Vasárnapi visszanéző – 18. hét

Kolompár programot hirdet [2010. május 1.]
A rám leadott szavazatok meghagyták azt a reményt, hogy a cigányság öntudatra ébredjen, rájöjjön, szüksége van arra, hogy saját érdekében beleszólhasson a nagypolitika alakulásába - mondta a választások első fordulója után Kolompár Orbán a köztörvényes cigánybűnöző. Arról azonban már kevesebb szót ejtett, hogy ezt a nagy öntudatra ébredést a közel negyvenezres lélekszámú Ózdon, ahol egyébként Magyarország harmadik legnagyobb cigány közössége él, egészen pontosan 491 darab szavazat támogatta.

De ez az eredmény Kolompárt nem nagyon zökkentette ki a pénzlenyúló mindennapok világából, és magát továbbra is „a kormány első számú, legitim tárgyalópartnereként” pozícionálja. Mi több, már össze is állította a legújabb világmegváltó programját, amelyet OV beiktatása után személyes neki akar átadni, hogy ezzel is segítse az új kormány munkáját…>>> tovább


Ingyenbusz, süket duma és verekedés, avagy az elvtársak ünnepelnek [2010. május 3.]
Még le sem koptak Budapest utcáiról a választási plakátok, amikor Horváth Csaba máris újra teleragasztotta a várost, hogy tudassa mindenkivel, a szocik totális pofára esése ellenére, neki még mindig van egy jó híre.

Az elempé színvilágát idéző posztereken Horváth elvtárs kisminkelve, mandulavágásúvá rajzolt szemekkel, dús szemöldökkel és egy transzvesztita bájvigyorával közölte azt is a nagyérdeművel, hogy a jó hír, egyelőre még titok. Az majd csak május elsején a Városligetben, a hagyományos kádár-nyugger dzsemborin lesz nyilvános… >>> tovább


Besúgók, MSZMP-tagok és KISZ-titkárok, avagy itt vannak OV emberei [2010. május 4.]
Tizenegy arc, akikre kontroll nélkül rábíztuk Magyarország következő éveit. Tizenegy arc, akik között hemzsegnek a régi MSZMP-tagok, a besúgok és a KISZ-titkárok. Csupa-csupa olyan alak, akiktől egy jó érzésű ember még egy gyufát sem venne. De most mégis ők vannak itt, és azt akarják elhitetni velünk, hogy majd ők lesznek azok, akik megmentik Magyarországot… >>> tovább

2 kommentek:

SzK írta...

Az egyik portálon csupa rendes,jól képzett ember irt be idáig. Mióta belépett egy maszopos szerencsétlen aki több néven is beirkál, elfajult a dolog teljesen. Csak a trágáság megy a Jobbik vezetőinek nemi életével és egymás anyjának emlegetésével foglalkozik ez a perverz alak.Szó sincs itt már politikáról. Úgylátszik mostmár a parlamentben nem élheti ki magát "létszám csökkentés" miatt igy rombol mindenhol, ahol csak tud. Mit tesz a Fidesz? Röhög a markába.Örül, hogy a Jobbikot rugadalják és nem öket.Fogadok nem sokat kell várni, ők is sorra kerülnek.Mi lesz itt még 4 évig? Utánna visszajönnek maszopék és tovább szipolyoznak bennünket a" megállapodás "szerint.

Névtelen írta...

a2/3-nak hamarossan a képpükre fagy a vigyor.20 éve megy a politikai ugaroltattás.mdf,maszop,fityesz,maszop,maszop,fityesz,éberren őrködnek azzon, hogy a másik valamivel többet ne lopjon mint ők!!!LOPJ MA TÖBBET ,MINT TEGNAP.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló