Várhatóan idén is több száz zsidó kerül Auschwitzba tőlünk

Várhatóan idén is több száz zsidó kerül Auschwitzba tőlünk.

Önként.

Idén is megszervezik a cionizmustól erősen fűtött nemzetközi „Jom hásoá” kirándulást Auschwitz- Birkenauba. „Fiatalok, idősek, zsidók, katolikusok, reformátusok, evangélikusok, romák, krisna tudatú barátaink, melegek, színes bőrűek: a világ legkülönbözőbb zarándoklóit” várják.

Nem nyugszanak, míg minden egyes ember nem érzi magát bűnösnek.

A fővárosi közgyűlés idén 5,5 millió forinttal járul (járulunk) hozzá ahhoz, hogy megrendezhessék Budapesten az „Élet menetét”, melyet a holokausztból gátlástalanul anyagi hasznot húzó Hirschon, rabbi és volt miniszter talált ki. Főszervezője Gordon Gábor [fotó], aki a Rabbiképző és Zsidó Egyetemen végzett, jelenleg a Budapesti Zsidó Hitközségen dolgozik, három éve a Szertartási osztály megbízott vezetője.
Munkája többek között a „mártír megemlékezések” szervezése az ország egész területén. Tehát sokat tesz azért, hogy zsidó holokauszt miatt óriási pénzeket fizettessen ki kártérítésként. Ezért meg is kapta pár éve a Magyar Köztársasági Érdemrend Arany Érdemkereszt kitüntetést, amit a Parlamentben vett át.

Az pedig nem kicsit elgondolkodtató, hogy az Alapítvány célkitűzéseit Dr. Erdő Péter bíboros is támogatja. Az meg pláne nem, hogy tavaly például Semjén Zsolt is jelen volt az eseményen, a fideszes Rogán Antal pedig beszédet is mondott.

Az „Élet menete” rendezvény már a világ 52 országában működik, természetesen a helyi őslakosság adójából finanszírozva. Idén is klezmer és gipsy bandák lépnek fel, akik habár igen együttérzők a zsidókkal, de hát csak nem várhatjuk el, hogy ingyen zenéljenek. A szervezők megszokták, hogy 15 millióból gazdálkodnak, ezért felháborodásuknak adnak hangot, hogy most „csak” 5 és fél milliót kapnak erre.

De milyen kirekesztő, „szolidáris” magatartás az, amikor a zsidókért megemlékeznek több millió forint elherdálásával, s közben fittyet hánynak a tőlük pár száz vagy akár pár kilométerre élő, éhező magyar gyermekekre, és magyar emberekre.

Egyáltalán mire használták fel az eddigi 15 milliókat?

A radikálisok nem hiába tiltakoznak. Nem az ellen emelték fel a szavukat, hogy megemlékeznek, (bár a lassan havi rendszerességű megemlékezések miatt ezt is tehetnék), hanem az ellen, hogy közpénzből támogassanak egy liberális és zsidó holokauszt-rendezvényt, ahol szocialista, illetve liberális politikusok hivatásos médiarettegők gyűrűjében gyalázzák a magyarságot.

A jobbikos javaslat azt szorgalmazta, hogy inkább az Élelem Menetét rendezzék meg, és az összeget a rászorulók számára kiosztandó alapvető élelmiszerek vásárlására költsék. De ezzel természetesen elkövették az eredendő bűnt. És persze elkövettem én is, hisz ennek a bejegyzésnek a megírásával, ezennel a magyar közmédia szemében én is tovább szaporítottam a rasszista neonácik táborát.

8 kommentek:

Névtelen írta...

Az élősködők menete!Nem az a probléma hogy ezzek az élősködők oda mennek,hanem hogy vissza is jönnek!!Arany Érdemkereszt a dagadt blankoltnak,hogy még mindig a vérünket szivja.Ő is olyan keresztet érdemel,mint amire Jézust küldték ők!!Az hogy Erdő támogatja abban nincs semmi meglepő az ő apja zsidó,Semjén meg a Paskai fattya,a Paskai anyja volt zsidó.Arogáns Tóni dettó.A mi pénzünkből minket gyaláznak ,köpdösnek ezzek a mocskos liberált férgek! Meddig?????

feco0220 írta...

Névtelen!
Addig, ameddig ki nem nyiffantjuk őket, csak már el kellene kezdeni.

Névtelen írta...

„Fiatalok, idősek, zsidók, katolikusok, reformátusok, evangélikusok, romák, krisna tudatú barátaink, melegek, színes bőrűek: a világ legkülönbözőbb zarándoklóit"varjak az alabbi helyeken:
-Recsk,ahol a zsido magyar irtatta a magyar honfitarsat,aki nem akart "kommunista"lenni,csupancsak EMBER.

-Hortobagy,ahol a zsido magyar irtatta a magyar honfitarsat,aki nem akart "kommunista"lenni,csupancsak EMBER.

-Kistarcsa,ahol a zsido magyar irtatta a magyar honfitarsat,aki nem akart "kommunista" lenni,csupancsak EMBER.

De ha messzebb kivankoznak,elmehetnek Sziberiaba is.A zsido Sztalin jovoltabol sok magyart kiirtottak ott is.

Be kene mar latniuk a holokausztozoknak:nemcsak a magyar zsidok szenvedtek a 2.Vilaghaboru alatt.A 2. Vilaghaboru UTAN !!!!! vigan gyilkoltak a magyar, nem kommunista embereket a magyar nyelven beszelo kommunista zsidok.
Eppen itt az ideje,hogy errol beszeljunk es ne masrol.Arrol az idorol,amikor egy szuk csoport,akiknek a zome zsido szarmazasu volt,TERROR alatt tartotta a nem zsido magyar tobbseget.E terror alatt irtotta a magyart.
Mostanaban,azaz 21 eve meg a magyar nemzet tulajdonat lopta el (ezer-egy trukkel ),ezert eheznek,faznak,kerulnek az utcara,lesznek munka nelkuliek a nem zsido magyar emberek,csaladok.
Szoval,errol kell beszelni !!!HOL VAN a MAGYAR NEMZET VAGYONA?
HOL VAN a sok-sok milliard felvett hitel?
Errol furcsamod nem akarnak beszelni!

Ezert vezetik ,no nem az "elok menetet",hanem valoban:az ELOSKODOK MENETET !

Jo utat,de:maradjanak mar ott!!!Ha ott maradnak,akkor nem kell annyit jonni-menni.
Akar mindennap,ott helyben "megemlekezhetnek".

Mi meg itthon emlekezunk a magyarul beszelo zsidok altal meggyilkoltatott magyarokrol.

Névtelen írta...

Lapszemle: Nem szégyelli magát az szt-tiszt
http://hunhir.info/?pid=hirek&id=39180

A fenti cikkben szereplo is 1 "fehergalleros".
Ok keszitettek elo a terepet az "uj honfoglaloknak".

A megkerdezesunk nelkul kaptak magyar allampolgarsagot!!!!!!!az "uj honfoglalok"!!!!!

Mire szamithatunk?Kb.erre:

DIME: Izrael tiltott fegyvere
http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=13

A terror-jukat biztos nem felejtik ott,hozzak magukkal.

Névtelen írta...

Csak nem ezert vonul az "ELOSKODOK MENETE" ?

"A zsidók szenvedésének témáját a szeptemberben kezdődő új tanévben kívánják tárgyalni az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága oktatási programjának részeként. Ha sor kerül rá, az lesz az első alkalom, hogy palesztin gyerekek az iskolában a zsidókat ért csapásokról hallanak."

http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=1985&c_start=10#comments

Valoban:a pofatlansagnak nincs hatara!A palesztin gyermek a zsidokat kell sajnalja....az nem erdekes,hogy a zsido kiirtja a palesztin gyerek szuleit,rokonait...

Vegyuk eszre:

UGYANEZT a "JATEKOT" JATSZATJAK EL a NEM ZSIDO MAGYARRAL !

Ne a sajatodat sirasd,akit a zsido irtott!
Sirasd a zsidot,akit a 2. Vilaghaboru alatt oltek meg !
Ugyes,mondana Koooon-bacsi .

De azert mi,ne felejtsunk:

http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=13

Herne írta...

Bennem félelmet kelt ez a menetelés, csoportosulás, félkatonai turistáskodás, hová fordulhatok panasszal?

A történelem a történészek és régészek terepe, az oktatás a pedagógusoké, a kirándulás pedig a turizmusé, hogy mernek ilyen mindenféle jöttment civilek beleavatkozni és masírozgatni és megfélemlíteni?!

Névtelen írta...

remélem ott maradnak valami gázkamrában

casablanka írta...

Unalmas már ez az örökös mantrázás, ettől csak jobban megútáltassák magukat.Aki idáig sem törődött vele ezután még kevésbé fog. Idetartozom én is.Akkor fogok szomorkodni, ha majd honfitársaim, a MAGYARok szenvedéseiről hallok, látok ennyi történetet. Biztos vagyok benne lenne bőven mit bemutatni, közülük én is tapasztaltam jó pár dolgot a saját bőrömön.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló