A villanykörte összeesküvés [videó]

2 kommentek:

Névtelen írta...

Nekünk annak idején a hatvanas-hetvenes években a jövőkutatók azt mesélték be, hogy azért kell ez az őrületes, erőltetett fejlődés, mert a jövőben majd napi négy óra munkából is meg fog tudni élni mindenki. Hát, látjuk, hogy mi lett belőle.

eSzeL írta...

Annak idején volt egy katona társam aki mesélte, hogy a LEHEL-nél már akkor úgy csinálták a hűtőgépeket, hogy volt egy kis mérnők csapat, akiknek az volt a feladatuk, hogy bizonyos alkatrészek élettartamát 'belőjék' a garanciális idő lejártához közeli időre. Régóta kialakult véleményem, hogy az ember a legostobább állata a Föld-nek. A pillanatnyi érdekeit mindig a hosszútávú érdekei elé helyezi, valahogy úgy, mint a hangnál gyorsabb repülőgép a hanghullámokat. Vajon mikor lesz a hangrobbanás? Nem fogjuk megúszni nélküle.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló