Lázban égnek a forradalmárok


Napok óta lázban égnek a forradalmárok.

No, nem karácsonyiban, mivel azt nagy valószínűség szerint a többségük nem is ünnepelte, és nem is szilveszteriben, mivel náluk az új év, az 5775. csak valamikor jövő év februárjának az elején kezdődik el.

A belpesti revolucionisták tüntetési lázban vannak.

Január másodikán ugyanis „Új országot építünk!” jelszóval tiltakozó összejövetelt szerveztek az Operaház elé, mondván a balliberált országépítést mihamarabb el kell kezdeni. Meg hát a Soros Gyuri bácsi azt mondta, hogy akkor legyen a party.

Így aztán demonstrálnak kicsit a várhatóan -10 fokos hidegben.

De hogy pontosan mi lesz majd a történet vége, egyelőre még nem látható, mivel jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy a nagy tolerancia jegyében egymást kezdték el köpködni a nagyon felvilágosult demokraták. Az iWiW-alapító, összejövetel-főszervező Várady Zsolt, csak civileket, vagy azoknak látszó biodíszletet szeretne látni a megmozduláson, azonban Gyurcsány napokkal ezelőtt bejelentette, hogy márpedig az ő agyhalott gyülekezete pártzászlókkal fog érkezni. Erre Várady beszólt, hogy azt nem nagyon kéne, mire a pojáca közölte, hogy márpedig ők DK-s lobogót visznek, az tuti, ha tetszik, ha nem.

A liberált rajongók, akik elvileg mennének a hőbörgésre, szintén nem díjazták Gyurcsány ötletét és távolmaradásra szólították fel a táncoslábút. Sőt, időközben némelyikük arra is rájött, hogy az egész történet már önmagában is necces, hisz a demonstrálók azt sem tudják, hogy személy szerint kik állnak a megmozdulás mögött, azt meg pláne nem, hogy mit akarnak ezzel elérni. Az esemény Facebook oldalán többen el is kezdték feszegetni ezeket a kérdéseket, de válasz eleddig még nem érkezett.

Azonban ezek az apróságok nem nagyon számítanak.

A háttérben az amcsik számolatlanul öntik a pénzt a buliba, tolják az új, hitelesnek gondolt arcokat előre, hátha összejön végre Budapesten is a kritikus tömeg. De ez nem nagyon fog összeállni nekik, hisz az ma már egész jól látható, hogy az elmúlt hónapok kormányellenes tüntetésein mindig az a néhány ezer ember jelent meg, akik még megmaradtak magnak a balliberált oldalon. Nincsenek új hőbörgők, nincsenek a jobboldalról átvándorolt tömegek. Csak azok az agymosottak vannak, akiket a Nagykörúton belüli tenyészet még meg tud etetni a szimpla anti-Orbán szöveggel.

Így aztán a kérdés innentől már csak az, hogy a Soros-Clintonné duó mikor döbben rá végérvényesen arra, hogy a honi potentátjai nem nagyon rúgnak labdába, de még nagyobb talány az, hogy mit fognak lépni azután, ha ráébredtek minderre. Mert, hogy nem állnak le, abban biztosak lehetünk.


3 kommentek:

Karina írta...

Ezeknek már, úgylátom nagyon viszket a se..ük! Nem bírnak magukkal. Mindenáron szeretnék kiprovokálni , hogy a kormány úgyanúgy lovas attakot rendezzen, gumilövedékeket lődözzön, ' idegen segítséget kérjen " ellenük, mit ahogy ők ( fletóék és haverjai )tették 2oo6-ban velünk. Nem véletlen, hogy a bilderberg brigád "ki hivatta tanácskozásra" a libást. Remélem a kormánynak lesz annyi esze és nem csinál semmit, idáig jól viselte magát , minden rendben ment. Figyeljék csak kintről a " demokrácia deficitet" és fújják csak a passzát szelet nagy erővel fletóék a jenkikkel együtt, ha megunják majd hazamennek!

Zé írta...

Először is: Nem csak a ballibeknek van tele a tökük a Fidesz és az Orbán-Pintér duó maffiaállamával, hanem a nemzeti érzelmű magyaroknak is. Aki nem teljesen idióta, és nem egy dobozban él, annak ez nem újdonság.

A ballib és a nemzeti érzelmű magyarok között az a különbség, hogy az elégedetlen nemzetieket beszaratta, eltántorította a demonstrációtól a saját hülye propagandájuk, miszerint mindenki aki tüntet, az amerikai kém, cionista ügynök. Így inkább otthon ülnek a picsájukon, és önfelmentő magyarázatokba keverednek, hogy miért adták oda az utcát és a kezdeményezést a ballibáknak.

Másodjára: Soros Gyuri bácsi nem olyan hülye, hogy ilyen bugyuta módon próbálja kavarni a szart. először is a Fideszt ő hozta létre, az ő találmánya Orbán is. Viktornak az a feladata, hogy minden levegőt elszívjon a jobboldalon, tegye lehetetlenné, hogy ott valami olyan spontán mozgalom jöjjön létre, amit nem "Soros Gyuri bácsi" agyszüleménye. Ez igen egyszerű elérni, csak minden mondatába be kell szőni, hogy "magyar" meg "nemzet", és szegény hülye jobbosok máris tapadnak Orbánra, mint légy a légypapírra. A mostani propaganda is erre irányul. Az elégedetlenkedő jobbosokat otthon tartani, és ha már egyszer a műnemzeti Fidesz megroppan, a baloldalt visszahozni a hatalomba. Ez Orbán és "Soros Gyuri bácsi" érdeke is. Így továbbra is Orbán lesz az egyetlen "nemzeti" atyaúristen - ha ellenzékből is. A ballib meg esélyt kap az újraszerveződésre.
És hol a Jobbik, meg a Fidesztől "jobbra" álló tábor? Hát otthon a seggén, és szépen végignézi, ahogyan kicsúszik a lába alól a talaj, mert benyalta "Soros Gyuri bácsi" nemzeti kreatúrájának a baromságait, hogy aki tüntet, az cionista ügynök. De legalább az értelmesebbjének világos lesz, hogy a Vona-féle csapat egy rakás semmirekellő, ötlettelen balfasz, akik a hatalmi vákuum kihasználása helyett inkább besunnyognak Orbán mögé csaholni, csak nehogy rájuk fogja a kormánypropaganda, hogy CIA-ügynökök ők is. Úgyhogy minden a terv - Soros Gyuri bácsi terve - szerint megy, hála a a "radikálisok" síkhülye hangadóinak, akik a lehetőség kihasználása helyett lapítanak , és még büszkék is rá, hogy mennyire túljártak az imperialista ügynökök eszén a lapításukkal...
Ezzel a radikálisoknak kampec, a választópolgároknak most már világos, hogy aki elégedetlen Orbánékkal, az csak baloldalról választhat pártot magának, hiszen csak ők tiltakoznak a maffiózók ellen.

Csak gratulálni tudok a zseniális politikai éleslátáshoz. Jól kibasztatok az imperialista ügynökökkel. Ejj, nem szeretnék most a helyükben lenni!...

Némati Juci írta...

Tegnap a " Prima" dijjal kitüntetett, Infó rádió bemondta (Index rádiója) ezt hallgatom mert viszonylag tárgyilagos, hogy Soros György pénzéböl is támogatják Magyarországon a civileket, akik az ellenzékkel értenek egyet. Soros átvette azokat a mozgalmakat is és támogatja azokat, amelyek idáig Bajnai Gordon "nevéhez" füzödtek.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló