OV erről álmodott egykoron


Immár kétségtelenül kijelenthetjük: ha Magyarországon manapság rendőrtisztavatás van, akkor szinte biztos, hogy ünnepi beszéd címszóval jön OV vagy Pintér Sándor és belemond a mikrofonokba valami akkora valótlanságot, amitől nem csak a gyanútlan, ünneplő hallgatóság, hanem maguk, az avatandó tisztek is dobnak egy hátast.

Nem volt ez másképp a múlt vasárnap sem, amikor is a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának tisztavatási ünnepségén a miniszterelnök a szokásos szövegpanelek ismételgetése közepette mindenki döbbenetére kijelentette: „Erről a rendről álmodtunk 25 évvel ezelőtt.”


Akkor az biztos, valami rémálom lehetett, Viktor – tehetnénk hozzá mi meg csendesen, mert ami manapság Magyarországon van, azt közrendnek nem igazán lehet nevezni. Persze az minden további nélkül előfordulhat, hogy a miniszterelnök szűkebb környezetében rend van, bár mondjuk ez is túlzás, hisz lopják az esküvőn a telefonokat, de fogjuk rá, hogy ott mégiscsak rend honol. Azonban a nagy pintéri rend itt véget is ér.

Lehet, OV-nak érdemes lenne beszédbe elegyednie a cigányfertőzött településeken élőkkel az ilyen jellegű kijelentések előtt, hogy az ottaniak is erről a rendről álmodtak-e 25 éve. De talán az sem lenne érdektelen, ha megkérdezné az utca emberét arról, hogy érzékeli-e annak 3500 új rendőrnek a jelenlétét és a hasznát, akikről a beszédében oly lelkesen áradozott. Lehet, kiderülne a miniszerelnök számára is, hogy az új egyenruhások a közrend fenntartása helyett, szorgalmas trafipaxozással töltik el a munkaidejük nagy részét, miközben a dologtalanságban megfáradt rejtett erőforrások háborítatlanul terrorizálják tovább a lakosságot.

Azt pedig itt a végén már csak nagyon halkan tegyük hozzá: 25 éve egyátalán nem olyan rendről álmodtunk, ahol egy nyugdíjas maffiózó a belügyminiszter, ahol egy kommunista ügynök a rendészeti államtitkár és ahol az ellenkezőjét akarják elhitetni velünk annak, mint amit a saját szemünkkel látunk, amit a saját bőrünkön tapasztalunk.


8 kommentek:

Unknown írta...

Orbán Viktor a rendszeres antidepresszánsok szedésétől és önnön megalomániájától szenved. És vele együtt mi is. A különbség csupán annyi, hogy míg ő a valósággal való szembesüléstől tart, mi a mindennapi valóság egyre aggasztóbb jeleitől vagyunk kénytelenek.
Orbán Viktor nap mint nap ad egyre megdöbbentőbb bizonyítékokat arról, hogyan szakad el a valóságtól egy hatalomközpontú, hatalmi tébolyban zavarodott ember. Mert míg követőinek görcsösen bizonygatni akarja önnön nagyságát, addig mindennap szembesülnie kell saját szolgai voltával. A Moloch, amelynek szolgálatába állt, hogy felettünk uralkodhassék, mind nyilvánvalóbban kifejezésre adja, nem tűri az egyéni irányvonalat.
Az ilyen tudathasadással felérő közszereplései ma már nem ritkák, és egyre nevetségesebb színezetet adnak Orbániának.

Unknown írta...

Nem mindegy hogy stancinéni vagyok a facebookról, vaqgy egy liliputi a
mesék világából?

Karina írta...

"De kérem ez egy szakma!" Okvetlen bizalmat követelő állás! A József városi pálya udvart és a piacot be kellett zárni, mert " múzeum " lesz a helyén. Az pedig természetes volt a múltban is és ma is,ha " hivatalt" kap valaki, akkor a legodaadóbb embereit viszi magával, a titkárnőt és a helyettest! ( mert ezek tudnak a legtőbbet róla) Ennek a kinevezésnek most jött el az ideje! Hogy kommunista, vagy ügynők, vagy ő a 99. államtitkár, az mellékes. Ezt nemcsak megálmodta a fövezér, ezt meg isvalósítja!

Névtelen írta...

Pedig ez szó szerint igaz! Orbán Viktor és sleppje pontosan erről a rendről álmodott 25 évvel ezelőtt!
Arról, hogy lesz egy réteg, amelyik mindent megtehet. És lesz egy tömeg, amelyiknek csupán arra van joga, hogy őket kiszolgálja. A kommunista maffiát felváltotta egy rosszabb maffia, ahol már a látszatra sem adnak. Az akkori szűkös, de élhető élető felváltotta a tömeges nyomor.
Két elégedett ember már van Magyarországon!
Az egyik én vagyok: elégedett vagyok Orbán Viktor sikereivel! A másik elégedett ember pedig maga Orbán, ő pedig szintén elégedett saját magával, olyan szinten, hogy még az álmai is megvalósultak.

Nekem azonban az álmom még nem valósult meg, de annak OV és a többi gazember, hazaáruló és maffiózó nem hiszem, hogy örülne! Csúf világ lenne az rájuk nézve!

ProliProfil írta...

Nincs rend. Nem is lesz.

A cion háttérhatalomnak (ami már nem is jó kifejezés, mert leplezetlen diktatúrát alkalmaz a gyarmatain) célja a KÁOSZ. Minden szinten.

Az állitólagos 2/3 pedig, minden erőlködés nélkül képes látszatra, és a valóságban is hülye törvényeket, rendeleteket hozni, amivel a KÁOSZ biztosítását, sőt fokozását kiválóan megvalósíthatja. Jó pontot szerezve evvel a rabszolgatartóinál (mégha a könnyű látszat ellene is szól néha).
A fő irányvonala ennek a tevékenységnek, hogy a bűnözőknek, deviánsoknak, hazaárulóknak, valós és vélt elmebetegeknek kedvező törvényeket kell hoznia a parlamenti 2/3-nak. A tisztességes munkából megélni kívánó adófizetők ellenében, azok kárára.

A KÁOSZ teljes megteremtése sikeresen zajlik az ép emberi értelemmel szemben is.
A közoktatás, a munka világa (Ne felejtsük a fityesz Munka Törvénykönyv módosítása tette teljesen védtelenné, az amúgy is kiszolgáltatott helyzetben lévő munkavállalókat), a jog, az erkölcsi felfogás, alapvető emberi értékek, mind-mind áldozattá váltak.
Az embernek, emberből zombivá alakítása gyakorlatilag befejeződött.
Tudata, ép elméje, saját teste gyakorlatilag a rabszolgatartói könnyű prédjává váltak. Államvallásá fejlődött a bűntudatkeltés az értelmes (vagy annak látszó) emberi, alattvalói fejekben. Nincs messze az az idő, mikor széles tömeges fognak nyilvános önkorbácsolással bevallani olyan bűnöket, amelyeket beleszugeráltak rabtartói. Végül is hitgyüli már napi tevékenysége során gyakorolja, gyakoroltatja ezt az emberekkel, a fityeszék "történelmi egyházaként".

RENDőrség ? RendŐRSÉG ?

Hol lehet találkozni velük?
- Ha, nemzeti csoportosuláson veszel részt. Akkor listáznak, becsuknak Téged, aki nemzeti vagy. (Ha úgy tetszik, "náci")
- ha, nemi aberrált barmok magamutogatását kell biztosítaniuk,
- ha, kihívják - mert vér folyt, balesetben megsérült, meghalt valaki,
- ha, nemzeti ünnepeink közelednek,
- ha, a cigányok verik, agyonverik a mentősöket, vagy az orvosokat,
stb., de a lényeg : nem megelőzni semmit ami bűnözés (kérdés a jelenlegi jog szerint mi az), az ő feladatuk, maximum utólag adatokat rögzíteni, és további véget nem érő eljárásokat indítani az állampolgárok zaklatása, szenvedéseinek útján.

Tehát semmi közük a RENDhez, és annak ŐRZÉSÉhez.

A fiatalokat (rendőröket) eleve így nevelik, így oktatják. Hiszen bármilyen logikus, erkölcsös rendőri eljárást keményen megtorolnak rajtuk a torz, beteg jogrendszerük segítségével.
Ők, az u.n. rendőrség, a KÁOSZ elsőszámú letéteményesei, annak állandóan újboli létrehozói, biztosítói.

Villámgyorsan eljárnak viszont azokkal szemben, akik ezen fent felsorolt tényekre felhívják a köz figyelmét. Az igazság kimondását durván büntetik. Jog feletti "rend"tartókat alkottak meg a 2/3-os jelenlétük segítségével fityeszék az ilyenfajta általuk "terroristák"-nak nevezettek fékentartására.

Rend ez ?
Nem, ez terror a normális életet élni kivánókkal szemben.

Kerion írta...

OV - Or Bán Vik Tor azaz "Arany/os/ Bán Győz/ő/ T/h/or" feltehetően nem álmodott anno és ma sem álmod/oz/ik. A 89-es ominózus temetési beszédet is csak programszerűen felolvasta. Egyfajta feladatot teljesít - csak egy kicsiny végrehajtó alkatrészecskeként úgy-ahogy funk-C-ion-álva - a globális szabadkőműves gépezetben. Teszi ezt születése - és persze oxfordi "Soros-bevatása" - óta. Az oxfordi egyetem közismerten az angliai szabadkőművesség egyik főfészke. Már a szülei által "kiválasztott" neve is egy eléggé egyértelmű masonic-megjelenítő-mágia. A fidesz-narancs pedig - mint választott jelkép - már elég régóta egy kőműves Nap-szimbólum. "Véletlenül" erre utal nemrég férjezett gyermekének a keresztneve is: Ráhel - Rá azaz a Nap-Isten Él. Szóval "máguskodnak" a 6alomért fidesznyikék Nap mint Nap. Így vagy úgy, mert Hende Csaba vezetékneve például "véletlenül" H-Ende vagyis H/ungary-Magyarország Vége. Ha a honvédelmi miniszter - már a vezetéknevében - Magyarország végét jeleníti meg nincs miről beszélni. A gonosz lételeme a vaskorvégi materiális ingovány poklába való belemerülés. Célja pedig mindEnkit magával rántani oda. A jó lételeme viszont az abból való kirepülés. Már figyelembe sem véve az országfoglalóként felismert 6almába már beleőrült irányában gyűlölködőt. Célja pedig ugyancsak mindEnkit "magával rántani" a fellegekbe/a földi aranykorba - testestül-lelkestül. Mekkora különbség...

Németi Juci írta...

A" rendszerváltás" óta mindig is a kormánypártokban ülnek a "jó kommunisták" az ellenzékben meg a "rosszak"! A "C" tipusú átvilágitás meg annyit ér mint a " Transzparencia Int.." meg a TASZ és úgy is müködik.Ha vége a ciklusnak, majd lehet cserélni. Elszámoltatás, a RENDCSINÁLÁS, csak a választások előtti és alatti igérgetésekben létezik.Isten örizzen, hogy beteljesüljenek és valóban előkerüljenek a "csontvázak" mert akkor a nagyvezér és kompániája "csontvázai' is kiesnek a szekrényből. Ezekről álmodik nap mint nap a fülkeforradalmár. Ezért is olyan ideges sokszor, kapkodva hozatja a törvényeket, azután módosítat, megmagyaráz és hord össze minden marhaságot! Nem hiszek már egyiküknek sem, a " nagy álmokon " átveréseken csak jókat kacarásznék, ha nem velem, velünk, esne meg ez a rémálom 25 év óta minden nap!

lényeglátó írta...

? toxikus vezetőt említ. Az milyen?
– Ismerjük mind. A gátlástalan, kizárólag a saját érdekeit, vágyait követő vezetőt nevezzük toxikusnak, aki adott esetben milliók sorsát képes megmérgezni. Nerótól Mugabéig számtalan példát találunk a történelemben erre a típusra. Azt hittük, a demokratikus intézmények, a szabad választás, a szabad média ellehetetleníti, de nem ezt látjuk. Ha eltanulja az intézmények működését, maximális sikerrel a saját hasznára fordítja.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló