Vona Gábor a Ma Reggelben [videó]

8 kommentek:

Névtelen írta...

Kubatovot kellene meghívnotok,meg Gegényit. Lehetne mit kérdezni tőlük.

Névtelen írta...

Alázatosnak kell lenni, de nem megalázkodni!

Tisztelt m1 műsor szerkesztői, műsorvezetői!
Tisztelt Újságírók!
Tisztelt Értelmiségiek!
Tisztelt Bármelyik televízió! ..

Tessenek már végre ráérezni, hogy mit is jelent az önbecsülés és a nemzeti hovatartozás!...

Feltétlenül nem azt, hogy a személyemet, a családomat, a munkahelyemet, a nemzetemet és a többi, bármilyen eszközzel elnyomó, eltipró, megkárosító, felettem - felettünk URALKODÓKAT meghunyászkodva, sunyi viselkedéssel kiszolgálom - kiszolgáljuk - alamizsnáért -, ÉN - A NEMZET
ENGEDEM meg, hogy meddig jöhetnek be a házamba (hazámba), de a HÁLÓSZOBÁMBA SOHA NEM JÖHETNEK
be, ha nem akarom!

Tessenek nem szégyelleni tanulni ezt a viselkedési formát Vona Gábor pártelnök Úrtól, és nem lebecsülni őt!

Fideszes szimpatizáns és fideszes szavazó.

Névtelen írta...

Jól beszélt a Vona, nem tudták megfogni semmiben. Felháborító, hogy a magyar belügyekben való döntéseknél azon aggódnak, hogy mit szól a palesztin állam, mit szól markó vagy akárki.szerintem nem velük kellene foglalkozni, hanem azzal, hogy mi a magyar emberek érdeke.

Névtelen írta...

Na de kérem! Olyat kérdezni az államadósság felülvizsgálatával kapcsolatban (és Vona úr, mint mondta nem csak a legutóbbi IMF-hitelre gondolt!), hogy "mire fel?!" ,enyhén szólva is ostoba kötekedés!

Névtelen írta...

Ilyen ember kellene Magyarország élére!

Névtelen írta...

Ez az Emilia egy irritáló és végtelenül ostoba liba. Hogy miért kell újratárgyalni az államadósságot? És hogy mire fel??? Hát kérdem én: jó neki, hogy adósságban élünk??? Lehet, hogy nem sikerülne az újratárgyalás, de ha meg sem próbáljuk akkor nincs is miről beszélni. Az ilyen ostobákkal, és negatívan hozzáállókkal kellene kifizettetni a maradék adósságot. Azt hiszem az első milliók után nem kérdezné, hogy miért kell újratárgyalni...De hát Gábor is megmondta: másoknak lehet a magyaroknak nem. Gratulálok!

Névtelen írta...

ez a krug emilia egy büdös erőszakos héber lotyó.akit az a drága jó édesannya nem tanitott meg arra,hogy nem illik belepofázni a más beszédébe!ennek a tetünek nem baj ,hogy a zsidók mindenünkből kiforgatnak.

Névtelen írta...

Krug Emiliának üzenem:

mielőtt leír valamit,tájékozódjon, és kérdezze meg Wittner Máriát, miért vonult ki anno a Fidesz!

Több alázatot kisasszony!!!!!!!!!!!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló