Pörzse Sanyi vs. Krug Emília, avagy meszeljük ki a romák házait? [videó]

A lentebbi felvétel két hete készült a Ma Reggel stúdiójában, ahol Pörzse Sanyi volt a vendég. Sajnos a műsor akkor elkerülte a figyelmemet, de azt gondolom még most sem késő megmutatni, mert az elhangzottak egyrészt ma is aktuálisak, másrészt meg ott volt Krug Emília is…

[KE]: - … soha nem láttam még azt, hogy mondjuk a Jobbik segítene felásni egy kertet, vinne vetőmagot…

[PS]: - … egy pillanat! Emília!

[KE]: - … ami most nagyon nagy divat.

[PS]: - Emília! Emília, most nagyon nagyot téved, és akkor jóindulatú vagyok…

[KE]: - … soha nem hallottam azt, hogy meszeljünk ki, meszeljük ki a romák házait…

[PS]: - Meszeljük ki a romák házait?

[KE]: - Ühüm.

[PS]: - Ühüm… Hát kedves Emília...



.

9 kommentek:

Névtelen írta...

Agybeteg ez a Krug.Nem értem miért is kellene a Jobbiknak kimeszelni a cigányok házait???Ez csak az elmeháborodottak divatja!!!Ez a K....mért nem meszel nekik ha már nagyon nagy divat,szerinte!!Ez a féleszű 168 tórás lotyó közveszélyes,nem szabad emberek közé engedni!!!Nem elég,hogy az adónkból tenyésztik őket,ásd fel a kertjüket,vegyél vetőmagot,meszeld ki a házukat.Szegin romákoknak csak a saporitás marad.Menjen nekik kertet ásni a nagy dakota mesemondó. A ló krugja bele a f@..t,a kretén emiliába.-o-

Házikígyó írta...

Jó ez a libsi kérdező... nem szabad harcolni ellene, meggyőzni sem kell, nem is lehet.

Viszont hagyni kell, hogy ilyeneket mondjon: kimeszelni a romák házait. Kimeszelni, másoknak, helyettük....

Tipikus hozzáállás. Fenntartani a ballibsi szavazótábort,amely úgy kell nekik, mint egy falat kenyér, a helyzetet, a nemtörődömséget, a segélyezetti állapotot...így aztán a Böszme is kapásból utal egymillkát. Neki ez nem hiányzik, a segélyezetteknek pedig megjön a bátorságuk még inkább. Lehet így is.

Jó hogy a Jobbikot meghívják az ilyen kérdezők elé. Képzeld, ha Pörzse helyén egy Fideszes semmitmondó állna!

Herne írta...

Előszöris én nem romázok. Szarok bele az érzékeny, rettegő lelkecskéjükbe, ugyanúg ahogy ők az enyémbe. Büdös cigányok.
Kimeszelni a házaikat? Örömmel megteszem, ha tisztességes magyar családok költözhetnek be abba a házba!
Márcsak azért is, mert az a fajta vagyok, aki rühelli, ha tönkreteszik a munkáját. Én azért nem fogok meszelni, hogy másnapra összekenjék szarral, következő hétre meg már a házból se álljon semmi.

casablanka írta...

Igy képzelik ők az integrációt a cigányokkal, meszeljük ki a házukat,ássuk fel a kertjeiket, ültessünk bele veteményt, majd ők megeszik.Adjunk neki segilykéket, majd elköltik. És mindezért még külön jogokat is nekik. Persze.Mit is mondott a vándordervis?

Névtelen írta...

Ez a krug egy magyargyülölő visszataszitó bünvédő lélektelen gyilok eszü krugató!
Emlékezzünk csak szegény megboldogult solt ottiliára.Ugyanezt müvelte amit krug nevü libsiliba!Ő volt a legvadabb már már tébolyult cigányfajvédő!
Oszt történt,hogy szegénynek a gyermekét elgázolta egy hótt részeg cigány!
A legrasszistább nőstény tigrissé avanzsált szegény ottilia.
Ez a krug is csak addig ugat mig 10-20 mosdatlan cigány le nem teperi,öt vagy ne adja ég valamely hozzátartozóját.Utána szivesen meghallgatnám a meszelését!

eSzeL írta...

Aha... Szóval munka kellene a cigányoknak. Mert nincsen. Tehát egész nap csak elvannak. És akkor még más meszelje ki a házukat, más ássa föl a kertjüket. Csinálja a krug. De akkor nálam is....

Veszelka írta...

Nem a putrijaikat kellene kimeszelni,hanem a fekete majmokat Kruggal együtt egész Európából.

Gambit írta...

Ó, Emily Kruger mindig is 'nagy kedvenc' volt, most sem hazudtolja meg önmagát. Föltűnt már egyébként valakinek, hogy amikor jobbikos politikus a riportalany, ennek a cemendének mindig bent kell lennie...?

Névtelen írta...

500 éve nem illeszkedtek be! Majd Orbán próféta beilleszti, nemzőjét a romákba!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló