Ne hagyjuk, hogy a magyar elnökség a politikusok magánbulija legyen!



2 kommentek:

Névtelen írta...

De ne ám.Mert az is az ebek konca lesz mint az ország!!!Ezzeknek nagy tehetségük van arra,hogy elsz@rjanak mindent amihez csak hozzá nyúlnak!!

Herne írta...

Minden olyan rendszer, ahol a vezetőség a néptől elszeparálva, a nép felett és nem között létezik, arra van ítélve, hogy a politikusok magánbulija legyen. A vezetői réteg előbb vagy utóbb szükségszerűen elszakad a valóságtól és a saját külön luxusvilágában kezd élni, és ez rövid úton az adott kultúra bukásához vezet vagy belső, vagy külső forrásból. Kivétel nélkül minden nagy birodalom ebbe bukott bele, ez sem lesz kivétel. És már nagyon a végét járja.
Nem mintha kár lenne érte; azon kell igyekeznünk, hogy ami utána jön, az valóban a miénk legyen, és ne a vezetőségé. Ez a demokráciának csúfolt nemtudommi ott el is vesztette a hitelességét és a kapcsolatát az emberekkel (ha ez a kapcsolat egyáltalán szerepelt valaha is a céljai között), ahol az emberek megkérdezése nélkül, az emberek feje fölött átnyúlva kezdtek el dönteni az emberekről.
Ennek a világrendszernek néhány éven belül vége, végérvényesen hanyatlik, az immár totálisan belterjessé vált, a világtól teljesen elszakadt uralkodói réteg az utolsó fázist jelöli. Hamarosan jönnek a felkelések, belviszályok, polgárháborúk, vagy külső népek támadásai, amiket a jólétben elpuhult vezetőség és a jólétben elpuhított fegyveres erők nem fognak tudni visszaverni. Bár én a belviszályokra tippelek. Osztályharcok, de szó szerint értve, nem teoretikusan; népcsoportok közti harcok (erre NAGYON fell kell készülnünk); a teljesen jelentéktelenné váló, majd megszűnő rendvédelmi szervek hiányából kifolyólag a bűnözői csoportokkal szemben is fel kell majd vennünk a harcot és likvidálni őket; nehéz idők jönnek, nem csak nálunk, de mindenhol Európában.
Zárszóként mégegy egyértelmű jel: a rendőrnek már most sincs semmilyen tekintélye. A törvénytől is csak mi félünk már. Azt hiszem, nem lesz itt semmiféle összeesküvés, itt egy birodalom hanyatlása következik.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló