Valami bűzlik, avagy a Biszku-riport margójára [+videó]

Gondolom, már sokan hallottak róla és talán többen látták is már azokat a filmeket, amelyek az elmúlt hetekben kerültek nyilvánosságra a 89’-es változásokat megelőző időszakról. Az egyik egy régebbi, az Ávósok című többrészes sorozat, a másik pedig, amire gondolok a mostanság készített Biszku-film. Érdekesség- és okulásképpen a filmeket több más radikális portál mellett mi is bemutattuk, de ha jobban belegondolunk a dologba és annak hátterébe, akkor azért a történésekkel kapcsolatban néhány kérdést mindenképpen érdemes feltennünk. [a filmek a linkekre kattintva megnézhetők]

Az Ávósok című sorozatot 1994-ben készítették az MTV-ben. Ha megnézzük a stáblistát, akkor ott nem kis meglepetésre Chrudinák Alajos nevét találjuk. Chrudinákét, akit a közvélemény a korábbi rendszerben a Magyar Televízió sztárriportereként és meghatározó egyéniségeként tartott számon. Azon pedig nem nagyon lehet vitatkozni, hogy abban az időben, csak az tudott ilyen karriert befutni, aki maga is a rendszer része volt. Ráadásul azóta már az is kiderült, hogy Chrudinák nem csak egy sima fogaskerék volt a gépezetben, hanem ügynöki tevékenységet is folytatott az elvtársak teljes megelégedésére.

Ezek után azonnal adódik a kérdés: Vajon miért adott annak idején a máig kommunistafészek MTV a Kubinyi-Chrudinák kettősnek megbízást arra, hogy csinálják meg ezt a filmsorozatot? Mert azért annyira ne legyünk naivak, hogy azt higgyük, hogy ez partizánakció volt és a filmet csak úgy, mindenféle engedély és legfőképp ellenőrzés nélkül leforgathatták volna.

Vajon akik ténylegesen döntöttek a dologban, azokat mi sarkallta mégis erre? És azokat, akik valamiért most megint elővették?

De ezek a kérdések feltehetők a mandineres Biszku-film kapcsán is. Vajon milyen okai lehetnek annak, hogy ezt a témát most elővette egy bevallottan és ismerten zsidó fiatalok által szerkesztett honlap? Vajon mi lehet az ügy hátterében? Vajon honnan volt annyi anyagi forrás, hogy ezt így le tudták forgatni?

Nem akarok összeesküvés-elméleteket gyártani, de szerintem itt valami bűzlik. Azt már régen megtanultuk, hogy a zsidók a mi javunkra nem nagyon szoktak csinálni semmit se. A jószándéknak nevezett történetek mögött az esetek nagy részében mindig valami hátsó szándék áll. Félek tőle, hogy ez most sincs másként, csak sajnos még nem látjuk át az egészet.

Mindenesetre a nagy leleplezős történet a Duna tévén tegnap tovább folytatódott. Az esti Közbeszéd című műsor vendége maga Biszku Béla volt, aki kifejtette nézeteit az ’56-os eseményeket követő időszakról. A riportban a vén komcsi részéről olyan kijelentések hangzottak el, amik már önmagukban is kimerítik szerintem a nemzetgyalázás fogalmát. Nem mennék bele az interjú idézgetésébe, inkább nézzétek meg a teljes riportot, ami egyszerűen vérlázító.


A videóért katt a fotóra vagy a linkre
[http://80.249.172.28/video/2010_32/10010023395315.wmv]


A történet egyelőre itt tart. Kíváncsian várom, hogy kerül-e elő, vagy készül-e újabb kétes, vagy legalábbis megkérdőjelezhető emberek által jegyzett összeállítás erről az időszakról.

Vajon előfordulhat az, hogy az igazi bűnösök és azok leszármazottai ezekkel a filmekkel csak azt akarják elérni, hogy olyan feldolgozások szülessenek, amiket ők ellenőriznek?

Vajon előfordulhat az, hogy inkább előre menekülnek, mert félnek attól, hogyha ez a téma feldolgozatlan marad, akkor majd jön valaki, valaki, aki teljesen független és úgy megcsinálja, hogy abban tényleg a teljes igazság lesz benne, megnevezve és lebuktatva a még mai is meghatározó posztokon ülőket?

27 kommentek:

Névtelen írta...

Vén mocskos gazember!!

Gambit írta...

A gyanakvás ebben az esetben sem alaptalan, de azért ne menjünk olyan messzire, hogy minden mögött a nagy összeesküvést vizionáljuk.
Azt azért tartsuk szem előtt, hogy mind az Ávósokat, mind a Biszkuról készült filmet betiltották, illetve be akarták tiltani.
Nomost, ha eleve manipulatívnak szánták őket, akkor miért csak mindenféle kerülőutakon kerülhettek a nyilvánosság elé? Az agymosó, történelemhamisító alkotásokat általában éjjel-nappal nyomja a köztévé, szóval teljesen logikátlan volna.
A Biszku-filmet pedig ugyan még nem, de az Ávósokat megnéztem, és mindent mondanék róla, csak azt nem, hogy pozitív színben tünteti föl a szervezetet és elég sok olyan infót hoz, ami eddig nem nagyon volt köztudott.
Szóval én max. addig mennék el, hogyha manipulatívnak is szánták ezeket a filmeket, akkor legfeljebb annyiban lehetnek azok, hogy olyan bűnökről/bűnösökről szólnak, akiket már nem lehet utolérni, mert halottak. (Biszku esetében szerintem az elvtársak is elfelejtették, hogy még nem harapott fűbe, ezért fordulhatott elő ez a "fiaskó"...)

talb írta...

A zsidókra való gyanakvás sohasem alaptalan.
A film eljutott a célközönséghez. Az, hogy úgy tesznek tiltott, csak egy reklámfogás, keverve az időzítéssel. Összeesküvések vannak, ha nem lennének nem volna szükség titkosszolgálatokra. A titkosszolgálatok figyelnek minket, manipulálnak, hatalmas összegekkel dolgoznak, együttműködnek hadseregekkel, alkukat kötnek kormányokkal és bankokkal.
Teljesen logikus az amit a cikk is körüljár, hogy akiknek terveik vannak, megfigyelnek, előre menekülnek vagy inkább próbálnak készülni a jövőben valószínűséggel előforduló eseményekre. Ennek érdekében ellenőrzésük alatt tartanak, és a lehetséges események irányítására törekednek, akár az alapok lerakásával is, a politika színterein és mindenütt.

Jobboldali írta...

Egyetértek az előttem szólóval, mely szerint a betiltás körüli hercehurca egyszerű reklámfogás volt.

És ha már az összeesküvéseknél tartunk: Biszku ma már csak egy kis halacska, Magyarország sorsába vajmi kevés beleszólása van. Viszont élnek még olyan elvtársak (nem kevesen), akik mind a mai napig igen nagy hatalommal bírnak, vannak összeköttetéseik, s ebből kifolyólag akár még a kormányt is nyomás alá tudják helyezni, ha szükséges. Talán róluk kívánják elterelni a közvélemény figyelmét. (Igen, elsősorban az Apró-klánra gondolok).
S hogy kik és milyen céllal szálltak rá Biszkura, az előttem is rejtély, de azt hiszem, hogy előbb vagy utóbb ki fog derülni. Mindenesetre az valóban eleve gyanússá teszi a dolgot, hogy zsiráf körökből indult ki az egész akció.

Gambit írta...

Ha csak a Biszku-filmet nézzük, igen, ott valóban lehetett reklámcélú a felhajtás, nem vitatom. Viszont az Ávósokat az internet korszak előtt maximum a belső munkatársak nézegethették, ami valljuk be nem tesz kasszasikerré egy tényfeltáró sorozatot.
Jobboldalival egyetértek abban, hogy Biszku és társai már súlytalanok (bár fogadni mernék, ha a kormányváltás előtt pattan ki az ügy, személyiségi jogokra hivatkozva simán letiltják a filmet...), az Apró-klán pedig ma is aktív. Ezt a témát nem is nagyon feszegeti senki, a zsidók pláne nem. Ezért is írtam, hogy a fenti filmek olyan bűnökről szólnak, melyek elkövetői már rég (minden retorzió nélkül) felfordultak.
Azt viszont továbbra is fenntartom, hogy a Biszku-ügyből csak azért lett ekkora felhajtás, mert a vén szemétláda még él. Különben a kutyát nem érdekelte volna a dolog, hiszen a legtöbb főkolompos már alulról szagolja az ibolyát. Simán kijött volna a cucc, talán két tucat ember megnézi, aztán el is felejti. (Amúgy ha manipuláció, ha nem, én azért örülök, hogy a köznép nagy része tanult egy újabb nevet, akit érdemes leköpni, ha szembe jön.)

Palesztin írta...

Nem fog a megérdemelt helyére vonulni,a börtönbe!Ebben biztos vagyok.Ahogy gyurcsány sem....

kocsobur1 írta...

Biszku gazember volt. Még ma is az. - Abban viszont lehetett némi igaza, hogy a FORRADALOM... vagy hogy is írjam, szóval a MI oldalunkon volt abban cigány, zsidó, SS-katona, nyilas, és mindenfajta náció.

Palesztin írta...

kocsobur1.

Tehát multikulturális forradalom volt?

Gambit írta...

Palesztin: Csak multinacionális, de kulturálisan magyar :) (Egyébként tény, hogy mindenféle nemzetiségű, rendű, rangú ember részt vett benne, de mindenkinek egy célja volt: a függetlenség.)

Jobboldali írta...

Ez az ügy lényegében nem fogja hátrányosan érinteni Biszku elvtársat. A nyugdíja megmarad havi negyedmillió forintos szinten (már amit bevallott), amit én több mint két hónap alatt keresek meg, kemény munkával. A bűnöző pedig addig is veri a nyálát.

S ha már ismét az összeesküvéseknél tartunk: Biszku azon kevesek közé tartozik az MSZMP volt prominensei közül, aki nem zsidó. Elgondolkodtató, hogy miért éppen őt vették elő pl. Kleinék (Apróék) helyett.

Herne írta...

Egyszerű a képlet. A nagykutyák elvitetik a balhét a kishalakkal. Feláldoznak egy-két embert, hogy mentsék az irhájukat, pontosabban hogy ezekre a bűnbakokra hárítva minden felelősséget ők maguk tisztának mutatkozzanak, és továbbra is Az Elit tagjai lehessenek - mint a gaz ávósok lebuktatói, minden gyanú felett álló megbecsült hazafikként. A tipikus köpönyegforgató helyezkedés, semmi több.

A baj az, hogy ha nem iparkodunk, a nép ezt is be fogja venni.

Néhány kérdést intéznék azokhoz az elitet szolgáló kutyákhoz, akik ezt a blogot is nyilvánvalóan figyelik: szerintetek egy eljövendő társadalmi változáskor - ami pedig nagyon közel van, aki nem látja az valóban síkidióta - kiket fognak megtenni ezek a szemétládák bűnbaknak? Nem önmagukat. Önmagukat megpróbálják majd átmenteni egy újabb kosztümcserével. A balhét RAJTATOK fogják leverni, méghozzá pont azok fognak elénk vetni titeket, akiket most szolgáltok. Hiába ígérgetik, hogy magukkal visznek benneteket is a jólétbe, és megvédenek. Védenek a lófaszt, ezek csak a saját érdekeiket nézik, és az első adandó alkalommal feláldoznak BÁRKIT.
No, érdemes továbbra is ezeket szolgálni?
Ne legyetek már ennyire naivak, ennyire hülyék. Ezek leszarják majd, hogy el kell tartanotok a családotokat, ha menekülniük kell. Úgy bennehagynak titeket az általuk kavart szarban, hogy abba családostul belefulladtok.

Névtelen írta...

Biszku szerintem is csak csali,figyelemelterelés,különben is ki a fene kíváncsi erre vén f@szra,hogy neki mi a véleménye.Azt a tettei megmutatták.
Kocsobur már megbocsáss de nem értem :miben lehet igaza a vénembernek?SS tisztek,nyilasok?MI??????????????????????HOL???????????????????

Névtelen írta...

kocsobur,én is olvastam Hercegh Ferencet!!ti tartjátok már csak orsósban a reményt,mert ha téged,a horvátot,kolompárt megtanitották irni ,olvasni,a majmokat már könnyebb lesz!!!!!lesz fityesz utánpótlás!!!

waranusXp írta...

A rendszerváltás után húsz évvel sem tudunk semmit csak találgatunk.
A színfalak mögött pedig a régi irányítókat lehet sejteni az egykori elvtársak utódait leszármazottait. Miért van az hogy akármelyik politikai irányzatra is szavazunk az irány valahogy midig a régi marad?

kocsobur1 írta...

Waranus Xp! - Te csak most jöttél rá? Mert egy-két millió, akik nem mentek el szavazni legutóbb sem, ők már régóta tudják.
Itt van a JOBBIK: azt hidették magukról, hogy tisztességes, antikommunista, jó magyar emberek...
És mi derült ki róluk?
Az, hogy köztük is van komcsi, zsidó, cigány, buzi, pénzért pornót is vállaló, bűnöző és minden féle fajta gazember.
Budaházy volt a hülye, hogy ezekért a börtönbe záratta magát. Gondoljátok csak végig: a Budaházy börtönben van - az a Jobbikos, aki az MSZMP-ből igazolt át, az pedig a Parlamentben.

waranusXp írta...

És aki nem ment el szavazni azok mit döntöttek el?? Lehet hogy a nem szavazók között is van "gazember".
Egyébként az otthon maradók véleményét sosem ismerjük meg ezért ezzel ne operálj itt!
Ki az a Jobbikos aki az Mszmp-ből igazolt át?
Egyébként tudjuk hogy minden pártban ott vannak az egykori elvtársak vagy utódaik és horgonyként működnek.
Nem tudom mi lenne a megoldás hogy valós fordulat következzen be és ne csak szemfényvesztés megtévesztés legyen minden négy év. Elég volt ebből az utóbbi húsz évből! Olyan volt ez mint a Brezsnyevi pangás évei az oroszoknál.
Semmi előbbre lépés nem volt. A politikus csak a saját zsebét tömi. Lopnak csalnak hazudnak mi pedig egyre szegényebbek és öregebbek vagyunk. Csak a szavazatunk kell amíg beülnek a jó helyekre.
Mikor lesz ennek vége?

Névtelen írta...

more, a te fajtádnál nincs nagyobb gazember,hogy ki a cigány messziről láttni. Addig akadj le a Jobbikról amig a seggedbe nem rugják a nadrágod!!!ne játszd itt a besenyőt more!!te c-presses csótány!!!

Névtelen írta...

"Névtelen" - gondolod, hogy mindenki fél a Jobbik-csürhétől? Ez a banda (megmutatták) csak masírozni tud (úgy-ahogy) és a pofájukat jártatni. Azt jónéhány tüntetésükön megmutatták, hogy a rendőrök elöl futni tudnak... a gárdistáikat (lásd Erzsébet tér)a rendőrök úgy húzták a földön, mint a döglött disznókat. - A bohócruhába bújtatott megvezetett hülyegyerekektől kinek kellene félni?

Névtelen írta...

kocsobur névtelen balogartur KAPD BE!!!

Névtelen írta...

56-ról meg a cigányokról:melletünk volt a M.Á.V.szén és fatelepe.Esténként a cigányok falkástól jártak oda lopni,ezt a telepet pufajkások őrizték:és szónélkül odapörköltek nekik.Mikor jó napjuk volt,négyet, ötöt is összeszedtek reggelente.na ezt kapd ki kocsubur!!!

kocsobur1 írta...

1956-ban MINDENKI LOPOTT - nyugodj meg kisköcsög, ott voltam láttam, mikor 150-200 magyar ember (fehérek) kipakolták a Nyugati pu. teherpályaudvarát... Mert semmi ennivaló sem volt. (Pechükre, a szerencsétlenek csak kekszet találtak és csokoládét.)
Nehogy azt hidd, hogy csak a romák lopnak - bűnöző minden nációban megtalálható. De a karakteres zsiványok nem hozakodnak minden fél órában elő azzal, hogy ők bizony magyarok - így csak a valódi hülyék viselkednek.

Névtelen írta...

Sajnos kocsobur a statisztika nem erről árulkodik,hanem arról ,hogy leginkább ők lopnak és nem csak csokit,hanem mindent.

Névtelen írta...

cigány,voltál ott te az anyád b.. pi...ba ,ott voltál te,nem a nyugatinál!!!te vagy a köcsög ,meg aki erre a világra szart téged!!te nagyon okos cigány!!

kerecsen írta...

A cikk meglátásai tökéletesek, pontosabban tökéletlenek hiszen a teljes igazság birtokába, épp az ilyen filmek miatt nem juthat el a halandó.
'89-'90 éppen erről szólt, "ellenzéki-kerekasztal" és a többi mára már világosan a "parasztvakítás" kategóriájába tartózó ál-tevékenységgel egyetemben.
Az Apró(Klein)-klán, méltatlanul kevés szerepet kap, Orbán és története szintén nem eléggé "megzenésített" téma, de Pintér, Boross(Hóbagoly) és a többi rendőri vezető is megérne egy "misét".

Névtelen írta...

Az nem érdekli kocsoburt,hogy idős embereket,asszonyokat rabolnak,ölnek meg a cigányok,sem az,hogy mit írt róluk Moldova György.Azzal se,hogy mit ír róluk Európa.Majd előhozakodik Robikával.

kocsobur1 írta...

Kétfajta csürhe van: a cigányok és a "nemzet erők" (az utóbbiaknak persze a nemzethez csak annyi köze van, hogy éppen itt születtek.) - De egyébként mindkét banda primitív, tanulatlan, szerencsétlen emberszabásúakból áll.
Úgy kell felfogni, hogy ez a társadalom alvilágának a bandaharca. - Politikához, normális emberek társadalmához ezeknek nincs közük.

Névtelen írta...

more változatlanul marha vagy!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló