Ez valahogy kimaradt a honi, fősodratú médiából


A honi híradások nem nagyon számoltak be az eseményről, de az orosz elnöknek a múlt hónap közepén volt egy hosszabb interjúja a német ARD csatornán, amiről azt gondolom, hogy itthon is érdekes lehet.

Putyin ugyan politikusként, de nagyrészt mégis manírtól mentesen beszélt az ukrán válság gyökereiről, Oroszország érdekeiről és arról a politikai és gazdasági háttérről, ami a konfliktus mögött található. Mindazon dolgokról, amiről aztán végképp nem ad hírt, amit végképp nem mutat be a fősodratú média.



6 kommentek:

Névtelen írta...

Nem véletlen, hogy ő a legbefolyásosabb személy a világban.
Tartott fél óra felvilágosító előadást, illetve ingyen tanfolyamot az atlantista idiótáknak, akik politikusoknak hiszik magukat.
Nem véletlen, hogy nálunk elhallgatják ezt az interjút.

Radulovic Zsuzsanna írta...

Alekszej Miller a Gazprom vezérigazgatója.
Méghogy ott nem a zsidók tartanak a kezükben mindent!!! Ha ha ha

Laci írta...

Lehet ruszkizni,a múlttal előjönni,Putyint KGB-ni,de ilyen összeszedett,értelmes,felelősségteljes beszédet,politikustól,az utóbbi időben - én legalább is - nem hallottam.Bárhogy köpködnek rá a világveszejtők,megkerülhetetlen.

Sz.K. írta...

Erre az egész ruszki-jenki balhéra csak megint mi fogunk ráfizetni. A kérdés most már csak az,hogy a jenkiféle " palagáz" mikor fog ideérni,és mennyibe fog ez nekünk kerülni?

Karina írta...

Mindenesetre nekem Putyin sokkal kellemesebb és értelmesebb személynek tünik, mint a Kievben" sétálgató?" Mc Cain, vagy a Barack! Ezek,ráadásul még állandóan ki is oktatnak minket!

göre gábor írta...

A remete levele

Kedves komám Gábor!

Mi történik? Teljesen elment a világ esze? A héten hoztak nekem, egy köteg néphazugságot begyújtani. Hát tényleg nem való másra! Még a kimenő lyukamra is káros, a festék miatt!
No elkövettem azt az ostobaságot, beleolvastam! Megtudtam, megint piszkálják az oroszokat, mint hülye gyerek a darázsfészket! Játszanak gyufával a szalmakazal alatt! Volter kétszáz éve megmondta, az emberiség a nagyhíres civilizációjával nem ment elébb! Mára nemhogy nem olvassák, hírít se hallották! Mátyás király bemehetett a török táborba, „információt szerezni” Nem vót benne minden újságba a képi! Se a hazugságládája nem mutatta minden nap! No ebbe a nagy modern marhaságba, csak hátrafele tudnak menni, mint a rák, az ollójátul! Rákot se, látott már egy se! Fogalma sincs róla, amit tesz minden nap! Hitler még, nem pozicióba vót munkanélküli, meg hajléktalan, hanem valósan kipróbálta, nem „papolt rúla” mint az ájtatos, sejmes majom, akit a lú hátára is felraktak, nagyobbnak látsszék! Mer a fődön, észre se vennéd, mivel az nincs nekije!
Nézem a fótokat is az ójságba, oszt csodálkozom ennyi „rosszarcú” fazon, az én időmben nem vót! Legfeljebb a börtönbe, nem hivatalba! (igaz, hogy a börtönbe is újságot kell olvasniuk, TV-t nézni? No ezt ki nem bírnám bűntetésbűl se!) Kiveszett az emberismeret is az, emberekbűl, vagy mind olyan? Nem akad egy rendes fizimiskájú? Borostás pofájú lovat, marhát eddig sose, láttam, pedig lassan kilencvenedik havat látom!
Persze engem elkerül a sok divatos nyavaja, amitűl pusztulnak, és rá nem bírnak jönni! Nem vagyok a sok göthössel összezárva, úton-útfélen! Nem esek kétségbe, ha nincs fűtés, villany gáz, mer nekem soha nincs! Száraz gally mindig lesz, az világit, bográcsomban megfőzöm a puliszkámat, krumplimat. Fogyókúrára sincs szükségem utána! Egy-egy fácánt, nyulat is megakasztok, más meg mi kell? Nem ótóval TESCO ba kell menni érte! Az se evett gennyes (vagy Génes?), kukoricát, mint a tietek hízlalják!
No, Isten megáldjon, egy jobb kormánnyal. De erre semmi kilátás nincs! A múlt köde, nagyon igyekszik leereszkedni! A köd leple alatt, lehet lopni járni, gazembernek lenni! Az meg mindig jobban jövedelmezett a munkánál! Úgy vannak, mint lovászfiú az uradalomba! „Az apám gróf, a fiam gróf, én meg a ganajat talicskázom! Ezeknek az apám pártitkár, a fiam pártitkár, én meg „rohadt ÁVÓ-s! néven tengődök!
2014-12-15

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló