Kolompár programot hirdet

A rám leadott szavazatok meghagyták azt a reményt, hogy a cigányság öntudatra ébredjen, rájöjjön, szüksége van arra, hogy saját érdekében beleszólhasson a nagypolitika alakulásába - mondta a választások első fordulója után Kolompár Orbán a köztörvényes cigánybűnöző. Arról azonban már kevesebb szót ejtett, hogy ezt a nagy öntudatra ébredést a közel negyvenezres lélekszámú Ózdon, ahol egyébként Magyarország harmadik legnagyobb cigány közössége él, egészen pontosan 491 darab szavazat támogatta.

De ez az eredmény Kolompárt nem nagyon zökkentette ki a pénzlenyúló mindennapok világából, és magát továbbra is „a kormány első számú, legitim tárgyalópartnereként” pozicionálja. Mi több, már össze is állította a legújabb világmegváltó programját, amelyet OV beiktatása után személyes neki akar átadni, hogy ezzel is segítse az új kormány munkáját.

Azt hiszem, talán érdemes szemezgetni egy kicsit a 76 oldalas irományból, amely mondjuk olyannyira „legitim”, hogy azt a kis gombóc előzetesen még a Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) nevű bűnszervezettel sem ismertette, pedig a tisztességes adófizetők további lekarcolásának tervét, éppen ezen szervezet nevében hozta nyilvánosságra.

De ne akadjunk fel ezen a kis anomálián, inkább nézzük meg, miket szán nekünk, magyaroknak a nagy roma öntudatébresztő.

Kolompár szerint a következő évek legfontosabb feladata természetesen a szélsőségek visszaszorítása lesz, amit egyrészt úgy képzelne el, hogy a választójogi törvény módosításával a retkek kedvezményes mandátumszerzési lehetőséget kapnának. Erre szerinte azért van szükség, „mert a radikális erők főleg vidéken erősek, ahol nincs helyi képviseletük a települési önkormányzatokban a cigányoknak.” Másrészt pedig a gyülekezési törvény és a gyűlöletbeszéd módosításával tovább szigorítaná az igazság kimondást és a valóság megismertetését.

De a nagy lendületben a sünsütögető átszervezné a közmunka rendszert is. Elképzelései szerint a fiatalokat 24-25 éves korukig tartanák bent az oktatási rendszerben, majd a 25-50 év közöttiek piacképes szakképzésekben, foglalkoztatásban vennének részt, míg közmunkát csak az 50-60 év közöttiek végeznének. Úgy látja, "a nyugdíj előtt állók a környezetvédelemben, a telepszerű lakókörnyezetek egészségügyi és higiéniás ellátásban is segítséget nyújthatnának".

A szociális ellátórendszerrel kapcsolatban Kolompár Orbán "igazságos", magyarul az adófizetőket még jobban lekarcoló, a dologtalan retkeket munka nélkül pénzhez juttató szociális háló kiépítése mellett érvelt. Úgy véli, a fidesz-kormány tervei szerinti családi adózás a romák szemszögéből „katasztrófát jelent”. Ezért szerinte inkább a nyugdíj összegét 200 ezer forintban kell maximálni, meg kell vonni a felső társadalmi rétegek és középosztály családi pótlékát és a megtakarított pénzeket a szegíny romák támogatására kell fordítani.

A cigánytelepek felszámolást is tovább kell folytatni úgy, hogy közben felkészítenék a nem roma lakosságot a kölcsönös elfogadásra, ezzel is erősítve a társadalmi békét.

És a végén a legszebb: ”Az OCÖ azt kéri a következő kabinettől, hogy a Hit gyülekezetét is támogassa az állam, ahová már egyre nagyobb számban tartoznak a romák.”

Ez nagyjából a „legújabb” romaprogram.

Arra valahogy nem tért ki, hogy akkor mégis mikor akarnak majd rendesen dolgozni, és persze azt sem említette, hogy a 24 éves korig elvégzendő iskola mégis mit takar? Esetleg addig kéne befejezniük az általánost? Arról már nem is beszélve, hogy nyugdíjra az jogosult, aki végigdolgozott egy életet. Vajon manapság hány cigány mondhatja ezt el magáról?

A környezetvédelem és a higiéniás kérdések feszegetése pedig enyhén szólva is röhejes, a mi felkészítésünk a mocskok befogadására pedig egyszerűen felháborító. Persze lehet dumálni társadalmi békéről, meg együttélésről, meg hasonló jól hangzó szlogenekről, de szerintem a romaintegrációt ott kellene kezdeni, hogy kormányzati szintről megüzenik nekik, hogy ne szarjanak a saját udvarukban a földre, ne legyenek retkesek és tetvesek a gyerekeik, ne igyák és játékgépezzék el a segélyt, ne támadják meg és fosszák ki az őket eltartó többségi társadalom tagjait.

Ha majd eljutottunk idáig, akkor majd el lehet gondolkodni a további lépéseken.

Aztán talán tisztázni kéne azt is, hogy mi vezetett el idáig. Fel kell tenni, és persze meg kell válaszolni azt a kérdést, hogy kinek az érdeke volt megteremteni és kinevelni mára egy generációnyi megélhetési bűnözőt és segélyállampolgárt? Ki erősítette eddig a cigányokban azt a hitet, hogy nekik mindent szabad? Ki tanácsolta nekik, hogy bármi is történik, bármi törvénytelenséget követnek is el, a velük szemben fellépőkre azonnal rasszizmust kiáltsanak?

Ki hitette el velük, hogy az is arathat, aki nem is vetett?

Amíg ezekre a kérdésekre nincsenek válaszok és legfőképp nincsenek felelősök, addig nem lehetnek értelmes megoldások sem. Addig nem lehet rendet tenni a fejekben. Mivel a narancsos program, még csak most formálódik, ezért kíváncsian várom, hogy OV mit lép majd cigányügyben.

De egy biztos. Ezt az ügyet már nem lehet tovább a szőnyeg alá söpörni. A parlamentben a Jobbiknak oda kell figyelnie, hogy olyan szabályozások szülessenek, amik végre a megoldás irányába viszik el a dolgot, mert ez mindenkinek az érdeke.

30 kommentek:

Névtelen írta...

ne ábrándozzatk o.v.ról rokony ő is.ezt a mocskot nem fogják bezárni.munkát emlegetni nekik halálos sértés.

Sz.K. írta...

Remélem a "hármascsapásból" egy ennek a sz@rházinak is jut.

Névtelen írta...

ennek a féregnek csak kritésléccel lehetne csapást adni.

Böczike írta...

Feleségem a Családsegítő és Gyermek jóléti szolgálatnál dolgozik. A várostól nem messze, ahol a munkahelye van, van egy puszta, ahová telepítettek jó pár roma családot, jó pár éve. Az általános iskolás gyerekek kaptak az önkormányzattól ingyen táskát, tankönyveket, buszbérletet, hogy hajlandóak legyenek be járni a városba iskolába. Feleségem pár nap kiment a pusztai buszmegállóba, hogy ha már név szerint nem is, de legalább darabra megszámolja, hogy az adófizetők pénzén, hányan hajlandóak elmenni tanulni. Ugye sejtitek a választ! Legforgalmasabb napon sem érte el a 10%-t a jelenlét!Ebből adódóan, úgy látszik, hogy a szülőket sem zavarta, hogy a gyerekek ugyan miért vannak otthon suli helyett. Ez így ment egy jó héten keresztül, és a nejem főnöke meg unta, mondván, kár a benzinért. (Már mint a céges kocsival ki, és be furikázni!) Persze tudom, hogy vannak szorgalmas, tanulni akaró romák is, de sajnos ők vannak kevesebben, és evvel a röpke történettel nem is őket akartam bántani!!!

Névtelen írta...

a ragyáspofáju törpe azt mondta,hogy a magyaroknak kötelességük eltartanni a gányokat.seggbe kellene rugni,hogy zúgva szálljon mint a gyözelmi zászló.mire le essne éhen haljon a levegőben.

Névtelen írta...

De legalább repüljön Indiáig ,utána meg a többi.Egy párat meg Itáliába deportálni majd ott megkapják a kegyelemdöfést.

Névtelen írta...

Hülye barom ,mibe szólna bele a cigányság?Még beszélni se tudnak normálisan."Fekete,fekete,fekete majmok,mért nem vagytok ketrecben ,vagy pedig egy pálmafán benn a dzsungelben?"

Névtelen írta...

ezzeknek a mocskoknak osztogatják a magyar ember keservessen megkeresett adópénzét.a börtönben ,háromszor zabáltatják őket.aki ledogozott 40 évet nembiztos, hogy eszik egyszer is naponta.6000ft naponta,rabtartás.meddig kell mindent eltűrnünk?

Névtelen írta...

Az ezt megelőző megjegyzés margójára!Van egy mondásom:"ha megdobnak kővel,dobd vissza atombombával"Egyébként jámbor lélek vagyok:"a másét nem kivánom,a magamét nem hagyom"Tőlem élhetnek a saját kárukra ugy mint /itt most nem találok hasonlatot,mert hát automatikussan álatot irnánk,de az álat az nagyon külömb!/...így csak azt tudom irni:"mint a cigányok"csak nekünk ne okozzanak problémát!De ha mégis,azt nem szabad büntetlenűl hagyni,mert még azt hiszik,hogy deviánságaikra nekünk direkt szükségünk van!Hát elő minden eszközzel legyen az akár megnem engedett is fogjunk úgy össze,mint ők és tooljuk meg sérelmeinket,ne várjunk másra,mert akinek az adózott "jövedelmünkből kötelessége lenne (valószinű parancsból nem teszi!)Szóval békeségben,szeretetben mindazokkal akik hasonlóan gondolnak ránk,ádáz megtorlással azok felé,akik javainkra,életünkre törnek!(Legfeljebb mi is "ingyen konyhát kapunk,(csak hát a társaság...?)

Névtelen írta...

www.pulpitus hu. Magyarország gyermekei, fejétől bűzlik a hal,cikk olvasd el!

Névtelen írta...

büdös, rohadt,tetves banda,parazita férgek.a gnom már a saját fajtáját is meglopta!ezzeknek a másik 500 év is kevés lenne.cigánytenyésztés a mi pénzünkön!!!

Névtelen írta...

Mocskos,tetves ,makogó hordalék:Pofa be!

Névtelen írta...

Ez a romajom még mindig nincse börtönben?

Névtelen írta...

Mózsiék azt hitték,hogy ezzek az élősködők fognak helyettük dolgozni.ha majd kipusztitottak innen minket!a tenyészcigány még sajátmagáért sem!!nem kell ábrándokat kergetni orsós sem fog tenni semmit.

GéeL írta...

Északkelet-Magyarország,határváros ahol lakom.
Amikor szüleim házat vettek-Természetesen egy élet munkája kevés volt rá,jelzáloggal terhelt...-még csak egy roma család lakott az utcában,sok gyerekkel,ebből az egyik rablógyilkosságért ült sok évet (egy nagyon idős hölgyet raboltak ki néhányan,de az asszem a harmadik szomszédjuk volt, ellenált, agyonütötték...másnapra elkapták őket...).
Ma, tíz évvel később legalább négy, legalább nyolc tagú család lakik ebben az utcában.
Én minden hajnalban dolgozni megyek,de még egyikükkel sem találkoztam ilyen korán,pedig ekkor még köszönnék is nekik.
Ami a legjobban fáj-és nem, egyáltalán nem irígységből!!!-az az, hogy míg én és testvéreim verejtékes,tisztességes munkával nem tudunk önálló életet teremteni,és ezért az önállóságért nem vagyunk hajlandóak lemondani a tisztességről és a becsületről, tehát még mindíg "szüleink nyakán élünk" (persze minden rosszból részünket kivéve!); addig kénytelenek voltunk tíz év alatt végignézni ezen családok gyalázatos felemelkedését!
Nagyon komoly életszínvonalbeli különbségek tapasztalhatóak itt, a Mi utcánkban!
Míg a tisztességes Magyar Ember korán kel,korán fekszik,Dolgozik nappal, Dolgozik éjjel, nincs autója, a gyerekének nincs csúcsmobilja és aranyórája 14 évesen, addig a tisztelt "szomszédok" nyíltan kérkednek legújabb "szerzeményeikkel"! (értsd:drága autó,arany ékszerek,egyre nagyobb házak-term. építési és mindenféle engedélyek nélkül...stb.)
Meg még pár apróság,ami mindennapos errefelé, pl.: futtatás,csicskatartás,uzsorakamat,apróbb(???) lopások,munkakerülés (-"Mi vállalkozók vagyunk,kérem!"),segélycsalások, stb.
De mindezek ellenére, amikor egy "tyúkper" miatt kiborult a bili, mi lettünk nácik, rasszisták, kirekesztők,gyalázatos gyilkosok(!!!),mert rendet szeretnénk itt, A Mi Utcánkban!
Kérdem én, ki adta a szájukba ezeket a szavakat?
Mi várhat még idős szüleinkre, ha végleg itt kell hagyjuk Őket, egy utcában Ezekkel?
Sötét a jövő...

Névtelen írta...

G.L.-nek.itt nincs mese!Be kell vezetni a szemet -szemért,vért-vérért.nem kell nagy hozzá nagy lárma.el kell venni a kedvüket a magyar ember gyilkolászásától!!!legyen mitől tartaniuk.orsós +a fityesz nem védd meg ha nem védded meg magad.pipitér sanyának kissebb gondja is nagyobb annál.

Névtelen írta...

A következő megoldást javasolnám:egy sor cigány ,egy sortűz,megint.........

Névtelen írta...

Igaz,Pipitér úrnak csak az lesz a dolga,hogy Tasnádit meg a bandáját bedutyizza,hogy ő serénykedhessen pár évig helyettük,fölözgesse a hasznot a versenytársnak meg addig ótt oszt ámen.

Névtelen írta...

A cpressen valami barom azzal a címmel írt cikket,hogy a magyarok irigyek a cigányokra pl azért mert a cigány nők büszkék és csak játszogatnak az idegennel de oda nem adják magukat.Akkor Veneziától Chioggiaig miért állnak ugyan az út szélén a teves rohadt roma ribancok?

Névtelen írta...

Ja ezek a mi drága kis honfitársaink akiket a Marian gyilkosainak tezsvírei futtatnak.

Névtelen írta...

a cpressesnek az annya himlöhelyes p..ja!az útszéllén strihelö lotyók némelyike oly ocsmány,hogy az oroszlánt össze kellene rugdosni, hogy megegye!!!tetves rohadt bodzaszedők,van mit irigyelni !!!!honfitársaik ők a mahandasz karamcsandnak.

Névtelen írta...

Irány a MOCSKOS CPRESS! a tetű kurva annyukat!

Névtelen írta...

Az a szemét black cat néven írogató büdös cigány kurva pötyögteti ezeket a szarságokat, gondolom valamelyik mohácsi rémség a kettő közül.

Névtelen írta...

Egyforma mocsok mind a kettő,hogy hágja meg őket egy taliga kanmajom!!ezzek a büdösök azt hiszik mindent megbocsájtunk nekik.eljön az idő:és azt kapják amit megérdemelnek.élősködnek ennek a JOBB sorsra érdemes országon!!!!!

Névtelen írta...

Csak jönne már minél hamarabb mert ezek felesznek minket,kilaknak a házunkból,szaporodnak mint az egerek.A mi településünkön eddig csak három család lakott de mostanában sajnos egyre több idegen majompofa bukkan fel az utcákon.

Névtelen írta...

honnan a betyár qrva annyukból kerülnek ezzek ennyien elő?orksegijke osztáskor ,ugy feketélik az útca mint szántás útán a varjaktól a barázda!A magyar búzából sütött kenyérren kihizott kancigányok,stricik,qrvák, drogdillerek,ellepik a járdákat.ezzek azt hiszik az ővék a világ!!!ide jutottunk: a sündörök aközelükbe sem mernek menni.

Névtelen írta...

programra pogrom.

Névtelen írta...

Ja, ogrerom pogrom,az kellene már.

Névtelen írta...

Új időtöltés:ogreprogrom jó programokkal.Az kéne már aztán rend lenne itt.

Névtelen írta...

Bocs:ogrepogrom

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló