Tiltott film: ÁVÓSOK - A törvénytelen szocializmus

Az ávósokról az MTV-ben 1994-ben készült filmet, A törvénytelen szocializmust a MAZSIHISZ panaszára tiltották le, arra hivatkozva, hogy az elkövetők származását nagyon kidomborítja. Kubinyi Ferenc, a film alkotója és forgatókönyvírója a betiltás idején átadott egy példányt Kubínyi Tamásnak a következő üzenettel: "Tamás, ha eljön az ideje, tudni fogod, hogy mit tegyél ezekkel a filmekkel."

1995-ben Kubinyi Ferenc nyilvánosságra hozta azt a Horn saját kezével írott önéletrajzot, melyből kiderül, hogy a miniszterelnök pufajkásként 1956-ban részt vett a több ember életét követelő Nyugati pályaudvar előtti bosszúakcióban. Nem sokkal később Kubinyi Ferenc meghalt, a kézirat a Honvédelmi Minisztérium levéltárából "eltűnt", a kéziratért felelős levéltári igazgatót magas kitüntetéssel nyugdíjazták.

A módszerváltás húsz éve alatt az érdemi kérdésekben semmi nem változott, az ávósok és leszármazottaik ma is az ország erőforrásainak legfőbb haszonélvezői. A diktatúra működésének felelősei - közöttük a ma is élő Biszku Béla, vagy a családjában továbbélő Apró Antal - büntetlenül élvezik a hatszázezer forintnál magasabb nyugdíjakat, miközben az '56-os hősök megélhetésükért küzdenek és a nemzet színe-java nyomorog.

2006-ban a forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján azok hozzátartozói álltak bosszút a magyar népen, akiknél a számonkérés és a teljes elszámoltatás elévülhetetlen szükségszerűség lett volna egy jogállamban.




A film 2. része ITT, a 3. része pedig ITT megnézhető.
[Forrás:http://tdyweb.wbteam.com/Letiltott.htm]

16 kommentek:

Névtelen írta...

Észveszejtő:EZZEK A MOCSKOS zsidók mit meg nem tettek az ország a nemzet elpusztittására.Zsidó összeesküvés a magyar nép ellen!!ezt kellet volna lejátszani,a választások előtt,a zsidesz nek nem lenne még 53% sem.Aljas mazsihiszti,a kezeteken magyar emberek vére szárad!!!

Névtelen írta...

Tegnap a talmudista Slomó osztotta az észt a sok megvezetett narancsosnak a Polgárok Házában. Legközelebb a Hitgyülis Németh Sándor fog szerepelni. OV. annak a féregnek a seggét is kinyalta a választási kampányban. A keresztény Fidesz. Gratulálok!

Névtelen írta...

Nagy tévedés,a zsidesz nem keresztény,azért, hogy annak mondja magát!!A zsidóknak csak az számit hogy magyar ne legyen,és mindez magyarországon.Büdös férgek előbb, vagy utóbb,de mindenért megfizettek!!Recskért,a Hortobágyért,Kistarcsáért,a meghurcoltakért a megkinzottakért a kioltott életekért,a kiontott magyar vérért.Lesz magyar feltámadás,elszámoltok a kifosztott és tönkre tett országért,a mérhetettlen pénzéhségetek miat elpusztultakért!!

Névtelen írta...

A KDNP-sek terjesztik, hogy Semjén Zsolt a nagy orrú Paskai fia.

Névtelen írta...

Valami lehet benne:zsoltika ezért akar kdnp-s zsidómühelyt.apja fia!!

Névtelen írta...

Hát ez rettenetes,ezektől a vén maszopos matuzsálemektől már soha nem szabadul meg az ország?És micsoda pénzeket kapnak,a volt szerencsétlen hadifoglyoknak,akik megjárták a szibériai táborokat alig löknek valamit.Ezeknek a volt kommunistáknak még az unokáit sem szabadna semmilyen vezetői pozícióba engedni-még középvezetőibe sem.
Lehet,hogy a fidesz nem követi a keresztény eszméket de pl. a felekezeti iskolákat az Orbán éra annak idején nem nyomorgatta.Nem lehetetlenítette el az oktatást,nem úgy mint a szemét gyurcsótány idején.
Annak ellenére,hogy a Jobbik is kereszténynek vallja magát,vannak ellentmondásos dolgok az ő esetükben is.
Kíváncsi lennék a kommentelők véleményére abban a kérdésben,hogyan bizonyítja egy politikai párt a kereszténységhez tartozását.

Névtelen írta...

Rohadt férgek!!!

Névtelen írta...

A Jobbik alapszabályában a történelmi egyházakat pozitívan említi. SEmmi köze a jobbiknak a szektákhoz. Efy sor vidéki jobbikos vezetőt annak idején az egyház segítségével kerestek meg. Tudomásom szerint a Jobbikosok többsége jár templomba. Az alsópapsággal nincs gond, de a felső vezetést ,megvette a fidesz kilóra. Inkább az ateista fidesszel és a sámánkodós Magyarok Szövetségével kellene foglalkozni.

Névtelen írta...

Ezeknek a dokumentumfilmeknek az iskolai vetítését a történelem órákon kötelezővé kellene tenni,hogy végre minden a helyére kerüljön a fejekben.Döbbenetes,hogy ezek utódai még mindig lebzselhetnek, a nemzet nyakán élősködhetnek.A filmben említett Pető az ivánka apucikája?

Névtelen írta...

Figyelni kell minden szóra! A prominens csirkefogók bár zsidó származásúak, semmi közük a zsidósághoz. Rákosi azonnal lekoppitotta az eszelős Sztalin cionista agyrémét és lefogatta azokat az ávósokat, akik az ő parancsára gyilkoltak.
Az már baj, hogy a mai napig elmaradt a bűnhődés.
Kár, hogy ez a film a doozban várt eddig a feltámadásra!
Kérek mindenkit, tegye félre az összes előítéletét, mert az csak rosszat szül.
Inkább szét kell küldeni, mindenki tudja meg, mit szenvedtünk ártatlanul!

Névtelen írta...

Igen, Pető az ivánka apucikája és anyucikája is ávós volt, és még sok másnak az apucikája-anyucikája.
Sok-sok ismerős név, gyerekek!

Névtelen írta...

Az ávós zsidó férgeknek semi köze a zsidósághoz???Akkor hát kihez van köze?Csak nem a kereszténységhez??A mostani zsidóknak kihez???A bünhödésről:Volt aki azt kapta amit érdemelt.Drótkötelet a nyakába.Megérdemrlték.Az ilyen rohadt pető,bauer félék ágyban döglenek meg,mig az áldozataik a nagy Isten tudja ,hol vannak elkaparva!!!!

Névtelen írta...

20:40:Hogy hogy semmi közük a zsidósághoz?Sztálin vezérkara,Hitler legfőbb tiszti köre,Kádár bandája dugig volt zsidókkal.Mi az ,hogy "lekoppította?Remélem nem akarod piedesztálra állítani a drága Rákosi pajtást?

Névtelen írta...

ammeddig kerülgetjük a forro kását és itt élőskődhetnek köztünk és az áldozatoknak nem lesz jovátétel addig semmijen változás nem lesz lehet bujkálni az igazság elől de csak egy darabig

Névtelen írta...

budaházi meg börtönben jó mi gyerekek és halgat mindenki mind a szar a füben

Névtelen írta...

A lenyeg,hogy a mai MAGYAR parlamentbe,nem azok ulnek akiknek kellene es nem azt kepviselik amit kellene.Minden nep nyomurusaga,bukasa,sarbatiprasa,megalazasa egy elore kitervelt osszeskuves beteljesedese.Ezeknek kiagyaloi es vegrehajtoi a zsidok.CION BOLCSEI,,,,
Addig ameddig a NEP kinem all az igazaert es nem takaritja ki Hazankbol a zsidokat addig rend nem lesz,sot csak megnagyobb nyomorusag szegenyseg var rank azon a Szent foldon ahol oseink vere hullott!!!Tudom,hogy aldozatok aran kell kivivni a szabadsagunkat es visszszerezni a KARPATHAZAT!!
SZABADSAG

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló