Álszent exodus


Az elmúlt hónapok történéseit figyelve, azt gondolom, minden kockázat nélkül, bátran kijelenthető, hogy mára Kanada lett Magyarország legnagyobb hulladéklerakója, már ami a humán jellegű szemetet illeti. A honi cigányok tömege és Mohácsi Viktória megélhetési rettegő után, a juharlevelesek a napokban megkapták Kertész Ákost is.

Szépen alakul a szemétdomb, ez kétségtelen.


Kertész Ákos, felesége társaságában február 29-én ült repülőre azzal az elhatározással, hogy emigráljon Magyarországról, és Montreálban menekültstátuszt kérjen, mivel saját bevallása szerint már nem bírta elviselni az itthon rá nehezedő társadalmi nyomást.

Az elutazása után, a honi balliberális oldalon természetesen azonnal elindult az ajvékolás. A nagyon felvilágosult és persze mélyen demokratikus megmondó emberek azonnal elővették az erre a célra hosszú évek alatt kifejlesztett bullshit generátort és a Ctrl+c, Ctrl+v billentyűkombinációt bőszen használgatva megállás nélkül gyártották a szörnyűbbnél-szörnyűbb beszámolókat a honi fasiszta veszélyről és a tomboló antiszemitizmusról.

Az alaphangot természetesen maga Kertész Ákos adta meg, aki a távozása kapcsán adott nyilatkozatában többek között a következőket találta mondani: „Az Amerikai Magyar Népszavában megjelent cikkem után politikai hecckampány indult ellenem nemcsak a sajtóban, hanem a nagypolitikában is. Emiatt állandó fizikai fenyegetettségnek voltam kitéve, veszélyben éreztem az életem.

Ha egy 80 éves író, akit minden a szülőföldjéhez köt, ilyen elhatározásra jut, és ekkora kockázatot vállal, annak súlyos oka van. Az eset sokat elmond arról az országról is, ahonnan egy írónak bármely írása miatt menekülnie kell. Nagyon nehezen jutottam erre az elhatározásra, mert számomra a magyar nyelv jelenti az életet. Magyarország a szülőföldem, az otthonom. Ezt a fájdalmas döntést nem Magyarország és a magyar nép ellen hoztam, amellyel mindig sorsközösségben éltem, hanem erre a lépésre a jelenlegi kurzus miatt kényszerültem. Remélem, hogy egy demokratikus és toleráns, emberséges Magyarországra egyszer még visszatérhetek.”


Nem tudom ki, hogy van vele, de szerintem, van ebben az emberben valami igazi gyomorforgató. Kertész korábbi mocskolódó írásával, amiben genetikusan alattvaló, moslékzabáló magyarokról értekezett, lényegében odasz@rt arra az asztalra, ahonnan evett, ahonnan az elmúlt évtizedekben enni kapott. Aztán amikor ezt szóvá tették, szóvá tettük neki, akkor megsértődött és azonnal antiszemitizmust és üldöztetést kiáltott.

Tipikus zsidótempó és egyben pontos látlelet a honi viszonyokról.

Azt hiszem, nem kell nagy politikai elemzőnek lennünk ahhoz, hogy észrevegyük: Kertész legújabb lépése pontosan illeszkedik abba a forgatókönyvbe, ami alapján az elmúlt időszakban az ország elleni támadássorozatot vezényelték.

A megélhetési rettegő teátrális kivándorlása most úgy kellett a liberált belpesti elitnek, mint egy falat kenyér, hisz a sakálkórus már lassan kezdett kifogyni a témákból. Mind a külföldi, mind a honi lapok már csak az ezerszer lerágott ügyeken tudtak rugózni, de azok meg már nagyon, senkit sem érdekelnek. De most megint mehet a cirkusz, most már megint van téma, amivel majd hetekig meg lehet tölteni a lapok és a hírportálok hasábjait.

A nagy magyar írót a véleménye és zsidósága miatt szidalmazták és leköpték az utcán – hozzák majd főcímben az újságok, Nem bírta tovább a fizikai és szellemi atrocitásokat – háborognak majd a felvilágosult műsorvezetők, és megállás nélkül mantrázzák majd a már jól ismert közhelypaneleket, amivel a hallgatóságot szokták etetni.

De most talán majd fordul a kocka, hisz a mindennapokban egyre inkább az tapasztalható, hogy ezt a Kertész-féle üldözéses történetet már egyre kevesebben hiszik el, ezt már egyre kevesebben érzik hitelesnek. Természetesen nem akarom illúziókba ringatni magamat, de talán előbb-utóbb minden helyére kerül. Talán ez a Kertész-történet, ez az álszent exodus ismét rádöbbent jónéhányakat arra, hogy ténylegesen mi is folyik balliberális értékrend címszó alatt Európában, és ezzel talán ismét és végérvényesen bizonyítást nyerhet a ”magyar” liberális értelmiség kettős mércéje, aljassága és árulása is.

11 kommentek:

Freca írta...

Nincs mit hozzátenni, teljesen egyetértek.

casablanka írta...

Kiváncsi lennék ha a kanadai polgárokról írna olyan irományt, hogy genetikailag beteg népség és mint a disznók zabálják a moslékot s várják hogy megöljék őket, akkor mit szólnának odakint. De talán éppen ez a baj, hogy nem várjuk, hogy legyilkoljanak minket és már egy jó pár ember tenni akar ez ellen. Lehet hogy ez a bajuk a magyar gyűlölő zsidóknak? Nem bírják elviselni, hogy kezd kinyílni a szemünk? Ezért zúdítanak a ránk hónapok óta ősztüzet?

Lütyő írta...

"Remélem, hogy egy demokratikus és toleráns, emberséges Magyarországra egyszer még visszatérhetek."
Szívesen látjuk egy kicsi urnában, postán feladva és ismeretlen címre kézbesítve.
Ez egy pofátlan kretén!

casablanka írta...

ÁMEN!!!

Névtelen írta...

csak minél több Kertészhez hasonló rettegné ki magát Kanadába, végre nyugalom lenne itthon.

vegyész írta...

Ne reménykedjünk,hogy elmennek innen.Vajon a világ melyik fertályán tudnának ilyen szinvonalon élni,miközbed az őslakosokat állandóan lenácizzák.
Gondoljunk csak a holokauszt örökjáradékra milyen vircsaftot csináltak.
Mint a hiénák mikor összevesznek haldokló áldozatuk tetemén,miközben becsületes magyarok tizezrei éheznek.
Kiváncsi vagyok,hogy meddig tűrjük.

Névtelen írta...

Doktor Szitányi, téved, ha elhiszi, itt kiraknak minket a jujdejóból. Ez a riogatásuk, megint egy hazugságuk eredménye, hiszen ki fogja fizetni a görögök helyett, nálunk gazdagabbak, okosabbak helyett, azok adósságait, ha már nincsen magyar balek, mely önként s dalolva, nem létező elönyök kedvéért, mindenét ingyen odaadva, megy a megsemmisülés felé. A jujdejóban Drábik szerint, csak töredékét kapjuk vissza annak, az ő feltételeik szerint, amit nekünk kellett az igazodás s megfelelés évtizedeiben, odaadnunk!! Ez ugorna valóban, ha kilépnénk! A kilépés, s nem a kidobatás!! elemi feltélele, elemi életösztöne lenne a magyarnak. Hogy még él! De sajnos, a magyar halott. Itt országlakosság van, massza, emulzió, mely már nem nép, nem nemzet. Nemtelen. Fideszes, szoci, s idegen. Minden, csak nem magyar. December ötödike igenjei a magyarok. Mennyien voltak? Fidel

Névtelen írta...

S valami nagyon nagy baj van, a maradék fiatalokkal is! Az nem lehet, hogy a mai 26 évesnek ne tűnjön már föl. Neki, már nem is igérik, hogy lesz nyöge, sőt fenyegetik, a nyögrendszer nem tartható fenn. De, hogy erre lázadjon, s mondja, akkor ne legyen, már Ma, már Most, NE LEGYEN.. Az eszébe sem jut. Ahogyan az sem, magát kereszténynek mondó állam országosan fogható komolyzenei csatornáján, miért kell félóránként shylockpénz híreit hallgatni, az az iszonyatos Dob utcai szag, miért lengi át, az egész közéletet, miért ezek vannak mindenütt? Miért hazudják oroszlánszonják, grilluszdorkák iszonyatos elszabott, vágott fejére, hogy az idol s szép? Miért nem veszi észre, a harmincéves itt, hogy jé, Lengyelországban, mennyi szabad tévé s rádióadó van, hogy Kanadában 685 tévéadó van, s hogy sehol nincsen egy hely, ahol kötelező lenne elviselnie a lakosságnak a fogyasztónak, hogy óránként mossák az agyát, híreknek hazudott manipulációival, az államhatalom állandóan beletolakszik, terpeszkedik, az emberek magánéletébe. s lám, mennyire fáj nekik, a titkosszolgálatok kiszolgáló hazai gazembereinek a net is, a szabadság legkisebb köre, zavarja őket!! Senkinek nem szúrja a szemét ebben az országban, hogy ugyanaz a bank, ha nyugaton használják, töredékét veszi el sarcnak, mintha itt megy oda, a szerencsétlen elkövető, "ügyfél". S mondom, senkit nem érdekel itt, miért lehet még Kubának is annyi szabad rádió s tévéadója, s a hazai gazoknak elhiszik azt is, hogy. g.szájú annamáriák s elsimonok pornyó ügyekben okkal s joggal lehetnek álszentek, s megszabhatják, a szegény gyári munkásnak is, mit nézzen az otthonában.. Mikor ezt felvetettem, hazai hír kapcsán, hogy ismert zenész elóadását, 165 rádióadó adta élőben, s hogy el kéne gondolkodni végre arról is, mi a szabadság, miért nincs s nem lehet, csak a magyarnak, s csak neki, szabad s korlátlan véleményszabadsága, frekvencia használata. A válasz annyi volt, zsé az a előadó, aki példaként jött elő.. Nem az, hogy jé, tényleg, ott volt 165 Bartók rádiónyi komolyzenei adó, s csak ennyi, mert azért nem mind közvetitette élőben.. NEM, IGÉNYE SINCSEN ITT, VALÓDI GONDOLKODÁSRA, MÉG KÉRDÉSEKRE SEM, AZ ÁTLAG SZERENCSÉTLENJÉNEK...Állandóan próbálom védeni a fiatalokat, mert ők még lehetőség, nem befejezett múlt. De egyre nehezebb...

Névtelen írta...

Vegyész azonban az igazat írta... Látszik, hogy a nép, elemi érdekeit képtelen felismerni,s elhitte, nem felelős a saját sorsáért, nincs tennivalója.. S annyira nem akarnak innen elmenni, hogy ide akarnak jönni...mind.

Névtelen írta...

Úgy látszik, itt is törlik az írásokat. Tegnap nem ez volt itt. Hova lett? Mindenki gazember, ebben az országban? Maguk is?

Névtelen írta...

Ó, igen, mert a moderáció gazemberség, tényleg... Talán nem kéne kilométeres, értelmetlen zagyvalékokkal teleböfögni az oldalt, és akkor nem törölnék.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló