Vasárnapi visszanéző – 1. hét

Ünneprontó [2011. december 29.]

Nem szeretnék itt a jeles napok közepette ünneprontó lenni, de azt gondolom, hogy néha vannak olyan helyzetek, amelyek mellett ilyenkor sem lehet szó nélkül elmenni.

Az elmúlt napokban talán már többeknek feltűnt, hogy a legnépszerűbb nemzeti hírgyűjtő honlap, az Alternatív Hírportál linkjére kattintva „A domain nem mutat tárhelyre” felirat jelenik meg a képernyőn, és talán már az is sokak által ismert, hogy a Nemzeti 1 televízió december 23-án, az utolsó adással befejezte a működését.

Igen, ez van…>>>
tovább



2012, ez már a vég? [2012. január 3.]

Ismét eltelt egy év az életünkből és ma már elsőre bármennyire is hihetetlenül hangzik, de kettőezer-tizenkettőt írunk. A maják anno úgy gondolták, hogy innentől már nem érdemes tovább számolgatni az időt, mivel a saját, több ezer évre visszanyúló kalendáriumukat és így magát a világot is ez év december 21-vel befejezettnek nyilvánították. Hogy mennyire számoltak jól annak idején és hogy tényleg itt lesz-e a történet vége, ma még nem tudható, azonban az biztos, hogy a számításaik mindig helyesek voltak, hisz az eddig bekövetkezett cirka ötezer évben a csillagászati ciklusok mindig az általuk előre megadottak szerint változtak.

Ebből az aspektusból nézve a kérdést, a mindennapok gondjai és hülyeségei tényleg apró dolognak tűnnek, de ennek ellenére azért a nagy világvége-várás hangulat nem kéne, hogy nagyon eluralkodjon rajtunk, mivel egyébként meg van ennek az országnak enélkül is bőven baja. Sőt, a hétköznapok túlélése a magyar társadalom nagy részének már most, itt az év elején is felér egy apokalipszissel. Arról már nem is beszélve, hogy az elmúlt hónapok nehézségei után minden bizonnyal a következő időszak sem hoz majd könnyebbséget, hisz a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy a helyzet mind gazdaságilag, mind morálisan tovább romlik…>>> tovább



Sima pókerparti, vagy egy durva orosz rulett? [2011. január 5.]

Tegnap megint beszakadt a tőzsde és a mélységekbe zuhant a forint. A kötvényhozamok soha nem látott magasságokba emelkedtek és az egekben járt a magyar csődkockázati mutató is. A globalisták uralta nemzetközi sajtó címlapjain pedig Magyarország virított, mint elrettentő példa. Arról már nem is beszélve, hogy tegnap a franciák után most a németek gondolták úgy, hogy egyet még mindenképpen belénk kéne rúgniuk. Georg Streitner helyettes szóvivő szerdán Berlinben a kormány sajtótájékoztatóján kijelentette: „a német kormány üdvözli az Európai Bizottságnak az új magyar alkotmánnyal kapcsolatos brüsszeli vizsgálatát. Támogatjuk, hogy az EB megvizsgálja az új magyar alaptörvényt, hogy az összeegyeztethető-e az európai normákkal, különös tekintettel az igazságügyi reformra és a jegybank jogállására.”

A gyanútlan szemlélődő pedig csak néz, és nem nagyon érti, hogy mi folyik körülötte. Addig talán még mindenki számára követhető a történet, hogy manapság a szemünk láttára a világ újrafelosztása folyik, ahol nincs helye mellékutaknak, nemzeti alternatíváknak. Ahol, aki nem áll be a sorba azt bedarálják, ahol a pénzeszsákokon pöffeszkedők pénzügyi spekulációkkal pillanatok alatt már a kissé renitens országokat is megfojtják. És talán az is sokaknak dereng már, hogy a globalisták ebben az újonnan rendezendő színjátékban is csak a rabszolga szerepét akarják ránk osztani.


Eddig nagyjából érthető a dolog. Azonban az egyelőre még kevésbé világos, de mondhatnánk azt is, hogy egyátalán nem követhető, hogy egy ilyen környezetben, egy ilyen helyzetben a magyar kormány mire játszik…>>>
tovább

1 kommentek:

ujvilágrend írta...

Miért van bajban a globalizácio?
Adva van a köolaj,mint értékes energia,adva van a dollár,mint értéktelen papir.
Ha te lennél egy olaj exportör ország,akkor a fogyoban lévö értékes energiádat becserélnéd-e értéktelen papirra?

A Szaudiakkal beszélgettünk Svájcba,ök mondták,egy Irán elleni háboru esetén,azonnal megdölne a szadi király hatalma.Europa pedig köolaj nélkül maradna.

Jelen helyzetben Kinában és Indiában plussz 3 milliárd ember,rengeteg benzin és gázolaj üzemü jármü került forgalomba.
Mint tudjuk amiböl kevéy van,annak az ára drágább lessz.
2012-es elörejelzésünk februárban 500 ft-os liter benzin,julius-augusztustol üzemanyag hiány.
EDDIG MÉG EGYSZER NEM TÉVEDTÜNK

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló