Indulás!

A Radical Puzzle, 2009 áprilisában indult online közéleti weblap.

Az oldal nem titkoltan nemzeti radikális értékeket közvetít, olyan véleményeket és meglátásokat, amelyek talán elgondolkodtatják az olvasót, amelyek talán más megvilágításba helyezik a körülöttünk folyó mindennapokat.

Reményeink szerint úgy, ahogy eddig is, ott tudunk majd lenni minden fontos eseményen, és be tudjuk mutatni mindazt, ami a fősodratú médiából kimarad. Reagálni szeretnénk minden olyan történésre, ami szerintünk jelentőséggel bír, legyen az országos hír, vagy csak helyi érdeklődésre számot tartó érdekesség.

Mindezeket figyelembe véve bízom benne, hogy hosszabb távon is tudunk érdekes, izgalmas tartalommal szolgálni és elég széles rálátással be tudjuk majd mutatni azt, hogy hogy éli meg egy magunkfajta a világ történéseit.

Sőt, talán még az is sikerül, hogy kinyitunk egy-két szemet, hogy a nagy kirakóhoz mi is adunk egy darabot.

Tudod, ... hogy összeálljon a kép.

© Copyright 2009-2010, Radical Puzzle

Minden jog fenntartva.

A Radical Puzzle weboldalon található szövegek, képek, grafikák, valamint ezek elrendezése, illetve az oldal neve és logója szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll.

Az írások terjesztése a forrás feltüntetésével, valamint weboldalunkra mutató hivatkozással a tartalom megváltoztatása nélkül megengedett.

Elérhetőség: radical.puzzle@freemail.hu

8 kommentek:

Pro Hungaria írta...

Szeretettel köszöntelek!

Utólagos engedelmeddel a Radical Puzzle portál nevét, és linkjét feltettem a Pro Hungaria portál, Nemzeti sajtó cím, linkjei közé.

További sikereket kívánok!

Szebb jövőt!

Pro Hungaria

http://prohungaria.ning.com/

Névtelen írta...

TISZTELT GABEEBEE! NAGYON SZERETNÉM HA ÍRNA MAGÁRÓL VALAMIT BEMUTATKOZÁS CÍMÉN.TELJESEN EGYETÉRTEK AZ ÍRÁSAIVAL IGAZI MAGYAR HAZAFÍNAK TARTOM!/A

NEVÉT NEM SZERETNÉ ELÁRULNI?/ TISZTELETTEL
MGIZELLA@CITROMAIL.HU

Névtelen írta...

Sziasztok,valahogy szeretnem elerni azt aki a ramatgan neven ir,szeretnek kerdezni nehany dolgot.cimem:krisztike75144@gmail.com.megkoszonnem ha irna.koszi:kriszta

Névtelen írta...

A MEGÚJULÁS ÉVÉBEN: CSATLAKOZÁSI FELHÍVÁS!
http://www.szentozseb.hu/modules.php?name=topics&file=olvas&cikk=aktualis-2011felhivasNagyboldogasszony a mi Szabadságszobrunk

http://www.youtube.com/watch?v=CWmLpOIG4u4

Maci írta...

Sziasztok!

Nagyon tetszik az oldal. Banner csere lehetséges? Ha igen, rakjatok ki elérhetőséget.
Köszönöm.

gabeebee írta...

Kedves Maci!

Jobb felső sarok, zöld ikon és alul középen. :)
Egyébként meg radical.puzzle@freemail.hu

Névtelen írta...

Szeretjük a Radical Puzzle-t.
Üdv !
Horti István

Névtelen írta...

csak az igazat a színtiszta igazat

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló