2012, ez már a vég?

Ismét eltelt egy év az életünkből és ma már elsőre bármennyire is hihetetlenül hangzik, de kettőezer-tizenkettőt írunk. A maják anno úgy gondolták, hogy innentől már nem érdemes tovább számolgatni az időt, mivel a saját, több ezer évre visszanyúló kalendáriumukat és így magát a világot is ez év december 21-vel befejezettnek nyilvánították. Hogy mennyire számoltak jól annak idején és hogy tényleg itt lesz-e a történet vége, ma még nem tudható, azonban az biztos, hogy a számításaik mindig helyesek voltak, hisz az eddig bekövetkezett cirka ötezer évben a csillagászati ciklusok mindig az általuk előre megadottak szerint változtak.

Ebből az aspektusból nézve a kérdést, a mindennapok gondjai és hülyeségei tényleg apró dolognak tűnnek, de ennek ellenére azért a nagy világvége-várás hangulat nem kéne, hogy nagyon eluralkodjon rajtunk, mivel egyébként meg van ennek az országnak enélkül is bőven baja. Sőt, a hétköznapok túlélése a magyar társadalom nagy részének már most, itt az év elején is felér egy apokalipszissel. Arról már nem is beszélve, hogy az elmúlt hónapok nehézségei után minden bizonnyal a következő időszak sem hoz majd könnyebbséget, hisz a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy a helyzet mind gazdaságilag, mind morálisan tovább romlik.

A várható folyamatok már jól kivehetően a múlt év végén elkezdődtek. A globalisták, az országot rabszolgasorsba döntők mind külföldön, mind itthon elsöprő támadásra indultak. Jól láthatóan senkinek nem érdeke, hogy Magyarország megerősödjön, hogy a saját, független útját járja. Persze hogy a megerősödés és függetlenség felé vezető út az-e, amin OV és csapata akarja vinni az országot, az valóban érdekes kérdés, azonban az teljesen egyértelmű, hogy a balliberáltak által felvázolt és az elmúlt években már prezentált lehetőség biztos, hogy nem az.

Így aztán a következő hónapokban még a korábbiaknál is jobban érdemes figyelni a történésekre, mivel attól, hogy valakik elutasítják a narancsosok néha valóban felháborító politikáját, még nem lesznek a szövetségeseink és attól, hogy mi radikálisok, nem tartunk a civileknek álcázott liberáltakkal a szánalmas kis performanszaik bemutatásában, még nem leszünk se megalkuvók, se a fideszesek szekértolói.

Persze most sokan mondhatnák, hogy ez rendben van, de az utcát akkor sem szabadna átadnunk a nemzetvesztőknek, hogy nem szabadna hagynunk, hogy ami eddig a mi terepünk volt, azt most ők uralják. Azonban lássuk be azt is, most minden kormányellenes utcai megmozdulás, az is, amit mi szerveznénk, valahol a liberáltak malmára hajtaná a vizet, ami pedig nem hinném, hogy nekünk, vagy az országnak érdeke lenne.

Nekünk úgy, ahogy eddig, úgy ezután is a magunk útját kell járnunk. Támogatnunk kell minden olyan kezdeményezést, ami a nemzet érdeke és el kell utasítanunk minden olyat, ami nem az, függetlenül attól, hogy annak ki a kezdeményezője. Az utca pedig, amikor majd kell, akkor majd újra a miénk lesz úgy, ahogy a miénk volt korábban is. Mindennek eljön majd az ideje, annak is, ha majd újra mozdulnunk kell.

Aquila non captat muscas, azaz a sas nem kapkod legyek után. Várjuk ki, hogy mivé fajul a nagy balliberált összeölelkezés és lássuk meg, hogy merre halad majd tovább a narancsos kormányzati politika. Most higgadtság kell, tiszta fej és megfontoltság.

Talán nem nagy túlzás kijelenteni, hogy 2012 sorsfordító év lesz, mind Európa, mind Magyarország szempontjából. A következő hónapokban majd bizton elválik az ocsú a búzától, a következő hónapokban majd mindenki számára kiderül, hogy kik azok, aki a nemzet érdekeit képviselik és kik azok, akik csak árulják azt. És persze eldől majd az is, hogy a jóslatok mennyire helytállóak, hogy a szakértői elemzések mennyire állják meg a helyüket.

Az pedig, hogy december 22-én reggel is a szokásoknak megfelelően kel fel-e a Nap, majd kiderül, de legyen bárhogy is, azt hiszem, erre van a legkevesebb befolyásunk. A többire azonban valamelyest igen. Úgyhogy csak gyerünk tovább ésszel, hittel és bátorsággal.

Adjon az Isten, szebb jövőt!



3 kommentek:

UJVILÁGREND írta...

2012 december 22 nem a világ vége hanem egy uj világ kezdete.
Meglátjuk hogy a föld immunrendszere vagy az Isteni igazság mennyire müködik.
Amennyiben a föld immunrendszere és az Isteni igazság nem müködik,akkor 2012 december 23.-tol mi leszünk a föld immunrendszere és az Isteni igazságtétel.
Mi átlag emberek.
Na ezt bövebben kifejtem.
2012 december 23.-tol életbe lépö aktualitások:
1.-munkában megvénült emberek bántalmazásáért,kirablásáért,ott a helyszinen a tetteseket tetten érve kin halál által kivégezzük.
2.-banki behajtok önhibájukon kivül családokat kilakoltatokat ott a helyszinen kivégezzük.
3.-kereskedöket kik az adott régioban a munkahelyeket megszüntették,távoli olcsobb országbol extra profit ért termékeket behozok magyar család apákat munka nélkülivé tevök ezen személyek kereskedlmi egységeit megsemmisitjük.
4.-képviselöinket kik nem a köznép érdekeit képviselik,hanem nagy céek milliárdosait szolgálják kivégezzük.

Csak egy kettö izelitö ha elszakad az átlag ember cérnája.
Tehát 2012 december 22-töl vagy igy vagy ugy vége lessz ennek a világformának.

ALBERT PIKE MÁR MEGIRTA A NIHILISTÁK BORZALMAS PUSZTITÁSÁT.
Ti tettetek minket nihilistákká,reménytelenekké.
Ha nincs mit veszitenünk akkor minden mindegy.Jöttök velünk a pusztulatba.
1

chabbix írta...

Tökéletes írás! (Akárcsak a többi!)

casablanka írta...

Azt nem tudom, hogy vége lesz-e a világnak, de hogy valamilyen gazemberség máris történik velünk kapcsolatban az biztos. Mindenki minket piszkál,akar fegyelmezni, ijesztgetni.Úgy érzem, látom, az egész libertáriánus /bibsi/ bagázs összefogott ellenünk. Az EU. vezetőség aki képtelen évek óta tisztességes döntéseket hozni, nekünk irkál, hogy hogyan és miképpen tegyünk, a jenkik akik száz és százezer embert öltek meg az utóbbi 2o évben, minket oktatnak ki demokráciából.Különben is ha meghallom a demokrácia, a tolerancia szavakat máris borsózik a hátam, hát még azoktól akik ezt mantrázzák állandóan. Itt vannak még botoxék is, nem olyan rég még azt szajkózták a politizálásnak a parlamentben a helye, csak a csőcselék megy az utcára tüntetni. Ki szaladgál ki állandóan a parlamentből? Vagy csak minket lehetett állandóan csőcselékezni, fasisztázni? Vége lesz a világnak, tudjátok mit? ezért a büdös korrupt, romlott világért amit ezek a disznók teremtettek nekünk, nem is kár!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló