A sakálvokál rázendített


A hétköznapi politizálás színtere mind nagyobb arányban az internetre, azon belül a Facebookra helyeződik át. Rögtön szögezzük le: nincs olyan, hogy ”a” Facebook, mert mindannyian mást-mást látunk ezen a címen. Aszerint, hogy kiket jelölünk be ismerőseinknek, illetve melyik portálok és egyebek hírfolyamára iratkozunk fel. Egyénre szabott facebookok vannak, éppen ez benne a pláne. Politikai meggyőződés – vagy inkább rögeszmerendszer – szerint mindenkinél profilírozódás alakul ki, mert az ismerőseink között nagy valószínűséggel többen vannak azok, akik hasonló zászló alá tartoznak, továbbá nyilván több olyan hírfolyamra iratkozunk fel, amelyik a mi hitünk szerint szaval, semmint az ellentáborokhoz tartozókra. De mindez nem vezet egyszínűséghez. Úgyis vannak olyan barátaink vagy netes ismerőseink, akik az ellenfelek drukkerei, és rajtuk keresztül átjön az Ellenség Hangja. Nem is baj, mert lehet min csámcsogni, lehet min vitatkozni.

Ezeknek a vitáknak a színvonala mi tagadás, lesújtó. Szinte mindig óvodás szintű anyázásba fullad, de ettől eltekintve is döbbenetes tudatlanság jellemző rájuk. Ecce homo. Elszáll az embernek a Nép iránt táplált maradék kis illúziója is. De hát ezt mindenki tudja, itt is volt már szó róla.

A facebookos politizálásnak van azonban egy másik jellemzője is, mégpedig a megoszthatóság. Amit érdekesnek találok, azt egy-két kattintással az összes ismerősöm számára láthatóvá teszem, vagyis futótűzként terjeszthetem. Olyan gyorsasággal, méretekben és hatékonysággal, ami meghaladja a régi idők propagandistáinak a legkéjesebb álmait.

Tematizálni lehet vele a közbeszédet! Elérhetjük, hogy arról legyen szó, az legyen a téma, amiről mi akarjuk. Óriási manipulációs lehetőség van benne.

Mindez most a Vida Ildikó nevéhez kapcsolható abszurd bolhacirkuszról jutott eszembe, az adott neki aktualitást. Boldog-boldogtalan ezen csemegézik, persze anélkül, hogy tudna a témáról bármi érdemlegeset. Mi, kívülállók honnan is tudnánk konkrétumokat. Ez egy tipikus médiacumi, amit ravasz háttéremberek bedugtak a jónép szájacskájába. Abból az egyébként ötletes és kreatív indíttatásból, hogy nicsak, egy egészen új aspektusból lehet Orbánt szidni. Folytatva ezzel a terepelőkészítést az esetleges újabb tüntetési hullámok, vagy netán egy Majdan-típusú ”demokratikus” balhé számára. Már olyan gyermeteg szinten megy a téma rágcsálása, hogy Vida Ildikó nem tud angolul. Állítólagosan felnőtt emberek ezeken szörnyülködnek, méghozzá szívvel és lélekkel, teljes átéléssel, a Facebook ezzel van tele a sokszorosan oda-vissza pattogó megosztások révén. Nagyon lehervasztó.

Ha kicsit is gondolkodunk, nem nehéz kitalálni, hogy kik fújják a passzátszelet. Természetesen a hazaáruló bandának a médiacsicskái a 444-től kezdve a hvg-n és a 168 órán át a Népszaváig. Ők már csak ilyenek, ezért tömik őket pénzzel, ez a nyomorult létük egyetlen értelme. Vevők rá a zsidók, na persze, valamint a mindenféle sznobok, maszopcsápolók, lecsörömpölt SZDSZ-esek, valamint a politikailag tudatlan tömegeknek az a nem kis része, akik egója számára nélkülözhetetlen, hogy legyen valakit ócsárolniuk. Tőlük sem meglepő.

A probléma az, hogy sajnos az úgynevezett nemzeti radikálisok – vagy magukat annak képzelők – egy elég komoly hányada simán betársul az előzőekhez. Fogalmuk sincs róla, hogy mire megy ki az egész játszma, a konkrét vidaildikós dologról sem tudnak semmit, mindössze annyit fognak fel az egész mostani hepajból, hogy fúúú, fúúú, hülyeorbán takarodj diktátor!, és akkor társuljunk be mi is a sakálvokálba.


Az USA-követségen és a Király utcában közben a manipulátorok a markukat dörzsölik, és fülig ér a szájuk a boldogságtól. „A turbómagyarok most fűrészelik el a fát maguk alatt” - gondolják, és sajnos igazuk van benne.

Ugyan ne tegyük már meg nekik ezt a szívességet! Gondolkodjunk egy kicsit, bármennyire nehéz és szokatlan. Nézzünk meg, hogy kiknek az alattomos machinációit terjesztgetjük, és lehetőleg ne a zsidókét.

És főleg: ne ássuk alá Magyarország szuverenitását, ne az ellenségnek tegyünk szívességeket ilyesmikkel.

11 kommentek:

Zé írta...

Sakálvokál.... na persze.

Én viszont a cikkben a fideszes sakálvokál aljas, gusztustalan, az ötvenes évek rákosi-korszakának rendkívül kártékony érveit látom visszaköszönni. Mindenki, aki a Pártot bírálja az imperialista kém, az ellenséggel fúj egy követ, akik a mi szeretett országunkra akarnak törni. Az országot külső támadás fenyegeti, ezért most hallgatnunk kell, nem szólhatunk, sőt ki kell állnunk ami Szeretett Vezetőnk mellet, mert különben az imperialisták ügynökei vagyunk, kémek, hazaárulók...
Mindenki tudja, hogy a rendszerváltás óta Magyarország szétrohad a korrupciótól, egyes kiváltságosok mindent megtehetnek, de amikor ezt az amerikaik is kimondják, akkor zárjunk össze, hallgassunk, többet ne is beszéljünk az ügyről, hisz' ezeknek nyilvánvalóan háborús uszítás ezzel a céljuk, Magyarország megsemmisítése. Az adóhivatal elnöke letámadja az utcán a Párt szócsövével az amerikai ügyvivőt, hogy kérdőre vonja, és amikor az angolul szólal meg, csak néz hülyén és tolmácsot kér... de mi ne röhögjünk rajta, hisz azzal csak beállunk a röhögő ballib "sakálkórus" mögé, mi is az idegenek által titkon előkészített puccs bűnrészesei leszünk. Nézzünk el mindent a jobboldalnak, csalást, korrupciót, képmutatást, hisz ha nem így teszünk azzal a nemzetieket gyengítjük, és az idegenszívűeket segítjük vissza a hatalomba, az ország ellenségei, idegen ügynökök, zsidók stb. leszünk.

Így nézte végig szó nélkül a jobboldali közönség, hogy a "nemzetiek" mindenkit kicsináltak maguk között, akik felemelték a szavukat a korrupció ellen a saját oldalukon, kezdve az olajbizottság őrületbe kergetett elnökétől, Pallag Lászlótól Ángyán Józsefig. Mert most nem szólalhatunk meg, kussoljunk, mert "veszély van" - lassan már harminc éve egyfolytában! Sőt köpjük le ezeket az embereket, mert ők miután bírálni kezdték a "nemzeti kormányt", nyilvánvalóan átálltak a másik oldalra, vagy mindig is azok beépített ügynökei voltak.

Hát a nagy büdös lófaszt - és akkor még finom voltam!

Ennek az ócska rákosista, kommunista szarnak már semmi köze a nemzeti gondolathoz. Ez egy aljas játék része, amivel gyakorlatilag a politika csúcsára felkapaszkodott hétpróbás bűnözők elérték, hogy mindent megtehetnek, mert a saját táboruk mindent elnéz nekik, és így szabadon lophatnak, a tábort nem fogja megingatni.
Csak gratulálni tudok ehhez az egészhez. Soha nem gondoltam volna, hogy 2014-ben itt fogunk tartani.

Karina írta...

Talán az is előfordulhat,hogy az apehes főasszony olyan darázsfészekbe nyúlt bele, amilyen nem bent, hanem "kint" fájt!

Névtelen senki írta...

Nem vagyok faszbukkos.
Nem ismerem Vida Ildikót, nem is akarom megismerni.
Nem tudok megnevezni Orbán Viktornál alkalmasabb kormányfőt, de...
A sameszai büdösbogarak--copyright by deutsch tompika!
Az egész Bibó kollégium szereplői sem tetszenek.
Kádár Jánosnak szélesebb rétegből volt merítése!
Néha talált is aranyrögöt.
Bár én is csak makogok ángliusul, de nem ezt rovom fel neki.
Az egész Vida Ildikó és a kormányzati tálalás a siralmas.
"Turbómagyarjaink" csak aztatat(!) felejtik el ámerika imádatukban--nemcsak ők-- hogy anoo 1980--ban azért bojkottálták egyes országok a moszkvai olimpiát, mert a nagy SZU bevonult Afganisztánba!
Istennek hála, a magyar kontingens most kivonul.Szabadságra!
Erről is lehetne "vonyítani"!

Névtelen írta...

és menetrend szerint megjelent zé a fizetett troll....

lényeglátó írta...

„Aki el akarja nyomni a kritikát: annak vagy becstelen szándékai vannak, vagy érzi a maga szellemi silányságát.” Szabó Dezső
Ha nem velünk, szánk íze szerint ugatsz, hazugságainkra, átverésünkre rávilágítasz, nem vagy velünk "egyhitű" nem vagy átverhető, elfogult, kirúgunk! Kuruc infó Horthy/Szálasján hitttetjesztők!

Zé írta...

Ezt a fajta gusztustalan érvrendszert még Csurka meg Torgyán hozta be a magyar politikába. Ott is hazaáruló, nemzetellenes, idegenszívű volt mindenki, aki felszólalt a párt és a pártelnök és köreinek pénzügyi visszaéléseivel, mocskosságaival szemben, vagy akár csak pedzegette azt. Előbb megvádolták, hogy a "nyújorktelaviv" tengely kémje, ügynök, áruló, a nép ellensége, aztán mikor már annyit ismételgették, hogy az a nyomorult tagság is elhitte, lapátra tették, és senki nem reklamált a kicsinálása miatt a mezei párttagok közül.
Ezt az aljas technikát vitték tökélyre Orbánék.
Ma már mindenki a haza ellensége, aki nem huny szemet az egész országot behálózó maffiájuk tevékenysége felett, aki csak pisszenni mer. Aki nincs velük a bűnben, azt a médiájukon keresztük addig hazaárulózzák, ballibsizik, komcsizzák, amíg a degenerált híveik is elhiszik, és nem a bűnt, a bűnöst ítélik el, hanem azt kövezik meg, rekesztik ki maguk közül, aki a bűn ellen emeli fel a szavát. Orbán még liberálisként rájött, hogy a baloldali és a liberális közönséggel ezt nem teheti meg, ott nem tudja felépíteni azt a maffiát amit szeretne, mert ott a közönség, az egyszerű szavazók ne vevők rá. Átment a jobboldalra és a Kánaánba csöppent. Az itteni nyomorult híveinek, az egész jobbos tábornak elég nemzeti zászlók előtt elrikácsolnia hogy "magyar", "nemzet", "magyar emberek", meg néhány magyarkodó lózunkgot és utána bármit megcsinálhat, a szarát is megeszi a közönség, nemhogy elnézi neki, hogy a sleppje minden mozdíthatót - immár látványosan, nyíltan - ellop.
A nemzeti érzés hatalmas erő, amivel vissza is lehet élni aljas módon. Most ez történik, immár nagyüzemi módon. Orbánék kinevezték magukat nemzetnek, és aki nincs velük, azt nemzetellenesnek, hazaárulónak bélyegzik. A nyomorult szekta pedig (mert ez már nem jobboldal, hanem egy ócska szekta) elvégzi a piszkos munkát. Egyik szerencsétlen sem akarja, hogy őt is nemzetellenesnek bélyegezzék, nem akar megszégyenülni, és így inkább hallgat, hogy ne vetődjön rá a gyanú, ő óbégat a legjobban a nemzetellenesnek kikiáltott egykori "bajtársa" megkövezése ellen, a maffia mellett.

Ez ma a jobboldal. Ezzé vált. Így hagyta el szépen, csendben minden értelmes ember, utat engedve a legundorítóbb seggnyalóknak és hétpróbás bűnözőknek a hatalom csúcsára.

Ezt akartátok, ezt akartuk? Jól van ez így?

Sz.K. írta...

Szerintem rossz a kép, ezek nem sakálok, hanem szürke farkasok! Akiket nagyon szeretek. Tessék máskor " igazi sakálokat" fényképezni! Éljenek a ruszkik, éljenek a jenkik,De nekem ne tegyék kötelezővé, melyiküket szeressem, szerintem ez már nem divat, ha nem haragszanak rám libsiék, s ha megengedik ,majd én eldöntöm !

ProliProfil írta...

o.v. annyira visszatetszően tekeri maga köré a nemzeti lobogót, hogy a brutálisan cionkomcsi gyurcsótány, a maga "őszinte" magyarutálatával akár enyhén szimpatikusnak is látható, bizonyos szemszögből nézve. Legalább tudjuk ki ő, és honnan jött, hová tart.
Az egész vidás hercehurca csak síma parasztvakítás.
A két váltópártrendszerű libikóka minkét vége alatt a magyar nép feje van leásva a földbe. Magyarul : mindig a magyarok feje fáj, akárki röppen a magasba.
A hintázók jelenlegi névsora : orsós orbán győzike, és gyurcsótány.(késöbb majd mások, de hasonló beállítottságúak jönnek helyükbe, ezt az általuk alkotott kiválasztódási rendszer garantálja)
Akik őket oda felültetik, felülni engedik : a nemzetközi ciónok.
Mikor látjuk már be, hogy velünk, maximum, csak a padlót (mely erősen szálkás) törlik fel, ezek a hazaáruló cenkek ?

Kerion írta...

Aki nem-es az "felül-emelkedő". Az örökös ellen-menetelők a nem-telenek. Egyikük kutya a másikuk eb, vagyis nincs különbség a fideszes, maszopos, jobbikos és más zsidó-pártbéli vagy akár párton kívüli egzaltált között. Mindegyikük a káinista ember- és emberiség-ellenes hagyományokat követi, a szabadkőműves cionista hatalom elvárásai, médiasugallatai szerint cselekszik: tüntet, tiltakozik, szavaz, békemenetel vagy éppen háborúzik. A démon-kratikus rabszolgatartó rend-szer-telenség erre, az emberek örökös zaklatottságban való felőrlésére lett kitalálva. A megoldás minden módon kilépni a mókuskerékből, meghaladni a még regnáló eszement világot, felülemelkedni a mesterséges káosz lélek-pusztító gyakorlatán. A belső rezgésben szeretetelvűen megújulva és feltámadva.

Sanya írta...

Van legalább 3 nagyon találó ebben a cikkben. Az első a cím, a maga szójátékával. A második a közölt kép. A harmadik, azok köre, akik a sakálvokált zengik.

A nagyon csodálatos NAV vezetők egy bérlistája itt tekinthető meg:
https://kuruc.info/r/2/135844/ És még mekkora volna Vida Ildikóé, ha nyelvvizsgája is volna?

Ha pedig a mi Viktorunk annyira nagyszerű, miért nem löveti le a lakosságot méreggel permetező vegyi csíkokat húzó repülőgépeket?
Ld: http://internetfigyelo.wordpress.com/?s=chemtrails

Névtelen írta...

Ilyen politikai mezőnyben, ilyen aljas hazaáruló patkányok közt nem nehéz balhét szítani! Lehet, hogy pont ezért segítenek hatalomra ilyen gyurcsány kormányt és "nemzeti" kormányt, hogy bármikor, tetszés szerint gyengíthető legyen egy-egy nemzet és kirobbantható legyen egy kis balhé? Az erre a célra kiképzett és külföldről pénzelt belső ellenség pedig csak a jelre vár!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló