A hazátlanok hőbörgése

Miközben olvasgattam az Új Szó felvidéki napilap Daniel Lipšiccel, a szlovák műállam új belügyminiszterével készített interjúját, aközben azon tűnődtem, hogy ennek az embernek vajon Fico-e a tanácsadója? Vagy ha mégsem, ami azért valljuk meg elég valószínű, akkor szándékosan provokál-e? Végül arra jutottam, hogy egyik sem. Dányiel egyszerűen csak egy kisebbségi komplexusban szenvedő tót, aki azt hiszi, hogy mivel most egy kicsit jobban odafigyelnek a szavaira, ezért bátran kimondhat mindenféle baromságot.

Így aztán a riportba belekerült minden, ami pontosan bemutatja azt, hogy az egész szlovák világkép lényegében nem szól és soha nem is szólt másról, mint a magyaroktól való félelemről, mint a magyarok tagadásáról. Dányiel a beszélgetés folyamán egész részletekbe menő képet ad arról, hogy ez hogy néz ki közelről, hogy a frusztrált rendszer hogyan is épül fel.

Most nem mennék bele a teljes interjú ismertetésébe, csak a végéből ragadnék ki egy jellemző részletet. [Akit érdekel a teljes beszélgetés, az ITT elolvashatja]

Az Új Szó azon kérdésére, hogy melyek magyarországi kettős állampolgárságról szóló jogszabály negatív hatásai, Lipšic a következőket válaszolta:
Magyarország szokatlan, nem európai törvényt fogadott el, mely alapján az is kaphat állampolgárságot, aki soha nem élt Magyarországon, akinek semmi köze az országhoz. Ilyesmit tett korábban Oroszország Dél-Oszétiával kapcsolatban, vagy Románia Moldáviával kapcsolatban. Viszont Közép-Európában ez felettébb szokatlan. Klasszikus politikai taktika, hogy nacionalizmussal kell elterelni a polgárok figyelmét más, komoly problémákról. A magyar törvényre válaszként elfogadott szlovák törvénymódosítás elsősorban azoknak okoz gondot, akik külföldön éltek, kérvényezték az adott ország állampolgárságát, de így elveszítik a szlovákot. Más a helyzet azokkal, akik Szlovákiában élnek és kérvényezik a magyar állampolgárságot, holott soha nem éltek Magyarországon.

Ugye érti mindenki?

Dányiel szerint a felvidéki magyaroknak semmi közük Magyarországhoz. Azért ez elég "bátor" kijelentés, valljuk meg. Kár, hogy az újságíró nem volt rámenősebb, mert esetleg megkérdezhette volna tőle, hogy mondjuk a Beneši dekrétumok mennyire európaiak és annak a nem is olyan régen történt szlovák parlamenti megerősítése? Vajon melyik európai normában szerepel az, hogy egy ország kollektív bűnösnek bélyegezheti a lakóinak a 10 százalékát?

És vajon mennyire európai egy olyan nyelvtörvény, ami a szlováknak mondott nyelvterületen teljesen rendben valónak tekinti azt, hogy mondjuk egy reklámban csak és kizárólag angol szöveg szerepel, viszont ha csak magyar van benne, akkor azt súlyos bírsággal sújtja?

Esetleg érdemes lett volna megemlíteni Dányielnek, hogy a kettős-állampolgárság intézménye az éppen általa képviselt műállamban jóval korábban megszületett, mint Magyarországon, arról már nem is beszélve, hogy már manapság is egy sor kettős állampolgár él a Felvidéken. Vajon az miért nem zavarta az ilyen Lipšic-féléket, amikor a jelenleg Szlovákiának nevezett országban élő szerbek, vagy horvátok állampolgárságot kaptak?

Mint látható, szinte teljesen mindegy, hogy a Felvidéken éppen regnálókat Ficonak, Slotának, Lipšicnek vagy éppen Radičovának hívják. Mindegyik egy komplexusos idióta, aki azt akarja bebizonyítani, hogy a szlovák műállamnak igenis van létjogosultsága. Pedig mindannyian tudjuk, még talán legbelül ők is, hogy ez egyátalán nincs így.

Azonban a tótok hőbörgése mellett, egyet mi se feledjünk.

A kettős állampolgárság szlovákiai kezelése nekünk egy óriási esély arra, hogy felborítsuk a mostani status quot, hisz a riport végén kiderül az is, hogy a jelenlegi tót vezetés nem fogja visszavonni az ellentörvényt, csak annyit lazít rajta, hogy azon szlovák állampolgárok, akik huzamosabb ideje külföldön élnek, azok megkaphassák az adott ország állampolgárságát úgy is, hogy eközben nem vesztik el a szlovákot. Azaz minden marad úgy, ahogy azt Fico kitalálta. Ez pedig, ha bátrak vagyunk, ha összefogunk nagyon nagy lehetőség.

Ezt a kérdést egy bejegyzésben már akkor is érintettem, amikor az ellentörvény megszületett. Talán érdemes ideidézni belőle néhány gondolatot:
Ha a Felvidéken az összes magyar, nem törődve a megfélemlítéssel igényli a magyar állampolgárságot, akkor az azt jelentheti, hogy a mai Szlovákia jelentős része egy pillanat alatt magyarok tulajdonába kerül. Nem csak egy-egy hektár, nem csak egy-egy kisebb földrészlet, hanem az egész, úgy ahogy van. Több tízezer hektárnyi föld.

Vajon milyen lehetőségek nyílnak meg így, az ott egy tömbben élő magyar állampolgárok előtt? Vajon akkor majd ki vitathatja el az autonómia törekvéseket? És az elszakadásét?

Vajon majd megkérdőjelezheti-e az EU, vagy más nemzetközi szervezet Magyarország azon jogát, hogy megvédje az esetleges atrocitásoktól az ott élő, kizárólag magyar állampolgársággal rendelkező tagjait?


Fico és Slota agymenése ledöntheti Trianont?
2010. május 29.
[a teljes cikkért katt a linkre]

Persze. Tudom.

Egy ilyen terv megvalósításához nagyon nagy összefogásra van szükség olyanra, amire nem nagyon volt példa az elmúlt időszakban. És igazából az sem nagyon tudható, hogy a felvidéki magyarok egyátalán akarják-e ezt, de ettől függetlenül ez egy lehetőség, egy esély, amivel még akár a történelem kerekén is tudnák fordítani egy kicsit, örökre elhallgattatva az ilyen Lipšic-féle senkiháziakat.

39 kommentek:

Névtelen írta...

Az oroszlánok elé danielt!!!!

Gambit írta...

A felvidéki magyarok kurva mód nem akarják a kettős állampolgárságot. Ezt már a törvény elfogadásakor levágott hisztijük is bizonyította (pedig, ahogy a jelen helyzet is mutatja, tényleg teljesen mindegy milyen kormánya van Tótiának és ki nyeri a választásokat).
Elnézést, ha kissé durván fogalmazok, de arrafelé a többségből Bugár-lázban égő, nyálcsorgató, asszimilálódni vágyó gyökeret csinált a Fico-éra. Többségük utál magyarnak lenni és inkább lenne szlovák, mert az anyagilag is jobban megéri... Lapítanak, mint szar a gazban és lehetőleg kézzel-lábbal tiltakoznak minden ellen, ami magyar. Az én tapasztalataim szerint ez a nemzetrész végleg elfordult a hazától.

Névtelen írta...

Szerintem Őket kellett volna erről előbb megkérdezni.Nyilvánvaló,hogy Szlovákia ott fog betartani az ottani a magyaroknak ahol csak tud.Mi itt könnyen osztjuk az észt ebben a kérdésben mert ott nem ott éljük a hétköznapjainkat.

Gambit írta...

Nagyszerű, páran megkérdezték őket, mi volt a válasz? "Jaj, most nem jó, mert a sloták kormány így, meg úgy, de ha a választásokon új erő kerül hatalomra, az már nem fog hepciáskodni... stb." Nos, új erő került hatalomra, és hepciáskodik. Ugyanúgy a magyarság ellenében határozza meg magát, bugárbéla ide, vagy oda. Azt kéne már határon innen és túl is fölfogni, hogy a kisantantban teljesen mindegy jobb-, vagy baloldali egy párt/politikus/kormány a magyarokkal szemben egyforma gyűlöletet táplál és ahol tud belénk rúg.
Ennek fényében pedig nem létezik olyan, hogy "jó időzítés".

Herne írta...

A kurva szlovákokkal azt kéne tenni, amit a ruszkik csináltak a grúzokkal, amikor azok nagyon elkanászodtak.
A jó hír, hogy szlovákiának gyakorlatilag nincsen hadserege.
A rossz hír, hogy nekünk sincs...

Régóta gondolkodom már az oroszokon, mint szövetségeseken. A szovjet megszállásra, vagy arra, amit asszonyainkkal, gyermekeinkkel tettek "felszabadítás" gyanánt, természetesen nincs és nem is lesz bocsánat sosem - de akik ezeket elkövették, jobbára mind halottak mára, és nem ismerek olyan országot, amely ne követett volna el embertelen kegyetlenségeket (kivéve talán egyes-egyedül a mi nemzetünket - ez a kérdés is megér majd egy tanulmányt). Bármily szövetségest is választunk, mindnek véres a keze - az oroszokkal pedig nagyon sok közös vonásunk van, sokkal több, mint az oroszok és a szláv államok között, csak le kéne már rántani ennek a pánszlávista ostobaságnak a szemfedőjét róluk - márcsak azért is, mert Oroszország lakóinak, állampolgárainak jókora részének köze sincs a szlávokhoz, hozzánk azonban annál több közük van olyan népcsoportoknak az orosz népességen belül, amelyek jelentős létszámot tesznek ki. Az oroszországot alkotó nép nem szláv, csak egy része az, megmerem kockáztatni, hogy összességében talán még az 50%-ot sem éri el a szlávok aránya, bár ebben lehet tévedek, most csak a hasamra ütöttem. Oroszországot számtalan különféle népcsoport alkotja, ők együttesen az orosz nép, így volt ez mindig is, semmiféle szláv übermenschnek nem volt köze ahhoz, hogy Oroszország akkora, amekkora.
Itt az első párhuzam egyébként - a soknemzetiségű állam.
Ebből pedig már egyenesen következik minden: amikor a Szovjetunió felbomlott, a nyugatiak, azaz pontosabban a cionista zsidók, jó szokásukhoz híven minden egyes apró népcsoportot feltüzeltek, hogy saját - hamis - nemzeti büszkeséget építsenek fel, és kiszakadjanak Oroszországból. Oszd meg és uralkodj, a régi héber taktika. Fél évszázaddal ezelőtt vállvetve harcolt orosz, ukrán, grúz, üzbég, sztyeppei nomád, mindenki, és bár mindüknek megvolt a saját kultúrájuk, amit sikeresen ápoltak mindenféle jogvédői acsarkodás nélkül is, a nemzeti büszkeség kérdésében együtt álltak fel és adták vérüket az országért, amely mindnyájuknak otthont adott.
Ez a szituáció is ismerős lehet a késő XIX. századtól kezdődő magyar történelemből. Azelőtt ki foglalkozott vele, hogy ki magyar, ki tót, ki rác, ki sváb, ha menni kellett a török ellen? És hogy lehet az, hogy mindezen etnikumok akkoriban mindennemű feszültség nélkül képesek voltak a kultúrájukat ápolni és emellett békében élni egymás mellett? Mikor esik már le az embereknek, hogy az etnikai szembenállást nem mi gerjesztjük, hanem a politikusok?

Oroszországra visszatérve, nem sok olyan országot tudnék mondani, amellyel ennyire hasonló helyzetben lennénk manapság. Ezt fel kéne ismernie mindkét nép vezetőinek - az oroszokénak is, a miénknek is.

Egy erős Oroszország egy erős Magyarországgal, egy erős eurázsiai állam egy erős közép-európai, épp az útelágazásban fekvő állammal a nyugat rémálma. Ezzel rájuk lehetne borítani az asztalt az egész északi féltekén, és az egész világpolitikai egyensúly megborulna - a mi javunkra, és a minket tönkretevők kárára.

Herne írta...

Még egy apró adalék arról, mennyire nem számított régen, a cionisták áskálódása előtt, ki melyik népcsoporthoz tartozott Oroszországban: ha jól tudom Sztálin éppenhogy grúz volt...

Félreértés ne essék, Sztálinnál nagyobb görény nemigen volt a történelemben, csak példaként említettem meg.

Herne írta...

Ja, és azt se feledjük, hogy egy erős közép-európai államot ezek az itteni szláv népek képtelenek lennének összehozni. Ezek még egymással is marakodnak. (A szerbek például rühellik a ruszkikat is). Az egyetlen nép a régióban, amelyben megvan az államalapítás, a népek összefogásának az ereje, az bizony mi vagyunk. Ezt előbb-utóbb az oroszoknak is be kell látniuk. Azok a kis szláv népek, amelyek itt élnek körülöttünk a mások által felépített országocskáikban, az első adandó alkalommal elárulnák az oroszokat, ha a nyugat elhúzza előttük a mézesmadzagot. Nincs bennük tartás, lovagiasság, nemesség, elegancia, és ami a legfontosabb: nincs bennük hűség. Ezek félnomád népek, akiknek a nyugat odadobott egy ingyenlakást, mint a cigányoknak.

Névtelen írta...

Úgy kell a hazát visszaszerezni ahogy Böjte Csaba teszi.Az igaz,hogy ez nem megy egyik napról a másikra.Vérontás nélkül életeket mentve lassan megtölti még a román lakta részeket is iskolákkal-magyarokkal.CSak okosan, csendben.Kolompos macska nem fog egeret.Vannak dolgok amik felülírják a mindenható politikát is.

kocsobur1 írta...

A BŐNYI BÁZISTÓL A TATÁRSZENTGYÖRGYI TETTHELYIG címmel néhány érdekes adatot tartalmazó cikket olvastam a www.magyarorszag.ma
hírportálon (mert azért, csak gondoljuk végig, egy ötéves gyerek - ha cigány is - az semmiképpen sem érdemel halált!)

Névtelen írta...

Hát gondoljuk végig,ha a magyar öreg ,a gyerek megérdemli???ha a magyarok azt csinálnák,hogy szemet szemért,fogat fogért,ehez mit szólnál hozzá??meddig gyilkolászhatnak passzióból minket???

kocsobur1 írta...

Meggyilkolni egy ÖTÉVES gyereket - erre nem lehet magyarázat! Még úgy sem, hogy szemet szemért. Egyébként az elkövetők egyikének a hozzátartózóját sem ölték meg a cigányok (ha így lenne, akkor azt már mi is tudnánk!) - ők azért gyilkoltak, mert nekik, a "keresztény" embereknek, a cigány megölése örömet jelentett. Remélem, hogy a fegyházban rohadnak meg ezek a nyomorultak.
Ők is politikai foglyok, ugye névtelen?

Névtelen írta...

SEGIJKÉS!!meggyilkolni a 17évest ,az öreget, a tanárt gyerekei szeme láttára ezt lehet??mégis mit gondolsz medig csinálhatjátok még ezt büntetlenül??amit én láttok a ti szomoru jövötöket,megfizettek a kiontott vérért,a gyalázatos módon legyilkoltakért,more, nincsen olyan sok ,ami egyszer el nem fogyna!!kamatostól megfizettek mindenért!!ne reménykedj,te nem a fegyházban fogsz megrohadni!!!ezt kellene nektek tudni!!!nem felejtünk!!!

Névtelen írta...

Mit képzelsz magadról te kocsobur mucsi,ajvékoltok itt amikor egy-kettő kihullik közületek.Vedd tudomásul,hogy akár hány éves valaki,az ember.A ti Robikátok mivel volt különb vagy több mint Marian vagy az Olaszliszkán meggyilkolt pedagógus és sorolhatnám napestig annyi áldozat van a számlátokon mint égen a csillag...Ők is valakiknek a gyermekei voltak,őket is siratták a szeretteik.
Titeket cigányokat kimondhatatlanul útálnak,gyűlölnek mindenhol a nagyvilágban-nem véletlenül,sokat dolgoztatok azért,hogy így legyen.Olaszkodtok,közben halomra ölitek a taljánokat,kultúrájukhoz közötök nincs,Kanadásat játszatok de onnan is ki vagytok tudva,mentek Északra ,a finnek valóságos háborút indítanak ellenetek.A franciáknál is kitelt az időtök.......
Az a kevés ,aki köztetek EMBER az megpróbál mihamarabb beintegrálódni a magyar közösségekbe és a népszámláláskor már nem vallja magát cigánynak.
Művelődjél drága,olvasd el mi volt a vélemény e a sok rasszista klasszikusnak a fajtádról,pl.Honore de Balzac,Reymont,Eco,Jókai,Mikszáth,Csáth.......nem írtak jókat rólatok,de igazakat.

Névtelen írta...

Mélyen Tisztelt Kocsoburúrnővagymindkettőegyben!
Én ezt a címet adnám az Ön által ajánlott cikknek:A RÓMAI BÁZISTÓL A HELSINKI TETTHELYIG KANADÁN ,SVÉDORSZÁGON,A FÉL VILÁGON ÁT/A cigányok dicső tetteiről/

Névtelen írta...

More!!miből gondoljátok azt,hogy ebben az országban a magyar ember azért születik,hogy eltartsa a parazita fajtátokat.??ne képzeljétek egy percig sem,hogy büntetlenül fosztogathattok gyilkolászgathattok kedvetekre.eljön annak az ideje,és elszámoltok minden aljasságotokról!!és ez nem orsós vállasztási igérgetése!!

kocsobur1 írta...

"Dr. Gaudi Nagy Tamás Jobbik-képviselő belépett a Magyar-Izraeli Baráti Társaságba, mondván, hogy jobban megismerhesse a zsidó kultúrát, közéletet..."
Na, kérem - miből lesz a cserebogár? Régebben magam is azt mondtam, hogy a Jobbik előbb-utóbb MIÉP-2 lesz, de most visszavonom: a Csurkának eszébe se jutott az ilyen őrültség.
Viszont az jogosan megkérdezhető: mi az amire a Jobbik büszke lehet? Mitől jobb magyarok ők - mint azok, akik nem szeretik a buzikat, nem pornós macák, nem tagjai a Magyar-Izraeli Baráti Társaságnak, nem voltak tagjai az MSZMP-nek?...

kocsobúr1 írta...

Ja ehhez még annyit teszek hozzá: egy öt éves gyereket meggyilkolni - azt nem igazolhatja semmi. Melyik cigány ölt ötéves magyar gyermeket?
Ne magyarázkodjatok, merre ezt épeszű keresztény magyar ember nem fogadhatja el - csak a gátlástalan, istentelen, gazemberek.
Egy ilyen kisgyermek még nem árthatott senkinek.
(El is hiszem, hogy ilyen bejegyzéshez egyik patkányfajzat se adja a nevét - ha szembenállva próbálkozna meg bármelyikőtök, beverném azt a patkány pofáját.)

Névtelen írta...

more.a seggem televan az ötéves gyerekezéseddel!!tudod kinek vernéd be a pofáját??annak a seprőnyélen lovagoló öreganyádnak,te parazita patkány c-presses féreg.de nagyon istenes vagy!!Gaudinak a teknyővájók,üstfótózók baráti társaságába kellet volna belépni!!áááj,vááááj.

kocsobur1 írta...

A névtelenségbe burokolózva nagy a pofád - nem vagy te kurucinfós? Mert azokra jellemző ez a fajta "bátorság"... meg azokra, hogy egy óvodás korú gyerekre támadnak!
Jó ezt mindazoknak olvasni, akik erre a honlapra tévednek, legalább olvashatják, hogy milyen "bátor" férgek vannak az "igaz magyarok" soraiban. - Egy átlag-normális embernek csak hányingere van tőletek.
De azért dr.Gaudi-Nagy Tamásotok a Magyar-Izraeli Baráti Társaságban az még magyarázatra szorulna... na, persze a tőled értelemsebbjétől!

Névtelen írta...

more!!ebben az országban a tetves féreg fajtádtól van hányinger.mocsok akkor vagytok nagyon bátrak,ha egyre öten hatan támadtok,nemtetszik itt, menj vissza a gangesz partra!!!tudjuk ki vagy, eljön az idő,veled is elszámolunk!!!a c-pressbe irogass,az a tiétek.more te, hát a poltika nem neked váló áááájááj!!ááártur.

Névtelen írta...

Névtelenségbe burkolózva kocsobur te vagy mert kb hatvan néven írogatsz.Még van pofád a kereszténységre apellálni?Amúgy a meggyilkolt sportoló meg a tanár kinek ártott te barom?Szegény Robika pont azoknak a rohadékoknak köszönheti a sorsát akik éveken át büntetlenül gyilkolászták a magyarokat.Te ne nevezzél itt senkit gazembernek se istentelennek.Az átlag normális embernek a tefélédtől van hányingere de már nagyon.

Névtelen írta...

Ja amúgy meg látogass el kocsobur egy átlag magyarországi nevelőotthonba-teli van Robikákkal-nem csak fegyverrel lehet gyereket ölni,hanem azzal a módszerrel is,ahogy a fajtád végzi a családtervezést-potyogtatni a gyereket,intézetbe adni....És még valami ,én még nem láttam cigány nevelőszülőt aki magyart nevelt volna .

kocsobur1 írta...

Arról írj, te gazember, hogy egy ötéves apró gyereket miért kell meggyilkolni?
Ennyire bátrak az igaz magyarok? És ha a te gyerekedet ölték volna meg? Ha van egyáltalán...
Szerinted (a zavaros agyad szerint) elfogadható egy gyermek meggyilkolása - csak azért mert cigánynak született?
Ilyen lelketlen, istentelen gazemberek vannak köztetek?

Névtelen írta...

Kokeró,kurvára unalmas már az ötéves gyerekezésed.ugy láttom még nem tudod te féreg ,milyen bátrak a magyarok,de ha igy folytatod megtudod.a liszkai orkok is tele voltak lélekkel.vannak helyek ,ahol az ilyen dolgokért a helyszinen kötélre kerültök.csókold meg a ragyáspofájú törpe seggét.

Névtelen írta...

Ne akard megtudni milyen bátrak az igaz magyarok .

kocsobur1 írta...

Ne akarjam megtudni, hogy milyen bátrak az igaz magyarok?...
Ne röhögtess! - Hát olyanok, mint te.
Névtelenek, tanulatlanok, neveletlenek, csórók, gyávák (hisz még a nevüket, címüket se merik megadni!) és ráadásul a magyarságukat úgy ismétlik minden második sorban, hogy az már gyanús. - Egy igaz magyarnál az alapállás, hogy magyar (Gyurcsány és Orbán is az, valamint pl. Szegedi Csanád a Jobbikból, de egy sor jobbikosról ugyanez már nem mondható el.) Azok a romák, akik 56-ban harc közben, majd később a hóhérkötélen végezték, azok biztosan nagyobb magyarok voltak, mint te vagy én.
De... a cigány Domján Edithez, hogyan hasonlíthatod a Magyar Gárda pornós macáját?

Névtelen írta...

Úristen!
Orvost a kocsoburnak!!!!

Névtelen írta...

kötelet, nem orvost!!

kocsobur1 írta...

Ha lenne bármelyikőtökben annyi bátorság, hogy mondjuk bele a pofámba mondja mindezeket. Ha megadná a nevét, címét - akkor magyar létemre azt mondanám: na, igen bennünk azért van tartás. De persze, ti egyszerű csatornapatkányok vagytok, akik nyíltan már nem mernék vállalni a harcot. Tessék, patkánykáim, ha befejeztétek a Kurucinfo olvasását, legalább egyszer az életetekben hasonlítsatok a Magyar Emberre!

Névtelen írta...

56-ban -sajnos zömmel magyarok voltak az áldozatok.Ahhoz képest elenyésző számú cigány ember harcolt ott.
Domján Edit remek színésznő volt de rajta kívül voltak és vannak a magyar színjátszásnak nagyobb és tehetségesebb alakjai is.
Szánalmas amilyen kényszeresen hasonlítgatod össze egy államalkotó nép és egy valahonnan,valaha szélnek eresztett emberáradat értékét.
Neked valami elképesztő mértékű kisebbségi komplexusod van.Mindenképpen fordulj pszichiáterhez.

Névtelen írta...

A Kurucinfó egy jó sajtó.

Névtelen írta...

more denagyon hülye vagy!!nem nagyon láttni itt a te neved sem ,te elfajzott teknyővájó kukafosztogató parazita féreg.

Névtelen írta...

Persze még a cím meg a név mellé a bankszámlaszámunkat is adjuk meg neked mi?

kocsobur1 írta...

Köcsög! - Ne húzd ki magad a személyes találkozó alól! Anyád szégyelheti magát, hogy ilyen gyáva szart ellett. - Ha eddig nagy volt a pofád, akkor állj ki férfiasan. - Már persze, ha ez nálatok szokás. A nyilvánvaló gyávaságod miatt plusz egy haverodat hozhatod, legalább lesz kivel beszélgetned a kórházban.
Na, köcsög! - Ország-világ előtt kérdezem: ki mersz állni vagy csak a pofátok nagy?

Névtelen írta...

Ne izgasd fel magad, a te fajtádnak szokása csürhében járni.Orvul támadni idősekre,fiatalokra kondában.

Névtelen írta...

Vigyázz a szádra kocsobur!Nők is olvassák ezt az oldalt.Az útszéli stílust máshol gyakorold.Mondjuk a CPRESS-en.Ott ez a divat.

Névtelen írta...

az utcasarkon strihelő drága jóanyád a köcsög,tebüdösparaszt füstös!!hord el azt a gyáva tested vissza a gangeszpartra!!a tetű egye meg azt a parazita tested!!

kocsobur1 írta...

Sejtettem, hogy egyfajta gyáva szar alakok vagytok, EGY tetű se meri vállalni a nyílt harcot... Erre vagytok annyira oda? (Azt hiszem ez ad magyarázatot arra, hogy mindenfelé a Kárpát-medencében csak titeket vernek meg, titeket csapnak be... - Kik csináltak benneteket nyuszikáim?) Az árnyékotoktól nem féltek?

Névtelen írta...

kááárcsi! nem láttjuk itt ate nved sem te büdös gyáva kormos!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló