állandóan itt rontani a levegőt?
A tüntetés pedig teljesen fölösleges, Budaházy sitten marad még legalább 4 évig...

Névtelen írta...

Kocso nem kell minket provokálni meg vinni,megyünk magunktól is.Budaházy nem bűnöző!

Névtelen írta...

"csak úgy szimpátia alapon provokálja az olvasókat tüntetni.."
Micsoda?????????????Ez mit jelent magyarul?

Névtelen írta...

Azt, hogy aki írta, egy barom...

Névtelen írta...

ÁMEN.

Névtelen írta...

Hát ez tényleg egy tahó.

Névtelen írta...

Hát azt tudom - már a reagálásokból is - hogy ez egy kurva kínos kérdés volt. Mármint az, hogy bármelyikőtök is látta, olvasta már a "politikai" fogoly Budaházy vádiratát?... Úgy tüntetni érte, hogy azt se tudjátok, hogy miért... és hogy mivel vádolják - és már politikai fogoly? (Ez így elegánsabban hangzik?)
A bunkó reagálás csak azt bizonyítja, hogy a csürhe képtelen értelmes választ adni egy viszonylag egyszerű kérdésre is. - Ilyen alapon a cigányok méginkább elmondhatják magukról, hogy politikai üldözöttek. Nem gondoljátok?

Palesztin írta...

Miért nem mész már a filléres anyádba a provokatív szövegeiddel együtt te vírus?Jó lenne,ha takarodnál a libsi vagy fideszes köcsög narancs oldalakra!

Szerencsére voltak nálunk fanta gyerekek céduláért,gyorsan távoztak mondhatni ölég sietősen.......mert szeretjük őket,pofázni meg nyomatni az intellektuális dumát,ennyit tudtok kutyák.Arról beszélj inkább a főnökeid vagy Orbán vezéretek mi a f@szt csinált eddig a pofázáson kívül?8 éven keresztül lökték a rizsát,most a forradalom után ugyancsak a megy a rizsa.Erre vagytok annyira büszkék?Talán te is tartasz otthon Orbán portrét,ahogy azt az ex-munkásőr Bencsik említette az Echo-tv-n?"Tegye fel a kezét akinek nincs legalább egy kis képe otthon Orbánról,mert a legtöbbünknek azért van"Ez az Echo Tv-n elhangzott Bencsik szájából az ő műsorában!Ez lenne a ti ideológiátok?Törölgetitek is,talán még csókoljátok is néha...........idióta barmok,akárcsak a kádár nyugdíjasok mentalitása ,és ti akarjátok megmondani a frankót?Anyátoknak esetleg.

Szabadságot Budaházynak!

Névtelen írta...

Magyar testvéreim,ha a gyilkolás lopás,rablás,erőszakoskodás politika, akkor a cigány csűrhe bizony politikailag üldözöttnek számit a névtelen gazember szerint.Igen igy gondoljuk te bomlottelméjű.elmész a drágajó bodzaszedegető anyád kinjába!!Csókolgasd a kedves vezér hátsóját!!!Ez való neked nem az irás!!

Névtelen írta...

9:49 Nem látta azt senki mert nincs mit leírni.Azért kell a sok idő,hogy végre kitaláljanak valami jóféle mesketét,mint az állítólagos cigógyilkosokról.Nem mindenki olyan hülye ebben az országban mint te.

Névtelen írta...

A viszonylag egyszerű kérdésre viszonylag egyszerű a válasz .A csürhének ott fent nehéz bármi értelmes koholmányt előállítani nemhogy vádiratot.

Névtelen írta...

Bár a próféta beszélne a szádból miszerint Magyarországon a cigányság politikailag üldözött csoporttá válhat.Reménykedjünk!

feco0220 írta...

Miért van még mindig sitten Gyuri?
A sukorói árulók:
Bajnai Gordon - Magyarország jelenlegi miniszterelnöke, korábban gazdasági miniszter
Benedek Fülöp - a Nemzeti Vagyonkezelő vezérigazgató-helyettese, a pákozdi területek átjátszója
Császy Zsolt - Az MNV menesztett sukorói jogtanácsosa, volt értékesítési igazgató
Daróczi Dávid – volt kormányszóvivő
Devecsai Lajos - A sukorói képviselőtestület tagja, a "beruházás" támogatója
Dr. Bárd Károly (id.) - jelenleg ügyvéd, volt ÁVH-s tiszt
Dr. Bárd Károly (ifj.) - a Lauder-cég magyar összekötője és jogásza, államtitkár-helyettes
Dr. Puskás Ferenc - A sukorói képviselőtestület tagja, a "beruházás" támogatója
Felcsúti Péter - a Raiffeisen Bank igazgatója
Ficsor Ádám - a "beruházás" támogatója
Fred H. Langhamer - zsidó üzletember
Gal Gaye - zsidó üzletember
Gugi Krisztián - A sukorói képviselőtestület tagja, a "beruházás" támogatója
Gyurcsány Ferenc - Magyarország korábbi miniszterelnöke
Itzhak Fisher - zsidó üzletember
Joav Blum - több európai ingatlan-fejlesztési cég tulajdonosa, a Zsidó Világkongresszus alelnöke, a Likud Párt életre szóló tagja
Korda György és felesége - a Korda Póker Klub tulajdonosai, MSZP-s politikusok nagy barátai
Markó Andrea - volt Pénzügyminisztériumi államtitkár
Molnár Ferenc - Sukoró korábbi polgármestere
Molnár Gábor - Sukoró jelenlegi polgármestere
Nagy Jánosné - A sukorói képviselőtestület tagja, a "beruházás" támogatója
Oláhné Surányi Ágnes - velencei MSZP-s polgármesterasszony
Oszkó Péter - jelenlegi pénzügyminiszter
Radnai György A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének elnökségi tagja, volt közigazgatási államtitkár
Ronald S. Lauder- zsidó üzletember, többek között a King’s City Management Kft. Vezetője
Sirák Tamás - A sukorói képviselőtestület Fidesz-es tagja, a "beruházás" támogatója
Tátrai Miklós - a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő menesztett vezérigazgatója
Tuba-Kovács János - A sukorói képviselőtestület tagja, a "beruházás" támogatója
Veres János – volt pénzügyminiszter
Zólyomi Bálint - A sukorói képviselőtestület tagja, a "beruházás" támogatója
Most már tudjuk, hogy Orbánnak is jutott szerep ebben a hazaárulásban.

kocsobur1 írta...

Ma életfogytiglanra ítélték Szegeden embereteket, a Magyar Gárda-tag András Pétert... a horogkeresztes gyilkost.
Még mindíg azt állítjátok, hogy ti vagytok az igaz magyarok? A követendő példa?
(Ilyen bestiális gyilkosságra még a cigányok se igen képesek!)
Tehát akkor most mivel magyarázzátok ki - szokásotokhoz képest - ezeket a dúvadakat?
Gyilkos, pornózó kurva, büntetett előéletű bűnözők... erre büszke a Gárda? Ehhez képest olvassátok el a www.magyarorszag.ma Heti Jegyzetét - csak úgy kiegészítőnek!

Névtelen írta...

Palesztin! - Azzal tárgyalj ilyen hangnemben, aki ellett, te náci patkány-pótlék. Nem a nyuszi gárdista haverjaiddal társalogsz, akiknél ez megszokott.
A rohadt börtöntöltelék haverjaid (akiket ki tudja miért "politikai" fogolynak neveztek) és az utcaköveket koptató többi linket - a striciket, gyilkosokat, buzikat és pornós kurvákat - ne keverd össze az e helyen beszélgető, vitatkozó magyarokkal!
Éppen tegnap, augusztus 31-én ítélték Szegeden életfogytiglanra (jogerősen) a Magyar Gárda-tag András Pétert... tőle így végleg elbúcsúzhatsz. Ha szerencsétek lesz, akkor a Budaházy megússza 10-15 évvel. Annyit, a sok szemét viselkedése után meg is érdemel.
Palesztin-tetű! - Egyáltalán, van köztetek egyetlen normális, egészséges lelkű lény?

Névtelen írta...

kocsoszar,balogartur,cpresses férgek.Azzal a tényérből jósoló,táncoslábú,bodzaszedegető utcasarkon strihelő pálottszájú anyátokkal szórakozzatok!!nektek nem lesz szerencsétek!!a bodzaszedő büdöscigány sztojkát mire itélik?tippeld meg te elfajzott tetűrágó gányó.hogy szakadt volna anyádba a fejed!!

kocsobur1 írta...

Névtelen tetű - levizsgáztál. Beléphetsz a Jobbikba vagy a Magyar Gárdába. (De azért a gyilkos gárdistátok mostmár élete végéig a sitten marad!)
És jó pár évig a "politikainak" becézett Budaházy Gyuritok is. Azért az onnan látszik, hogy valami szégyenérzet maradt bennetek, hogy a ezt a féreg antiszemita bajkeverőt politikai rabnak tartjátok, mintha a LÉNYEGET (a bezártságot)illetően neki nem lenne mindegy.
Azt hiszem, hogy valódi politikai rabot vagy elítéltet (Fónay, Wittner, Szemenyei, Mécs Imre, Göncz Árpád, Puchert János, stb.) ti csak filmen vagy képeken láttatok.
Olvassátok a www.magyarorszag.ma
cikkeit, ott még (néha) akad jó olvasnivaló!

Palesztin írta...

18:41.

Mi van te kutya,ideges vagy?Oszt te melyik söpredékhez tartozol,kormos vagy bőrhiányos?"A náci-patkány-pótlék,Palesztin tetű"szóhasználat leginkább erre a két vírusra jellemző.Te nem magyar vagy,csupán egy vírus.....a börtönök 80-90 százalékát a te nagy történelemmel rendelkező/gyakorlatilag egyenlő a nullával/fajtád vagy kedvelt fajtád teszi ki.

Az pedig már irónia,amikor egy fertőző vírus kérdezi a gazda testet,hogy egészséges-e.....

Névtelen írta...

Ezeknek még történelmük sincs.Írni se tudnak, identitásuk egyenlő a béka segge alatti mínuszokkal.Éppen most ebrudalják ki őket mindenhonnan nyugatról mert képtelenek európai normák szerint élni.Meg egyébként is ,van miről írniuk-a saját bűnözőikről,akikkel már nem Dunát,hanem ócánokat lehetne rekeszteni,ezért ne Budaházyval foglalatoskodjanak,mert Ő nem ölt,nem rabolt.
Én még nem láttam cigányt aki a magyar nemzetért tett volna valamit.Csak ölték,rabolták azt.

Névtelen írta...

Kocsonya,már Wittner Mária is hős lett számodra?Nemrég még szartad-szapultad,te baromagy!

Névtelen írta...

Te agykárosodott kacsaszar!!gönc fedőneve patkány,mécs kaméleon,szemenyei,kiafene puchertjános stb.valódi politikai rabok.büdös tetű ne adj tanácsot.A világ nyolcadik csodája, hogy megtanitottak írni beneteket.ti tartjátok orsósban a reményt,ha tikteket megtanitottak irni olvasni,a majmokat már könnyeb lesz.Lesz útánpótlás a zsideszbe.

kocsobur1 írta...

Névtelen tetű, hol olvastad, hogy Wittnert (vagy bárkit!) hősnek neveztem? - Ha tudnál olvasni, esetleg próbáld meg mégegyszer, akkor POLITIKAI ELÍTÉLTEKRŐL, POLITIKAI RABOKRÓL ÍRTAM...
A hősök azok a magyar-zsidó-cigány és más nemzetiségű emberek voltak, akik életüket adták a hazáért.
Náci patkány! Fel tudod fogni a különbséget?
Te még katona se voltál, mindössze csak a városi rendőrökkel "vivtál" néha harcot - ami abból állt, hogy provokáltad őket, majd mikor megindult a fal, futottál mint a nyúl.
Láttalak benneteket néhányszor: a nagyváros csatornapatkányai vagytok, nyomorult, értéktelen kis emberszabásúak.
Ti továbbra is nélkülözni, fázni, éhezni fogtok - a nyomorult életetek napról-napra csak rosszabb lesz, míg a negyvenvalahány szélhámos egyre inkább csak eltávolodik tőletek, mert annyira nem hülyék, hogy a havonta munkanélkül keresett pénzt kockáztassák értetek.
Én ugyan magyar ember vagyok, vagy ahogy ti a náciktól átvettétek, fehér ember - de azért annyira nem aljas és nem hülye, hogy csupán csak a bőrszínem miatt különbnek tartsam magam bárkinél is.
Ti viszont - mivel se vagyonotok, se eszetek, se iskolátok (vagyis semmitek sincs!) - hát azt hiszitek, hogy "fehér embernek" lenni az valami érték, valami különlegesesség.
Tetűfajzatok, nézzetek körül: Európa minden országa tele van fehér emberekkel - legfeljebb ők nem olyan diliházba valók mint ti.

Névtelen írta...

Sajnos,az a helyzet -Kocsonya-,hogy Európa lassan nem fehérekkel lesz tele,hanem mindenféle színes söpredékkel.A helyzet rettenetes,nyugaton már söprögetnek.
"Azt hiszem,hogy valódi politikai rabot vagy elítéltet.........."
Ezt írtad -nem?
"És jó pár évig a politikainak becézett"Gyuritok" is........"
Ezt is te írtad-nem?
Na akkor gondolkozzál el a kocsonya állagú agyaddal a két idétlen szövegrész értelmén,összefüggésein,ellentétein.
Nem a bőrszín alapján ítélek meg egyéneket,van tisztességes megélhetésem,nem kell a kisnyugdíjasok terményeit lopnom,tudok olvasni,nem a csatornában élek és nem csak voltam katona.
Ellenben te egy rohadt nagy bunkó vagy.

Névtelen írta...

21:11Hülyegyerek !És amikor minket láttál,hány gatyát szartál tele?

Névtelen írta...

Pardon!21:14-hez intéztem e szavakat!

Névtelen írta...

kocsoszar,te szédült agyatlan barom!!milyen zsidócigány adta életét a hazéért???mi a ti hazátok,izrael,india????büdöscigány,voltam katona,nem vagy te fehér ember,korcs zsigány vagy. ne fehéritsd itt magad,soha nem leszel te magyar.az utcasarkon strihelő repedtsarku anyád a náci patkány !!!

Névtelen írta...

Néha már jó is lenne importálni egykét nácit ide Magyarországra,hogy a kocsonyák ne hiába rikoltozzanak .

Névtelen írta...

Néhányszor láttál minket...hm,hát hunnat leskelőttél é?Csák ném á csátornyábúl loptád közbé á bádogot?
Te szemét!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló