Megjött a behívó


Múlt csütörtökön megérkezett az amerikai behívó, így aztán mehetünk a Közel-Keletre lövöldözni az Iszlám Állam ellen. Az Egyesült Államok hivatalos felkérése/felszólítása/parancsa - kinek melyik tetszik – szerint „növelni kell a részvételünket az ISIS nevű terrorszervezet elleni nemzetközi fellépésben, mert az fenyegetést jelent Európa biztonságára, mivel durva támadást intézett az ellen az értékrendszer ellen, amelyet Magyarország tisztel.”

A hírt olvasva először azon kezdtem gondolkodni, hogy ezek szerint már valamilyen szinten benne is vagyunk, benne is lehetünk az amcsik játékában, ha most a részvétel növelését kérik, csak még arra nem jöttem rá, hogy vajon mivel. Eddig ugyanis még nem volt szó arról, hogy néhány nyilatkozaton kívül a magyar külügy, vagy Magyarország bármivel is szerepet vállalt volna ebben a történetben.

De a legfontosabb kérdés talán nem is ez, sokkal inkább az, hogy mi mégis mit keresünk megint egy olyan háborúban a világ másik felén, amihez lényegében semmi közünk?

Az USA most száz-százötven magyar katonát kér az ISIS elleni harchoz. Nem kell nagy katonai szakértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk: ekkor haderő semmire sem elég, ekkora csapatnak hadászatilag semmi jelentősége nincs. Az amerikaiak 55 aktív harcirepülő-század rendelkeznek, századonként nagyjából 18-24 darab repülőgéppel, aminek ha a töredékét odaküldenék - ahogy egyébként más esetekben szokták -, két hét alatt halálba bombázhatnák az egész Iszlám Állam nevű kreálmányt.

Mégsem teszik. Inkább belerángatnak mindenkit a saját maguk generálta konfliktusba, hogy a lehető legjobban kiszélesítsék a harcokban részvevő államok számát. Vajon miért?

Néhány évvel ezelőtt tudta bárki is, hogy mi az az ISIS? Nem hinném. A terrorszervezetnek mondott alakulat egyszer csak hirtelen megjelent. Hihetetlenül jól szervezett, rendkívül jól felfegyverzett és rengeteg pénz áll mögöttük. Vajon honnan jöttek? Honnan kerültek elő? És legfőképp kinek az érdekében tevékenykednek?

Az feltűnt már, hogy az ISIS a mindenféle harci kegyetlenkedése mellett arról ismerszik meg, hogy célzottan támadja a Közel-Kelet több ezer éves kulturális örökségét, hogy a terroristák előre megfontolt szándékkal arra törekednek, hogy a Közel-Kelet valós történelmének minden tárgyi emlékét megsemmisítsék?

Ez vajon kinek állhat érdekében?


Nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani ahhoz, hogy észrevegyük milyen mocskos és alattomos játék az, amit a cionisták megint játszatni akarnak velünk. A cél minden valószínűség szerint a CIA és a Mossad által létrehozott terrorszervezet által a Közel-Kelet teljes lángba borítása lehet, bevonva mindenkit a háborúba és a végén újra átrendezni a világ rendjét immár a globalisták kénye-kedve szerint.

Az USA most száz-százötven magyar katonát kér az Új Világrendért.

Nem kérdés, hogy végül adunk nekik.

Mert a szomorú igazság az, hogy nincs is más választásunk…

6 kommentek:

Anna írta...

IGAZ, csak az utolsó mondathoz fűznék megjegyzést: ügyes diplomáciával ki lehetne bújni, csakhogy a rosszul fizetett katonáink közül sokan jelentkeznek, akár életük kockáztatásával is.

Névtelen írta...

Minden nagy, összetákolt birodalom elbukott idáig, ezután is így lesz...

elLa írta...

167 éve megfogalmazódott mit kíván a Magyar Nemzet:
10.A' katonaság esküdjék meg az alkotmányra, magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a' külföldieket vigyék el tőlünk.

Tavaszi hadjárat raelért?
Kösz.
Nem.

Karina írta...

Most akkor ki a sátán, ki is a főgonosz? Irak, mikor lett Kurdisztán? Tulajdonképpen hová is megyünk "harcolni" vagy "békétfenntartani"? Ha az "iszlám állam" tovább vonul, katonáink is fogják öket követni? Hová is? Ha a kormány és a parlament így beleegyezett az " ISIS elleni "békefenntartásba"," nyugodtan mehetnének fiaink helyett ők,legalább lenne egy kis nyugalmunk, nem kellene az örökös "sz@rhajigálást, egymás letolvajozását" hallgatnunk és néznünk! Istenem hová fajult a "fülkeforradalom "? Nekünk mostmár nincs más dolgunk, mint térdre, imához, hogy minden hazánkfia egészben, épségben, haza találjon ebből az újabb kalamajkából, amit ezek megint kifőztek!

Kerion írta...

A valódi magyar nem hülye hogy a végidőben harcoljon - pláne pénzért és idegenben. Aki ilyenkor pénzért vagy más materiális marhaságért harcolni megy hogy a pokolra jusson az egy se magyar. Csak a nevében az, vagy még úgy sem. Az afganisztáni expedíciós egységnél is csak ál-magyar káinista "kiválasztottak" harcoltak és estek el. Magyar hadsereg meg már régen nincs csak magyar-bőrbe bújt kaméleon idegen. Ezt még a vakoló-megjelenítő "kiválasztott" főkatona Csaba H Ende - H/ungary/ Vége is megmond6ja.

ikszy írta...

Mr. Frankenstein Sámuel az al-Kaida és Szaddám Husszein után létrehozta az Iszlám Államot, Izraellel, Szaúd-Arábiával, Katarral, Törökországgal közösen, egy jordániai kiképzőtáborban.
Most Mr. Frankenstein Sámuel arra kér, hogy mi lépjünk fel az Iszlám Állammal szemben, mert az veszélyezteti a világbékét, a szabadságot, és a többi lózungot.
Akkor fogynak el a szörnyek, ha Mr. Frankenstein Sámuel nem teremt több szörnyet.
A probléma megoldása: felkérni Mr. Frankenstein Sámuelt, hogy ne teremtsen több szörnyet.

A cél amúgy világos: a polgárháborúba bonyolított országok kifelé ható ereje kb. 0, így nem veszélyeztetik Izraelt, és a zsidók felvásárolják az elmenekültek ingatlanait, és ha elég nagy számban pusztulnak az ottaniak, a síiták, szunniták és keresztények egymás elleni háborújában, akkor bevonul, és elfoglalja a területet.
Veszélyben van Izrael? Nincs.
Fogy a népesség a túlnépesedett bolygón? Igen.
Akkor ez így kóser.
Új típusú háború az Új Világrendhez.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló