Vasárnapi visszanéző – 2. hét

Izrael titkos fegyvere [videó] [2011. január 8.]

Izrael legszigorúbb titokként kezeli atomfegyverkezését, és ha minden a tervei szerint alakult volna, a világ a mai napig sem rendelkezne bizonyítékkal a mindenki által gyanított atomfegyverkezéséről. Azonban 1986-ban Mordechai Vanunu nyilvánosságra hozta képeit, amik leleplezték Izrael Dimona-i atomerőművének valódi funkcióját.

Ebben a filmben a BBC riportere ezen a történeten keresztül mutatja be, hogy Izrael miként bánik akár a saját állampolgáraival is, ha nem értenek egyet a kormányuk politikájával, miként tartják félelemben őket, és miként viszonyul a világ, elsősorban az USA ehhez a politikához…>>> továbbEmília és a tények [2011. január 11.]

Hetek óta megy a nyöszörgés és a felháborodás úgy a honi, mint az európai balliberált sajtóban mondván, hogy a magyar kormány a multicégek megadóztatásával nyert néhány milliárd forintnyi bevételért képes összeveszni a meghatározó multinacionális cégekkel, Németországgal, sőt az egész felvilágosult Európai Unióval.

Az agynélküli ajvékolás egyik legszebb példáját ebben a témában a múlt szerdai Ma reggelben Krug Emília, a 168 tóra bértollnoka mutatta be, aki Morvai Krisztinával hőbörgött egy sort, mert a jobbikos képviselő felháborítónak tartotta azt, hogy tizenhárom európai nagyvállalat közös levelet írt az Európai Bizottságnak, hogy tiltakozzon, és szankciókat követeljen a magyar kormány különadói miatt…>>> továbbKonrád, Haraszti és a nylonzacsi [2011. január 12.]

A felvilágosult európai és a mindenek felett álló liberális elveknek megfelelően, tegnap egy nagyon fontos, politikailag mérhetetlenül korrekt, na és persze kiegyensúlyozott összejövetelt tartott Brüsszelben a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) nevű egylet, akik az Európai Parlament harmadik legnagyobb frakciójaként vannak számon tartva.

A közmeghallgatásnak nevezett esemény a Sajtószabadság Magyarországon címet viselte, ahol is a nagyondemokraták a honi médiatörvényt és annak következményeit óhajtották megvitatni…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló