Tüntetés Budaházyékért a Fidesz székház előtt

Mint tudvalevő Budaházy György előzetes letartóztatásban van másfél éve, Szaszka pedig egy rövid, pár napos házőrizet után visszakerült a rácsok mögé. Mindezt úgy, hogy gyakorlatilag minden politikusbűnözőt az ünnepek előtt elengedtek, gyilkosok kapnak felfüggesztett és sorolhatnánk még a visszaéléseket, a kettős mérce alkalmazásának példáit. Az ügy többi érintettje sem lehet nyugodt, mert a nemzeti oldalon több, mint egy tucat ember ellen zajlik még eljárás az állítólagos Magyarok Nyilai ügy kapcsán totális fideszes hazugság kampány és köztársasági terror közepette.

Ezért nagyszabású tüntetést szervezünk január 27-én 17:30-tól Budaházy és Szaszka szabadon engedéséért.

Felszólalók: Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás, Toroczkai László, Zagyva Gy. Gyula

Időpont: 2011. január 27., 17:30.

Helyszín: Fidesz központi székháza, Budapest, VIII. ker. Szentkirályi utca 18.----------------------------------------------------------------------------------------------

Tüntetés Pécsett is

A Fidesz székháza előtt tartandó demonstrációval egyidőben, a Zagyva Gy. Gyula Baráti Kör a baranyai megyeszékhelyen megmozdulást szervez Budaházy és Szaszka szabadon engedéséért.

Időpont: 2011. január 27., 17:30.

Helyszín: Pécs, Széchenyi tér

2 kommentek:

balkezes írta...

NE CSAK TÜNTESSÜNK!KÖNYÖRGÖM,TEGYÜNK IS VALAMIT!EGYRE NEHEZEBBEN BÍROM!

Pfsz írta...

Ott leszek,ahogy mindig!

Szabadságot Budaházynak!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló