9/11 Rejtélyek - Hogyan verték át az egész világot?! [videó]



58 kommentek:

Névtelen írta...

Nagyon érdekes!

Névtelen írta...

Ennek az eseménynek a kreálása miatt halt meg Irakban és Afganisztánban rengeteg embertársunk.
bekamerázzák az egész "szabad világot". A Fidesz követi Draskovics módszereit és a "Lex Lázárral" kezdi. Ez ugyan egy kiszivárgott infó, de ha a fele is megvalósul, akkor a narancsos birkák is talán rádöbbennek, hogy OV semmiben nem különbözik az amerikai neokhón héjáktól, akik a 60-as és a 70-es években kábítóztak és köztudottan liberálisok voltak.
A Jobbik és a Gárda ellen provokációk és rágalmak özöne van születőben. Viktorék "parancsra" fognak cselekedni. Undorító képmutatás.

Névtelen írta...

A Lex Lázár előszele. http://barikad.hu/node/51470

Névtelen írta...

további kételkedések:

http://www.lucidumintervallum.com/1/wtc-al.html?

üdv csalán

Névtelen írta...

Egyébként A LELEPLEZŐ könyvújság 2003/2. sz -ában már 9 oldalas leleplező cikk jelent meg erről a témáról. az utolsó bekezdése így szól:

****** Ami 2001. IX. 11-én történt, az nem a vége, hanem csupán a bevezetője további hihetetlen eseményeknek és hazugságoknak, amelyeket valószínűleg már nem lesz ennyire könnyű átlátni.****

Ja! összeesküvééééselméééélet, ÁÁÁÁÁ, olyan nincs!!

üdv csalán.

Névtelen írta...

Ez olyasmi, mint Magyarország felvásárlása. Nem igaz! Csak éppen minden azt mutatja…

Névtelen írta...

Rohadt,mocskos,velejéig romlott zsidó lobbi ez az egész szarság.

Lajos írta...

A "Pokoli torony"-ban már megjövendölték, mi lesz a vége a magasházaknak. Ahol ennyi ember összezsúfolódik, ott bármilyen katasztrófa előre van programozva.
Beteg lelkek építenek ilyesmit a saját nagyságuk reprezentálására, beteg lelkeknek, akik hajlandóak is más földi halandók képzelt nagyságát csodálni.

Névtelen írta...

Mint robbantási szakember(robbantó vájár,lőmester a 60-as évek végén az azóta Kapolyi nagymester" által bezáratott DD.-iés Középmagyarországi szén,és érc-bányáiban!)álitottam, az akkor vetített"dokumentumokban,hogy ez egy "direkt robbantás vólt,és majdnem,hogy köze nincs a repűlő-gép becsapodáshoz!Aki halloták amit mondtam,azt mondták,hogy "paás vagyok!Pedig nem szükséges robbantási szakembernek lenni ahoz,hogy a már médeékban látott épület lerobbantásakort készült filmeket illetve azon látottakat összehasonlítva ne vegyük észre a dolgot!Örülnék,ha ez csak valóban az én "parám lenne!

Névtelen írta...

9/11 Rejtélyek - Hogyan verték át az egész világot?!

http://docler.hu/video/188239

Ez a dokumentumfilm szakértők nyilatkozatai és a szemtanuk elbeszélései segítségével CÁFOLJA meg a 2001 szeptember 11-én történt események hivatalos magyarázatát.

Robbantási szakértők segítségével megtudhatjuk hogyan hajtották végre az ikertornyok és kiszolgáló épületeik irányított felrobbantását és mindez bizonyításra is kerül. Magyarázatot kapunk arra is miért volt szükség a látvány mellett a tornyoknak ütköző repülőgépekre és hogy mit álcáztak ezzel, továbbá mely emeleteken és mikor helyezték el előzőleg a robbanó tölteteket és hogy hogyan robbantják fel az alapot...

A filmből világosan kiderül, hogy a "terrortámadás" belső munka volt, egy megrendezett színjáték, melynek megrendelőit a CIA, NSA és a "háttérhatalom" sorai közt kell keresni. (9/11 Mysteries - Demolitions (2006), 91 perc, letölthető.)

Névtelen írta...

Világ-panoráma - 9/11 összegzése - Mi történt valójában 2001.szeptember 11-én?

http://docler.hu/video/124178

Az EchoTV 2009. szeptember 18-i Világ-panoráma c. műsora.

Névtelen írta...

Nekem már nincs kétségem!!

Fájdalmas Megtévesztések (KÖTELEZŐ!!!)
http://www.erichufschmid.net/Painful-Deceptions-H.html

http://www.erichufschmid.net/Magyar-documents.html

kikiriics

Névtelen írta...

volt már nekünk egy Lázárunk. Nemsok köszönet volt abban sem.

Névtelen írta...

Ezen még meglepődik valaki?

Névtelen írta...

Hülyék! Lassan már azt is másképp magyarázzátok, hogy megszülettetek! (Amit persze nem csodálok, hiszen ha ezt a sok hülyeséget elolvassák, szüleitek is letagadnak Benneteket!)

Névtelen írta...

ezt eddig is tudtuk, csak hülyének néznek mindenkit, bele értve magukat is...........

Névtelen írta...

TÖKÉLETESEN IGAZ, SOKÁIG HÜLYÉNEK NÉZTEK BENNÜNKET, DE MOST ITT AZ IDŐ, HOGY BEBIZONYÍTSUK, EZT TOVÁBB NEM FOGADJUK EL, DOLGOZZUNK AZON MINDENNAP, HOGY RÁÉBRESSZÜK EMBERTÁRSAINKAT, HOGY MINDENKI TEHET A MAGA MÓDJÁN NEMZETÜNK FELEMEKEDÉSÉÉRT. INFORMÁCIÓK ÁTADÁSA, MÉLY BESZÉLGETÉSEK. TUDATOS GONDOLKODÁS. TUDATOS VÁSÁRLÁS, KIIKTATÁSA A SOK ELLENŐRÍZHETETLEN ÉLELMISZERNEK AZ ÉLETÜNKBEN..... (MAGYAR TERMÉKET AZ ASZTALUNKRA)
MOST ITT AZ IDŐ, HOGY NE ÉN-BE GONDOLKODJUNK, HANEM MI-EGYÜTT-BEN.
AKINEK VAN NET-JE SOKAT TEHET, HOGY MINÉL TÖBB EMBERHEZ ELJUSSON A VALÓS IGAZSÁG. MI AZ IGAZSÁG NÉPE VAGYUNK, ÉS KIFELÉ A HAZAÁRULÓKKAL, IDEGENEKKEL..... AKIKNEK A LUXUSAIT, ÉLETKÖRÜLMÉNYEIKET MI FIZETJÜK MEG. ENNEK LEGYEN VÉGHE...............


Olvasó: Kaptam, add tovább minél több embernek!!!

Kérdőív: Adjon az Isten!
Nemsokára a kormány mindenkinek kiküld egy kérdőívet az új alkotmány véleményezésére. Ne töltsd ki, helyette ezt írd rá: A Szent Korona Tan alkotmányunk jogfolytonosságának visszaállítását követelem. (ne kérd, nem vagy koldus) A Magyarság fennmaradását csak ez biztosítja. Szent Koronára tett fogadalmam is erre kötelez. Isten áldását kérem minden jóakaratú Magyar emberre.


VEGYÜK NAGYON KOMOLYAN A JÖVŐNKRŐL VAN SZÓ, GYERMEKEINKÉRT, CSALÁDUNKÉRT, NEMZETÜNKÉRT, NE NÉP LEGYÜNK, MI NEMZET VAGYUNK- MI FÉNY- VAGYUNK.... EZÉRT IS AKAR ELPUSZTÍTANI LASSAN A SÖTÉTSÉG, NE ENGEDJÜNK..........
HUN = FÉNY

AZ ÖREGÖSTEN ADJON MINDENNAP ERŐT, KITARTÁST EHHEZ. KERESSÉTEK AZ IGAZ SZÓLÓ EMBEREKET.

ÚGY LEGYEN!

Borzasztó írta...

Az amerikaiak ezért fényképeztek, filmeztek annyit a haláltáborok felszabadításakor 65 éve, mert feltételezték, hogy lesz néhány elmebeteg aki néhány év múlva azt állítja, hogy ez meg sem történt.
Itt is valami hasonlóról van szó.

Névtelen írta...

EGYÜGYÜen Borzasztó

az értelmes embereknek már szerintem nagyon elegük van az olyan axiómákból amit egyesek a beszédes tények és józan levezetések ellenében fogalmaznak meg, erőltetnek tűzön-vizen, eltaposva azokat, akik mernek kérdezni avagy megjegyezést tenni.
És világunkban még mindig a hazugok, a gondolatgyilkosok az urak....
Emberek! Ideje ébredezni!

Névtelen írta...

névtelen

Zoli írta...

Borzasztó (2011. február 15. 20:28):

Van egy hírem a számodra: A szovjetek érkeztek oda, nem az amerikaiak. Majd 4 évig történetesen Auswitz-ba nem is engedtek másokat, emellett azért néhány napon belül közölték a 6 milliós számot. Vajon mi történt 4 évig? Kiket találtak ők ott és kiket talált a világ amikor már "szabad" volt odamenni...?

Péter írta...

Csak arra jók az ilyen anyagok, hogy lehetőséget adjanak egyeseknek az üldöztetéses téveseszméik, rasszista megjegyzéseik, szélsőséges nézeteik kinyilvánítására (bár ezt máshol úgyis megteszik). Nehéz ellene fellépni, mert a kész vélemények átvétele sokkal könnyebb, mint gondolkozni és magunknak kialakítani.

Laci írta...

Borzasztó nem Auschwitzről írt, hanem a haláltáborokról. Ilyen volt például az amerikaiak által felszabadított Buchenwald. A film különben tele van hülyeségekkel, aminek beszopásához hívőnek kell lenni.
1-2 példa csak, bár nem hiszem, hogy észérvekkel lehet hívőket meggyőzni:
9.30-nál mutat egy leégett épületet, és azt állítja, hogy daru van a tetején. Az a daru azonban az épület mögött van. Fura is lenne egy lebontásra ítélt épületet úgy bontani, hogy közben a daru a tetején van, s maga alatt bontja a szerkezetet. De bizonyára Ti is láttatok már ilyen darukat magas épületek építésénél.
Azt állítja, a keletkező hő nem lehetett elég az épület fémszerkezetének meggyengítéséhez, mert az csak kohóban állítható elő. Ezzel szemben a leégett budapesti sportcsarnokba nem robbant bele egyetlen kerozinnal töltött repülő sem, mégis meggyengült és beomlott a tetejét tartó acélszerkezet. Pedig a sportcsarnok fölött nem volt még több emeletnyi súly. Azt bizonygatja, hogy kohón kívül nem keletkezhet akkor hő, ami egy acéldarabot meggyengítene. Bizonyára nem tartott még hosszan tűzbe acéldarabot. Bizony áthevül, és pirosan izzik.
Hülyeséget beszél a füsttel kapcsolatban is. Azt állítja, azért van nagy füst, mert rosszul égett a tűz. Gyújts meg nyílt területen egy darab hungarocellt! Gyorsan és jól ég. A füstje pedig a WTC füstjével vetekedik. Vagy hevíts fel 1-2 deci olajat annyira, hogy lángra kapjon! Hatalmas füstje lesz.
13 percnél azt próbálja bizonygatni a film, hogy sok robbanás történt egymás után. Ha egymás után pattannak el az acélgerendák a rájuk nehezedő hatalmas súly alatt, annak azért van hangja, lássuk be!
Azt bizonygatja, hogy előbb hall robbanást, azután omlik le az épület.
Persze, hogy előbb lehet hallani a zajt, s csak utána látni a leomlást, hisz előbb elpattan az acéloszlop, utána kezd omlani. Ráadásul az elején a füst miatt nem lehet látni az omlást csak hallani. Amikor az omlás túljut a füstön, akkor már látni is lehet.
Nem ragozom tovább. Ez bizony egy olyan film, ahol nem az igazság kiderítése volt a cél, hanem éppen ellenkezőleg. Csúsztatások és hazugságok ügyesen egymás mellé pakolva.

Hello ! írta...

Igazából semmi meglepő nem történt. Gyakorlatilag fizikai lehetetlenség hogy egy ekkora tömegű és nagyságú épületbe belecsapódó repülő ami maga az épület adataihoz mérten egy fogpiszkálóval vetekszik, tökéletesen függőlegesen omoljon össze. Btw Laci, te orbitálisan nagy retardált lehetsz mert olyan dolgokat hasonlítasz össze egymáshoz hogy mindjárt eret vágok.... Sportcsarnok VS. 110 emelet magas felhőkarcoló, edzett acél vs. hungarocell.. komolyan, hány éves vagy ? ennyi erővel gyűjts meg egy föld darabot és egy csiszolt gyémántot, vagy a hajadat és egy vanádium hengert .. komolyan.. és még te mersz posztolni ennyi ésszel..Elképesztő... Szerintem építs fel 110 emelet magas felhőkarcolót hungarocellből vagy olajból. gratulálok !

Névtelen írta...

Nagyon érdekes film,tökéletes bizonyítja az ostoba tömeg reakcióját a gondolkozó személy közti különbséggel.Egyszerű állati ösztön,hogy a nagy rész a tömeg felé húz,különösen egy olyan országban,ahol már 1938-ban Orson Welles a rádió segítségével országos tömeghisztériát okozott,amikor ufók érkezéséről szőtt sci-fi-jét elhintette!Gondoljunk csak bele,hogy azóta az IQ csak csökkent hála a worldwide média erejének "köszönhetően"!
Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani Michael Moore munkásságát,akit köztudottan árulónak nevezett a Bush-adminisztráció,a Farenheit 911 c. dokumentumfilmje miatt.Mivel a készítő mindig az USA-kormányát érzékenyen éríntő dolgokkal foglalkozik(Fegyvertartás,911,Égészségpénztárak profitja stb),ezért erősen szálka volt a Bush-család szemében,emiatt minden publikus téren próbálták ellehetetleníteni,elbagatelizálni.Csak mellékesen jegyzem meg,hogy semelyik dokumentumfilmje nem ment mozikban,kizárólag DVD-volt beszerezhető,ennyit a demokráciáról!Az említett filmben(Farenheit 911)részlegesen,tényfeltáróan bizonyítja,hogy kiknek állt érdekében a toronyrombolás,aztán az ezt követő háborúskodás pl Irak(OLAJ!!!) ellen,amely hivatalosan soha nem támadta meg az Egyesült Államokat,vagy Afganisztán(ópium!!)ellen.
Ha kicsit visszább tekintünk az Amerikai történelem bizonyos pontjaira,akkor találhatunk érdekességet a Kennedy-gyilkosságról v. a Vietnámi háború körüli dolgokról,de a lényeg az,hogy minél nagyobb a hazugság,annál több emberrel lehet megetetni!!!
Sajna ez a jól bevált tömegpszichózis mára már világszerte tapasztalható,kis hazánkban is,ennek az elsődleges oka a média agymosó szerepe!Az internet a demokrácia igazi fegyvere,hiszen mindenkinek jogában áll azt keresni rajta,amit akar,az információhoz hozzájuthatunk,minden szemszögből,a tv-ből pedig csak azt kapjuk,amit akarnak,hogy kapjunk!
MAGYARORSZÁGON CSAK EGYETLEN MOZGALOM(PÁRT) ÍGÉR INTERNETHEZ VALÓ ORSZÁGOS (INGYENES) HOZZÁFÉRÉST,AZ PEDIG NEM AZ MSZP,LMP V. FIDESZ,HANEM A JOBBIK!!!
Ami még fontos,hogy a Wikileaks nevű portál korunk egyetlen olyan az igazságért küzdő oldala,ami végre feltárja a nagyhatalmak(pl.USA) disznóságait
és éppen ezért, ordító lejárató kampány folyik ellene,tulajdonosát Julian Assange-ot minden lehetséges módon próbálják leállítani,az Amerikai közvélemény(republikánus) egy része szerint akár ki is végezhetnék(DEMOKRÁCIA,SZABAD VÉLEMÉNYNYÍLVÁNÍTÁS STB)!!!
Végezetül Silvestein a tornyokat bérlő üzletember (valószínűleg a Bilderberg csoport oszlopos tagja),akinek csaknem 7 milliárd dollárnyi érdeke fűződött ahhoz,hogy hulljanak a tornyok és még további sok profitra szert tehető üzleti lehetőségek,a terület használati joga stb.
képzeljük el ,ha egy ilyen ember összedugja a fejét egy Bush-féle családdal,abból mi sülhet ki.Persze az ő része csak elenyésző lehetett,ahhoz képest,amit a háborúból,fegyvereladásból,az ellopott olaj profitjából szerzett az USA kormánya által delegált befektető csoport.
Ennek az eseménynek azonban több százezer,tán már több milliós áldozata lehet,akik ártatlan emberek,civilek,katonák,nők és gyermekek,hazánkból is,legalább az ő emléküknek adózhatnánk azzal a kis szivességgel,hogy nem hagyjuk magunkat elbutítani teljesen a média által és nem válunk kifacsart, hitehagyott,lehajtott fejű,fogyasztókká.
Ha választ keresünk,akkor a Bibliánk sok fontos kérdésre,egyszerű választ ad,de a buta ember azt sem lesz képes megérteni!
Szebb jövőt!
András:)

Névtelen írta...

A jobbikot az mszp Magyarország ellen hozta létre és finanszírozza a gyűlöletkeltésüket, a cigányozással és hisztériakeltéssel. A Jobbik=mszp

Géza írta...

Demokrácia,szólásszabadság,állam - szavak !!
Van pár "ember" akik a pénz 95%-val rendelkeznek a Földön és kényük-kedvük szerint a saját érdekeiknek megfelelően alakítják a dolgok folyását. Azt kéne megfejteni,hogy mi a motivációjuk? A pénz már nem valószínű.

Névtelen írta...

Érdemes a Freud Zsigába beleolvasni: ödipusz komplexus és hasonlók. Csak nem szabad az embernek magára vennie, hanem csak, mint kívülállónak olvasni.

Névtelen írta...

Jobbik=Mszp....Jézusom....te honnan jöttél?. Mielőtt hülyeségeket beszélsz, járj utána a dolgoknak.

Névtelen írta...

Szóval nem politizálnék, de ebben azért sok igazságot gondolok. Első napokban is sok "érdekes" dolgot láttam a nagy házak kapcsán a tv-ben, ami ellentmondásos volt, de így egész biztos, hogy sunyiság van a dologban.
Itt is azt lehet leszűrni, hogy nagyban bármit büntetlenül meg lehet úszni.
Csávónak a biztosító felköhögte a sok-milliárd dodót, engem meg ha beáztat a fenti lakó, még a seggembe is benéz a kárszakértő, és esetleg nagy kegyesen fizet pár ezer forintot.
Ez a demokrácia. Vannak egyenlők, és egyenlőbbek.

Névtelen írta...

Ja, de szabadon megválaszthatjuk, melyik sz*rba lépünk. ;)

Névtelen írta...

No comment..

Névtelen írta...

Nézzétek meg ezt a képet alaposan:
http://the-online.hu/images/images/100186448648614f2164d48.jpg
Salvador Dali: Lágy óra utolsó robbanása pillanatában (1954)
Látni fogjátok a 9_11-et benne, zero növényzettel, vulkanikus hegyekkel, és jégheggyel.
Látni fogjátok bene a 12_9_6-ot. Egy Plato-i év: 12.960 év a LIFE szó erre épül: az agol ABC L(12)I(9)F(6) az E egyiptomi ősi jele annak ami jön.
1926. 09.11-én döntöttek arról Belgrádban az első szabadkőműves világkongresszuson (mnden magyar értelmiségi és költő írő és hadvezér illuminatatus volt, vagy templomos ez most itt mindegy) mit cselekednek kényszerpályán.
Számoljátok meg , hogy a hagyományos focilabdán hány darab pentagon és hány hexagon van.
Madách Imre: Ember tragédiája mindent tartalmaz még az évszámot is.
Hallgassatok rám. Vegyetek sok konzervethálózsákot, gyógyszert és költözzetek magasabb helyekre vidékre és tartsatok ki, mert minden nemesi család tudta, hogy ez a hely lakható lesz utána is.
Ez nem vicc és nem fenyegetés.
Ha érdekel még az illumináus Eli(t) üzenete, nézd meg a TV2 Frizbi (freezbee) müsor óráját S. Dali után szabadon, látni fogod a 9/11-et.
Egyébkét Ázsia segélyhívó száma: 119. Svájcé: 117
118 csütörtöki nap lesz amikör a Föld csütörtököt mond.
11.10 pedig sabbath (szabath(d) szombat érted már?
Lásd még Enuma Eli's 5. tábláját (sabbathu napon mi lesz) sumér tudás.

2001.09.11-e után születettek a "Z generáció".
Sajnálom. De küzdeni kell. Ez a magyarok kötelessége Zrínyi és Kölcsey is tudta mi vár ránk. Mit üzent Csokonai? Tanultad. Olvassatok utána "bird fallon from the sky" youtube...a mágneses mező összeomlóban van. Mindig tudta az elit.
A címerünkben is benne van és a koronában is. 23.5 fok ami meg fog változni 10 fokkal és 3 nap alatt.
H1N1 Fort Dix 1976.01.19. (119) azért fejlesztették ki, hogy ne legyen tömeges emberevés 28 nap után amikor jön a kataklizma. (LIFE IS LIFE) nézd meg a menőra ygertyát miért veszi kétoldalt körbe növény és miért vannak egy vonalban a gyertyák (7 bolygó, 7 vezér, 7 törpe)

Névtelen írta...

SZOROS A SEGGEM, LENYALHATJATOK...

Sághegyi Csaba írta...

A feliratot szeretném letölteni. A videóval együtt nem jön le. Valaki linket tud adni?

elemes írta...

viccesek a megjegyzések szerzői.

készségesen elhiszik azokat a "tudományos" állításokat, amelyek saját véleményüket alátámasztják, és nevetségesnek tartják azokat a "tudományos" állításokat, amelyek nem támasztják alá a véleményüket.

Névtelen írta...

http://www.youtube.com/watch?v=nSm6Awh2Fms&annotation_id=annotation_632809&feature=iv
http://www.facebook.com/board.php?uid=114159195318654#topic_top

http://hackerjoe.hu/radio2/

www.szittya.com/hirek.htm

http://worldtv.com/tvhunszkita
www.hungariatv.hu

Érdeklődő írta...

Egy valamiben biztos vagyok. Aki elhiszi azt, hogy a kerozin (repülőbenzin) tűzben az acél megolvadhat, az a büdös életben nem látott kovácstűzhelyet. Ott ugyanis igen jó minőségű, - kovács szén -, tűzben, fújtatóval, tehát bőséges oxigén (levegő) ellátással izzítják a vas, vagy acél anyagot. Kicsit több mint 600 - 650 fokon, fehér izzásig. Ennek ellenére, olyan acél még nem született, amelyik ezen a tűzön megolvadna! Lehet hajlítani, lapítani, megfelelő célszerszámmal kilyukasztani, csak egy picikét erősen kell kalapálni. Magától nem fog semmit sem tenni. Még meghajolni sem!

Haza vagy Halál! írta...

Ez a film marhaság. Már az eleje óriási hülyeségekkel van tele, 10 percnél nem is néztem tovább.
A repülő az egész épületen átrobbant. Egyik oldalon be, másikon ki, és a szerkezet felét átszakította. Ez nem olyan, mint ceruzát átdugni a szúnyoghálón.
Másik a tűz. Lehet, hogy a többi torony tovább égett és nem omlott össze, csak azokon nem zakózott át egy rohadt nagy utasszállító.
Egyszerűen az történt, hogy az USA a terrortámadás után azonnal megkereste azt a bűnbakot, akit a legjobb üzlet volt legyapni. Ez Afganisztán. Nem az USA csinálta szeptember 11-et, de a legjobb módon kihasználták a status quo-t. Ehhez értenek a rohadt imperialisták. Zsidó összeesküvés sem létezik, osztályharc van. Ideje lenne elolvasni Lenintől az Imperializmus, mint a kapitalizmus legfelsőbb fokát.

Névtelen írta...

Csak nekem nem lehet lejátszani? :(

karyka írta...

halló mindenkinek !!! törölték a fenti videót vagy csak egy pár embernek nem játsza le ???? vagy tudtok esetleg egy másik linket ??

Névtelen írta...

Fene!... Nem működik a link...

gabeebee írta...

Az eredeti helyéről törölték, de most már újra nézhető. :)

Névtelen írta...

Szaros a seggem, Zsidók ki lehet NYALNI!!!

Névtelen írta...

Ugyan ez, magyar-szinkronnal nincs meg? valaki?

Valkó Ferenc írta...

Egyetértek Andrással. Afganisztánból származott Amerika ópiumkészletének 95 %-a. Mikor az országból kiverték az oroszokat, a hatalomra került thálibok ezt beszüntették. 2 hét hét múlva Buch asztalán volt a visszaszerzési terv, csak megfelelő indokot kell keresni. A véletlen műve, pár héttel később megtörtént a katasztrófa. ,,Irány Afganisztán, el kel fogni a gaz terroristákat''. Vagy Irán és Kuvait, ha nem lenne olyan nagy az olajkincsük és lefeküdtek volna Amerikának, mint a szaudi király tette, amiért cserébe fantasztikus gazdagságot biztosítottak neki, az amerikaik le sem sza...ták volna őket. Vagy itt van most Libanon... túl sok az olaj. Érdekes módon a felkelők területeiről már viszik a olajat, rájuk nem vonatkozik a Libanon ellen hozott olajembargó... (Ha netán teszem azt Magyarországon a tüntetők közé lőnének és 30-40 ember meghalna, nem hiszem, hogy ilyen felhajtást csinálnának értünk, mint ahogy 56-ban sem tettek semmit, a lázításon kívül.)
Ferenc

GreatMoel írta...

Mindennek a korrupt pénrendszer, a kapzsiságunk és a hataloméhségünk az oka.
Többek közt erről szól ez a dokfilm is. Nagyon tanulságos.
Az első Zeitgeist filmsorozat többek közt foglalkozott az ikertornyokkal is.

Mellesleg ez a legnagyobb számban a legrövidebb idő alatt megnézett független dokumentumfilm. (csak a youtubeon 5 nap alatt 1 millióan)

------------------Zeitgeist---------------------
---------------Moving forward-------------------
---------(Korszellem - Tovább lépés)------------

Trailer (feliratos)
http://youtu.be/QYLLFpNn4lM

Részlet (szinkronizált)
http://youtu.be/052VVwppTao

A teljes film itt megnézhető (magyar felirattal)
http://www.youtube.com/embed/4Z9WVZddH9w

-----------------(itt letölthető torrent formátumban:
http://www.zeitgeisthungary.com/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=17

--------------További információ:----------------------------
http://www.zeitgeisthungary.com/
http://www.thevenusproject.com/

Ha hasznosnak találtad az információkat oszd meg másokkal is.

Üdv.
______________________________________________________________________
|.============[_F_E_D_E_R_A_L___R_E_S_E_R_V_E___N_O_T_E_]=============.|
||%&%&%&%_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ %&%&%&%&||
||%&.-.&/||_||_ | ||\||||_| \ (_ ||\||_(_ /\|_ |\|V||_|)|/ |\ %&.-.&&||
||&// |\ || ||_ \_/| ||||_|_/ ,_)|||||_,_) \/| ||| ||_|\|\_|| &// |\%||
||| | | |% ,-----,-'____'-,-----, %| | | |||
||| | | |&% """""""""" [ .-;"`___ `";-. ] &%| | | |||
||&\===// `).'' .'`_.- `. '.'.(` A 76355942 J \\===/&||
||&%'-'%/1 // .' /` \ \\ \%'-'%||
||%&%&%/` d8888b // / \ _ _;, \\ .-"""-. 1 `&%&%%||
||&%&%& 8P |) Yb ;; ( > a a| \ ;; //A`Y A\\ &%&%&||
||&%&%| 8b |) d8 || ( ,\ \ | ) || ||.-'-.|| |%&%&||
||%&%&| Y8888P || '--'/` -- /-' || \\_/~\_// |&%&%||
||%&%&| || |\`-.__/ || '-...-' |&%&%||
||%%%%| || /` |._ .|-. || |%&%&||
||%&%&| A 76355942 J /;\ _.' \ } \ '-. /;\ |%&%&||
||&%.-; (, '. \ } `\ \' ,) ,.,.,.,., ;-.%&||
||%( | ) 1 """"""" _( \ ;...---------.;.; / )_ ```""""""" 1 ( | )%||
||&%'-'==================\`------------------`/=================='-'%&||
||%&%&%&%&%&%&%%&%&&&%&%%&)O N E D O L L A R(%&%&%&%&%&%&%%&%&&&%&%%&||
||%JGS%&%&%&%&%&%&%&%&%&&/_.----------------._\%&%&%%&%&&%%&%&%&%&%&%&||
'""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""`

Névtelen írta...

Marhaság !!!
Agyalágyult összeesküvés elméletek tömkelege !

Névtelen írta...

Nem olvastam el az osszes megjegyzest, de kitunik azonnal nemely megjegyzesbol ez a video egy utolagos propaganda! A megjegyzesek annyira subjectiv alapon vannak irva, h. ez mar egyenesen moron! Amit a sajat elgondolasukbol itel meg valaki es propagalja az valotlan!..- kik vezettek az epuletekbe a repulot? hat azok akikrol mar annyiszor szo volt... Van NY-ban rengeteg terrort beindito egyedi vagy csoportos fekete lepelles alak, azt nem is kell ketleni, h. azok is kozrejatszottak! Mi sajat szemmel lattuk a tortenteket, de masok tavolrol mindig jobban tudnak mindent-(((( Az igazsag az, h. elakarjak pusztitani a keresztenyseget es a zsidokat is! na de pusztitjak a sajat nojeiket is, mert letakarva a hosegben meg lelegezni sem tudnak-(((( Az hogy feltetelezheto az oportunistak kozrejatszasa az sem lehet vitatni, de semmi nem biztos, az biztos az a terrort vegrehajto csoport akik a repulokkel bevagodtak..- azok nem akartak megmenteni az epuletet!!!!!!!!

Névtelen írta...

Es te mit latni sajat szemeddel? Fekete lepelles alakok integetni neked repulobol, mikozben nem megmenteni epulet? Esetleg felhivni teged tavbeszelon, és vilagositani fol tegedet elozetesen az utolagos propagandarol?
Csókoltatom a CIA-t, elég nagy moronok, hogy mindenhova bekommentelnek, ahol feltűnik ez a videó, és mégsem találnak olyan 'James Bond'-ot, aki tud magyarul (vagy bármilyen nyelven az angolt leszámítva) ;)

Névtelen írta...

Pedig vannak elegen közülük mostmár személyesen is Magyarországon! Mindenki ismeri őket, csak sokan nem tudják, hogy mi a küldetésük.

Névtelen írta...

Miért, mi a küldetésük? Kebabot árulni, mondjuk...? És ki mindenki ismeri őket? Nem tudom mások hogy vannak ezzel, de én pl. egy arabusnyákot se mondhatok ösmerősnek, nemhogy minden vágjam.

Névtelen írta...

András, 2011 február 24! Tökéletesen igazad van! Nem tudtam volna ilyen jol megfogalmazni. Igen, népbutitás van minden oldalrol. Volna ötletem a dolgokat rendbe hozni, de hát nem születtem vezetö egyéniségnek. Üdvözletem minden okos embernek!

Névtelen írta...

http://galaxyheaven.com/star/911-memorial-star
ien emlékművet még nem állított senki még asok ártatlannak...

Névtelen írta...

Azért ez is kellemes propaganda! Van aki még el is hiszi.

vológya írta...

Érdekes hozzászólásokat láttam itt. Legalább olyan tanulságosak, mint maga a film. Okosakat, ostobákat, sötéteket, és még sötétebbeket. Névtelenség álarca mögé bújt gyáva zsidózókat, stb. Igazi vegyesbazár.

Névtelen írta...

Érdekes helyzet!

Karina írta...

Azért az a 2. bejegyzés,( a 2010. ápr. 22. 10:27-es ) egészen jól "bejött" mára, a Lázár féle dolog. Ha csak ennyire valósul meg a többi is, a sokak által "kicikizett, marhaság", akkor itt már tényleg nagy baj van a vezetőinkel és a Hazával !Nem egymást kellene gúnyolni, hanem odafigyelni egymásra!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló