Apró, de mégis fontos jelek


Tegnap megint felvonult a felvilágosult demokraták színe-java a fővárosban. Ott volt mindenki, aki valamit is számít azon az oldalon, Gyurcsánytól, Bokroson át egészen a magukat civilnek mondó balliberált egyletekig.

És mindannyian rettegtek.

Félték a jövőt, aggódtak a köztársaságért és mindeközben bőszen hirdették, hogy ők maguk a demokrácia, ők maguk a felvilágosodás és ők maguk az igazi hazafiak, akik majd úgy összedöntik Orbán kártyavár-rendszerét, hogy csak na, hogy aztán újra eljöjjön egy európai – értsd az atlantista és globalista érdekeket gátlástalanul kiszolgáló - köztársaság ideje itt a Kárpát-medencében.

A honi demokraták új világot óhajtanak és vele új rendet. És hogy ne legyen egy percig se kétsége senkinek afelől, hogy mi is ez az új világrend, azt jól mutatják azok az apró, de mégis fontos jelek, amelyek a nagy vonulás során fel-feltűntek a tömegben. A felvonulók nagyrészt pártzászlókkal érkeztek, volt jónéhány EU-zászló és elvétve néhány nemzeti trikolór is. Ez utóbbiakat azonban kicsit átszabták és hozzáigazították ahhoz a szellemiséghez, amelynek jegyében a felvilágosultak elképzelik ennek az országnak a jövőjét.

Az ’56-os zászló mintájára, ahogy anno a forradalmárok kivágták belőle a gyűlölt Rákosi-címert, a mostani demokraták kivágták a zászló közepéről a koronás címert és a helyére az EU kék, sárga csillagos jelképét illesztették…

[nagyításért katt a fotóra]


Azt hiszem, ehhez innentől már nem kell kommentár. Ehhez innentől már nem kell semmit hozzáfűzni. Ez mindent elmond arról, hogy a balliberált oldal miként vélekedik a jövőről, a nemzetről, a magyarságról. És lehet vitatkozgatni azon, hogy most jó irányba megyünk-e, vagy sem, hogy OV hová vezeti az országot, hogy a radikális oldal kész van-e a hatalomátvételre, hogy lehetne-e jobban kormányozni, vagy sem. Azonban egy dolog nem lehet vita tárgya:

Azok az alakok, akik a globalista aranycsillagokat teszik a Szent Korona helyére, Magyarországon még egyszer nem kerülhetnek a hatalom közelébe.

11 kommentek:

Anna írta...

Úgy tűnik hazánk az egyik legszabadabb ország. Itt mindent meg lehet tenni. Büntetlenül!

Karina írta...

Lajcsi, az ország nagy "jótevője" még a kokárdáját is "beszegte a kékszinü, sárgacsillagokkal".

Czakó István írta...

Azt hiszem, eljött az ideje, hogy ezeket a nemzetárulókat komolyan felelősségre vonjuk. A nemzeti lobogó idegen érdekeknek való kiszolgáltatása szerintem büntetendő!

Czakó István

Névtelen írta...

Nézem az ATV-t, és valami méla hányingerrel próbálom megérteni azt az ellenszenves dagadt, szemüveges nőstényt, hogy mit hablatyol a regnáló kormány ellen a magyar nép nemzeti ünnepén, és nem tudom megérteni, mi köze a napi politikának az ünnephez. Egyébként a fent hivatkozott "beszéd" valami értelmetlen fröcsögésre sikeredett, és a csatorna színvonalát is jellemzi.
És a híradások alapján egyre inkább Brian élete (Monthy Piton) elevenedik meg a "baloldalon", a "demokratikus ellenzéknél": elmagyarázzák, mit akartak a 48-as forradalmárok -mert ők még azt is jobban tudják, mint Petőfi, Kossuth, vagy Széchenyi, akik, ugyebár, européer demokraták, sokszínűek és melegpártiak voltak, csak nem tudtak róla.......

Laci írta...

Az utolsó mondatban a lényeg.

Barrabban írta...

Élünk még itt magyarok egyáltalán? Ha élünk is, igen kevesen lehetünk, mert jajszavunkat elnyeli a mocsár. Idegenszívűek országa ez, hol a magyarnak nincs helye csak szégyene. Nemzeti értékeink meggyalázva, a magyar önérzet és büszkeség sárba taposva. Mi váltunk önnön karikatúránkká, de már nevetni sem tudunk magunkon.
A bal oldalról újra gyűlnek a korábban megzsírosodott, országot és népet elárulók, kifosztók bandája. Hirdetik: ők a jövő. Jobb oldalról az önmagát és valódi nemzeti értéket gúnyoló, sértett, "puhapöcs" társaság, ki megelégszik a fikázó ellenzéki szereppel, időnként meglebegtetve a befektetők előtt: ők a jövő. Aztán felettünk, nyakunkra hágva a jelen uralma, a háttérben fordított magyar, koronás címerrel hirdetik: ők a jövő. De a háttér háttere mögött befektetők, pénzéhes bankárok röhögnek ezen a cintányéros cudar világon, amit még Magyarországnak hívnak.
E keserű bábjátéknak mi nem nézői, hanem szenvedő bábjai vagyunk, holott kezünkben tartjuk a hatalom valódi pálcáját, csak épp nem tudunk róla, vagy használatáról nincs elképzelésünk, mert tettet és tesznek róla, hogy félelemtől vakon éljünk, pedig valójában nincs erő az elnyomók és hazugok kezében, mi ellenállhatna a magyarnak. Mert hiába beszélünk egy nyelvet, mégsem értjük egymást.

"Magyarnak lenni: tudod mit jelent?
Küzdelmet, fájót, véges végtelent.
Születni nagynak, bajban büszke hősnek,
De döntő harcra nem elég erősnek."

/Sajó Sándor 1868-1933/

Névtelen írta...

Legközelebb a vörös csillagot teszik a zászló közepébe, ha koronát kivághatták bűntetlenül

Rózsi írta...

Ahogy elnézem a menetet , én nem látok ellenzéket , annál is inkább ellenséget

Névtelen írta...

http://buntetojog.info/kulonos-resz/btk-334-%C2%A7-nemzeti-jelkep-megsertese/

Névtelen írta...

Most majd , az eu-t vágjuk ki !!!

nagymaki írta...

Azt szerettem volna az idén látni,az összes parlamenti párt
együtt ünnepelte volna legszebb ünnepünket. Ehelyett –most már teljesen bizonyos-magukat nem magyarnak valló un.ellenzékiek ( Magyarország ellenségei),a legszentebb magyar ünnepet,politizálásra használták fel,sőt némelyek odáig merészkedtek –őket csak nagyon kevés választja el a Boko Haram-tól – hogy megzavarják a megemlékezésünket. Ők csak Magyarországon,jól megélő nem magyar származású,a magyarságot ellenségnek kezelő emberek. Most mindenki láthatta valójukat,álca nélkül. Érdemes volt megfigyelni a feltüzelt fiatal szukát,milyen gyűlölet sugárzott róla a magyarok legszentebb ünnepén. Mindig is tudtuk,kik azok akik gyűlöletet keltenek,most egyértelművé vált. Mindazok,akik szent ünnepünket politikai gyalázkodásra , acsarkodásra,politikai szónoklatokra használták:NEM MAGYAR EMBEREK,CSAK ITT ÉLNEK KÖZTÜNK,PRÓBÁLNAK EGYMÁS ELLEN USZÍTANI MINKET,GYŰLÖLNEK MINDENT,AMI MAGYAR.
TISZTELT HONFITÁRSAIM!!! FIGYELJÜNK RÁJUK!!!
VESZEDELMES,KÍMÉLETET NEM ISMERŐ
KEGYETLENEBB ELLENSÉG A TATÁRNÁL!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló