Akinek pedig mindez nem tetszik, az tudjuk micsoda…


A baszott nagy tolerancia és persze a mérhetetlen európai felvilágosodás jegyében a következő napokban, Bécsben újraértelmezik a gyalogosoknak szóló közlekedési lámpákat. A potom 63 ezer euróba kerülő akció keretében az osztrák főváros csaknem 50 jelzőlámpájának ábrája változik meg úgy, hogy a megszokott egyalakos piktogramok helyett innentől egynemű párok mutatják majd az áthaladás lehetőségét, vagy épp figyelmeztetnek a tilos jelzésre...


Azért valljuk meg, a buzilobbi csodákra képes. Sikerült nekik elérniük, hogy egy egyszerű közlekedési lámpa is a homoszex-propaganda szolgálatába álljon. Lassan annyira trendi lesz buzinak lenni, hogy a végén még kötelezővé teszik. Arról már nem is beszélve, hogy innen már egész könnyű lesz továbbmenni. Jövőre jön majd az animalszexes lámpa, pasi a kecskével, aztán onnan már csak egy kis lépés a pedofilos lámpa, csakhogy minden aberrált kapjon egy kis reklámot. Természetesen mindezt a tolerancia és a nyitottság fényében.

Akinek pedig mindez nem tetszik, az tudjuk micsoda.

Egy fasisztanácirasszistahomofóbintoleráns pusztabunkó.

Mára eljutottunk oda, hogy az EU-ban valódi jogai csak a deviánsoknak és a kisebbségeknek vannak. A normális többségnek csak egy valami maradt: fizesse be az adót és fogja be a pofáját.

4 kommentek:

Anna írta...

A börtönfenyegetettségük (pedig ott tudták csak igazán kiélni magukat!) elmúltával és a feleslegesen engedélyezett szabadosságukkal most tobzódnak a promiszkuitásban élők. Ebbéli felfokozottságuk viszont még jobban kihozza egymás iránti romboló féltékenységüket, ami könnyedén torkolhat gyilkosságba is. Megoldódik ez...

NSP írta...

Nem felemelő a gondolat de ideje egy nagy háborúnak, aminek a vége vagy megújulás, vagy teljes kipusztulás. Bízok az előzőben, de az utóbbi is jobb a mostaninál.

Névtelen írta...

Azért ez a lámpa-dolog nem egyértelmű egészen, mert, teszem azt, Szepi bá' "felmegy" Bécsbe, és ránézvést ezen gyalogforgalmi jelzőeszközre, mint normális ember, keresni kezdi azt a jelzőt, ahol férfi és nő áll párban, azt hívén, hogy a többi helyen csak az aberráltak jogosultak a gyalogátkelésre - ezzel egyidőben azon fog morfondírozni, "pedig milyen normálisnak néz ki ez a sok buzzancs, aki ott átment"

Karina írta...

Még emlékszem mikor az osztrák elnök a legutóbbi Euroviziós dalfesztivál nyertesével, "kolbászfruzsinával" a balján édelegve sétálgatott és fotóztatta magát! Igy kell példát mutatni az oszták népnek! De nem is mondja a libsibagázs rájuk, hogy nem valók az Eu-ba! Bezzeg nekik van " kultúrájuk" nem úgy mint nekünk.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló