Homok a szélben


Mint ahogy eddig minden évben így nyár elején, úgy most is elindult a szokásos cirkusz a buzifelvonulás kapcsán. A homokszexek idén is megrendezik a szokásos provokatív propagandahetet, a rendőrség játssza a saját kis műsorát a tervezett szivárványos utcai vonaglás miatt, a többségi társadalom pedig ugyanúgy elokádja magát az egésztől, mint ahogy tette azt az elmúlt években mindig.

A különbség idén csak annyi, hogy a korábbi - a rendőrség elsőre betiltja, aztán a bíróság megengedi - menetrendhez képest, hogy a BRFK most elsőre, minden további nélkül engedélyezte a menetet. Majd ugyanezzel a lendülettel betiltotta azt a rendezvényt, ami a felvonulással párhuzamosan a hagyományos családmodell értékeire hívta volna fel a figyelmet, mondván, az esetleg megzavarhatja a „leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) emberek” lelki békéjét, ami pedig 2014 Magyarországán a regnáló hatalom szerint nem kívánatos.

Mindeközben Lakner Zoltán politológus, a Vision Consulting vezető elemzője bejelentette, hogy konkrétan buzi, és a coming outja örömére ő fogja megnyitni a jövő héten kezdődő budapesti Pride-ot. Ferenc pápa pedig Rómában kézen fogva sétálgat egy olyan pappal, aki a tolerancia nevében buzifelvonulásokra járkál és prédikációiban a „szabad szerelem”, valamint a marihuána legalizálását szorgalmazza.


Itt tartunk manapság.

Tombol a buzipropaganda, a meleglobbi letarol mindent, Ferenc pápa meg kéz a kézben egy buzi pappal fotóztatja magát.

Nem kétséges, igazán szép világ van kibontakozóban.

7 kommentek:

Névtelen írta...

Konkrétan nem értem, mi a problémád a kender legalizálásával? 100 fajtából csak egy drogtartalmú, a többi ruhától az élelmezésen át az olajig rengeteg problémát megoldana.

Névtelen írta...

a menyasszony kicsit már őszül, de legalább fehérben van

Névtelen írta...

Aki nem ismerné: a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei pontosan leírják a szemünk előtt lejátszódó folyamatot és a számunkra tervezett jövőt. Igaz, hogy a könyv "hamisítvány", ennek ellenére a benne leírtak hajszál pontosan és menetrend szerűen zajlanak.

Karolina írta...

Jaj istenem, hát ez a zsidókereszténység! Mit mondott Erdő Péter a napokban?A családmodelt is a korszellemnek megfelelöen kell értelmezni!Ö már csak tudja, hiszen a magyar zsidókereszténység egyik magas képviselöje!

Kerion írta...

Semmi sem az aminek látszik. Például a homoszexuálisok által kisajátított teremtési jelkép a szivárvány sem csak az esős napsütésben látható égi jelenség. Az összetett szó alig rejtetten a szív árván/lévőségét/ is jelenti ami ahhoz kell hogy feltámadó szer-elm/é/nk megtalálja a bennünk lévő Tündérkirály/nő/t. Nők esetében azt a bizonyos Isten-fiúi, férfiak esetében pedig az Isten-női "gyújtó-szikrát" a megtáltosodáshoz. A "szivárványos" mozgalom ennek a feltámadásnak, aranykorba való menetelnek a megakadályozásáról szól. Hogy ne a velünk ellenkező nemű /be/vonzást, a számunkra megváltó Isten-nőt/Isten-fiút keressük önMAGunkban hanem magát az azonos nemű taszítást fogadjuk el vonzásként - vagyis a vaskort prolongálva a pokolba-menetelt. A továbblépés szempontjából a kettŐSség valódi szív-szer-elmés normalitása tehát korántsem véletlen. A szer-etet és a szer-elem mellett a külön-neműek közti termékeny kapcsolat is a Teremtés alap-pillére.

Mészáros Csaba írta...

Mózes III.könyve 20.13. A Szentatya nyilván nem olvasta!

Névtelen írta...

Sandor irta
Kepzeljuk csak el, mit visel az a ven buzi papa elvtars a feher csuhaja alatt ? Mifele "buzivadito alsonemut "

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló