OV-nak már csak 14 munkanapja maradt…

Tegnap kiderült, hogy OV napjai a miniszterelnöki székben meg vannak számláva. Egészen pontosan 15, azaz mától már csak 14 munkanapja van arra, hogy eleget tegyen a Zöld Baloldal, a Munkáspárt 2006 és a Magyar Baloldali Demokraták Pártja nevű egyletek felszólításának.

Hogy az ügy mennyire komoly, azt mi sem jelzi jobban, minthogy a fenti szervezetek tegnap tömegdemonstrációt tartottak a Parlament mellett. Az tüntetés célja a figyelemfelhíváson túl az volt, hogy átadják a miniszterelnöknek azt a petíciót, amelyben a követeléseiket megfogalmazták.

Az eseményt komoly előkészítés és szervezőmunka előzte meg, ami jól kiolvasható abból a figyelemfelhívó közleményből is, amit a néhány napja hozott nyilvánosságra a Zöld Baloldal párt:

„A Zöld Baloldal demonstrációt szervez a József Attila szobornál 2011. július 7-én, mellyel tiltakoznának a kormány lakosságpolitikája ellen. Az „Orbán Viktor és kormánya kilakoltatása a Parlamentből” Amanda Elstak - a Zöld Baloldal LMBT tagozatának elnöke -, Terry Black - a Zöld Baloldal roma tagozatának elnöke - valamint Kertész Lilla - a párt Hátrányos Helyzetűek és Szociálisan Rászorulók Tagozatának elnöke - kezdeményezésére jött létre, és már több mint száz ember jelezte vissza részvételét az eseményen. A demonstráció 12 órakor veszi kezdetét a József Attila szobor előtt, majd a tömeg átsétál a Parlamentbe.”

A csütörtök délre meghirdetett kezdésre a helyszínen nem kis meglepetésre akkora embertömeg gyűlt össze, ami a kezdeményező szervezetek korábban gondolt támogatottságát jelentős mértékben meghaladja. A szimpatizánsok és a szervezők tekintettel a hőségre, a szobor melletti fa árnyékában gyülekeztek.

Mind az öten.

Miután konstatálták, hogy többen már nem érdeklődnek az esemény iránt Trasciatti Attila, a Zöld Baloldal ügyvezető elnöke, Terry Black asszisztálása mellett köszöntötte az egybegyűlteket és felolvasta a petíciót: [betű szerinti átírat]

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

A Zöld Baloldal úgy gondolja, hogy a kormánynak szolidaritásáról kéne biztosítania állampolgárait, többek közt azt a több százezer kilakoltatott, s kilakoltatásra váró embereket, akik kénytelenek voltak eddig elhagyni otthonaikat, s kénytelenek lesznek elhagyni azokat a közeljövőben, rajtuk kívül álló okok miatt.

Mivel miniszterelnök úr azt mondta, hogy Magyarországon senki nem fog az utcára kerülni, szeretnénk, ha ezt tettekkel is bizonyítaná. Ezen felül úgy véljük, hogy van összefüggés a kormány és a bajbajutottak között. Ugyanis, ha idegen emberek elárverezhetik a lakásokat, s szintén idegenek kirakják őket a lakásukból, akkor a NÉP-nek joga van ahhoz, hogy Önt, és kormányát, kilakoltassa a parlamentből, ha Önök nem jól vezetik az országot.

A közelmúltban összeült egy valóban független bíróság, (a NÉP bírósága) s a következő ítéletet hozta ez ügyben.

Tisztelt Orbán Viktor!

A NÉP bírósága a következő ítéletet hozta:

Jelen petíció átadásával felszólítjuk Önt, és kormányát, hogy 15 munkanapon belül cselekedjenek a bajbajutottak érdekében. Amennyiben ez nem történik meg, abban az esetben 15 nap múlva, azaz 2011. Július hó 22.-én pénteki napon, egy demonstrációt fogunk tartani a Kossuth téren, ahonnét a parlamentbe megyünk, mind az elégedetlen polgárokkal, mind pedig a bajbajutottakkal, s kilakoltatjuk Önöket a parlamentből.

Az ítélettel kapcsolatban fellebbezésnek nincs helye.

Jelen petíció két példányban készült, melyet mind az átadó, mind az átvevő fél, aláírásával hitelesít, hogy az átadás megtörtént.

Köszönettel, Zöld Baloldal, Munkáspárt 2006, Magyar Baloldali Demokraták Pártja


Miután a felolvasás megvolt, a "tömeg" innen az előzetes tervekkel ellentétben nem az ország házába sétált, hanem Terry Black vezetésével elindult a korábbi Miniszterelnöki Hivatal épülete felé, ahol aztán egészen a portáig jutottak. „Csókolom, szeretnénk egy petíciót átadni a miniszterelnöknek" – szólította meg a portásnőt Terry Black, aztán nagyvonalakban elmondta, hogy mit is szeretne.

„Nem jó helyen járnak, a Miniszterelnökség titkársága a parlamentben van” – közölte a portás, majd további egyeztetés után a felvilágosult demokratákat a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) Szalay utcai épülete felé irányította. A KIM portáján is hasonló jelenetek zajlódtak le, de itt még a portás azért megjegyezte: „nem ez a rendje egy petíció átadásának”, aztán elhajtotta őket.

Így végül a nagy zöld baloldali fellángolás hamvába holt, de csüggedésre semmi ok, hisz Trasciatti Attila sem volt csalódott az érdektelenség miatt. Újságírói kérdésre elmondta, hogy szerinte a nyári kánikulában nehéz tömegeket mozgósítani, ráadásul több aktivistájuk is nyaral, vagy strandol. Meg egyébként is, sikertelen petíció átadás ide, vagy oda, jelen pillanatban akkor is ők mutatják az irányt a szocialistáknak. Ami mondjuk, elnézve az emeszpénél folyó állapotokat, azért valljuk meg, simán elképzelhető.

Egyébként meg az egész ügy minden mozzanata tipikus, olyan igazi ződ baloldalos. A "NÉP bírósága" nevében ki akarják lakoltatni OV-t a Parlamentből, de nem tudják átverekedni magukat még a portásokon sem...

Istenem...

Azért nagy az Isten állatkertje, az nem kétséges.

4 kommentek:

Radulovic Zsuzsa írta...

Azt azért a teljesség kedvéért hozzá tenném, hogy vitriol ide, vagy oda, azért a kilakoltatások elleni demonstrálásban eddig a jobboldal se remekelt.

casablanka írta...

A libás-fletó kormányfők után már csak terryblack hiányzik.Úgyis rajtunk röhög világ, hogy ilyen alakok miniszterelnökösködhettek Magyarországon.Bár lehet, hogy K.Bandita örülne terryblacknak "jól eljátszadozhatnának" az eu.parlamentben,azután jönnének ide "népbiróságosdit" játszani.Mit is mondott a vándor dervis? Hát a f.-om nem kéne?

Herne írta...

Ezek aztán határozott, bátor baloldali forradalmárok. Lenin és Che sárga az irigységtől.

Két dologban viszont igazuk van: népbíróságot kéne létrehozni, és az országot rosszul vezető kormányz el lehet, el kell zavarni. Csakhogy ezt nem LMBT-s kétes neműek és cigánysegget nyaldosó buzik fogják véghezvinni, hanem a magyar emberek.

Névtelen írta...

Ez az!!!! A féleszű zsidó és a Münchausenszindromás után már csak ez a burnyák cigány hiányzik a boldogságunkhoz!!!O.P.N.I.szökevények.Rögtönitélő népbiróságot,igen a hazaárúlók,a gyilkosok, az ország szándékos tönkretevői,az élősködők ellen.Vissza a halálbüntetést.Miért kell ezeket a férgeket eltürni??Nem az a probléma,hogy nagy az Isten állatkertje. Hanem,hogy alacsony a keritése!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló