Nem áll fel? Szex közben lelankad? Forduljon bizalommal Lamperth Mónikához


Nem áll fel? Szex közben lelankad? Hamar elmegy?

Forduljon bizalommal Lamperth Mónikához. Minden gondját megoldja.

Igen, ez van.


A napokban kiderült, hogy Lamperth Mónika, egykori szocialista belügyminiszter és még néhány régebbi elvtárs, miután kihullottak a közélet első vonalából elmentek egy MLM rendszerű vállalathoz potencianövelőt és más, ehhez hasonló termékeket árulni.

Ehhez értenek – vághatnánk rá most sokan – eladni a hülyéknek sz@rt. És a dologban tényleg van is valami, mivel a szóban forgó cégek, a Kyäni Hungary Kft és a Kyäni Europe AB ellen tavaly ősszel eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt. De ez nem nagyon zavarja se Lamperth Mónikát, se Székely Tamást, a második Gyurcsány-kormány illetve Bajnai Gordon kormányának egészségügyi miniszterét, se Kökény Mihályt, a Medgyessy majd a Gyurcsány-kormány egészségügyi miniszterét, de még az MDF egykori ügyvezetőjét, Herényi Károlyt sem, akik egytől egyig mind benne vannak ebben a történetben.

A biznisz pedig szépen halad.

Lamperth délelőttönként a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) tart előadást, délután pedig elad néhány adag potencianövelőt az arra fogékonyaknak.

Ezek vannak.

Puha vagy? Ne aggódj miatta. Lamperth Móni bekeményít.

5 kommentek:

Névtelen senki írta...

Mi van ezen meglepő?
1989 után azt hitte az emberfia, hogy a kontraszelekció megszűnik.
A szó magyarázata: A társadalom számára hátrányos, az érdemteleneknek kedvező kiválasztás, kiválogatódás.
Volt részünk benne, az egészen hülyéket az egypártállam szinekúrába helyezte!
/Olyan állás, melyben tényleges munkát nem kell végezni, de jó fizetést nyújt./
Most a többpártállam teszi!
Vakulj magyar!



Névtelen írta...

Volt hol gyakorolni, hogy kell lopni átverni....Csak a birka magyar nem lát a szemétől...Én személy szerint az ijen szerekben nem hiszek s nem is ajánlom senkinek...Ott a kertem abba megterem minden potencia ha ültetek akkor aratok is...Szép napot....

Karina írta...

Felmerült a "tisztességtelen kereskedelem" gyanuja. Miért, milyen dologban voltak ezek egyáltalán tisztességesek valamiben is?Amikor Lampert férjét "rajta kapták",hogy maffiózókkal " poharazgatott " a fotók szerint, az asszony azt válaszolta: mit bizonyít ez?": volt egy pohár a kezében".És még nem is Móni volt a "legnagyobb hal" az "elit" csapatban!

Látó írta...

"Ehhez értenek: eladni a hülyéknek sz@rt."
Tényleg ez a kulcs.

Karolina írta...

Van egy jó magyar közmondás: Ameddig lószar van, veréb is lesz hozzá!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló