Magyarország gerincoszlopa ismét megmondja a tutit

Hogy ezen a héten se maradjunk a sötétben fény nélkül, a nemzet erkölcsi láng-, akarom mondani gerincoszlopa ismét kiosztotta az észt a honi dolgok mibenlétét illetően. Mondhatnám a feddhetetlen ember kinyilatkozott és morális magasságokba emelkedve megírta levelét Magyarország miniszterelnökének, melynek nemes egyszerűséggel a „Válasz Orbán Viktornak” címet adta.

Abba most ne nagyon menjünk bele, hogy normális esetben választ akkor ad valaki, ha kérdezik, de erről ez esetben szó sincs, hisz Elqró véleményét a kutya nem kérdezte meg, OV pedig pláne nem. Azonban ez a kis apróság nem nagyon zavarja a mára már kórós Orbán-fóbiában szenvedő Böszmét. Ő csak futja a felesleges köröket, mintha bárkit is érdekelne, mit is mond és talán a nagy lendületben észre sem veszi, hogy az ország nagyobbik része, de állítom a normális baloldaliak többsége is, már nem vele nevet, hanem rajta. Ez pedig azért valljuk meg nem kicsi különbség.

De térjünk rá az OV-nak írt levélre, mely iromány azt hiszem, jócskán túlmutat önmagán. Mert az nem csak egy levél, hanem maga a kórkép, mintegy bemutatva Gyurcsány jelenlegi elmeállapotát: [a teljes levélért katt IDE]

„Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Az Ön emberei folyamatosan kifogásolják, hogy én nem egyszer gyávának nevezem Önt. Higgye el, nem jókedvemben teszem. Csak akkor használom Önre ezt a jelzőt, amikor nem mer szembenézni saját feladatával, felelősségével, esetenként pedig saját döntéseinek következményével. Ön, Miniszterelnök úr, most is ezt teszi, tehát gyáván viselkedik. Jobban örülnék, ha gerinces miniszterelnöke lenne Magyarországnak. De legnagyobb sajnálatomra Ön nem az. (…)

Ön szereti bátor kommunistafalóként feltüntetni önmagát. Olyan embernek, aki önnön két kezével szabadított meg bennünket a gonosztól, aki állhatatos ellenfele minden kommunistának. Ehhez képest végignézve az Ön közvetlen környezetét, meglepően sok olyan embert találunk, aki tagja volt az egykori állampártnak, aki készségesen együttműködött az akkori rezsimmel. Ezen emberek – ugye jobb, ha nem nevezem meg őket nevükön? – a jobboldalra sodródva akkor és addig vihetik valamire, amikor és amíg Ön és pártja, valamint csatolt részei nem találják úgy, hogy eljött az ideje az emlékek felmelegítésének, a kommunista múlt felidézésének. Ezek az emberek Öntől függenek. Örömtelenül jegyzem meg, hogy az Ön által megnevezett és megválasztatott jelenlegi Köztársasági Elnök is ezen személyek népes csoportjához tartozik. Ön meg láthatóan élvezi, hogy ilyen emberekkel veszi magát körül. Látja, ez valóban méltatlan. Méltatlan egy demokratához, egy antikommunista jobboldali politikushoz, egy jó minőségű emberhez.

Minden esetre szöget üt az ember fejébe, hogy az ügynökvilágot kutató Kenedi-bizottságot Ön nem éppen azért számolta-e fel, majd pedig tette lehetővé az összegyűjtött anyagok privatizálását, hogy az egykori ügynököknek ezzel adott szívességet egyszer majd visszakérhesse? Amit Ön tesz, az nem tisztítja a múltat, hanem mocskolja a jelent és a jövőt.”

A sorokat olvasva nem kell elmeorvosi szakértelemmel rendelkeznünk ahhoz, hogy kijelenthessük: ez az ember már klinikai eset. Egészen pontosan fogalmazva OPNI érett. Ha komolyan vennénk a szavait még fel is háborodhatnánk, hogy hogy lehet valakinek ilyen vastag bőr az arcán, hogy hogy lehet a pofátlanságot és a pökhendiséget ilyen magasfokúra fejleszteni.

De azt hiszem felesleges lenne egy ilyen ember szavaival érdemben vitatkozni és cáfolatként ismét feleleveníteni a mindenki által ismert gaztetteinek és korábbi hazugságainak sorát.

Ezért aztán ezt nem is teszem, csak rögzítem a tényt: 2011 tavaszán a magyar közéletben még mindig az a műsor megy, hogy egy már régen elmeorvosi kezelés- és börtönérett meztelencsiga gerincű senkiházi akarja megmondani, hogy a honi közéleti szereplők közül ki a gerinces és ki nem az, hogy ki a demokrata és ki nem, és hogy mi a méltó, vagy mi a méltatlan egy politikushoz.

A választások után lassan egy évvel még mindig itt tartunk. Közben pedig folyik a nagy nemzeti gumicsont szórás. A népek pedig hol ezen, hol azon rágódnak, közben pedig a többségnek fel sem tűnik, hogy mi is történik valójában. Hogy egyébként minden idiotizmusa ellenére Gyurcsány ugyanolyan fontos kelléke a színháznak, mint OV, hogy az egész cirkusz nem szól másról, mint a színpadon eljátszani a nagy szembeállást, a színfalak mögött meg összekacsintani és tovább folytatni a lenyúlást.

És amíg ez így megy, addig számukra nem lehet gond. Hol így, hol úgy, de akik az elmúlt évtizedekben a tűz közelébe férkőztek, azok továbbra is ott maradtak, legfeljebb csak annyi változott, hogy akik eddig az első sorokban álltak, azok most csak a harmadikban. De ettől még a lényeg ugyanaz. Az országra rátelepedett és mindenfelé külső érdekeknek elkötelezett politikai elit, pontosabban politikai polip továbbra is éli a világát.

Ezért nincs és ezért nem is lesz semmilyen komolyabb elszámoltatás.

14 kommentek:

casablanka írta...

A nagy vezénylő már egyszer megmondta, lesz@rja mit mond a böszme. A 8 év mindent igazolt.Megjegyzem én is akkor lássam mégegyszer, mikor a hátam közepét tükör nélkül. Amit velünk ez a tetü és a haverjai csináltak, az rettenetes. Örüljön, hogy a Fidesz nem számoltatja el, nem is vette azt komolyan senki.Talán azért mert az ő kezük sem lett tökéletesen tiszta. Engem meg ne szórakoztassanak se" balaról" se "jobbról" inkább tegyenek valamit ameddig még lehet.

Herne írta...

Tény és való hogy OV gyáva, a baj csak az, hogy elQró méggyávább. Idegen érdekeknek benyalni, a hazai problémákat szőnyeg alá söpörni, ebben nem kispályás OV sem, de elQró után csak második lehet. Bár van még három éve, hogy behozza a lemardást, és igen jól halad...

eSzeL írta...

Nem jól látjátok! :-) Ki meri gyávának nevezni azt a kémet, aki az ellenség gyűrűjében, azt megtévesztve, előre tolt hídfőállásként dolgozik testvéreinek érdekében? Azok nem gyáva emberek.

feco0220 írta...

Hazaárulásért már mind a kettőnek lógnia kellene, nagyon szomorú, hogy még mind a kettő pofáját kell nézni a tévében. Magyarország jelenlegi helyzetéért Orbán is és Gyurcsány is egyaránt felelős, Orbán annyival nagyobb a bűnben, hogy ő adja meg a kegyelemdöfést nemzetünknek. Patkányok ők, a történelem legaljasabb patkányai, a jövő fog ítéletet mondani róluk, de addig sajnos kegyetlen vége lesz rengeteg magyarnak.

Kassai Ferenc (MNA) írta...

Egyszerűen érthetetlen, hogy miért vagytok olyan nagyon dühösek Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökre (ha ugyan valóban azok vagytok...)??
Feloszlatta a Jobbikot? - Nem.
Miniszterelnöksége idején, a Magyar Gárda kivételével feloszlatta az összes neonáci szervezetet? - Nem.
A miniszterelnöksége hat éve során dugig tölthette volna az összes magyarországi börtönt az utcákon tomboló csőcselékkel? - Igen, megtehette volna.
Ezzel szemben, megtette? - Nem, mindössze egy-két tucat került rácsok mögé.
Akkor pedig mi a problémátok vele?
*
Ti, önállóan, még legyőzni is képtelenek voltatok - helyettetek azt is mások tették meg.
Nevezhetitek ti akárminek Gyurcsány Ferencet, ő (eddig) akkor is különb volt nálatok: vagyont szerzett, komoly nagy cégeket alapított, közel két cikluson keresztül ő volt Magyarország miniszterelnöke (ami eddig egyetlen párt politikusának sem sikerült!).
Ezzel szemben nektek, többnyire, még a neveteket sem ismeri az ország. Névtelen, arctalan senkik vagytok, akik legfeljebb a sötét leple alatt mertek kimozdulni a csatornákból...

Névtelen írta...

k.f,azt a M.K.A.Én értem more aki nálad okosabb, az festi magát vagy hazudik.Fistes nagyon csipi azt a csipás szemed a Gárda.Az a helyzet hogy a börtönök a tetves fajtáddal vannak dugig tömve.A gyurcsótány vagyont szerzett??? A tolvaj fajtársaival együt ellopatizálták, a nemzet az ország vagyonát.More,te egy igen nagy valami vagy ,egy nagy rakás sz@r,attól hogy kassai,györkös szikszai,kocsofos,balogartur..etc,álnéven rontod itt a levegőt,azért te csak egy büdös kokeró vagy aki már rég kiérdemelte hogy megfegyelmezzék!!És hogy neked is legyen jó,te csak maradj a féleszű gazdád a tolvaj,hazaárúló gyurcsótány hátsójánál. (Nebet Het.)

Gambit írta...

Jaj, Ferikém, most aztán jól megmondtad... Miért nem szeretjük Gyurcsányt? Mert nála jobban max. a Kun Béla-Rákosi-Kádár trió tette tönkre az országot. Csőcselékezni pedig továbbra is a kedves anyukádat tessék, odahaza.
Képtelenek voltunk egyedül legyőzni a paprikajancsit, ez jó. Nem kellett legyőznünk, tönkreverte ő saját magát és a pártját elég rendesen. Ha pedig a Fidesz győzelmére gondolsz, nekik pont mi radikálisok kapartuk ki a gesztenyét.
Ismertségünkről pedig annyit, hogy jelenleg egyedül a Jobbik erősödik az ellenzéki pártok közül, úgyhogy a drága MSZP-s szerelmeidnek egyelőre nem sok esélyük van a visszatérésre.
Amúgy kíváncsi lennék, nem fárasztó ez az állandó, görcsös kekeckedés? Vagy neked csuklóból jön a baromság? (Látom azért mutatsz némi fejlődést, már hibátlanul be tudod linkelni a gittegylet honlapját - nagyon vicces taktika ez a foggal-körömmel védem a komcsikat, szidom a valódi nemzetieket, de közben a hungarista Jövőnk.infót reklámozom; szánalmas...)

eSzeL írta...

Kilóg a lóláb kassaiferencmna! Szóval gyurcsány megítélésének első számú szempontja, hogy vagyont szerzett? Ez nem igazán magyar lélekre valló gondolkodás. Felismertünk.

Kassai Ferenc (MNA) írta...

Hát ti aztán végképp' nem értetek a politikához - talán ezért is vagytok hívei a még általatok sem eléggé ismert Jobbiknak.
1./ Mi nem koszorúztunk meg egyetlen holokauszt emlékművet sem.
2./ A mi sorainkban nem találhatók buzik és zsidók
3./ A mi vezetőinket nem pénzelik a Kossuth Lajos térről
Mindezt elmondhatjátok ti is?... 16,5 százalékkal inkább szerénynek illene lenni és nem arra az MSZP-re mutogatni, aki még nálatok is jobb eredményt ért el. Jó dolog az önbizalom, de néha gondolkozni se ártana. Mi nem vagyunk párt, ezért az összehasonlításnak sincs helye... A Jobbik (a maga cigány- és zsidóellenességével) eleve egy vesztésre álló párt, mert amíg Magyarország az EU és a NATO tagja marad, addig nektek ebben az országban nem lesz jövőtök.

Gambit írta...

Az igaz, hogy nem vagytok párt, csupán egy semmitérő, nulla kis gittegylet, akiknél még egy bélyeggyűjtő szakkör is nagyobb tagsággal, illetve befolyással rendelkezik. Így a te logikád alapján épp nektek kéne visszavenni a nagyra hízott arcotokból, és nem a Jobbikra mutogatni (mert ezzel bizony akaratlanul is összehasonlítod magatokat a párttal - amúgy könnyű ezzel jönni, hogy nincs helye párhuzamnak, csak akkor ne tessék beszólni). De ezen kívül is van épp elég önellentmondás a hozzáállásodban. Például két zsidózós érvet is hozol, majd megfedded a Jobbikot, amiért zsidóellenes. Teszed ráadásul mindezt a hungaristák nevében. Látom a logikus gondolkodás még mindig nem az erősséged.
A kérdésemre pedig nem válaszoltál, minden bizonnyal azért, mert kicsit égő lenne beismerni, hogy nem tudsz értelmes alternatívát fölmutatni.
Menj inkább vissza anyuci pincéjébe kart lengetni, meg nyilas farsangot tartani a haverokkal, arról fantáziálgatva, hogy majd egyszer átveszitek a hatalmat. Az való neked, nem a nagyok dolgába való beleugatás. (Már persze ha nem tényleg csak egy MNA-s bőrbe bújt balos provokátor vagy, ami valljuk be, nem kizárható a hatalmas Gyurcsány- és zsidóimádatod tükrében.)

Névtelen írta...

ne mán more, kohn vagy kolompár ferkó,ti nem koszorúztok egyetlen hollókoszt emlékművet,csak mindet.Ti nem vagytok zsidók buzik csak blankoltak,burnyákok,kokerók.A ti vezetőiteket Tel-Avivból, és Jew-Yorkból pénzelik.Te egy született politikus vagy.Ezért maradj továbbra is a gyurcsótány hátsójánál, abból nem lehet baj neked. Addig is M. K. A.

Névtelen írta...

Nézd meg a fotót, rájössz rögtön, "halmozottan fogyatékos" és légy büszke, ő lehetett az ország miniszterelnöke! Isten és a csodavárók, hazugság (el)hívők kegyelméből! Allah nagy, most orbán az aktuális prófétája! Csodát a magyr tőle várja! Nem veszi tudomásul, csodák nincsenek, önjelölt próféták, csak hülyítésbe ügyesek! lényeglátó

Radulovic Zsuzsa írta...

Az semmi, hogy ő lehetett, de lehet még egyszer is!

Névtelen írta...

Drága haverom, Kassai Feró (em-en-a)!
Szóval Édes Egykomám, jobb ha béfogod a pofád - ha már így magunk között vagyunk. A Jobbik (a maga cigány- és zsidóellenességével) eleve egy vesztésre álló párt, mert amíg Magyarország az EU és a NATO tagja marad, addig nektek ebben az országban nem lesz jövőtök - és Ti, Derága Barátom! - és Ti? Nektek lesz jövőtök ebben az országban? Olyan bunkó vagy, hogy a Jobbik tulajdonképp nem is párt, és még ezt sem tudod? Amúgy a Jobbik legalább ki mert állni és meg merte mázsáltatni magát - és az MNA - mert ugyi nagyon fontosnak tartottad odaírni a neved mellé - hát hol a bánatos búbánatban van, Drága Testvérem? Megmondom én - nem a te neved mellé te kis pöcs provokátor. Nyalogasd te továbbra is a gazdáid ánuszát és a sebeidet. Ne pofázz bele a nagyok dolgába, tisztességes magyar emberek dumájába.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló