Vasárnapi visszanéző – 8. hét

Gond van megint [2012. február 16.]


Gond van megint.

Mondhatnák ismét újabb rendkívüli probléma vetődött fel.


Most meg a Nemzeti Alaptanterv nem jó.


Nagyon nem.


Olyannyira nem, hogy a Mazsihisz vezetői, Dr. Feldmájer Péter elnök és Zoltai Gusztáv ügyvezető igazgató, valamint Dr. Schőner Alfréd az Országos Rabbiképző-Zsidó egyetem rektora levélben fordultak Hoffmann Rózsa, oktatási államtitkárhoz, hogy legyen kedves és gondolja már át a készülő Nemzeti Alaptanterv (NAT) tematikáját, mivel abban szerintük súlyos hiányosságok tapasztalhatók… >>>
tovább



A hazaárulás jól fizet [2012. február 20.]

Aladár hazatért.

Miután az elmúlt hónapokban fáradtságos munkával kikutatta magát az Egyesült Államokban, úgy érezte, hogy ismét eljött az idő egy kis itthoni sz@rkavarásra. Megpróbáltam rákeresni, de sajnos a hírek nem szólnak arról, hogy ez nagyon nagytudású ember mit is kutatott a providence-i Brown Egyetemen, így aztán még az is minden további nélkül előfordulhat, hogy a nagy semmit sikerült neki hosszasan, mintegy fél évig elemeznie. Aladár korábbi munkásságából és annak eredményeiből kiindulva ez sem lenne nagyon meglepő, hisz az ő tevékenységének nagyjából és egészében mindig is ez volt az eredménye és tegyük hozzá mindjárt, hogy a célja is.


De most úgy tűnik, hogy Amerikában elfogyott a kutatni való… >>>
tovább



A nagy buli [2012. február 21.]

Voltak, akik kilencvenre tippeltek, de többen azt állították, hogy volt az száz is. Sőt, egyes portálokon kétszázat is lehetett olvasni. Nem tudom. A nagy lendületben az előbb elkezdtem a videón egyesével megszámolni őket, de aztán úgy voltam vele, hogy minek? Inkább azt javaslom, hogy legyünk nagyvonalúak és merjünk nagyot mondani: Legyen kétszázötven.

Mármint kétszázötven ember.
Ennyien jöttek nagyjából össze vasárnap este a Papp László Sportarénában rendezett monstre Összefogás koncertre… >>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló