Szépen szól, rondán cselekszik

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem az utóbbi időben látva a kormányzati intézkedések módját, tartalmát és stílusát egyre többször ugrik be a Nyirkai jóslat egy-egy sora. „Szívében király, álmaiban császár. Szépen szól, rondán cselekszik.” – figyelmeztet minket Lápkumánja szelleme még a negyvenes évek végéről. És a jóslat, mint a korábbi eseményeknél is mindig, ez esetben is pontosan a lényegre tapint.

„Nemes lovag-ősök fehér liliomán tipródik a nemzet.” – folytatódik aztán tovább a jövendölés.

És mi tényleg csak tipródunk. Lehet, hogy mozog a lábunk, de csak egy helyben járunk, és egy tapodtat sem jutunk előrébb. Csak egy színjáték folyik, ahol OV el akarja hitetni velünk, hogy a nemzeti érdekeket szem előtt tartva kormányozza ezt az országot. Pedig erről szó nincs. Mindaz, ami történik nem más, mint szemfényvesztés. A gyanútlan tömegek kábítása, a globalista törekvések nemzeti mázzal való leöntése, majd annak letuszkolása a társadalom torkán.

A narancsködben bóklászva, azért érdemes felfigyelnünk egy-két dologra. Érdemes észrevenni, hogy milyen szervezetten és megtervezetten zajlanak a történések. A narancsosok folyamatosan vesznek elő olyan témákat, amiket mi, radikálisok és nemzetben gondolkodók tűztünk a zászlókra, amik tényleg a nemzet és az ország javát szolgálnák. Ezzel alapestben nem is lenne semmi baj, hisz nem az a lényeg, ki valósítja meg a célkitűzéseinket, a lényeg, hogy azok megvalósuljanak.

Azonban a helyzet sajnos nem ez. OV narancsosai az előkészítések során nagyon szép dolgokat hangoztatnak, aztán amikor a cselekvésre kerül a sor a felvetett témákat tendenciózusan kiüresítik, és elhitetik az emberek egy nagyon jelentős részével, hogy jó megoldások születtek és születnek. A gyanútlan polgár pedig elolvassa az újságot, megnézi a tévét és megnyugodva konstatálja, hogy megtörténtek a változások és fel sem fogja, hogy a jól hangzó főcímek mögött nincs igazi tartalom.

Nézzük meg a kettős állampolgárság ügyét. Az elszakított területen élő magyarok állampolgárságának visszaadása a mi legfontosabb céljaink között szerepelt. Automatikusan, szavazati joggal. Az elfogadott törvény az eredeti és tényleg érdemi tartalommal megtöltött jogszabály helyett, arra csak a nevében hasonlító szabályozás lett. Szó nincs benne a jogtalanul elvett állampolgárság visszaadásáról, abban már csak külön, egyéni kérelemre, gyorsított eljárással adható és természetesen szavazati jog nélküli állampolgárság szerepel. Mielőtt bárki félreértene. A törvény megszületése így is mérföldkő, de mégiscsak egy kiüresített szabályozás.

Vagy nézzük a Trianon-gyásznap ügyet. Ebben is történt szerencsére elmozdulás, de itt is csak felszínes megoldás született. A nemzeti összetartozás napjának megszületése valóban fontos lépés, de nagyon messze van az eredeti elképzelésektől. Az eredeti jobbikos beterjesztésben Trianon-gyásznap szerepelt, mely az országos és a helyi megemlékezések mellett, az iskolákban tanítás nélküli munkanap is lett volna, ahol a felnövekvő nemzedék részletesen ismerkedhetne az eddig alapvetően elhallgatott tragédia előzményeivel, hátterével és a szomorú következményeivel.

Vagy vizsgáljuk meg az új Alkotmány előkészítését. Nekünk az egyik legfontosabb célkitűzésünk egy olyan új, modern alkotmány létrehozása, mely a Szent Korona-tanon alapul, mely visszaállítja az ezeréves jogfolytonosságot. Ezzel szemben a narancsosok által összehozott negyvenöt fős alkotmányelőkészítő bizottság csak áttekinti az alkotmányfejlődésünk történeti értékeit és a Szent Korona-tant, mint történeti érdekességet csak a preambulumban akarja szerepeltetni.

De akár említhetnénk a közbiztonság, vagy a nagy adócsökkentés ügyét is. Két hét alatt rendet teszünk mindenhol szólt a nagy ígéret. Ezzel szemben még azt sem tudták garantálni, hogy az árvízi védekezés során a retkek ne rámolják ki a gátakon dolgozó emberek otthonait, hogy ne lopják meg a védekezésre segítségül érkezőket. Arról már nem is beszélve, hogy a beígért rendőri erőket még csak elvétve sem lehet látni a cigánybűnözéssel erősen fertőzött településeken. A lényegi adócsökkentés ígérete pedig kezd úgy elfelejtődni, mintha soha nem is lett volna.

Azonban a vakítás és a propaganda töretlenül megy, és valljuk meg azt is, hogy nagyon eredményesen. Ha felhozod a fenti témák bármelyikét egy narancsködben úszónak, az azonnal felháborodottan reagál és a megtévesztettek magabiztosságával ontja magából a meggyőződést: Van kettős állampolgárság? Van. Van Trianon-gyásznap? Van, lehet, hogy más a neve, de van. Bekerül a Szent Korona az új alkotmányba? Hogyne kerülne, ott lesz mindjárt a legelején. Sőt. Legutóbb a Rendőrtiszti Főiskola tisztavatási ünnepségén a hallgatók már a másolatára esküdtek. Akkor meg mit akartok még?

És hiába akarod neki magyarázni, hogy mi van a háttérben. Fogalmuk sincs arról, hogy hogy meg vannak vezetve. Meg vannak győződve, hogy OV a jó úton vezeti a nemzetet a narancsos kánaán felé. Az embernek pedig önkéntelenül is a jóslat sorai jutnak az eszébe:


…A döglött sárkány kutyáit a Koronázatlan Cár veszi pórázra.
A Szűkszavú Tárnokmestert tuszkolják élre.
Saját táborából ütnek pártot ellene, mert a Koronázatlan Cár úgy akarja.
Paprikajancsiból csinál vezért.

A nemzet tűri - nem látja meg rajta a rángató madzagokat.
A csellel hatalomra segített Paprikajancsi pofátlanul önkényeskedik, buzerálja a népet.
Nyegle és buta.
A Kiskanász malmára hajtja a vizet.

Jobb ellenfél nincs. A nép tűri őket.
Nemes lovag-ősök fehér liliomán tipródik a nemzet.
A csősz tolvaj, a bakter rabló, a bíró cinkos.
A különb nem viszi sokra, mert irigylik.
Ki-ki rántja lefelé a másikat - az országot együtt.
Lenézett népek mögött kullog a magyar!
A nemzet talpa alatt röpülő szőnyeggé válik a föld!

A rátarti úr napszámért kunyerál.
Már mindent elkótyavetyéltek.
Csak alantas szolgálatok maradtak,égbekiáltó árulások…


Azt hiszem a fenti mondatokat nem kell külön magyarázni, mert azokból jól kirajzolódik az elmúlt évek története és talán a közeli jövő. Persze még véletlenül sem szeretném azt mondani, hogy a jóslat minden betűje majd biztos valósággá válik, azonban az tény, hogy az eddig megtörtént események pontosan kiolvashatók a több mint 60 évvel ezelőtti szövegből.

A sorokat olvasva gondolom, biztosan sokunkban felmerül az a kérdés, ami annak idején ott Rókadombon, az elhagyott csordakútnál a táltosokban is: Így van ez megírva - nem lehet-e másképp?

A Szellem erre ezt felelé: Minden jövendölés ókumlálás, a múltat meg jelent összekötő vonás folytatásán, a jövő felé. Megírva semmi sincsen, mert minden megváltoztatható - ha nem fordultok el Istenetektől és megszívlelitek az ősök intelmeit…


A nyirkai jóslat teljes szövege ITT található, a jövendölés egyik magyarázata pedig ITT olvasható.

25 kommentek:

Névtelen írta...

OV is egy paprikajancsi.

Névtelen írta...

Szépen szól, rondán cselekszik. Kiskanász a választások előtt és utánna.Dezertörködők ! ! Paprikajancsinál is undoritóbb.Neki ki lehetett számitani a cselekedeteit, (dilis ) a Kiskanásznak nem !

Névtelen írta...

Még ha csak paprika jancsi volna!!De egy likud bérenc,tevékennyen részt vett abban,hogy ez az ország ide jutott!!!A 20 év alatt ő is megtette a magáét!!A gyáva uszitásaival,hazudozásaival megutáltatta magát!!Rászolgált a Hazug Törpe névre.

Névtelen írta...

És mi a f....szt csinált volna jobban a jobbik? Magát semmibevevö népel .OV legalább a Benes dekrétum ellen szolt ,amig a többi politikus kussolt. Egy pár napja vanak a kormányon és máris a menyek országát várjátok,jó ,hogy 8 évig a Gyurcsi f ,,,át szoptátok kussolva és nem ba...sztatátok enyit

Névtelen írta...

Névtelen 9:58-nak!

Pár napja? A többit a nagy ünneplés narancsgőzében átaludtad?
Két hét alatt rend lesz?!!!!
Nem mennék a te stílusbeli szintedig, de egyszerűen csak hülye vagy!

Névtelen írta...

OV szólt a Benes dekrétumok ellen, és többször is szólt keményebb dolgokban. Azonban csak azért tette meg, hogy az olyan birkák mint te, imádják őt. A Fidesz félmunkát végez, mint mindig. Közben meg van etetve a választó.

Névtelen írta...

TUDOD KI SZOPTA AGYURCSOTÁNNYÉT,TE,te nagyonhüje.mi volt az amit a benes ellen szólt?te heréltagyu likudbérenc zsideszhivő!!!ez a beszari???

Névtelen írta...

Én eddig a Jobbikkal elégedetlen vagyok,puhultak elég rendesen.Nem lesz így jó.....

Közben pedig épül a zsidónarancs demokrácia.......

Névtelen írta...

Orbán Viktornak:Aki pedig a likud testvérpártja és izraeli kitűzőt visel a MAGYAR PARLAMENTBEN/Martonyi,Pintér/az egyszerűen ZSIDÓBÉRENC!!

Akkor ki a dezertőr??

Névtelen írta...

A Jobbik nem tud sokat tenni, mert a bizottságokban szintén leszavazzák és ott mellőzik ahol csak lehet. Viszont a felszólalásaik kellemetlenek a Fidesz és az Mszp számára. Több témában is kénytelen volt a Fidesz sumákolni a jobbik miatt. Ezt viszont sokan kezdik észrevenni. A Trianon emléknapot csak azért akarta a Fidesz, mert a jobbik már verte az asztalt. A legfontosabb az, hogy építkezzen a Jobbik. És azt teszi. Hogy puha e vagy nem? Majd meglátjuk. Ha balhé lesz, akkor kimennek az emberek közé. Elvárom tőlük.

Laca írta...

Schmitt Pál a kádár korszakban miniszter helyettes volt. Tehát jó elvtárs. Bizonyos Kótai Attila minisztériumi munkásságáról is olvastam a napokban. Ő a Horn kormányban kezdte, utána az első Orbán kormányban folytatta. Ezt követően szolgálta Gyurcsányt és Bajnait, majd most ismét az újabb Orbán kormányt. Sajnos az anyagot hamarjában nem találtam meg.:-(
Milyen forradalom az, ahol a megdöntöttek beleszólhatnak az irányításba? Én úgy látom némely rokonomon, hogy zavarban vannak amikor ezeket megkérdezem. Inkább csak a saját döntésükhöz ragaszkodnak nem a fideszhez.

Névtelen írta...

Régen volt ÁVH, most van AVH. Mi is a különbség? 1 ékezet! Szerintem direkt hülyére veszik a narancsosokat. A Daher Pierre indítása is szerintem próbaként történt. Valaki azt mondta : "Te, ezek a kutyámat is megszavazzák, csak narancssárgára kell festeni!"
Emlékezzünk Incitatus-ra! :-)

Névtelen írta...

Ez a Daher hogy mondta el az eskü szövegét! Apám!

Névtelen írta...

A Fidesz minden kezdeményezést ellopott a Jobbiktól.Hömpölyög mint a mesebeli gömböc,de majd egyszer kidurran.
Ki a búbánat ez a pijer?Honnan jött ?A Majmok bolygójáról?Nem is tud magyarul.Hogy tud ez diagnosztizálni meg gyógyítani .Nem tudja magát sem megértetni sem kifejezni.

Névtelen írta...

Sajnálom,hogy ne veszitek észre a lényeget.Arról szól a történet,hogy hogyan is fogja bevezetni a "kiskanász" a "hét tevét".Mert, hogy ő fogja arra mérget vehetünk !Na ezért van ekkora kuss!!

Üdv.:Astur

Névtelen írta...

Én még zsidó kiskanászt nem láttam!Ez még annak sem jó.A daherpijer a zsideszbe való,újjabb szemenköpése a magyar népnek,ezzek a mocskos héberek állandoan provokálnak minket.Smitt pali az emberek embere,/echo tv/.

Névtelen írta...

O.7.29. l2.47.! ! !Miért is vagy te elégedetlen a Jobbikkal?20 év alatt még senki nem akadt fenn a C. tipusu átvizsgáláson.Csak most, egyből 4 Jobbikos.Ha olyan "puhák lennének" mintahogy irod, nem félne tőle a likud vezérkat. Félnek. Ezért üldözik őket. Te mit tettél az elmult idő alatt? Ide oda ugráltál, soha nem volt konkrét véleményed. Attól függött a bejegyzésed, mennyi kannást tudtál leereszteni a torkodon. Közben meg megjátszod,a nagy vélemény nyilvánitót.

Névtelen írta...

Próbáltam ezt a tudtára adni az embereknek még a választások előtt, pontosan leírtam mire számíthatnak viktorkától, dehát túlságosan féltették a "demokráciát" a "demokrácia ellenségeitől"...pedig a képlet pont fordítva igaz. Megvallom őszintén, csalódtam a magyar népben, mégha csak sokévi szenvedés és megtévesztés áldozata, akkor is. A győzelmünkre ugyan én magam sem számítottam, de sokkal nagyobb sikert reméltem, és mindenekelőtt azt, hogy nem adják meg ennek a csürhének a teljhatalommal megegyező kétharmadot.
Vígaszunkul szolgáljon, hogy nyugaton sem tájékozottabbak az emberek, éppen ugyanígy az eléjük tett "demokratikus" választékból csemegézik a többség. A kínálat határozza meg a keresletet, mondhatni.

De nézzük a jó oldalát: van rengeteg rendőrünk, akik szervereket foglalnak le bravúrosan, hogy a pénz érdekeit védjék! Ez is egy megoldott ügy, bár mi nem leszünk tőle nagyobb biztonságban, de javítja a statisztikákat, és ahogy a cikk írója is rendkívül pontosan kifejezte: rá lehet húzni, hogy ez volt az ígéret teljesítése. Megbüntetnek az izzókészlet hiányáért, bevarrnak ha egy parkban a meló után (mert hát valakinek melózni is kell, ha a cigányok nem akarnak) megiszol egy hideg sört, mind-mind megoldott ügy, tehát erősödik a közbiztonság!
Hogy a cigányhordák tombolnak országszerte? Na de kérem, erről nem érkezett feljelentés, hiszen maga a bűnőrség ijesztett rá a sértettre, nehogy feljelentést merjen tenni! Tehát ez a bűnözési forma bürokratikus világunkban nem is létezik, nincsenek cigányhordák, bár ezzel az áldozatok és azok hozzátartozói nyilván nem értenek egyet, de az nem számít, ők sem emberek, csak számok és statisztikai adatok, amelyeket ki lehet radírozni!
Valódi kánaán hát országunk, ahol a bűnözés legveszélyesebb formái az illegális fájlmegosztás és letöltés, vagy az árvízben megrongálódott házak nem lebontása. Kétség sem fér hozzá, hiszen ezt mutatják a statisztikák!

A statisztikák, melyekkel csak egyetlen apró gubanc van: "csak akkor hiszem el őket, ha magam hamisítottam" - Sir Winston Churchill.

Névtelen írta...

Mivel ezen blog olvasói között is akadnak narancsosok - korábban láttam a hozzászólásoknál - szeretném ismét felhívni a figyelmet arra a megközelítésre, aminek elnyomása az arctalan parlamenti demokrácia egyik alapvető lényege; miként azt egy bölcs államférfiú a XX. század első felében is megírta.

Ez a megközelítés a dolgok emberi oldala, szaknyelven úgy nevezzük, hogy emberi tényező.

A parlamenti demokrácia törekvését ennek elnyomására most nem fejteném ki, lévén az emberek többsége nem szeret sokat olvasni, és amúgyis megtalálja említett államférfi könyvében, mindjárt az első fejezetek valamelyikében, tehát a lényegre térnék:

Hölgyeim és Uraim, kedves egybegyűltek: a tetteit elemezve milyen ember ez az Orbán Viktor? Mi játszódik le a lelkében? Miként gondol rátok, a szeretteitekre, rád, rám? Mit jelentünk mi neki? Mi vezérli? Mire gondol, amikor ezeket a döntéseket meghozza? Hogyan tud tükörbe nézni? Hogyan tud nyugodtan aludni, tudva, hogy a népének 95%-a nem alszik nyugodtan még akkor sem, ha van épp fedél a feje fölött, és az ablakon nem másznak be épp a cigányok? Milyen ember az, aki mindezek tudatában nyugodtan alszik, és másnap tovább hozza azon döntések sorait, amelyek csak tovább rontják a helyzetet?
Ember az ilyen egyáltalán?
Megérdemli, hogy a magyar népnek élén álljon?
Megérdemelte a szavazataitokat?
Megérdemli az adótokból, a verejtékes munkátokból kapott fizetését és juttatásait?
Megbecsül-e titeket, a munkátokat, a családotokat, az életeteket?
Jelentetek-e neki bármit is, ti, a családotok, a gyermekeitek?
Mi játszódik le egy olyan ember lelkében, aki bár tehetne valamit, mégiscsak hagyja, sőt, zöld utat engedve még támogatja is ártatlan emberek szenvedéseit, nők és gyermekek bántalmazását, kínzását, megerőszakolását, meggyilkolását? Miféle ember az, aki nemhogy nem érez dühöt ekkor, de képes az egészet az asztal alá söpörni, és úgy elmenni aludni, mint aki jól végezte dolgát?

Érdemes ez az ember a pozícióra, amit betölt?

Ember ez egyáltalán?

Ez az ember, és az összes többi hasonló, felbújtó és tettestárs valamennyi bűncselekményben, amelyek az alatt az idő alatt történtek, amely alatt megakadályozhatták volna. És eljön még az idő, amikor ezekért kőkeményen felelősségre lesznek vonva, méghozzá nem demokratikus, humánus büntetési tételek formájában. Minden egyes áldozatnak és az ő minden egyes hozzátartozójuknak a bánatát és szenvedését át fogják élni. És ha ezek után nem veszítik el józan eszüket az embertelen iszonyattól, akkor talán megértik, mit is tettek, és hogy mindez az iszonyat csak és kizárólag az ő művük.

Névtelen írta...

2010. június 30. 8:20!

Te miről beszélsz ember??
"mennyi kannást tudtál leereszteni a torkodon"Ez a lekezelés szerinted frankó,"honfitárs"?És te mit csináltál?Történelmet írtál?Oszt hol?Én nem vettem észre.L@szar sem változott,a Jobbik pedig igenis puhult.Gaudi,Zagyva az rendben van.

Névtelen írta...

Oszt, nem oszt:nem szóltak neked!NEM VÁLTOZTÁL,történelmet irtál.

Névtelen írta...

A kuruc info irja " Továbbá Kína lesz az első olyan súlyú keleti társadalom, amely komolyan alternatívát mutathat, legalábbis egy kísérlet erejéig, a Nyugatnak, és megkísérelheti a gyakorlatban is bizonyítani az „ázsiai értékek” felsőbbrendűségét" Köszönöm kurucinfo,MIERT kell a vörös kinai reklam ? Ez lenne a kezdet kezdete ? Nekem ebböööl nem kell !!!

Névtelen írta...

Inkább Kína,mint egy zsidó provincia.

Névtelen írta...

A kínaiak legalább szorgalmasak, a cigók meg herék.

Névtelen írta...

A 10 millión aluli országban mennyi a blankolt ,meg a kátrányos helyzetű??

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló