Nem rólunk szól


Újra eltelt egy év, újra megkerültük a Napot, újra januárt írunk. És ma már a 2014-es esztendőt is múlt időbe tehetjük.

Nem tudom, ki hogy élte meg az elmúlt időszak mindennapjait, nem tudom, hogy kinek mit hozott és mit vitt el az elmúlt év, de talán közéleti szempontból nem tévedek nagyot, ha azt mondom, 2014-ben sok minden történt Magyarországon, de a honi hétköznapok szintjén lényegében nem változott semmi sem.

Folytak a napok, múltak a hetek. Ömlött a médiából a narancsos propaganda, megvoltak a szokásos kormányzati stiklik, majd ezekre válaszul az erőtlen ellenzéki próbálkozások. A képviselőválasztások nem hoztak új irányvonalat, az egyes politikai táborok nem nőttek és nem csökkentek számottevően, a közhangulat, a társadalmi közérzet pedig az elmúlt évekhez képest jelentősen nem változott. És ez utóbbi igaz még akkor is, ha az év utolsó részében a balliberáltak ennek az ellenkezőjét akarták elhitetni a közvéleménnyel pusztán csak azért, mert sikerült nekik nem kis amerikai segítséggel néhány esetben mondjuk úgy, a szokásnál valamelyest nagyobb tömeget kivinniük Budapest utcáira.

Aki kicsit is nyitottabb szemmel figyelte és figyeli a világ történéseit az pontosan láthatta, hogy mi indult el az évvége felé Magyarországon, azok jól láthatták, hogy a balliberális hőbörgés nem rólunk, magyarokról szól. Nem a mi érdekeink képviselete, a mi életünk jobbá tétele a célja, hanem olyan kormányzat, olyan politikai elitnek a hatalomba juttatása, amelyik gátlások nélkül kiszolgálja a globalista amerikai érdekeket.

Nem kell külpolitikai elemzőnek lenni ahhoz, hogy észrevegyük: a szomszédban lényegében kitört a következő világháború, ami egyelőre még a nyilvánosság előtt néhány lokális harci gócpontot leszámítva, jórészt gazdasági és politikai színtéren zajlik. Azonban a háttérben olyan katonai potenciál van felsorakoztatva, hogy hozzáértők szerint minden valószínűség szerint csak idő kérdése lehet, egy tényleges fegyveres konfliktus kirobbanása, pontosabban kirobbantása.

Így aztán talán nem túlzás azt mondani, hogy a most induló év minden bizonnyal még itt Magyarországon sem rólunk, az átlagemberekről fog szólni, sokkal inkább arról a globális konfliktusról, ami az új világrend kialakításáért folyik. Félő, hogy a Kárpát-medence úgy, ahogy a történelem során már annyiszor, ismét a nagyhatalmak ütközőzónájává válik, amiből mi, magyarok biztosan nem fogunk tudni jól kijönni.

Látjuk, mi folyik Ukrajnában, látható, hogy mi folyik azokban az országokban, azokban a térségekben ahová az Egyesült Államok az utóbbi években exportálta a demokráciát. Vér, könnyek és káosz.

Legyen helyén az eszünk és a szívünk. Ne higgyünk azoknak, akik már korábban becsaptak minket és ne bízzunk azokban sem, akiket most új megváltóként tolnak amerikai pénzekből az arcunkba. Ez a mese most nem rólunk szól, ezt egy pillanatig ne feledjük.

Adjon az Isten, szebb jövőt!

1 kommentek:

Karina írta...

Ameddig a jenki miniszter fiacskájának lesz "befektetési lehetősége" az ukrán gázüzletbe,addig tényleg nem rólunk szól ez az egész balhé.A jenkik két legyet akarnak ütni egy csapásra, erőltetik az Ukránok belépését a NATO-ba, hogy felsorakozhassanak a az orosz-ukrajnai határon,másrészt meg, privatizációs és üzleti lehetőségük is adódik. Szóval, meggyengíteni az orosz hegemóniát a térségben ez a lényeg. Sanos, ennek az ügynek a rendezése nem rajtunk múlik hanem az EU-n.és az amcsikon, no meg Oroszországon.Nekünk annyiban fáj ez az egész dolog, hogy ott él kétszázezer magyar, akikkel idáig sem bántak nagyon kesztyüs kézzel. A vereckei emlékmüvet szinte minden évben 2x3-r felgyújtották," csupán hazafias" kötelességből..Az ukránok azt gondolják majd jönnek a segélyek a jenkiktől is meg az EU.-ból is, beszáll még az IMF is, majd csak megélnek valahogy. A vezéreknek majd lesz lehetősége minnél többet lopni, úgy ahogy eddig, a lakosság meg vívja meg a maga etnikai háborúit. Sajnos ahol több nemzetiség él együtt, ezt az adut mindig ki is játszották, játszák az éppen uralmon lévő kormányok. Az emberek meg csak mindig utólag jönnek rá, megint ők szivták meg és drága árat kell majd befizetniük a "jótékonykodó" nagyhatalmak kasszájába! A 4o-5o milliós "ukrajani lakos" meg közben, gyilkolja egymást.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló