Besúgók, MSZMP-tagok és KISZ-titkárok, avagy itt vannak OV emberei

Ha közvélemény-kutatóknál a választások előtti hónapokban tendenciózusan vezetsz, akkor készülsz a kormányzásra. Ha a választások előtt pár héttel már szinte tuti kétharmados győzelmet mutatnak a felmérések, akkor már biztosan tudod, hogy kikkel és mit is fogsz majd csinálni.

Ha hülyére nyerted magad az első fordulóban, akkor utána már szinte percre kiszámított forgatókönyved van a hatalomba lépésre és a következő hónapok történéseire. Stratégiával, nevekkel és pozíciókkal. Ha a második fordulóban végül szinte megnyersz mindent, amit csak lehet, akkor már ugrásra készen várod, hogy végre megvalósíthasd a terveid.

De ha mindezek ellenére a választások után egy héttel még mindig nincs programod, pontosabban nincs semmi olyan, amit nyilvánosságra hoznál belőle, ha a minisztereidet nem tudod, vagy nem akarod, csak napokon át, csepegtetve megnevezni, akkor viszont teljesen biztos, hogy egy szánalmas kis színjátékot játszol, és hülyének nézed mindazokat, akik rád szavaztak. Vagy egyszerűbben mondva fideszes vagy, aki talán még mindig azon csodálkozik, hogy hogy tudott minden konkrétum nélkül, ilyen simán átverni közel hárommillió embert.

De bármi is legyen a háttérben, az ma már nem túl érdekes. Egyrészt valószínűleg sohasem tudjuk meg, hogy mi értelme volt a kormánynévsor részenként való ismertetésének, másrészt meg a hangsúly, ma már nem ezen, hanem a végre hivatalosan is bejelentett kormánynévsoron van. A névsoron, ami lényegében teljesen igazolta az előzetes várakozásokat, de amivel ténylegesen szembesülni, azért mégiscsak döbbenetes kicsit.

Akkor nézzük a tényeket.

OV tegnapi kabinetbemutatója alapján a Közigazgatási és Önkormányzati Minisztériumot Navracsics Tibor, a Nemzeti Erőforrások Minisztériumát Réthelyi Miklós, a Vidékfejlesztési Minisztériumot Fazekas Sándor, a Honvédelmi Minisztériumot Hende Csaba, a Nemzetgazdasági Minisztériumot Matolcsy György, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot Fellegi Tamás, a Külügyminisztériumot Martonyi János, míg a Belügyminisztériumot Pintér Sándor kapta. A miniszterelnökségi államtitkár Varga Mihály, az általános miniszterelnök-helyettes Semjén Zsolt lesz majd.

Tizenegy arc, akikre kontroll nélkül rábíztuk Magyarország következő éveit. Tizenegy arc, akik között hemzsegnek a régi MSZMP-tagok, a besúgok és a KISZ-titkárok. Csupa-csupa olyan alak, akiktől egy jó érzésű ember még egy gyufát sem venne. De most mégis ők vannak itt, és azt akarják elhitetni velünk, hogy majd ők lesznek azok, akik megmentik Magyarországot.

Mielőtt félreértene valaki. Nem akarom előre megítélni azt, ami még meg sem történt, nem akarom előre temetni azt, ami még meg sem született, de azért valljuk meg, ez a névsor még talán a legelvakultabb narancsos hívőkben is felvett kérdőjeleket.

Mert vajon milyen indok sorakoztatható fel amellett, hogy Matolcsy György volt MSZMP tag és III/2-es ügynök tárcát kapjon 2010 Magyarországának új kormányában? Vajon milyen nemzeti érdek támasztja alá Martonyi János volt MSZMP tag, III/2-es ügynök és Bilderberges szabadkőműves külügyminiszteré való kinevezését? És vajon mi az a szakmai tudás, ami Pintér Sándor MSZMP titkárt, olajbűnözőt, Gergényi üzlettársát a belügyminiszteri székbe emeli?

Valóban majd ők fogják képviselni a nemzeti érdekeket?

Tényleg elhiszi valaki, hogy Fellegi Tamás enyhén jordán-pozitív médiavállalkozóra, a Heti Választ, a Class FM rádiót és a Lánchíd Rádiót tulajdonló Infocenter.hu Média Befektetési Zrt.-t tulajdonosára rá lehet, pontosabban rá kell bízni egy olyan csúcsminisztériumot, ami alá összevonták az energetikát, a közlekedést, az informatikát, a közbeszerzéseket, és ami a legfontosabb minden állami és uniós pénz feletti koordinációt?

Tényleg a jogi végzettségű Fazekas Sándor a legalkalmasabb ebben az országban arra, hogy a Vidékfejlesztési Minisztériumot vezesse? Ő, aki az elmúlt években az emberi jogi, kisebbségi, civil-és vallásügyi bizottság tagja volt, és kifejezetten mezőgazdasági tárgyú témákban még sohasem szólalt fel az országgyűlésben, pedig már annak 1998 és 2002 között is a soraiban ült?

Tényleg Réthelyi Miklós anatómiaprofesszor a legjobb választás annak a minisztériumnak az élére, ami egyszerre foglalkozik az egészségügy, az oktatás, a kultúra és sport területével, valamint a szociális ügyekkel is? Az tagadhatatlan, hogy a professzor nevét a nemzetközi tudományos életben jól ismerik a gerincvelő-kutatásai miatt, de mégis mi köze van neki a kultúrához, a sporthoz, vagy akár a szociális ügyekhez?

A fentiekben felsoroltak pedig csak a jéghegy csúcsát jelentik. Pintér, Martonyi, Matolcsy és a többiek ügyeit végeláthatatlanul lehetne sorolni. És ha innen nézzük a dolgot, akkor már talán érthető, hogy a narancsosok miért nem hozták nyilvánosságra a választások előtt a tervezett kormánynévsort.

De talán van ennél egy még fontosabb kérdés is, amin érdemes lenne minden OV-fannak elgondolkodni. Az EP választások óta, gyakorlatilag mindenki tisztában volt vele, hogy a 2010-es választásokat a fidesz nyeri. Legfeljebb csak abban lehetett vita, hogy az arány milyen lesz.

És itt tegyük már fel a kérdést: Egy év alatt nem lehetett összehozni egy normális, makulátlan és szakmailag megkérdőjelezhetetlen csapatot, akikre minden magyar nyugodtan rábízná az ország sorsát?

Tényleg ezek az emberek azok, akiknél nincsenek jobbak ebben a hazában?

Kedves fidesz-fanok, kezd már oszlani a narancsköd? És még mindig jó ötletnek tűnik, hogy bedobtátok a gyeplőt a lovak közé?

46 kommentek:

Névtelen írta...

Ez a Qrmány disszérre vállna a kneszetnek is.Cimeres gazemberek gyülekezete.Pipitér sanya szerint a 2006 őszi rendőrruhás gazemberek garázdálkodása jogszerű volt.nem lesz felelőségre vonás.Ne is ábrándozzatok .

Névtelen írta...

A zsidók engedik OV-t, mert az Mszp elqurta. Miattuk megerősödött a nemzeti oldal. Öntudat, ellenállás stb. Nem dőltek be a tőkepiacok. Ez azt jelenti, hogy OV nyerhet de ennek az az ára, hogy ne adóztassa meg a multikat, ne tárgyalja az államadósságot újra és biztosítsa a zsidó térnyerést.

Névtelen írta...

Előre rettegek ettől a négy évtől. Most megtudjuk, ne féljetek, hogy hol lakik a magyarok Istene - sajnos!

Névtelen írta...

Réthelyi Miklós kinevezése találó. Mert ugye a gerinc velővel foglalkozott kutatásai során. Így tudja mennyire lehet a kemény gerincet puhítani hajlítani. Van minimálisan 850000 gerinc amit kezelnie kellene. Fen maradó energiáját a még élő őslakosság kiirtására fordíthatja.

Névtelen írta...

gabeebee! eb e írás és nagy naivitásra vall, de annyira, hogy nem is lenne érdemes foglalkozni vele. gabeebee légyszi a nagy tudású testvérem, áruld el azt az egy személyt akiben megtudna egyezni Magyarország lakosságának csak a fele, nem a 10.5-mill.hanem annak csak a fele, és kel 11-ilyen név, szerinted,de szerintem, talán te lennél ere a leg alkalmasabb csak úgy látatlanba. na szia ennyi idő rád túl sok lesz.

Névtelen írta...

Alaptörvény: A nagy emberekből már nem lesz semmi, kis emberekből lesznek a nagy emberek. Minden oknak okozata, monden okozatnak oka van. Véletlenek márpedig nincsenek.

Névtelen írta...

2010. május 4. 6:39

Biztos, hogy csak négy év lesz?
Attól félek lesz itt még meglepetés!

Névtelen írta...

Lehet hogy idén október 23-án vagy jövőre az utcákon leszünk. Azon sem csodálkoznék, ha az átlag narancsos szavazók is követelnék az előrehozott választásokat. Ezt most még nehéz elképzelni a részükről mert be vannak lőve.

Névtelen írta...

Most lennék kíváncsi a sok hülye narancshívő véleményére, vajh mit gondolnak erről a névsorról? Van-e fogalmuk, kiket szabadítottak az országra és mernek-e ezek után is olyan melldöngetést leművelni, mint a választások előtt?
Mert itt nemhogy elszámoltatás nem lesz, de durvább megszorítósdi, gyarmatosítás és kizsákmányolás várható, mint valaha (vissza sírjuk még a Gyurcsány-érát, mert ahhoz képest, ami most jön, nudli volt)...

Névtelen írta...

Igen, baszottnagy sírásrivás lesz itt, és ugyan nem elégedhetünk meg azzal, hogy mi megmondtuk...
...de mi megmondtuk előre.

lucianaslytherin írta...

Megmondtuk előre, de mi is szívunk. - lucianaslytherin

Névtelen írta...

Írok,pedig már letiltották az iwiw-emet,és az emailjeimet is,pedig én egy kis sokadik senki sem vagyok igen kevéske halgató-táborral!Na mindegy,kicsinyes segnyaló banda!Törött a gerincem,de "egyenes a szónak abban az értelmében ami a becsületes Emmbereknek fontos!Legfeljebb nem idegelem ki magam az újabb és újabb disznóságokon!Nem valószinű ,hogy megélem ezt a narancsködbe burkolódzó"négy évet!Nagyon aggaszt a családom jövője!Nem hiszem,hogy a zsidrákokra szavazó 2-3 millió ember jól járt,hogy beszopták a fideszt!A többi meg eleve vesztes lett!Azt sem tudom,hogy van e lelkiismeretük,vagy csak a "jámborságuk vezette a kezüket?!A valódi haszonélvezők" a "janicsárok,és azok megbízóik,ök kevesen vannak!Holvan a "sok lúd disznót győz"?!Itt csupán "aki korpa közé keveredik,azt felfalják a disznók"-érvényesűl!Tisztelettel a szú!

Névtelen írta...

Az összes fideszes ismerőssel meg kell osztani a fenti információkat. Nem agresszíven, mert sértődés lenne belőle és a narancsköd még nagyobb lesz. Nehéz megállnom nekem is hogy ne szóljak be nekik, de majd okosan kell érvelnem. Érvekből pedig lesz elég.
Szebb jövőt!

Névtelen írta...

Aki egy kicsit tájékozott a magyar politikában az tudja,hogy a mostani parlamenti pártok egytől-egyig az MSZMP különböző leágazódásai.A KISZ-es FIDESZ vezetők a hajdani feletteseiket emelték,emelik be a hatalomba.Egyszerűen nem tudnak elszakadni a komcsi beidegződésektől - ezt tanulták ezt tudják.

Névtelen írta...

Tényleg ennyire idióták vagytok?

Névtelen írta...

Nem vagyunk idióták, hanem látjuk, hogy mi ment az elmúlt 20 évben.

Névtelen írta...

Gratulálok az íráshoz. Ritka demagóg egy publicisztika. Szerintem legyen minden magyar miniszterelnöke a szerző.Mert ő hogy megmondta az okosat és ő VONAFAN nem vodafon.

Névtelen írta...

Hende noha beteg volt, arra volt gondja, hogy lerohassza a polgári köröket. Martonyi Mszmp-s lehetővé tette a magyar föld eladását. Pintérről tudjuk, hogy kicsoda. Fazekas egy jogász...
Piár kormány lesz ez. A komcsik meg jót röhögnek.

Névtelen írta...

Hát elég bonyolult ide beírni. Mégis próbálkozom. Ettől a kormánytól semmi nem fog változni, ebbe rengeteg a terhelt ember. Az egyik honvédségi ügyben Pintér Sándor lánya is érintett. Csak lehet, azért nem derült még ki, mert már nem Pintérnek hívják... A Hende Csaba egy puhány semmi ember. A Fellegi offshoros gazember. Szóval Anyám! Én nem ilyen lovat akartam!

Névtelen írta...

névtelenek!ovakodjatok ettöl a lótól!ez elöl harap,hátul meg rug.messzire el kell kerülni őket.

Névtelen írta...

n

Névtelen írta...

Mit vagy beszarva? Kubatov elvtárs adatbázisában már úgyis benne van mindenki.

Névtelen írta...

Én nem vagyok betojva ezektöl sem.Huligán vagyok,minket minden kormány gyülöl.Ugyhogy ha majd arrol lesz szo,hát nekimegyünk ezeknek is,nehogy jol érezzék már magukat a szaros kétharmadjuk mögött...:)

Névtelen írta...

Tessék import narancs rajongók,teljes elszámoltatás?Valódi rendszerváltás?Ezt benyeltétek rendesen..........lesz itt még pár ilyen kijelentés:Nem erről volt szó,hiszen nem ezt ígérték!Akkor is szeretném hallani:Viktor,Viktor,Viktor!Én már említettem,a Viktor imádók hasonlóak mint a komcsi szavazók,egy különbség van köztük:Ők a narancsszínű vezírt követik vakon,oszt az meg jól át...sza őket,úgy mint Kúrcsány az ő rajongóit.A probléma az,hogy hazánk az ilyen idióták miatt van ebben a gyalázatos helyzetben.Megvédjük a magyar földet!Jelentette ki Viktor a választások elött,aha csak ez akkor nem volt olyan fontos amikor az akkori/jelenlegi külügyminisztere a tesco részvényes Martonyi aláírta az a gyalázatot/1998-ban/miszerint a magyar föld 2011-től tőkeként kezelhető!Persze ez a fontos tény egy elvakult Orbán/Fidesz imádónak nem jelent semmit,és ez csak egy példa.Akkor miért kell csodálkozni,ha gójnak hívnak minket"ők"?Vazz....ennyi birka nem sok országban van.

Névtelen írta...

Van, aki félrebeszél, szőrszál hasogat, ferdít, kifordít, megvezet, félrebeszél. Hazánk izraeli megszállása folyik, s ezt már a rigó is csiripeli évek óta, nem hülyék a magyarok. 2004-ben már aláírt Orbán egy egyezményt 500.000 zsidó befogadásáról, zsidó ingatlan spekulánsoknak kellett Sukoró, Páty, Tiszasziget. Az új világrend építő zsidó irányítású nagyhatalmak, most nyírták ki a lengyel elnököt, de a titkosszolgálatoknak lehet része Daróczi Dávid meggyilkolásában is, akiről köztudott volt, hogy a politikai mutyizás esküdt ellensége volt. Pintérnek már nagy tapasztalata van, az olajügyek révén, emberek megfélemlítésében, eltüntetésében, likvidálásában, öngyilkosságnak, egyéb gyilkosságnak álcázva, a valójában politikai-gazdasági érdekű gyilkosságokban. 500.000 betelepült zsidónak mi köze van Magyarországhoz? Semmi! Ők, Simon Perez elképzelése szerint hont foglalni jönnek, és a magyar, a gój (Talmud előírásai) csak útban van nekik. Magyar ember a magyar nemzet érdekeit nézi, öcsém-bátyám, az új honfoglalók a saját érdeküket, meg az őket ide hozó, magukat magyarnak valló korrupt, hazaáruló politikusok, mint a Likud-testvér Orbán. Nem hülye a magyar nép, és látja az összefüggéseket, a médiák hazugságai ellenére is az egyes események között. Csak a disznónak nem tetszik az igazság, neki olyan mintha (igaz) gyöngyöt kapna moslék helyett. Nekünk a gyöngy kell, zsidónak a moslék.

Névtelen írta...

Nemzeti összefogás!

Névtelen írta...

Nemzetti össszefogáás!

Névtelen írta...

Nemzetti összefoggás!

Névtelen írta...

Nem zet ti össz e fog ás!

Névtelen írta...

Or bán Viktyor!

Névtelen írta...

Orwell Viktor

Névtelen írta...

Van a fidesz.hu oldalon egy "gyengénlátó verzió" menüpont

Névtelen írta...

Ajánlható jó sok magyar szavazónak!

Névtelen írta...

Az összes cikkírónak : Valami olyan cikket kellene kanyarítani, amiben nem szerepel a fidesz szó. Csak összegyűjtve, csokorba szerdve a nevek és a (bűn-)lajstrom. Az a tapasztalatom, hogy ha a 'fidesz' szó olvasható vagy elhangzik,onnantól nem lát nem hall a rajongó. Pedig nem pártokban kellene gondolkodni, hanem nemzetben és országban. Ezen alapelv szerint lehetne azután csoportosulást választani de úgy, hogy nem hinni körömszakadtáig. Akit becsapnak az nem hülye, hanem csak naiv. A legostobább bizalmatlan embert nehezebb becsapni, mint a legnagyobb íkú bajnokot aki bizalommal viseltetik embertársai iránt.

Névtelen írta...

Nagy nemzeti összefosás!

Névtelen írta...

szopjatok le

Névtelen írta...

anagy nemzeti összefosás :te már összefostad magad!neked külön vezény szó:szijj le!!!

Névtelen írta...

Tegnap este az atv-ben egy jordán + arról sükrtelz a szintén jordán+kálmán o -val,ha vona gábor gárda ruhában megjelenik,szabálysértésért feljelentik.megvonják amentelmi jogát.egyre pofátlanabbak ezzek azsidók.

Névtelen írta...

Akkor amikor művezető se lehettél 1 kócerájban, ha nem voltál párttag, akkor külföldi egyetemre mehettél volna ha nem a "mi kutyánk kölyke vagy"? Nagy átverés só!lényeglátó

Névtelen írta...

A Fidesz hatalomra jutásakor, mint régi szekértolónak a Keresztapa című film következő jelenete jutott eszembe:

Don Corleonét magas vatikáni kitüntetésben részesítik amire a volt feleség is hivatalos.

Kettejük négyszemközti beszélgetéséből kiderül, hogy "... és most Te magad lettél a szörnyeteg"

Névtelen írta...

Semmit nem lehet ehhez már szólni!!!!A zsinór végén minket rángatnak,és mi barmok jo pofát vágunk ehhez!!!!Megérdemeljük a sorsunk 4 éve elszaladtunk és nem csináltunk semmit be vagyunk rezelve a bibsiktől,ÖSSZEFOGÁS TESTVÉREK ez az 1 mi hiányzik belőlünk!!!Szebb Jövőt!!

Névtelen írta...

MSZMP tagság tagság önmagában semmit nem jelent. Annak idején fateromat is hívták a pártba, és el is gondolkodott rajta, mert úgy gondolta, hogy talán akkor tehet valami szépet és jót az országért. Akkoriban nem volt más elképzelhető lehetőség. ha tenni akartál, akkor beléptél. Aztán persze rájöttek az emberek, hogy lehet új pártot is létrehozni, nem kell feltétlen MSZMP tagnak lenni. A többit már tudjuk... Most fater lelkes Jobbikos. De mit mondtak volna rá, ha annak idején belép a pártba, holott csak jót akart? Mindenki köpködné, hogy fujj, kommunista! Kicsit gondolkozzatok el ezen. Az ügynökösködés megint más. Ha fenntről azt mondták, hogy csináld, akkor csinálni kellett. Ha nem csináltad.... vagy te, vagy a családod. Te is csináltad volna.

Horváth Lászlóné írta...

Nagyon elgondolkodtató!!!

Horvath Lászlóné írta...

Nagyon elgondolkodtató!!!

Névtelen írta...

Orbán is zsidó származású, döntő többségében zsidó származásúak a miniszterek és hivatalnokok nagy része is. Antal is egy kikeresztelkedett zsidó család sarja volt Nézzék meg a fiát. Ami zsidóknál természetes, becsapták a magyarokat dumájukkal,és most el akarják érni a magyarság teljes szellemi, anyagi, gazdasági lezüllesztését, rabszolga sorba taszítását. Az a néhány keresztény pedig két kézzel ragaszkodik a székéhez, busás megélhetéséhez. Nézzük ezt a szerencsétlen egyházügy törvényt, Isten bocsásd meg államtitkárával együtt! Nem szabad bevenni a dumát, túl kell lenni a falunapokon, fŐző napokon, a CIRKUSZON, legyünk felelősséggel a napjainkért, holnapunkért, jövőnkért!!!!!!!














az

Trenk a pandur írta...

Egy biztos: ezek az ugynevezett kommentelők, főleg a névtelenek, többet ártanak hazánknak és a magyar nyelvnek, mint az általuk bírált emberek, események.
Diktatura kellene ide, "Maul halten, und weiter dienen" és nem összevissza dobálni a sarat mindenkire, akinek a neve bárhol bármilyen formában megjelenik valahol.
Csak a vörös diktaturáról azért örökre feledkezzünk meg!!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló