Vasárnapi visszanéző – 11. hét

Na ez a durva… [2011. március 11.]

A tegnapelőtt megjelent narancsos alkotmánytervezetről már nagyon sokan, nagyon sok mindent elmondtak és leírtak.

Az eddigi kommentárokat és az elemezéseket olvasgatva azonban azt bátran kijelenthetjük, hogy a többség akár a jobb, akár a baloldalon folyamatosan a gumicsontokon rágózik, miközben a sorok között megbúvó lényegről kevesen ejtenek szót.

Persze az vitathatatlan és természetesen érthető is, hogy például a sokat bírált, de a szövegbe mégis bekerülő gyerekek után járó plusz szavazatok kérdése, vagy az ország és a megyék elnevezése pro és kontra sokakat vitára sarkall, de ezeken kívül érdemes az alkotmánytervezet többi részében is kicsit elmélyedni, hisz ott olyan dolgokat találhatunk, amik bárhogy is nézzük, azért megdöbbentőek…>>> tovább



Régi adósságot törlesztettünk [+videó] [2011. március 12.]

Azt hiszem azzal, hogy Grosics Gyulát és Buzánszky Jenőt, az Aranycsapat két legendás labdarúgóját végre beválasztották a Nemzet Sportolói közé a magyar kormány és igazából az egész magyar társadalom régi adósságát törlesztette.

Nem kérdés, hogy ezt a gesztust már évekkel ezelőtt meg kellett volna tenni, de az elvtársak regnálása alatt erre semmi esély nem volt a két kiválóság mindenki által ismert jobboldali kötődése miatt. Azonban most végre, a kormány a szerdai ülésen úgy döntött, hogy a két legendás futballista egyszerre részesülhet a kitüntetésben…>>> tovább



Ezt beszopt@d Tibi [2011. március 14.]

Azt eddig is tudtuk, hogy Szanyi mester az elvtársak azon típusának a megtestesítője, mondhatnánk mintapéldánya, akiknél a butasággal vegyített gátlástalanság egy nagyon magasfokú szorgalommal párosul. Ha visszatekintünk az elmúlt évekre, és szemügyre vesszük Tiborunk eddigi munkásságát, akkor kétség nélkül megállapíthatjuk, hogy hősünk hasonszőrű társai közül messze kiemelkedve, mintegy üstökösként csillog az ostobaság egén.

Azonban ahhoz képest, ami a hétvégén történt az eddigi tettek eltörpülnek és kis semmitmondó történetekké zsugorodnak. Vasárnap ugyanis Tibor felért a csúcsra. Innen már nincs feljebb, vagy pontosabban lejjebb, csak hogy tovább fokozzam a képzavart. Egyszerűen képtelenség, hogy legyen…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló