A kőművesek köztünk járnak


Valószínűleg vég nélkül lehetne sorolni azokat a magyar közéleti történéseket, amikor a hazaárulás, az idegen érdekek kiszolgálása a kitartással párosul. Mégis mindig kicsit megdöbben az ember, ha újabbat tapasztal, ha azt veszi észre, hogy egyesek milyen elszántsággal és milyen gyűlölettel képesek viszonyulni Magyarországhoz akkor, amikor nem ők vannak hatalmon, amikor nem az ő érdekeik szerint folynak a mindennapok ebben az országban.

Bokros Lajost a magyar társadalom már jónéhányszor elküldte a sunyiba, ennek ellenére ő még mindig azt hiszi, még mindig azt gondolja, hogy neki bármi keresnivalója, hogy neki bármi létjogosultsága van a magyar politikai életben. Néhány napja az ATV-ben fejtette ki álláspontját annak kapcsán, hogy Bajnai részvétele a Dániában tartott Bilderberg-találkozón valóban nemzetbiztonsági kockázat-e:

„Hogyha valaki a magyar kormányt netán bírálja, az egyáltalán nem hazaáruló és nemzetvesztő. Következésképpen teljesen természetes egy demokratikus közvélemény szemszögéből nézve, hogy valaki adott esetben a szóban forgó kormány megdöntésére törekszik, akár nemzetközi segédlettel is”.

Bokros nem sokat kertelt. Kimondta azt, amit gondol, kimondta azt, amit a globalista körök gondolnak manapság a világ folyásáról.

Addig mindenhol, minden rendben, amíg ők és az embereik ülnek a bársonyszékekben, a meghatározó posztokon. Addig a demokrácia a legmagasabb fokon érvényesül. Ott pedig, ahol ez nem teljesen van így, ott probléma van. Demokráciadeficit. Ott meg kell változtatni a viszonyokat, ha lehet belső csatlósokkal, ha pedig úgy nem sikerül, akkor vagy gazdasági, vagy katonai külső beavatkozással.

Így megy ez. Ez a felvilágosult demokrácia lényege.

Így épül a szép új világ.

A kőművesek köztünk járnak.


5 kommentek:

Névtelen írta...

Dániel Péter példája nyomán: "Én Putyinista vagyok!"

Névtelen írta...

Ilyen hülye "paraszt" kevés van a politikában, mont bokros "elvtárs".... Persze az atv-tv az ilyen hülye barmokat szereti "összegyűjteni", máskor pedig a "K'" olga hülye kérdésekkel zaklatja a nemzeti oldal képviselőit...(a NAGY "K" pedig természetesen "kedvest" jelent...) De, nem nálam...

Névtelen írta...

Játszatok még, én már unom...CSTA SanAndreas

Karolina írta...

Öreg kq..! Takarodj, nem kellesz már a kutyának sem! Köszönd meg Ibikének, hogy 5 évig loptad az EU pénzét és lázítottál a magyarok ellen!

Látó írta...

Bokros kivételesen igazat mondott (nem is értem...).
Bokros természetesen hazaáruló, de most szívességet tett:
neki köszönhetően talán többen látunk tisztán...

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló