Vona Gábor - EU-tanázia [videó]


…az Európai Parlamentben most már szinte kéthetente magyarellenes napot tartanak. És ebben az egészben a legszomorúbb az, hogy az Európai Parlamentben lévő szocialista képviselők az Európai parlament elítélő határozatát meg is szavazták. Sőt, Gurmai Zita a hétvégén bejelentette, hogy még bocsánatkérésre sem hajlandók ebben a kérdésben, tehát megátalkodottan részt vettek ebben a magyargyalázásban.



Aztán az Európai Bizottság a túlzottdeficit-eljárás kapcsán a kohéziós támogatások megvonására tett javaslatot. Így folytatódik a Magyarországra nehezedő nyomás. Itt megint az MSZP-t kell előhoznom, Andor László megint elkövetett egy olyat, amit, azt hiszem csak emeszpés tud elkövetni Magyarországon: nem vett részt ezen a gyűlésen. Bár azért levélben elküldte, hogy azért egyet ért vele.


Szóval mindezeknek a tudatában az MSZP-vel nem akarok többet foglalkozni, de azért elgondolkodtat, amikor Mesterházy Attila azt mondja, hogy hosszú menetelésbe kívánnak kezdeni a választásokig. Hová meneteljen az MSZP? Én annak örülnék legjobban, ha a francba…


5 kommentek:

ember a holdrol írta...

Egyszer egy akcio során,ez egyik csapat utcaseprönek álcázta magát.
A másik csapat ugyvéd vádlottat játszott.
A történet a következö.A biroság épülete utcájában össze mentek.
A takaritok azt mondták,MI VAN NEM FÉR EL,LE NÉZ MINKET.
Az ugyvéd azt válaszolta,ENGEM EGY ILYEN ALUL ISKOLÁZOTT NE OKTASON.
Percek alatt egymásnak estek.
Az oparativ tiszt haja a hátérben égnek állt.

Mikor megkérdezték öket,miért tértek el a forgatokönyvtöl.
ezt a választ adták.
Unatkoztunk a rutin munkátol elkezdtunk improvizálni.

A feletesük válasza.BASZÁK MEG EZ NEM A KISKÖRÖSI AMATÖR SZINJÁTSZO CLUB
SZÖKE ANDRIS improvizál.

A PARLAMENTBEN DETO UGYAN EZ MEGY.
elöre megirt forgatokönyv szerint folynak a balhék.

DE A SZÁMLÁT TE FIZETED.

casablanka írta...

Nagyon érdekes mondat ütötte meg a fülemet. Amikor Vona Gábor azt mondta, elmenetelhetnének a szocik a francba, akkor " ezt kocsmai viselkedésnek" nevezte Kövér," és úgy nézett Vonára, mintha legalábbis az anyját emlegette volna . Azért ilyenkor illene egy ici-picit a Fidesznek úgy tenni, mintha tényleg politikai ellenfele lenne az Mszp, nem pedig a váltótársa és haverja.Ez olyan mint amikor 2ooo-be elvesztette a Fidesz a választást, Pokornyi avval vigasztalta a TV. nyilvánosság előtt a rajongókat és magát," nem baj ha vesztettünk, de legalább egy szélsőséges párt sem került be a parlamentbe." Hiába, így lesz a liberális pártból nemzeti párt.És még akad olyan szegény ember aki hisz ezeknek! Jól megvannak ezek ketten (MSZP+FIDESZ) a koncon is megosztoznak. A többi meg csak púder!

békés gábor írta...

Eurónarkózis
Hat éve tart a bódítás: Európa majd mindent megold nekünk, helyettünk. Csak feléjük kell menetelnünk, be kell lépnünk. Mindenki jó lesz, szép lesz, gazdag lesz. Európa maga a mennyország a mezítlábas pusztaiaknak!
Ez az Európa-narkotikum máris feloldotta a józanész gátlásait. Mintha a szocializmus is ehhez hasonló rózsaszín ködök felé csábított volna bennünket: egészen a pofára esésig! Most mégis, még nagyobb vehemenciával vetik magukat az új délibáb után. A bódító szerek utáni beteges vágyódással, méregszomjúsággal.
Csodálatosan hat az Európa-altató. Minden kételyt és kétkedőt elaltat, érzéstelenít minden fájdalmas következménnyel szemben. Persze minden nap tart az altatás, amely a tudat teljes kikapcsolásával, és a valóság iránti érzéketlenséggel jár. Európa a bódítók (bódultak) szerint olyan buta, hogy nekünk akar jót, a maga kárára. Tenyerén hordoz majd bennünket, munka nélkül, követelmények nélkül, mint mi tesszük ma a kisebbséggel, akkor is, ha mi belé gebedünk.
Félő, hogy a valódi európaiak nem ismerik, és nem veszik be a nekünk adagolt kábítószert! 1994 Demokratában megjelent lényeglátó ma is megáll igazsága!

Vegyész írta...

Nemzeti ünnepünk alkalmából megint volt kitüntetés és plecsnik tömkelege.
Országunk mostani állapotát figyelembe véve az elmult húsz esztendőben volt valaki aki maradandót alkotott vagy tett a magyarság érdekében,hogy rászolgált bármiféle dijra vagy nem kevés pénzzel járó kitüntetésre?
Vagy még mindig pártszimpátia alapján,és nem a teljesitmény alapján dijazunk?
Az elmult husz évben a dijazottak nagyrésze vigyorogva elfogadta mint aki valami maradandot alkotott.
Soha nemleszünk virágzó ország.

süni írta...

Jó az oldal

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló