A következő lépésként majd a hóembert akarják betiltani?


Gond van megint.

Most meg a Mikulással van baj, mivel a nagyszakállú újabban rasszista lett. Pontosabban mindig is az volt, de mára már ez elviselhetetlen méreteket öltött. Legalábbis a felvilágosult Hollandiában, ahol tegnap délután tüntetésbe, majd tömegverekedésbe torkollott az a sok-sok évtizedre visszatekintő hagyomány, melynek során a holland Mikulás (Sinterklaas) kísérői, a Fekete Péterek (Zwarte Piet) társaságában bevonul az ünnepi időszak kezdetén Hollandiába.

A problémát a felvilágosultaknál az okozza, hogy a Mikulás kísérőinek bőre koromfekete, ajkuk pirosra pingált, nagy aranykarikát viselnek fülbevalóként, göndör hajukba madártollat tűznek és vicces jelmezeket öltenek magukra. Ez pedig nem pollkorrekt. Ez szerintük maga a vegytiszta rasszizmus, mivel a jelmezek és a felvonulás a rabszolgaság szimbólumai.

„Azért jöttem ide, hogy megmutassam, hogy mi, az egykori rabszolgák leszármazottai, akiket már annyiszor megtiport Hollandia, többé nem értünk egyet azzal, hogy idejöjjön háromszáz fekete rabszolgának kinéző gyerek a Mikulás oldalán” – fejtette ki a problémáját az egyik tüntető. Aztán megszólaltak az addig elrejtett hangosbeszélők és a sok ezer megjelent gyerek már nem a Mikulás hozzájuk szóló köszöntését hallgathatta, hanem a tüntetők skandálását: „Fekete Péter egyenlő a rasszizmussal! A Mikulás nem létezik!”


Nem tudom, mi jöhet még, de a történtekből kiindulva könnyedén előfordulhat, hogy néhány hét múlva majd a hóember kerül a liberáltak célkeresztjébe. Mivel az mindig fehér. Ez pedig súlyos, mondhatnánk brutális mértékű rasszizmus. Így aztán aki idén hóembert épít, az feltehetőleg megkapja a homlokára rasszista bélyeget és azonnal a felvilágosult európai értékek lábbal tiprójává válik. Egy fasisztanáciantiszemitaista lesz.

Úgyhogy mindenki legyen körültekintő, és csak okosan a hóval…

7 kommentek:

Névtelen írta...

Nézem az "m2" TV-t, a Csirkék c. filmsorozat epizódját-rövid tartalom: a csirkék félnek a tojástolvaj patkányoktól, és egy fekete macska segítségével elkergetik a tolvaj patkányokat.
Hát mi ez, ha nem tömény rászízmus, sőt, rasszmus, és szegény gyerekek már fiatal korban arra vannak nevelve, hogy a tolvajok elzavarása, a velük szembeni erőszak jogos-és hogy-hogy jog?, meg rend?, - hát hol élünk, a legsötétebb középkorban? És ha ez miatt, az ilyen rajzfilmek miatt szeretett hazánkat Ajrópa bojkottálni fogja?

Kerion írta...

Tudnivaló hogy nem csak egyéni de nemzeti karma is létezik. Ez azt jelenti hogy ha egy nemzet gyarmatosító volt, rabszolgákkal kereskedett, a bennszülötteket pedig vagy megölte vagy leigázta - akkor ez a "fagyi egyszer csak visszanyal". Ezt láthatjuk egész Nyugat- és Dél-Európában a volt gyarmattartó országokban. Mindegyiküket elözönlötték az afrikai, ázsiai, amerikai bevándorlók tömegei. Az USÁ-t például a mexikói indián keverék-népek mivel ők éppen azoktól raboltak területeket, azokat öldösték. Tehát most az egykori gyarmattartók által rabságban tartottak utódnemzedékei "gyarmatosítanak". A karma törvénye alapján a holland, a belga, a francia, az angol, a spanyol, a portugál, az olasz, az észak-amerikai, de a német és a skandináv is egyszerűen felőrlődik és beolvad a hozzájuk bevándoroltak milliós tömegeiben. Ez ellen semmit sem tehetnek mert ez a sorsuk a saját tetteik alapján. És nem az un. liberalizmus hanem a Teremtés az aki valójában "intézi az ügyeket" - ha kell éppen a vég nélküli dekadens liberális toleranciát felhasználva. Meg persze a nem véletlenül, hanem a rablással teremtett pénzügyi gazdagságot is kihasználva, mert annak még mindig hatalmas a vonzereje a bevándorlók szemében. Ezek az országok voltaképp azért is gazdagok még hogy a karmájukat "beteljesítve" rövid idő alatt szegényekké válhassanak. Jó ha tudják és megjegyzik - a hollandok is - hogy semmi sem véletlen és mindennek oka van. Valamint azt is hogy mindez semmilyen módon sem akadályozható meg általuk. A Teremtéssel most szembe menni ugyanis egy halva született ötlet.
Magyarországra nem ez a sors - a nemzet elsüllyedése - vár bár éppen a volt gyarmattartók bankár-dinasztiái és a cionista irányítás is éppen ezt szeretné. Azonban a Teremtés ellenében még ők is rém-kevesek, a magyar ugyanis "karmátlan" - vagyis már megbűnhődött-megfizetett mindenért. A Teremtés pedig ennek a tiszta állapotnak megfelelően most már felemeli a magyart. Mégpedig - a gyarmatosító ember- és bolygó-pusztítókhoz képest - végtelen magasságokba. Már csak azért mert hogy-hogy-nem éppen véget ért a precessziós ciklus, a földi körforgás. A magyarok nem véletlen éppen erre az "eseményre kihegyezve" ébrednek fel, világosodnak, táltosodnak meg.

Hóembert építő krampusz írta...

Édes Istenem. Ez még a cigánypecsenyén is túltesz, pedig az sem volt semmi.

Névtelen írta...

Kerion: Nemzeti karma szempontjából mit jelentenek a cigányok? Miért?
N

Névtelen írta...

A hóembert nem akarják betiltani - nem keresztény ünnep ill. nincs köze a kereszténységhez. Amerikában - a néhai "szabadság hazájában" - már pl. nem kehet karácsonyfát állítani és a Karácsonyt "fenyőünnepnek" nevezik. De hát meg kell nézni, hogy Amerikának kik az igazi vezetői. Ahogy a Sátán népe újabb és újabb teret hódít magának - lefizetett, korrupt, megvásárolható "politikusok" személyében - úgy egyre komolyabb támadást intéznek a kereszténység és a keresztény jelképek, ünnepek ellen. Észre kell venni, hogy egy Európán végigsöprő jelenséggel és nem elszigetelt dologgal állunk szemben! Amikor eléggé legyengítettek egy nemzetet - megfelelő számban becsalogatnak banánnal majmokat - akkor elérkezett az idő a nemzet szimbólumai ellen intézett támadásra. Nálunk sem kell erre sokat várni - naponta százasával fognak be megszókött majmokat a határon, sajnos sokkal több pedig bejön. A Wesselényi utca környékén már csak a pálmafa hiányzik és azt hinné az ember, hogy Afrikában jár! Ott van a világ talán egyetlen olyan "étterme" az African Sensation, ahonnan soha nem hoz ki ételszagot a szél.
Idő kérdése és itt is elszabadul a pokol. Szép lassan, tudatosan, de biztos kézzel rombol a Sátán népe. Húsvétkor a kínaiak sírhatnak, hogy miért sárga a naposcsibe, minden temetéskor lázadhatnak a fekák, miért rasszista a gyásznép, hogy feketébe öltöznek, nem tarthatunk Karácsonyt, mert bizonyos népcsoport érzékenységét tiltja és így tovább!

Laci írta...

Az egykori gyarmattartó országokat nem a karma,hanem a még a gyarmati időkből megmaradt állampolgári-viszonyossági törvények miatt árasszák el az egykori leigázottaik.Meg persze,a jólét okán csapódnak hozzájuk máshonnan is rendesen.A mi cigány-zsivány elárasztásunkra azért elkelne egy épkézláb magyarázat,meg főleg megoldás.

Kerion írta...

N, a cigányok zsidók, nem kazár ál-zsidók hanem eredeti szemiták akik Indiát megjárva - onnan kiebrudalva - szintén keletről, délről szivárogtak be már a török időktől kezdve országot foglalni ugyanúgy mint később az un. galíciai askenázi zsidók. A zsidóra jellemző hogy mindent összelop a magyartól, még az elnevezéseit is. Az askenázi például a jászkenéz-ből míg a szefárd a szavárd-ból eredeztethető. Ez azért van mert a magyarokra szeretnének hasonlítani, magyar-bőrbe bújva - Csanádként, Bendegúzként, Hunorként stb. - kívánnának a magyarok helyébe lépni. Mivel tudják hogy az Aranykor - Magyar Kor.
Az sem véletlen hogy a zsidó "előretolt helyőrsége" a Kárpát medencében a cigány akikkel már jócskán keveredett is. Így lettek a szkíta eredetű kazárokból szemita jegyeket hordozók. Egyébként az úgymond "zsidó kinézet" a sérült genetika okozta dekadenciából, perverzitásból, abnormális szexorientáltságból is fakad. Tehát az eredetileg nem zsidó un. zsidó-csahos, testben-lélekben elzsidósodottakra is jellemző. A karmikusan egy kalap alá vehető és veendő kazár-, szefárd- és cigány-zsidó Magyarországon mindenképpen a végóráit éli. Ez az állandó egzaltált állapotukból, tombolásukból is látszik. A tüntetéseken már csak zsidók mennek a zsidó 6alom ellen - mintegy egymást felemésztendő. Ez a leküzdhetetlen vágy az ellen-menetelre fizikailag is meg fog történni mert a zsidónak-cigánynak semennyi 6alom, vagyon, pozíció, arany nem elég. Ezek a "szajrék" - miután a magyar mindenből kisemmiztetett - már csak náluk találhatóak meg, vagyis egymást kell hogy meglopják, kirabolják, lekaszabolják - a jól ismert káini mentalitásukkal.
A magyarok ezt már csak szemlélik a Teremtés szellemi és persze fizikai védelmében. Ugyanis amilyen mértékben kilépett a magyar a zsidó mókuskerékből, amennyire meghaladta annak démon-kratikus rendszertelenségét olyan mértékben van már védve. Vagyis a magyar továbbélése a Teremtés által a belső szeretetelvű pozitív rezgés-mértéke arányában biztosított. Ez azért van mert a magyar nem csak mint egyén hanem mint nemzet is karmikusan már tiszta - nincs ledolgoznivalója, a mindennapi létezésében pedig egy vaskor végi "senki". Meghaladva a körforgást, azon felülemelkedve már nem kell az életével "fizetnie" semmiért, ellentétben másokkal akiknek ott a karmájuk. Így az ugyanabban a testben való prolongált - akár matuzsálemi korú - továbbélés is biztosított már - akár az aranykor végéig is - a magyar, a magyarság számára.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló